Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 401, 402, 403 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 402 z 486
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.2.2018 , 18:45   Citovat  

Crash86 napsal:
Zdary. Nemáte někdo zkušenost s repasí aretace předních dveří? Dveře mi moc nedrží v otevřených polohách a mají tendenci se zavírat. Díky.

to mi hlava nebere to mi hlava nebere hledej tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2018 , 23:52   Citovat  

panove ,nebylo zde uz tema na parkovaci senzory ? Potreboval bych naky spolehlivy a ne predrazeny ,staci pipak abych to nemusel tahat pres cely auto ,popripade jestli nekdo neco podobnyho nemontoval do toureru ,nasel jsem naky se SPZ rameckem KEETEC BS 150 nevypadaj spatne tudy odkaz
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2018 , 10:50   Citovat  

Vypadá to zajímavě, ale jak moc to ochrání rohy nárazníku ? Něco potřebuju nutně taky, parkuju na sídlišti a občas musím couvat několik metrů do stání. Spíš by bodla kamera, ale tam se musí přes celé auto táhnout asi nejspíš kabel a hlavně někam umístit monitor.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2018 , 16:01   Citovat  

Parkovacia kamera sa da vyriesit velmi jednoducho: tudy odkaz iba ju osadis namiesto jednoho osvetlenia SPZ a ano, kabel je nutne tahat cez cele auto. Mal som aj bezkablovu verziu, ale obcas som musel zaradit spiatocku viac x po sebe, aby nabehol obraz, tak som to vyriesil kablom cez cele auto.

Ak nechces mat zvlast monitor na palubovke, da sa to vyriesit napriklad tymto: tudy odkaz

Alebo sa to da potom vyriesit takymto sposobom: tudy odkaz to uz je vsak multimedialny system s GPS a obraz z cuvacej kamery nabehne priamo na obrazovku.
Pasuje presne na nase A7G a ja som s tym spokojny uz dlhe roky... je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2018 , 16:23   Citovat  

varuj napsal:
Parkovacia kamera sa da vyriesit velmi jednoducho: tudy odkaz iba ju osadis namiesto jednoho osvetlenia SPZ a ano, kabel je nutne tahat cez cele auto. Mal som aj bezkablovu verziu, ale obcas som musel zaradit spiatocku viac x po sebe, aby nabehol obraz, tak som to vyriesil kablom cez cele auto.

Ak nechces mat zvlast monitor na palubovke, da sa to vyriesit napriklad tymto: tudy odkaz

Alebo sa to da potom vyriesit takymto sposobom: tudy odkaz to uz je vsak multimedialny system s GPS a obraz z cuvacej kamery nabehne priamo na obrazovku.
Pasuje presne na nase A7G a ja som s tym spokojny uz dlhe roky... je to dobrý je to dobrý

Zajímá mě co z toho přesně máš v autě ty,když jsi spokojen?
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2018 , 19:08   Citovat  

ahoj, jezdíte někdo s r18 et38 8j? Zajímá mě především jestli se vlezou na předek a neškrkají,podvozek showa, vzadu zřejmě je víc místa tak by to mělo být v pohodě ,guma je 225/40 Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2018 , 19:13   Citovat  

2 Kmoda

Mam ten posledny variant, multimedialny system s GPS...

garage.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
garage.jpg, 374.09 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2018 , 19:19   Citovat  

Ta kamera do osvětlení SPZ je dobrá, ale zatím jsem nenašel na tourer, většina jich je na sedan.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2018 , 19:21   Citovat  

varuj napsal:
2 Kmoda

Mam ten posledny variant, multimedialny system s GPS...

Pěkné Tak to koukám!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2018 , 19:57   Citovat  

Mara126 napsal:
Pěkné Tak to koukám!

Ale hlavne funkcne... je to dobrý GPS s iGO Primo2, multimedialny system - prehravanie MP3, filmy, fotky, Bluetooth + obraz z cuvacej kamery.
Hlavna prednost je, že je to prepojene s origo autoradiom, tzn. zvukovy vystup cez origo reproduktory a ovladanie (hlasitost, vyber pesnicky) je mozna aj cez volant Mrk

Edit: este som zabudol na PIP funkciu Velmi šťastný
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 0:02   Citovat  

Chlapi signalizuje nezapnuty pás u spolujazdca?
Dá sa vypnúť airbag spolujazdca kľúčom?
Dnes som skúšal a jedine signalizuje nezapnuty pás vodiča.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 0:12   Citovat  

varuj napsal:

mne prijde ze kamera dost skresluje odhad vzdalenosti a pak stejne nechas za sebou velkou mezeru ,mne stacilo na predeslim aute pipani a bylo to na petimetrovem aute a stacilo to a u tohohle nemusim nic tahat pres auto staci kdyby to pipalo v kufru a nemusis nic vrtat jen protahnes kabel pres vrata a takovej senzor te fakt necha zaparkovat par cm od prekazky ..
ja jen nenasel nic jineho s tim rameckem nez tuhle znacku ,dokaze nekdo najit treba neco jineho lepsiho na tenhle spusob ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 0:18   Citovat  

-toyo- napsal:
ahoj, jezdíte někdo s r18 et38 8j? Zajímá mě především jestli se vlezou na předek a neškrkají,podvozek showa, vzadu zřejmě je víc místa tak by to mělo být v pohodě ,guma je 225/40 Úsměv

budou cumet na predku pres blatnik ... ja mel 18/7,5 ET40 a cumely a tyto budou cumet vice o cca 7mm myslim.. fotky najdes na acura tsx forech ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 0:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
mne prijde ze kamera dost skresluje odhad vzdalenosti a pak stejne nechas za sebou velkou mezeru ,mne stacilo na predeslim aute pipani a bylo to na petimetrovem aute a stacilo to a u tohohle nemusim nic tahat pres auto staci kdyby to pipalo v kufru a nemusis nic vrtat jen protahnes kabel pres vrata a takovej senzor te fakt necha zaparkovat par cm od prekazky ..
ja jen nenasel nic jineho s tim rameckem nez tuhle znacku ,dokaze nekdo najit treba neco jineho lepsiho na tenhle spusob ?

Pokud dáš klasický do nárazníku tak nemusíš tahat nic dopředu, necháš to pískat v kufru tudy odkaz to by asi šlo ne ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 1:35   Citovat  

Mara126 napsal:
Pokud dáš klasický do nárazníku tak nemusíš tahat nic dopředu, necháš to pískat v kufru tudy odkaz to by asi šlo ne ?

popravde se mi nechce vrtat naraznik a tahat kabely do auta .. SPZ ramecek by tohle vyresil jeden kabel pres hottovy otvor ke zarovkce zpatecky .. dale hledat stribrny senzory atd.. radeji jsi priplatim abych nemusel patlat do auta ..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 8:26   Citovat  

-toyo- napsal:

Len pre info na R18 SS objednáva Showa iná ako pre R17. Ma menšie zníženie
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 8:48   Citovat  

peterrrpn napsal:
Chlapi signalizuje nezapnuty pás u spolujazdca?
Dá sa vypnúť airbag spolujazdca kľúčom?
Dnes som skúšal a jedine signalizuje nezapnuty pás vodiča.

Airbag spolujezdce vypnout nelze...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 9:47   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
popravde se mi nechce vrtat naraznik a tahat kabely do auta .. SPZ ramecek by tohle vyresil jeden kabel pres hottovy otvor ke zarovkce zpatecky .. dale hledat stribrny senzory atd.. radeji jsi priplatim abych nemusel patlat do auta ..

Upřímně by mě zajímalo jak ten rámeček SPZ reaguje když někam couváš natěsno bokem auta nebo rohem nárazníku...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 11:11   Citovat  

To je docela nevýhoda, navíc když je na toureru SPZ docela utopená.
   Návrat  
koty1989 je teď offline  koty1989
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 11:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
budou cumet na predku pres blatnik ... ja mel 18/7,5 ET40 a cumely a tyto budou cumet vice o cca 7mm myslim.. fotky najdes na acura tsx forech ..

Máš pravdu.
Maji tam et 40 a více. Vetsinou tam spíše poukazují, že máš promyslet rozměr pneu. Jsou tam na výběr 3 varianty. Pokud tam bude mít 38 et tak bych spíše volil pneu s nižším profilem.
odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 11:14   Citovat  

Chce to změřit
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 16:01   Citovat  

Kmóďa napsal:
Upřímně by mě zajímalo jak ten rámeček SPZ reaguje když někam couváš natěsno bokem auta nebo rohem nárazníku...

oto mozna ani nejde ten uhel by tam byl stjne mensi jako u samostatnich senzoru a co jsem hledal nenajdes nikde jakej uhel ty tri krejou tak to vzdavam a hledam klasiku ,zase premyslim jak moc porejou 4 senzory i bocni strany a jak je umistnit aby nevznikl slepej uhel mezi senzorama .. hol budu sundavat narazni a vrtat ,kazdopadne chci stribrny senzory s konektorem .. naka zkusenost z nakou konkretni znackou ?
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2018 , 17:34   Citovat  

Na tourera jsem pořídil dle recenzí Jablotron. Nebylo nic složitého to udělat. Nárazník drží na pár sroubkach, pak jen vyměřit umístění. Nejprve obě krajní čidla, a pak jen prostřední , aby byly souměrně. V zadní části plechu je záslepka, použít tu vpravo, musí se ale udělat díra ve vnitřním plechu čela. Napojit vpravo, neb je potřeba proud od zpátečky...

IMG_20180211_162743.jpg

IMG_20180211_162743.jpg, 3.54 MB

IMG_20180211_162751.jpg

IMG_20180211_162751.jpg, 2.9 MB
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2018 , 9:04   Citovat  

koty1989 napsal:
Máš pravdu.
Maji tam et 40 a více. Vetsinou tam spíše poukazují, že máš promyslet rozměr pneu. Jsou tam na výběr 3 varianty. Pokud tam bude mít 38 et tak bych spíše volil pneu s nižším profilem.
odkaz

ja poridil 18x8,5 ET40 s gumou 225/40 R18 a vypada to ze to bude uplne akorat Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2018 , 10:17   Citovat  

pro predstavu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2018 , 13:10   Citovat  

Já mám et47 a je to téměř zároveň. Uvidím až tam dám showu, ale koukám že to máš dost snížený a v pohodě to tam dáš. Vypadá to super
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2018 , 13:21   Citovat  

koty1989 napsal:
Já mám et47 a je to téměř zároveň. Uvidím až tam dám showu, ale koukám že to máš dost snížený a v pohodě to tam dáš. Vypadá to super

jj, ja to budu mit odhadem tak -65mm Úsměv taky uz se nemuzu dockat na lepsi pocasi VTEC VTEC sopťa sopťa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2018 , 14:28   Citovat  

MattiK napsal:
jj, ja to budu mit odhadem tak -65mm Úsměv taky uz se nemuzu dockat na lepsi pocasi VTEC VTEC sopťa sopťa

Noo...to uz je celkom dost velke znizenie. Davaj si potom pozor na prejazdy cez spomalovace a tiez vjazdy/vyjazdy z podzemnych garazi. Mne uz chytalo spodok pri Eibach Pro kit a tam bolo to znizenie "len"-45mm.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2018 , 14:32   Citovat  

varuj napsal:
Noo...to uz je celkom dost velke znizenie. Davaj si potom pozor na prejazdy cez spomalovace a tiez vjazdy/vyjazdy z podzemnych garazi. Mne uz chytalo spodok pri Eibach Pro kit a tam bolo to znizenie "len"-45mm.

jo ten sem sundal protoze to bylo moc vysoke Úsměv mimochodem kdyby nekdo chtel snizovaci pruziny, tak mam i na kombika i na sedana od eibachu Úsměv ale to je tusim -35mm...
kdyz najizdim na dilnu tak obcas skrtam vyfukem Úsměv nekde zhruba v pulce auta Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2018 , 16:27   Citovat  

MattiK napsal:
pro predstavu

no akorat to dle oka je ,ale pres blatnik to uz cumy ,daval bych jsi bacha pre hopy mne si skrtlo o podblatnik i 18x7,5 ET40 225/40 kdyz se prehoupl podvozek ve vyssich racjlostech aby jsi nezratil podblatnik Velmi šťastný ,snizeni mam taky nakych 50+mm.. hold tohle na sportovni svezeni na hrane moc neni ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 401, 402, 403 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina