Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výbava ES a BOSE aparatura..
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
Fajmy je teď offline  Fajmy
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2014 , 2:05   Citovat  

Ok, z b1 jeden chinch a z b7 druhej ? Ty pak zapojím do rádia. + a - mi je jasný. Kam zapojím to b5 stíneni ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 17:13   Citovat  

Jak to tu čtu, asi raději vezmu repro, dva zesíky, subwoofer, rádio a vše udělám klasicky, jak se dnes dělá. Prostě zastaralý bose (nehraje vůbec špatně, je dělané na čistotu přednesu, ale hlasitost je mizerná) nahradím vyspělejším audiem. Než mít výšky v mono, slabý subwoofer co ani potom není pořádně slyšet, tak raději vše pořádně. Výhodou je, že celé audio jsem vytáhl ze svýho bývalýho civica, takže prohodit to místo bose bude asi nejlepší volba.
Výměnou rádia se totiž celej vyladěnej systém BOSE totálně zazdí. Vše je laděno s origo autorádiem, origo repro, zesíkem a ekvalizérem. Jakákoliv výměna jednoho z komponentů už pak nemá s BOSE nic společnýho. Jediným přínosem výměny autorádia je USB. Toť můj názor...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 17:29   Citovat  

Kynio napsal:
Jak to tu čtu, asi raději vezmu repro, dva zesíky, subwoofer, rádio a vše udělám klasicky, jak se dnes dělá. Prostě zastaralý bose (nehraje vůbec špatně, je dělané na čistotu přednesu, ale hlasitost je mizerná) nahradím vyspělejším audiem. Než mít výšky v mono, slabý subwoofer co ani potom není pořádně slyšet, tak raději vše pořádně. Výhodou je, že celé audio jsem vytáhl ze svýho bývalýho civica, takže prohodit to místo bose bude asi nejlepší volba.
Výměnou rádia se totiž celej vyladěnej systém BOSE totálně zazdí. Vše je laděno s origo autorádiem, origo repro, zesíkem a ekvalizérem. Jakákoliv výměna jednoho z komponentů už pak nemá s BOSE nic společnýho. Jediným přínosem výměny autorádia je USB. Toť můj názor...
Ano, v tomhle mas "bohuzel" pravdu. je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 17:59   Citovat  

Jsou ve dveřích repra 165mm nebo nějakej nestandardní rozměr?Přijdou tam sice mdf kroužky, ale raději se ptám. U accordu 5g šla výměna origo za 165 s mdf úplně snadno. Tak snad to tak bude i u 6g.. Úsměv

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 18:00   Citovat  

Kynio napsal:
Jsou ve dveřích repra 165mm nebo nějakej nestandardní rozměr?Přijdou tam sice mdf kroužky, ale raději se ptám. U accordu 5g šla výměna origo za 165 s mdf úplně snadno. Tak snad to tak bude i u 6g.. Úsměv
Take do A6G jdou udajne s mensi upravou 165mm krouzky.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 18:04   Citovat  

Super, do 5g šly bez problémů tyhle: tudy odkaz
samozřejmě budu vše fotit a vše postnu sem. Ať pak ostatní vědí, jak kde co..

zmaxxx je teď offline  zmaxxx
0
PříspěvekZaslal: 17.10.2014 , 13:32   Citovat  

Zdravím lidičkové milí

omlouvám se rovnou za blbý dotaz, ale:

Našel by se tu někdo v okolí Prahy, kdo by byl ochoten pomoci se zapojením SUBu, a poradit s náhradami již vyřvaných repro?

Auto mám nově, a po opravách a výměnách a kompletní údržbě mě začalo zajímat zprovoznění toho, co ES nabízí. Nemám prostory kde audio dávat dohromady.

Děkuji

Zb.
(Acc CH7 hatch, 2,0 ES)

SlaveZer0 je teď offline  SlaveZer0
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 22:05   Citovat  

Mám takový problém s originálním BOSE rádiem u mého A6G, konkrétně nefunkční podsvícení tlačítek, displej funguje normálně. Neřešil někdo náhodou opravu? Potažmo má cenu to opravovat, nebo raději zkusit sehnat jiný kus rádia? Díky.

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.1.2018 , 19:33   Citovat  

Kynio napsal:

No úplně bych BOSE woofer se zesilovačem nezatracoval.Ten zesilovač (v A6G sedanu vedle wooferu) je tranzistorovej, tudíž s širokým rozsahem, výkonej, nesmrtelnej, netopí a je šikovnej rozměrově.Ftipnej je spíše ten dvojmembránovej woofer, kterej není sub- bohužel, někde kolem 40Hz už neumí reprodukovat.Pokud nechceš pojízdnou diskotačku, tak to stačí.Co se týká BOSE rádia a repra, to je bohužel americká tragédie a utrpení, vo tom žádná.

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 10:45   Citovat  

SlaveZer0 napsal:
Mám takový problém s originálním BOSE rádiem u mého A6G, konkrétně nefunkční podsvícení tlačítek, displej funguje normálně. Neřešil někdo náhodou opravu? Potažmo má cenu to opravovat, nebo raději zkusit sehnat jiný kus rádia? Díky.

Z A6G musíš to rádio jednoduše vytáhnout ven, rozdělat a vyměnit žárovky, ale dej pozor abys měl kód k rádiu, než ho odpojíš!
Samotný vytažení rádia je hrozný, ale než až tak tragický.Jestli si dobře pamatuju tak od řadičky vytáhneš středovej plast s popelníkem, pak odšroubeješ oba boky a rádio je heftlý tuším dvěma šrouby z každé strany.Už je to x let, co jsem to vytahoval, tak soráček za nepřesnost....to rádio jsem prodal tady na klubu je to dobrý a dal tam sonáča.

SlaveZer0 je teď offline  SlaveZer0
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2018 , 14:07   Citovat  

Honcord napsal:
Z A6G musíš to rádio jednoduše vytáhnout ven, rozdělat a vyměnit žárovky, ale dej pozor abys měl kód k rádiu, než ho odpojíš!
Samotný vytažení rádia je hrozný, ale než až tak tragický.Jestli si dobře pamatuju tak od řadičky vytáhneš středovej plast s popelníkem, pak odšroubeješ oba boky a rádio je heftlý tuším dvěma šrouby z každé strany.Už je to x let, co jsem to vytahoval, tak soráček za nepřesnost....to rádio jsem prodal tady na klubu je to dobrý a dal tam sonáča.

Díky šlo mi hlavně o to zda má cenu pouštět se do výměny žárovek sám, k rádiu už jsem se jednou dostal i když kvůli jiné záležitosti, bohužel se musí pokud se dobře pamatuju sundat i panel co je kolem přístrojové desky. :/ ale co se dá dělat, chci tam zachovat originální rádio a příslušenství, mě zkrátka ty nové věci do starších aut nesedí. Velmi šťastný

Rovnou bych se zeptal, sehnal jsem si volant z Accorda 6G V-Type - dřevo + kůže, ten je vybavený krom tempomatu i ovládáním audia, neřešil někdo jak se to dá zapojit? Nejspíš bude třeba sehnat i originální kroužek + kabel z V-Typu že?

Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2020 , 16:38   Citovat  

Dotaz, mám rozdělanou palubku a rad bych prehodil radio. Napajeni pripojim pres univerzalni kabel na dokoupeny - adapter tudy odkaz
Ovsem co s propojenim reproduktoru ? Radio jede ovsem bez zvuku.
Tyto vecicky jdou uplne mimo me, odkazovat me na el. schemata je pase

edit: tak schéma zapojení original aparatury bych potřeboval, v příručce ji nějak nevidím Se stydím

BE38699A-D97C-4FE8-8FBA-C904C9806DE6.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
BE38699A-D97C-4FE8-8FBA-C904C9806DE6.jpeg, 2.44 MB

E383DCF0-B245-4560-8F72-3535EF7D8932.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
E383DCF0-B245-4560-8F72-3535EF7D8932.jpeg, 2.29 MB

Mophar je teď offline  Mophar
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2020 , 0:10   Citovat  

Ahoj. Mám BOSE systém v klasickým Accordu 2.3i VTEC ES. Všiml jsem si, že na přepínaci je jak CD, tak AUX, ten AUX se řeší jakým způsobem? Je v továrním provedení někde schovaný výstup na jack? Nebo ho tam musím namontovat? Děkuji.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výbava ES a BOSE aparatura..
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina