Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 80 z 137
out73lander je teď offline  out73lander
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 15:00   Citovat  

chrobok napsal:
Nazdar. Stalo/stává se někomu, že se někdy nechtějí vyklopit zrdcátka? Já vždycky když dojedu k domu, tak zamáčknu to tlačítko, zrdcátka se sklopí a když vypnu motor, tak to zase vymáčknu aby příště když otočím klíčkem aby se mi vyklopily automaticky. Bohuže poslední dobou to začalo šeredně blbnout, už jsem s tím byl v servise, ale tam jen vyčistili něco a problém pokračuje... Někdy na to musím mačkat několikrát aby se to vzpamatovalo, někdy to jen chvíli trvá než se vyklopí ale celé mi to přijde hrozně vachrlaté ... Má s tím někdo stejný problém? Díky

Já sklápím zrcátka jen skrze klíč. Ale žena knoflíkem na dveřích. Občas se mi stane, že přijdu k autu, zrcátka jsou vyklopená a ják vezmu za kliku tak se zaklopí. Podle mě se to hádá. Buď se má použít jen klíč, nebo jen ten čudl. Zkus jestli není v tomto problém
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chrobok je teď offline  chrobok
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 22:37   Citovat  

No mam vybavu elegance. A jestli jsem neco tezce neprehlidnul nebo nepochopil tak tam je to sklapeni jen na ten cudlik. Coz funguje z uzivatelskeho hlediska uplne na facku, ale budiz, na sidlisti jsou parkingplacy uzke tak to proste zmacknu aby to netrcelo ... Nicmene to fakt blbne jak blazen, generator nahodnych cisel to asi ridi Úsměv
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 22:52   Citovat  

chrobok napsal:
No mam vybavu elegance. A jestli jsem neco tezce neprehlidnul nebo nepochopil tak tam je to sklapeni jen na ten cudlik. Coz funguje z uzivatelskeho hlediska uplne na facku, ale budiz, na sidlisti jsou parkingplacy uzke tak to proste zmacknu aby to netrcelo ... Nicmene to fakt blbne jak blazen, generator nahodnych cisel to asi ridi Úsměv

Taky máme Eleganci, a lze zrcátka ovládat jak "klíčem", tak tlačítkem. Jak tu píší předchozí, po sklopení zrcátek dálkáčem se ta znovu vyklopí až při otevření řidičových dveří, na dveře spolujezdce nereagují, a třeba v myčce lze zrcátka "povelovat" čudlem na dveřích. Kombinaci čudl-dálkáč-čudl musím vyzkoušet, zatím mě nenapadla... Úsměv
Ta zrcátka přes dálkáč se sklápějí současně s případným zavíráním oken, když ta jsou tedy otevřená...Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 22:55   Citovat  

piskot napsal:

Ta zrcátka přes dálkáč se sklápějí současně s případným zavíráním oken, když ta jsou tedy otevřená...Úsměv

Akorát zrcátka stačí rozjet a dotáhnou se, ale u oken musíš pořád držet... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 23:23   Citovat  

Hellborn napsal:
Akorát zrcátka stačí rozjet a dotáhnou se, ale u oken musíš pořád držet... Úsměv

Jj. OK Někdy přemýšlím, zda je tohle chování záměrem "tvůrce" a nebo jeho chyba... Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2018 , 6:44   Citovat  

piskot napsal:
Jj. OK Někdy přemýšlím, zda je tohle chování záměrem "tvůrce" a nebo jeho chyba... Úsměv

Například na Fordu Mondeo stačilo dlouze podržet a pak pustit a všechna okna zajela sama. Těžko říct, ale ze zkušenosti vím, že asiaté přemýšlí trochu jinak Velmi šťastný
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.1.2018 , 7:05   Citovat  

Tak čistě z logiky věci, částečně zklopit zrcátka je asi blbost, ale pootevřít/pouzavřít okna smysl dává, ne?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2018 , 7:13   Citovat  

2bep napsal:
Tak čistě z logiky věci, částečně zklopit zrcátka je asi blbost, ale pootevřít/pouzavřít okna smysl dává, ne?
Nic proti. Já využívám klíčkem stažení oken jen v horkém létě když chci před nastoupením vyvětrat. Otevírám naplno. Opačně po zamčení vozu.
Teď jsem si vzpomněl, že je to i u BMW. Tam se ale okna zavřou automaticky po zamčení
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2018 , 8:56   Citovat  

2bep napsal:

Moc ne, když to jde jen při zamčeném autě... Na ulici okna pootevřená okna nenechám, na zahradě, kde si můžu nechat pootevřená okna, nepotřebuju zamčené auto... Podle mě spíš dává smysl zmáčknout, podržet a jak se to rozjede, tak odcházím... Ne tam stát a držet čudl než se zavřou okna...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2018 , 9:40   Citovat  

Hellborn napsal:
Moc ne, když to jde jen při zamčeném autě... Na ulici okna pootevřená okna nenechám, na zahradě, kde si můžu nechat pootevřená okna, nepotřebuju zamčené auto... Podle mě spíš dává smysl zmáčknout, podržet a jak se to rozjede, tak odcházím... Ne tam stát a držet čudl než se zavřou okna...
OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2018 , 9:44   Citovat  

2bep napsal:
ale pootevřít/pouzavřít okna smysl dává, ne?

Dávalo by to smysl, pokud by tohle šlo dělat kdykoliv. Zkus třeba po půlhodině ta okna dálkáčem zavřít...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2018 , 9:58   Citovat  

No tak se zdá, že bych si mešl příště přečíst manuál k autu Úsměv Se stydím ok, tak teď už používám klíček na sklapování zrdcátek a vypadá to, že to funguje jak má. Takže to vypadá, že to blbne jen když to ovládám čistě tlačítkem u řidiče ...
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2018 , 10:35   Citovat  

asi to mateš tím, že jednotka si pamatuje zmačknutý tlačítko a ty ho po zhasnutí motoru vymáčkneš
já to kdysi dělal stejně (a bez problému) na 8G, kde to nešlo klíčem Velmi šťastný
   Návrat  
Teny85 je teď offline  Teny85
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 14:08   Citovat  

nazdar přátelé, tak od zítřka bude v Česku o jednoho Toureristu více Úsměv Nový kousek, skladovka z Trendcar, Twilight blue, Elegance 1.8 + Navi + HondaConnect.

Zkušenosti s garančkama u Trendcar Olmik v pohodě?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 14:34   Citovat  

@Teny85 Gratuluji ať Ti slouží. Pak dej vědět jak jsi spokojený s Honda Connect. Je na tu starší verzi dost stížností, tak jsem ho raději oželel a půjdu do čistého Androidu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 14:36   Citovat  

Vůbec nevím, že tam jde dát čistý Android... Mám na ně na zítřek připraveno množství otázek, tak snad mi odpoví Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 14:43   Citovat  

Myslím jiné autorádio s Androidem do 2 din rámečku. Hlavně ať Ti zkontrolují zda máš poslední verzi firmwaru.
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 14:52   Citovat  

Teny85: Taky gratulace. papa Tu metlu, co máš, jsem viděl několikrát na krátkým i kombi, vypadá pěkně, zajímavě. Jinak když do ni praží slunce a docela jinak když je pod mrakem. Jinak poslední atmosférický mohykán spoutaný a přidušený řetězy EU. Ale jo, jede to celkem pěkně - když podřadíš. pořádnej výtlem Já mám verzi přefacelift Sport, takže klasickej panel s tlačítkama. Na tyhle displejový serepetičky v autě stejně moc nejsem. Velmi šťastný

Kolik byla cenovka, jestli to není tajné?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 17:21   Citovat  

out73lander napsal:
Myslím jiné autorádio s Androidem do 2 din rámečku. Hlavně ať Ti zkontrolují zda máš poslední verzi firmwaru.

Hele tohle mě hodně zajímá jak to pak bude fungovat. Taky bych si přál v autě android, kvůli Spotify na hudbu apod Úsměv Koukal jsem po Aliexpressu tam se to dá pořídit kolem 10tis a píšou že to má všechny konektory na připojení parkovací kamery ovládání volantem apod ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 17:39   Citovat  

Tento kousek má být připravený přímo pro naše auto. Souhlasí údajně i kabeláž. Tlačítka na volantu lze mapovat. Jen jsem nikde nenašel pořádnou recenzi. Chtělo by to hodit dotaz třeba na větší světové Honda fórum. Taky chci hlavně kvůli Spotify, Torque, Waze nebo vlastní offline navi.
odkaz na YouTube
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 19:55   Citovat  

COUVACÍ SVĚTLA

Před časem jsem si náhodou všimnul, že mi nevítí levá couvačka. Teď jsem koukal na tohle video, kde couvá shodou okolností bílý Civic Tourer a co nevidím - nesvítí mu levá couvačka. to mi hlava nebere
JAK TO MÁTE VY? Není mi jasné, proč by tam dávali žárovku, když by to světlo nemělo svítit. Mimochodem v tom videu je krásně vidět podvozek Tourera na zvedáku. Mají to pěkně zakrytý. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 20:03   Citovat  

v levý lampě není couvačka, ale mlhovka Mrk
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 20:13   Citovat  

A je to tak u více Hond. Pod tím levým sklem je přes žárovku určitě červený klobouk a svítí to červeně jak píše xenon04...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 20:21   Citovat  

pořádnej výtlem Chlapi, já na to přišel, když jsem jednou v noci couval a zapomněl jsem předtím v garáži rozsvítit. Levá stěna byla špatně vidět, v kameře to bylo jasně patrný, že "levá couvačka" nesvítí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 20:25   Citovat  

kdysi jsem to fotil rozsvícený Nápad je tu!

IMG_9167.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_9167.jpg, 640.88 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 22:50   Citovat  

xenone díky moc, nedalo mně to a šel jsem do garáže. A je to fakt zadní mlhovka. pořádnej výtlem papa

xenon04 napsal:
kdysi jsem to fotil rozsvícený Nápad je tu!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2018 , 9:20   Citovat  

out73lander napsal:
Tento kousek má být připravený přímo pro naše auto. Souhlasí údajně i kabeláž. Tlačítka na volantu lze mapovat. Jen jsem nikde nenašel pořádnou recenzi. Chtělo by to hodit dotaz třeba na větší světové Honda fórum. Taky chci hlavně kvůli Spotify, Torque, Waze nebo vlastní offline navi.
odkaz na YouTube

Jo já na Aliexpressu našel i s novějším androidem a 2gb ram ... V hondě mě od toho technik trochu odrazoval, že prej to může dělat paseku na té sběrnici na které má honda všechno napojené.
Psal jsem si s nějakým maníkem z Mělníka který to dovážel cca za 11tis plus 2tis montáž. Říkal, že by snad ani na záruku to nemělo mít vliv a že to funguje dobře ...
Jinak tady jsem našel s novějším Androidem odkaz
   Návrat  
m@te je teď offline  m@te
PříspěvekZaslal: 2.2.2018 , 14:29   Citovat  

Ahojte,

mam Tourer po facelifte a v HondaConnect Waze i Spotify funguje perfektne.
Postupoval som podla novdu na XDA (tusim aj tu na fore bol navod). Podmienkou je akurat nemat najnovsi update.

Ak chcete viac info, mozem to pozriet a rozpisat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 2.2.2018 , 20:02   Citovat  

chrobok napsal:
Jo já na Aliexpressu našel i s novějším androidem a 2gb ram ... V hondě mě od toho technik trochu odrazoval, že prej to může dělat paseku na té sběrnici na které má honda všechno napojené.
Psal jsem si s nějakým maníkem z Mělníka který to dovážel cca za 11tis plus 2tis montáž. Říkal, že by snad ani na záruku to nemělo mít vliv a že to funguje dobře ...
Jinak tady jsem našel s novějším Androidem odkaz
Dá se toho najít spousta. Tady v republice je firma která Ti to prodá i s montáží. Xtrons.
Na tu záruku se zeptám na garančce. Jinak kdo už si to nechal montovat podělte se o zkušenosti
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.2.2018 , 16:28   Citovat  

tak a nový Tuřín je od včerejška doma Úsměv První kilometry mě utvrdily v tom, že je to super kauf. Jen mě mrzí, že na to ještě nemůžu moc šlapat Je to tam. VTEC

Start / Stop nefunguje, vyhodí to chybu na i-MID s přeškrtnutým znakem start/stop a pod tím baterkou - což je v návodu napsáno, že kontaktovat dealera, takže kontaktovat budu.

A můj mobil Samsung Galaxy J5 odmítá Connectu prozradit kontakty. Neřešilo se to tu nějak? Jedná se zcela určitě o nastavení na straně telefonu.

Tak nějak z toho auta cítím, že mě bude tuuuuze moc bavit Se stydím Velmi šťastný

tourer.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
tourer.jpg, 293.06 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď