Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 89 z 246
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.3.2018 , 16:07   Citovat  

Jopeeeno, xenon04 chlapi ja jsem chudy student, momentalne neni 100k na upravy pořádnej výtlem

Ani ALU se zatim neblizi zdarnemu konci, nechci nejake blato 17".. radsi si jeste chvili pockam az bude na poradne 18" Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2018 , 16:10  Naposledy upravil Jopeeeno dne 7.3.2018 , 17:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC:
Už se v tom ztrácím Ble

xenon04:
Tak zase takový roztržitý sklerotik nejsem a paměť slouží Úsměv Jinak za ten shop, deset palců nahoru, protože tam mají pěkné libůstky a docela přijatelné ceny. Navíc tady! Akceptovatelná je i cena FlashPro. A pro (ne)milovníky hadiček v motoru tam je i ten face CTR kryt motoru. Kurde, já bych tam nechal kilo (Hondata, saní, výfuk) pořádnej výtlem Super shop.

Jinak škoda, že Si sedadla no chance, protože ta se mi opravdu, ale opravdu po dlouhé době v Hondě líbí.

Aviaczek:
Ty chudý studente Velmi šťastný Na druhou stranu, když jezdíš po republice křížem krážem a liješ do nádrže hektolitry benzínu, nedivím se pořádnej výtlem Máš recht, kola jsou základ a na těch by se šetrit nemělo je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2018 , 16:57   Citovat  

Jopeeeno auto chtelo na vylet no. Co se kol tyce, taky musim podat zadost doma Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2018 , 17:44   Citovat  

Aviaczek:
Vsak já vím. Kdyz jsem koupil auto, tak jsem měl první týdny denní průměr ujetých kilometrů cca 80 km Velmi šťastný
Já doufám, že to ta moje nebude číst, ale zatím se mi ji vždy podařilo přesvědčit, že doplňky na auto stály mnohem, mnohem míň. Třeba sada 18" + pneu mě vyšla na pouhých 20.000 Kč pořádnej výtlem Ty to máš složitější, máš doma hondařku Úsměv

Jinak dnes další "úlovek" - červený Sport (+?) v centru Ovy Honda
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2018 , 21:43   Citovat  

tudy odkaz - to jako vážně +29HP jen tím? Mr. Green Velmi šťastný 4
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2018 , 21:52   Citovat  

sandu_cz napsal:
http://www.asc-tuningimports.cz/product/honda/civic-10g-_17__/injen-dlouhy-saci-kit-sp---honda-civic-x/12520 - to jako vážně +29HP jen tím? Mr. Green Velmi šťastný 4

Uprimne tomu neuverim dokud neuvidim nezavisly graf od nektereho z majitelu. Ten co tam je vidim jako nastrceny, aby se to dobre prodavalo. Úsměv

maly test: tudy odkaz
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2018 , 22:08   Citovat  

injen má ty kity 2, podle obrázku stejný... jeden dává +6 tudy odkaz a ten druhej +29 tudy odkaz
tenhle krátkej by měl dávat +25 tudy odkaz
mě to přijde bez úpravy palivových map taky nereálný to mi hlava nebere
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2018 , 23:21   Citovat  

Aviaczek napsal:
Uprimne tomu neuverim dokud neuvidim nezavisly graf od nektereho z majitelu. Ten co tam je vidim jako nastrceny, aby se to dobre prodavalo. Úsměv

maly test: tudy odkaz

Presne tak ,tohle by mely videt vyznavaci tuning sani a barevnejch grafu Velmi šťastný , neni dulezizy kolik plus , odladit motor se da ruznymi spusoby i nahnanim papiroveho vykonu ,ale monohem dulezitejsi je jak to pomuze v cele spektru otacek a co ti to da v realnem jezdeni ne na papire v cislech ..
   Návrat  
Lipák je teď offline  Lipák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 0:12   Citovat  

Maťo H napsal:
ze tema Civic 10g je primarne urcena pre majitelov, resp. tych, co si chcu toto auto kupit a hladaju o nom informacie a skusenosti majitelov. A podla mna ich vobec, ale vobec nezaujima, ci a kolko sa tychto aut predava ci uz v CR alebo niekde inde.
Ved u vas aj u nas sa najviac predavaju Skodovky, tak je to asi najlepsie auto a mal by som si ho kupit...No asi nie.

OK OK
Hezky jsi to napsal. je to dobrý
O prodejích nejlépe až zas za rok.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 0:39   Citovat  

Jopeeeno napsal:

DOHCVTEC:
ty jsi se přestěhoval do Čech, tady je jiná kupní síla, chudí horníci a dělníci Velmi šťastný takže potkat CTR, nebo dav Civiců je nadlidský úkol - marný boj.

ad věk: první Civic Sport+ se u nás prodal mladému klučíkovi po škole, resp. tatínek vzal na firmu pro synka, alespoň tak mi to říkal dealer. Jasně, většina zákazníků nebude v této cenové kategorii, v podstatě bych to tak kolem těch 40 let tipoval. Výjimkou jsou dva zdejší členové se sedanem a Sport+, co se umí o sebe postarat už teď. Ale třeba jsem prdlajz statistik a marketér (což bude nejspíše real) a vše je jinak OK Já už čtyřicátník jsem, takže s ohledem na svůj věk, jsem se minul věkovou skupinou, určenou mému současnému autu Velmi šťastný

Co vím, tak když se bral v roce 1998 na firmu první Civic, tak se prostřednictvím leasingu přeplatila v té době téměř třetina z kupní ceny auta. Dnes je to fakt mnohem, mnohem dostupnější.

Východní Čechy: prodejce nám říkal, že Civici kupují starší lidé k 50sátce, že prý jsme jedni z mladších.
P.S: je mě přes 40 manželka je mladší.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 10:42   Citovat  

jen taková vsuvka k cenám a leasingu Velmi šťastný
já si šel pro první nový auto/civica v r 2008... bylo mi 27 a prostě toho ufona jsem musel mít pořádnej výtlem
položil jsem akontaci 130k a platil 72 měsíců 8332,- vč. pojištění (samotný auto 7017,-) poslední splátka byla ještě navýšená o 1200,- za odkup
takže auto s dohodnutou cenou 490tis mě vyšlo na 636, dneska nemyslitelný Tak to valím bulvy

pro mě ty konečný ceny na financování 8,9,10g vycházejí pořád +- stejně... zato auta se mění celkem výrazně
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 11:18   Citovat  

xenon04:
holt si dopřáváš čím dál víc vybavenější, výkonnější a lepší auto OK Já za svého úplně prvního Civica v roce 1997 platil měsíčně 12.400 Kč/36 měsíců (akontaci už přesně nevím), a to byl jen obyčejný 3D 1.4iS. Za 3D 1,6 VTI to pak bylo bez pár drobných 15.000 Kč/36 měsíců, s mnohem vyšší akontací.
Dnes pohoda - akontace 150.000 Kč a splátka 9.200 Kč/48 měsíců při téměř trojnásobném příjmu Velmi šťastný
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 11:25   Citovat  

Že máte na leasing nervy...? Tak to koukám!
My "jedeme" ve čtvrtinkách, přeplatek je v podstatě jen "zápisné" pro vyřízení úvěru.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 11:46   Citovat  

Jopeeeno: dobře ses toho nebál Úsměv

piskot: u 8g jsem v tý době neměl jinou možnost Úsměv
9g už jsem bral na "třetinky", tam mě stál navíc sml. poplatek 12000,-
10g mám na "poloviny" a tam to bylo za 8400,-
oni si ty peníze částečně vybírají i na drahý pojistce...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 12:00   Citovat  

kdo se bojí... Velmi šťastný

Přes Honda Finance ten přeplatek zase není (alespoň v před dvěma lety) taková katastrofa - jak se píše výše. V podstatě se navýšení projevuje jen na dražší pojistce (zadarmo by to asi nikdo nedělal) Úsměv Na 4 roky + cca 25.000 Kč.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 13:07   Citovat  

to ja kdybych koupil tehda prvni auto novy,co bylo mitsubishi , tak ho mam do ted HaHaaa a zase misto nej jsem za ty leta mel desitku hond a muzu jsi rict ,jo jezdil jsem v tom nejlepsim od hondy a uzjil jsem si to ,neco dele neco kratce, ale uzil Úsměv
nekdy lituju tech penez ,pac bych dneska zato mel prinejmensim novy CTR ,ale nekdy zase ne kdyz se otocim a zavzpominam na ty casy plny osmitisicovek Velmi šťastný pak ve 40ceti je cas se usadit Velmi šťastný a koupit neco stalyho a docela se nato tesim Úsměv
   Návrat  
Ivoč je teď offline  Ivoč
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 13:40   Citovat  

Tak to já to měl jinak. Vzhledem k půjčce na bydlení tak první Civic v r. 97 za hotovku a teď po 20 letech vzhledem k hypotéce tak 70% akontace
zkrátka: 1. dům, 1. Civic HaHaaa 2. dům 2.Civic Hihi
ale žena furt stejná Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 13:52   Citovat  

xenon04 napsal:
Jopeeeno: dobře ses toho nebál Úsměv

piskot: u 8g jsem v tý době neměl jinou možnost Úsměv
9g už jsem bral na "třetinky", tam mě stál navíc sml. poplatek 12000,-
10g mám na "poloviny" a tam to bylo za 8400,-
oni si ty peníze částečně vybírají i na drahý pojistce...

Nám se havarijko nedávno zaplatilo, ba i předplatilo...Úsměv U nového auta je havarijko snad samozřejmostí, i kdybych cenu auta platil na dřevo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 14:50   Citovat  

o pojištění jako takovym není pochyb, to je samozřejmost
já to myslel tak, že sám jsem si schopnej sehnat stejný pojištěný (rozsah/spoluúčast) za úplně jiný peníze, než za ty, který musím po dobu financování platit unicreditu (třetinky, 50:50)
(mimo jiné ty se ani nedozvíš, kolik za tebe unicredit skutečně platí pojišťovně, pojistné posíláš na účet unicreditu)
při platbě na dřevo a vlastním pojištění bych ušetřil dalších pár tisíc

na 10g mám tak 23k hav + 7k gap + 1500 skla + 2k povinný (na to jediný uznávají bonus) tj. přes 33tis ročně Tak to valím bulvy v říjnu po doplacení druhý poloviny sem dopíšu, za kolik to pojistím na sebe...

ve výsledku říká reklama, že úroková sazba je 0%, ale ten smluvní poplatek a sádlo z pojištění jim nějaký peníz hodí Mrk

Ivoč: dobře synchonizovaný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 15:20   Citovat  

Tak nějak chápu, že na něčem vydělat musejí, když je úrok úvěru 0%. Jak jsem to počítal, o nějak hrozná hausnumera nejde, co "přeplácíme" oproti dohledatelným nabídkám. Bonusem je naprosto bezproblémové řešení opravy po bouračce, servis je v kontaktu s Unicreditem, všechno si vyřídí mezi sebou, a já si jen přijdu pro opravené auto, a servis se ještě omlouvá, že to nebylo dřív...
Sečteno, vstupní poplatek+přeplatky havarijka a povinného ručení oproti trhu, za ty čtyři roky placení přeplatíme kupní cenu o cca. 30 tisíc. Kolik že je roční inflace...? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 16:50   Citovat  

Tak nějak ti vidím i já. Nechci se vycinkat z peněz, tak než utratit vše za nové auto, radši budu generovat další úspory a vezmu značkové financování. Když jsem prvně přemýšlel o úvěru u banky, chtěli 6.7% úrok. Ríkal jsem supr, tohle už není 19% jak před léty. Pak jsem zašel do Hondy, tam mi prodejce řekl, že financování bude jako takové bez navyšení a vytiskl mi předběžku. Cuměl jsem jak puk. Pak k tomu po doložení bonusů vypočítal pojistku a já byl veeeeelice překvapený, že si pojistku a takovoutu "provozní réžii" vypočítali jen v takové výši.
Já jen doufám, že takové podmínky u Unicreditu vydrží do koupě dalšího auta, protože tohle je opravdu fér nabídka. Alespoň pro mě, běžného člověka.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2018 , 23:13   Citovat  

xenon04 napsal:

na 10g mám tak 23k hav + 7k gap + 1500 skla + 2k povinný (na to jediný uznávají bonus) tj. přes 33tis ročně Tak to valím bulvy v říjnu po doplacení druhý poloviny sem dopíšu, za kolik to pojistím na sebe...

ve výsledku říká reklama, že úroková sazba je 0%, ale ten smluvní poplatek a sádlo z pojištění jim nějaký peníz hodí

Komplet pojistku si domluvíš určitě pod 15000 kč.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2018 , 9:55   Citovat  

bez GAP určitě Úsměv s ním tipuju, že to půjde někam k 17-19

dneska mi tam skočí 6tis km
tak malinký srovnání skutečných spotřeb s autama co jsem jezdil skoro identický trasy (převážně město, dálnice) prvních 6-8tis km

10G 1.5 VTEC TURBO 134kW - 7,31
9G 1.6 i-DTEC 88kW - 5,27
8G 1.8 i-VTEC 103kW - 7,86

a mimo soutěž ojetý/zajetý, ale za celých 90tis km se mnou
5G 1.5 74kW - 7,31

20180309_081952.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20180309_081952.jpg, 151.44 kB
   Návrat  
Ivoč je teď offline  Ivoč
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2018 , 11:28   Citovat  

Tak já mám zatím najeto s C10G 1,5 sedan 3 tis a průměrná spotřeba 6,37 l/100 km

a s C6G sedan 1,5 84kw,260 tis - 6,57 l/100km
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2018 , 12:12   Citovat  

10tis najeto a 8.00 Úsměv
   Návrat  
DusanUsan je teď offline  DusanUsan
PříspěvekZaslal: 9.3.2018 , 12:24   Citovat  

Ahoj,

mam GAP 10% spoluucast + skla + disky a plati 21500 rocne.

Spotreba podla auta je 6.8 za 5000km a podla applikacie mam 7.02 ale je pravda ze som vzdy dotankoval viac ako mi cvakla pistol, ale cital som ze to nie je dobre, takze uz to nerobim. Inak jazda praha 70 a dialnice 30.

Vcera som to bol trochu prevetrat na pezinskej babe a musim uznat ze auto je skvele.

Inak olej mam uz skoro cierny Tak to koukám! tak neviem ci je to VIFom (ktory nedavam kazdu nadrz ale tak kazdu druhu) alebo je to tym ze olej uz pomaly konci.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2018 , 12:53   Citovat  

DusanUsan napsal:
Ahoj,

Inak olej mam uz skoro cierny Tak to koukám! tak neviem ci je to VIFom (ktory nedavam kazdu nadrz ale tak kazdu druhu) alebo je to tym ze olej uz pomaly konci.

Od spalování je nějaký bordel vznikne, pokud olej černá, tak usazeniny rozpouští = funguje. Nechtěl bych mít pořád čistý olej... Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2018 , 12:56   Citovat  

Vy jste eko jezdci Velmi šťastný 1.5CVT 4000km 8.3L Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2018 , 14:04   Citovat  

DusanUsan:
Buď v klidu, resp. černá je dobrá, je to v pohodě. Jsem sice tak trochu olejový maniak a předem na to upozorňuji. Ale na podzim, když jsem měnil olej (abych měl čerstvý na zimu), byl ten dosavadní (najeto sotva 5.000 km) taky černý. Jak psal hellborn, oleje obsahuji krom aditivačních balíčků a dalších složek, i látky, které "zabraňují " úsadám, a i proto olej zčerná . I tyto látky se však časem vyčerpají a při nevhodných intervalech výměn se v motoru úsady nahromadí.
Jak jsem tu už psal, při naprosté převaze krátkých tras bych urcitě aplikoval institut zhoršených podmínek provozu a interval výměny oleje, v souladu s návodem k obsluze, zkrátil na polovinu. A také bych si alespoň jednou za čas udělal delší výlet, aby se olej pořádně "prohřál" a zbavil se tak nespáleného paliva z oleje (typický problém aut, provozovaných jen na poposkakovačkách po městě).
Pezinskou babu Ti závidím OK Honda
   Návrat  
DusanUsan je teď offline  DusanUsan
PříspěvekZaslal: 9.3.2018 , 14:10   Citovat  

Super diky za vysvetlenie, nastastie ho kazde dva tyzdne prevetram na dialnici, ale i tak tam dam 0w30, ratam tak v 7500-10000km ked sa otepli, nech to spojim s gumami Mr. Green

Inak pezinska baba je skor z nudze cnost, z CR doporucujem Sturec zo strany Banskej Bystrice(kvoli lepsiemu asfaltu) - to je lahodka a nie je to az tak daleko z CR, pripadne sa to da spojit s turistikou ci kupanim v Turcianskych tepliciach, kde maju co robit deti(skvela zmrzlina) zena(velky park) a chlap (Sturec) VTEC
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina