Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 313, 314, 315 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 314 z 333
Gree5 je teď offline  Gree5
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2018 , 18:59   Citovat  

Bohužel jsem to tak už koupil.... Bueee nějak mi to ze začátku nevadilo,ale chci to už vyřešit. Navíc se auto celé začne kroutit při brždění. Zdá se mi jak kdyby to auto i nepravidelně brzdilo. No prostě je to dos*ané Velmi šťastný + jaká má být vzdálenost těch čidel od zubu ?? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.3.2018 , 19:19   Citovat  

Gree5 napsal:
Bohužel jsem to tak už koupil.... Bueee nějak mi to ze začátku nevadilo,ale chci to už vyřešit. Navíc se auto celé začne kroutit při brždění. Zdá se mi jak kdyby to auto i nepravidelně brzdilo. No prostě je to dos*ané Velmi šťastný + jaká má být vzdálenost těch čidel od zubu ?? Úsměv

Screen Shot 03-06-18 at 07.18 PM.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screen Shot 03-06-18 at 07.18 PM.JPG, 222.96 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PetrAC6g je teď offline  PetrAC6g
Nový příspěvekZaslal: 8.3.2018 , 9:05   Citovat  

Ahoj,probirala se tu diagnostika, jak jsem zjistil,nekdo u acc6 ma obd konektor,nekdo ne,to je muj pripad. Takte me kdyztak opravte,
Jestli neco rikam spatne - takze accord bez obd zasuvky, mam jen u spolujezdce pod kaslikem 2 pin (to je ten zkratovaci na vyblikani ????)
A jeste jeden, ted nevim, je to 3 nebo 5 pin, ten je pro pripojeni "HONDA PGM TESTER" ???

Takze kdyz nechci do Hondy na pgm tester ( pocitam min. 1000kc) , tak zbyva jen propojit 2 pin a nechat si vyblikat chyby ?-tj. nema nekdo prosim cely seznam chybovych kodu ?
A kdyz zavadu odstranim,zhasne kontrolka sama,nebo se to jeste nejak vymazava ?

Diky za odpovedi, myslim, ze by to mohlo pomoct hodne lidem co maji acc6 a nemaji OBD 1 /2..

Jestli jsem pochopil, tohle je "obd0",ale bez obd konektoru Velmi šťastnýD

DIKY , Petr
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 8.3.2018 , 10:17   Citovat  

PetrAC6g napsal:

Jestli neco rikam spatne - takze accord bez obd zasuvky, mam jen u spolujezdce pod kaslikem 2 pin (to je ten zkratovaci na vyblikani ????)
tak zbyva jen propojit 2 pin a nechat si vyblikat chyby ?-tj. nema nekdo prosim cely seznam chybovych kodu ?
A kdyz zavadu odstranim,zhasne kontrolka sama,nebo se to jeste nejak vymazava ?

Ano. Postup je v Honda ESM.
Honda ESM tu najdeš v pdf verzi, pár stránek zpět v tomhle vlákně je odkaz, tam dohledáš vše, jak postup vyblikání, co která chyba znamená, proč je dočasná či trvalá, jak se hlášení o chybách vymaže.
Ono je to na delší/dlouhé psaní, proto raději hoď oko do toho ESM.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 8.3.2018 , 11:44   Citovat  

Znovu nahrano. Zase to smazali darebaci Velmi šťastný
odkaz
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 14.3.2018 , 14:51   Citovat  

Zdar chlapy nevim zda uz sem to tu psal nebo ne. No zkratka měl sem acco u mechoše se spojkou a při tom mě zjistil spatny čepy a silenbloky spodnich ramen na předku. Dělal jste to někdo? Případně co za značku koupit? A je lepší shanet silenbloky nebo celá ramena. Jak je to s kvalitou origo oproti treba febi atd. Diky
   Návrat  
SlaveZer0 je teď offline  SlaveZer0
Nový příspěvekZaslal: 21.3.2018 , 13:37   Citovat  

Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda někdo netušíte jak je u A6G řešené spínání vysunutí antény po zapnutí rádia. Jde mi o o, že bych si rád udělal přepínač, kterým bych mohl automatické vysouvání vypnout, u předchozího A6G mi anténa nevyjížděla a chytala stanice i tak celkem bez problému, přijde mi tedy zbytečné aby pokaždé i na krátké trase Xkrát vyjela a zajela. Rádio mám aktuálně venku kvůli opravě podsvícení, nicméně nevím kam spínač napojit. Dík.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.3.2018 , 14:17   Citovat  

SlaveZer0 napsal:
Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda někdo netušíte jak je u A6G řešené spínání vysunutí antény po zapnutí rádia. Jde mi o o, že bych si rád udělal přepínač, kterým bych mohl automatické vysouvání vypnout, u předchozího A6G mi anténa nevyjížděla a chytala stanice i tak celkem bez problému, přijde mi tedy zbytečné aby pokaždé i na krátké trase Xkrát vyjela a zajela. Rádio mám aktuálně venku kvůli opravě podsvícení, nicméně nevím kam spínač napojit. Dík.

Místo slov dva obrázky... OK

antenna.jpg

antenna.jpg, 115.29 kB

antenna2.jpg

antenna2.jpg, 70.46 kB
   Návrat  
Legendary21 je teď offline  Legendary21
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 11:28   Citovat  

Ahoj mám zájem koupit si svoji první hondu accord 6g, moc se mi líbí, do teď sem jezdil s octou 1.6 a tak sem našel tohle tudy odkaz
Chtěl sem jenom slyšet váš názor jestli si myslíte že za tu cenu je v pohodě. Dík za odpověď.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 16:37   Citovat  

Legendary21 napsal:
Ahoj mám zájem koupit si svoji první hondu accord 6g, moc se mi líbí, do teď sem jezdil s octou 1.6 a tak sem našel tohle tudy odkaz
Chtěl sem jenom slyšet váš názor jestli si myslíte že za tu cenu je v pohodě. Dík za odpověď.

Pokud to auto z inzerátu má udělané rozvody a další věci, které se mají při servisním intervalu 120 tis. km dělat, tak bych tu cenu asi skousnul. Muselo by ale být i vše ostatní v pohodě, kotouče, vůle v řízení, (ne)klepání od zadku, samo že i motor v pohodě (kontrola ECU). Jo a rez zespoda...
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 17:35   Citovat  

Jak rika piskot. Je to facelift, pokud ma udelane rozvody a celkove nebude rozhrkany cena odpovida. Ja dal za sveho podobne. Jinak ve slabych vybavach chybely tapeciry kufru ? Protoze u nej ho nevidim Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 19:46   Citovat  

Taky u Acca nemáme tapecírung kufru... Se stydím
U tohohle bych si stupeň výbavy netroufnul říct, nemá mlhovky, ale zase má loketní opěrku... A nemá podle mě originál hlavici řadicí páky.
To auto vypadá až podezřele hezky, tak šestinu z té částky si určitě strhne bazarník za vypulírování do stavu na fotkách... Velmi šťastný
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 20:35   Citovat  

Já si právě nejsem jistej jestli za takový peníze bych si ho měl pořídit,ještě sem si říkal že si necham prověřit VINko, každopádně určitě vypadá dobře.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 20:39   Citovat  

Ještě teda se mi líbí tahl, taky po face: tudy odkaz sice má najeto o sto tisíc víc, ale zase je o 15 tisíc levnější. No uvidím Úsměv Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 20:42   Citovat  

Legendary21 napsal:
Já si právě nejsem jistej jestli za takový peníze bych si ho měl pořídit,ještě sem si říkal že si necham prověřit VINko, každopádně určitě vypadá dobře.

Na stránkách Hondy najdeš stránku, která ti VIN "nějak" zkontroluje...
A když napíše přímo Hondě maila s prosbou o historii daného VIN, určitě ti odpoví.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 20:49   Citovat  

Legendary21 napsal:
Ještě teda se mi líbí tahl, taky po face: tudy odkaz sice má najeto o sto tisíc víc, ale zase je o 15 tisíc levnější. No uvidím Úsměv Úsměv

Nemá zástěrky, tohle je liftback (víko kufru jako Oktávka). Ta chromovaná loketka... Tak to koukám! ?

O nájezdu nemá cenu mluvit, pokud bylo o auto pečování, tak motoru a autu nic není...Úsměv Spíš bude potřeba se pečlivěji zaměřit na podvozek.

Mimochodem, koukám, že když budu chtít za našeho dvolitrovýho Accouše 35-40 tisíc, tak to bude tak nějak cajk...Úsměv

A abych nezapomněl, tuším, že po face je EURO4, takže ještě na nějaké to ekovýpalné aby bylo...
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 25.3.2018 , 22:28   Citovat  

Tak díky moc za odpovědi a rady Úsměv , zkusim ten VIN kod a uvidím co to ukáže, když bude všechno v pohodě, tak bych ho jel omrknout, daleko to nemám Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 26.3.2018 , 10:42   Citovat  

ViN ti dokáže prověřit zde: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 28.3.2018 , 10:14   Citovat  

Už se budu opakovat, ale nedá mi to...
Od někdy půlky prosince stál Accouš u baráku. Jsem zase na chvíli v ČR, tak jsem si řekl, že ho budu potřebovat na pojížďky.
Celkem s obavami jsem ráno šel, že Acco "oživím" a v duchu se připravoval minimálně na dobití baterky. Že budu dofoukávat jedno z kol bylo zřejmé už na první pohled...Úsměv
Sednu za volant, jo, centrál otevřel dveře bez problémů, strčím klíček do spínačky, první->druhá poloha-palubka ožila, slyším čerpadlo, jak natlačilo benzín, a startuju. Pánové, motor naskočil na brnk. Fakt, nekecám.
Prostě, Acco forever... OK
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 28.3.2018 , 12:07   Citovat  

Jó, nejsou to spatne káry Velmi šťastný

1DB8396C-2089-43E5-B621-C5BAD26688BB.jpeg

1DB8396C-2089-43E5-B621-C5BAD26688BB.jpeg, 2.48 MB
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 28.3.2018 , 13:07   Citovat  

Nechci nijak Acca té naší generace glorifikovat, ale ve srovnání s dnešní produkcí, soudě alespoň podle diskusí, ještě ta auta byla udělána podle hesla "Vyrobit". Dnes je to motto "Vyrábět...", se všemi důsledky z toho vyplývajícími.
A u druhého auta, Civica Tourer, to po třech letech vypadá, že ani nyní Honda nic neslevila...
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 30.3.2018 , 20:20   Citovat  

piskot napsal:
Místo slov dva obrázky... OK

Mnohokrát děkuji, spínání antény už mám hotové, zase o věc na seznamu věcí co je třeba udělat méně. Úsměv

Každopádně tu mám s rádiem nový problém, nechával jsem si opravit podsvícení u originálního BOSE rádia, oprava byla provedena předěláním zdroje, rádio svítilo pěkně i když víc než bych chtěl, bohužel jak moc svítí se projevilo až po delší době při noční jízdě, navíc se displej dost rozpaloval a teď se mi v rohu i roztekl. :/ Tedy opravu budu reklamovat i když se obávám že rádio bude tímto KO a nejspíš mi ho nikdo nenahradí.

Proto se chci zeptat, nemáte někdo doma originální BOSE rádio na prodej? V hezkém stavu a funkční nebo tip kde by ho měli za rozumnou cenu? Na vrakovištích kde jsem se ptal to byly neúměrně vysoké sumy. Jinak OT, sháním ještě LP vnitřní kličku dveří, leč už delší dobu marně, kdyby někdo o nějaké věděl....

Díky.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 1.4.2018 , 9:07   Citovat  

Tak abych jen nechválil...
Vcelku očekávaně, když se to tak vezme, se po dlouhodobém stání a 18 letech provozu nejspíš přestaly pohybovat přední brzdiče na třmenech tak, jak by měly. Po už hodně zpomaleném dojezdu domů bych na předních brzdách upekl steak...Úsměv
Nechám to prověřit a min. pořádně rozhýbat.
   Návrat  
jardacarda je teď offline  jardacarda
Nový příspěvekZaslal: 2.4.2018 , 23:15   Citovat  

Vcera som daval auto trochu do poriadku ( olej, sviečky filtre) a zistilnsom, ze mam dve krasne diery v podvozku. Obe su vo velkosti cca 10x4 cm na lavej a pravej strane v predu pri dverach v prahoch. OdpDla mintotiz ta
Asfaltova ochrana. Minuly roknsom to kontroloval a nebola porusena. Tak mancaka troaku vyvarania. Uz sa tesim.
   Návrat  
rebt je teď offline  rebt
Nový příspěvekZaslal: 10.4.2018 , 9:17   Citovat  

zdravim komunitu zkusenych akordeonu.
mozna se to uz resilo, ale nepovedlo se mi najit vysledek.
situace:
- auto stalo prez noc, studeny, sednu , nastartuju, odjedu , zadnej problem.
- zastavim v obchode hodku, dve, auto trochu vychladne ale ne uplne - nastartuju, rozjedu , zacne cukat jakoby vyplo tri valce, pustim plyn, pridam plyn trochu se rozjede a zas zacne cukat. ale vykon 0.00 nic jakoby vyplo, ale nevypne (vetsinou kolem 2000-2500rpm) rozjedu se na 50 jedu chvilku, motor se zahreje a uz necuka.

diagnostika nepise nic.
zkusil jsem toto:
nove svicky, nove kabely, rozdelovac viko, palec, civka, vzduchfiltr.

nezkusil jsem toto:
lambda, klapka, termostat, palivovy filtr

napada vas neco ?

(2.3 f23z5)
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 10.4.2018 , 15:41   Citovat  

rebt napsal:
zdravim komunitu zkusenych akordeonu.
mozna se to uz resilo, ale nepovedlo se mi najit vysledek.
situace:
- auto stalo prez noc, studeny, sednu , nastartuju, odjedu , zadnej problem.
- zastavim v obchode hodku, dve, auto trochu vychladne ale ne uplne - nastartuju, rozjedu , zacne cukat jakoby vyplo tri valce, pustim plyn, pridam plyn trochu se rozjede a zas zacne cukat. ale vykon 0.00 nic jakoby vyplo, ale nevypne (vetsinou kolem 2000-2500rpm) rozjedu se na 50 jedu chvilku, motor se zahreje a uz necuka.

diagnostika nepise nic.
zkusil jsem toto:
nove svicky, nove kabely, rozdelovac viko, palec, civka, vzduchfiltr.

nezkusil jsem toto:
lambda, klapka, termostat, palivovy filtr

napada vas neco ?

(2.3 f23z5)

Lambda.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 12.4.2018 , 20:19   Citovat  

Nevíte někdo jaké mají být u motoru F20B6 volnoběžné otáčky po zahřátí motoru? Už nevím kde jsem to našel ale měl jsem za to, že něco kolem 750, v zimně jsem to příliš nepozoroval, ale přišlo mi že auto mělo za studena zrhuba 1500 a následně to kleslo k těm 750 otáčkám.

V poslední době jsem si všiml že po zahřátí motoru se volnoběžné otáčky usadí zhruba 1200 což se mi uplně nezdá. Zapnutí vypnutí klima a elektroniky to nijak výrazně neovlivní...škritící klapka vyčištěná, IACV prostříkanej, nicméně nerozdělával jsem, EGR ventil u průchody vyčištěný. S lambdou byla potíž jen po tom co se přetěsňovala olejová vana a byly shozený svody, ale to se srovnalo ještě ten den po tom co se motor pořádně prohřál, od té doby bez potíží. Baterku jsem měl v poslední době párkrát venku, nicméně ECU jsem následně resetoval, nechal chvíli běžet s vypnutou elektronikou a následně jsem vše pozapínal, nic se nezměnilo...
motor jinak šlape perfektně, nulová spotřeba oleje, táhne dobře, nedávno měněný svíčky všechny filtry,oleje i kapaliny, regulátor na alternátoru vč. uhlíků...

Jediné co mě napadlo, zda to nemůže způsobovat sundanej kryt svodů, ten totiž aktuálně lakuju, nicméně v zimě jsem jel nějakou dobu bez něj a tohle jsem nepozoroval, nezdá se mi že by na to mohl mít takový vliv...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 12.4.2018 , 21:38   Citovat  

SlaveZer0 napsal:
Nevíte někdo jaké mají být u motoru F20B6 volnoběžné otáčky po zahřátí motoru? Už nevím kde jsem to našel ale měl jsem za to, že něco kolem 750, v zimně jsem to příliš nepozoroval, ale přišlo mi že auto mělo za studena zrhuba 1500 a následně to kleslo k těm 750 otáčkám.

V poslední době jsem si všiml že po zahřátí motoru se volnoběžné otáčky usadí zhruba 1200 což se mi uplně nezdá. Zapnutí vypnutí klima a elektroniky to nijak výrazně neovlivní...škritící klapka vyčištěná, IACV prostříkanej, nicméně nerozdělával jsem, EGR ventil u průchody vyčištěný. S lambdou byla potíž jen po tom co se přetěsňovala olejová vana a byly shozený svody, ale to se srovnalo ještě ten den po tom co se motor pořádně prohřál, od té doby bez potíží. Baterku jsem měl v poslední době párkrát venku, nicméně ECU jsem následně resetoval, nechal chvíli běžet s vypnutou elektronikou a následně jsem vše pozapínal, nic se nezměnilo...
motor jinak šlape perfektně, nulová spotřeba oleje, táhne dobře, nedávno měněný svíčky všechny filtry,oleje i kapaliny, regulátor na alternátoru vč. uhlíků...

Jediné co mě napadlo, zda to nemůže způsobovat sundanej kryt svodů, ten totiž aktuálně lakuju, nicméně v zimě jsem jel nějakou dobu bez něj a tohle jsem nepozoroval, nezdá se mi že by na to mohl mít takový vliv...

Ty hodnoty otáček "které mají být" máš správně. A i v létě po nastartování jdou otáčky na 1500 ot./min. a po zahřátí dolů.
Těch 1200 je moc, nejprv bych zkusil zresetovat ECU, pojistkou...
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 12.4.2018 , 21:53   Citovat  

piskot napsal:
Ty hodnoty otáček "které mají být" máš správně. A i v létě po nastartování jdou otáčky na 1500 ot./min. a po zahřátí dolů.
Těch 1200 je moc, nejprv bych zkusil zresetovat ECU, pojistkou...

Zresetovat ECU jsem zkoušel, dokud jsem auto neprojel tak se držely kolem těch 750, nicméně dnes po jízdě se opět drží na 1200...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 13.4.2018 , 8:59   Citovat  

SlaveZer0 napsal:
Zresetovat ECU jsem zkoušel, dokud jsem auto neprojel tak se držely kolem těch 750, nicméně dnes po jízdě se opět drží na 1200...

Jak se chovají otáčky při nastavovací proceduře ECU? Máš motor zahřátý?
Poradil bych se s Honda ESM, vyblikal ECU...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 313, 314, 315 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina