Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 73 z 109
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 13:02   Citovat  

DOHCVTEC: fanatik jsi, protože na argumenty reaguješ nesmyslnými výkřiky mimo mísu, které na ty argumenty nijak nereagují.

Jopeeno: přesně tak. Není náhoda, že má BMW "bezplatný servis" 5 let, což jen tak náhodou pokrývá dobu odpisů. Drtivá většina BMW u nás se prodá právě firmám. Každopádně já nakonec nekoupil ani 645i ani 330i/335i/135i hlavně kvůli neskutečným problémům s motory (BMW s přímým vstřikem - tedy bohužel vše od E90 až na pár výjimek, např. některé verze Z4 - je tragédie, kdy auto má prakticky stejné problémy jako chrochtáky, tedy vstřiky a turbo). Kecy o tom, že to není pravda jsou úsměvné i proto, že vstřiky na x30i a x35i jsou už snad v 10. revizi a stále to u mnoha aut problém neřeší. Samozřejmě existují kusy, které najedou kde co bez problémů, ale kdo by do té loterie dobrovolně šel? Jen někdo, kdo po BMW touží a není schopný si najít relevantní informace.

Auta se holt vyrábí pro ty, kdo je kupují, ne pro ty, kdo kupují ojetiny. S tím je potřeba se při koupi ojetiny smířit a dle toho si počínat.

markos: BMW se 140k km na hrbu je vyloženě pro fajnšmekry. Rozumím, že to někdo chce, ale současně zastávám názor, že člověk by měl koupit jen tak drahé ojeté auto, jaké by mohl koupit i nové. Běžný servis totiž odpovídá pořizovací ceně auta. K tomu je pak u ojetiny potřeba počítat i s něčím mimořádným a to u káry s pořizovací cenou 2 mega bývá obvykle drahá sranda. Kdo chce na opici, měl by mít i na banány. O exotikách co nové stoji 3 mega a víc ani nemluvím.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 13:44  Naposledy upravil R4YNE8 dne 24.4.2018 , 14:05, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Jopeeeno napsal:
DOHCVTEC:
Dobře, ale já se tady bavím o novějších BMW, ne o těch z počátku tisíciletí. Ne o olítaných autech, která provozují postbupescenti

A je zajímavé, že ty báva z milénia byla mnohem lepší než ty nové křápy, co se teď vyrábí. Ať už je to bavorák nebo jakákoliv jiná automobilka. Docela vtipné je, že teď třeba nová Fabia (když to vezmu více ke komerci) u stýce na první technické neprošla přes emise. Auto mělo najeto skoro rovných 50 tisíc a zkrátka je majiteli po 4 letech provozu k ničemu. Motorizace 1.2 TSI. Dotyčný má údajně taky zvýšenou spotřebu oleje, kdy na 1000 km musí dolévat skoro 1 litr oleje. To nedolévám ani já u té 20 let staré "šunky", jak si někteří mohou myslet. A světe div se, na reklamaci u Škody to není, jelikož škodovka to má napsané přímo v servisním manuálu, že je to prý normální, že auto může mít spotřebu až 1 litr na 1000 km. A říkal mi, jak obecně mají nové automobily problémy s emisemi. A to nemluvím o naftových motorech. Více teď na emisích trpí majitelé benzínových motorů. Mám to přímo od člověka, který tam reálně pracuje... A soused naproti si koupil nové Sandero, má ho jeden rok a už má chycené spodní prahy, normálně tam už jsou malé dirky a vidět po celé straně rez. Otázka času, kdy to půjde více nahoru, na více vidětelné místo. Jeden rok staré auto! Jsem zvědavý, jak by se k tomu případně postavila automobilka. Sice záruky na prorezivění nějaké jsou, ale pokud to nemá přímo vliv na funkci, tak mu to podle mě neuznají. A to kupoval vyšší výbavu, žádnou "sociální" výbavu (byť to také žádná sláva není samozřejmě). O životnosti těch oturbených pidi motorů nemluvím vůbec. Opravdu spotřební auta. Ale necháme se překvapit. Až budoucnost ukáže, ale servisáci asi budou mít žně. Velmi šťastný

Tak mi potom někdo tvrďte, že se vyplatí kupovat nové auto. Mnozí hází pohrdavé pohledy na starší auta, ale když je v dobré kondici, proč ne? Navíc designové se mi osobně líbí starší auta mnohem více. Co mi nabídne nové auto kromě okamžité peněžní ztráty? Více kravinek, více systému a displejů, méně soukromí díky různým GPS asistentům. Ale požizek z jízdy to asi nebude. Možná o něco vyšší šanci na přežití při autonehodě.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 13:56   Citovat  

R4YNE8: doporučuju najít na novinkách test Dusteru - po cca 800km rezatý výfuk (nebo byl rezatý už v továrně)... Nejvyšší výbava za asi 350+... Dolívání oleje u škodárem mi potvrdil i tchán (dělá v servisu škoda).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 14:05   Citovat  

R4YNE8: zas bych tu kvalitu starých aut nepřeceňoval. Můj aktuální A8G 2009 určitě není horší než A7G 2003 co jsem měl předtím. Ani ta kvalita BMW nebývala zázračná, spíš je to dnes skutečně natolik šuntové, že se i to nic moc z roku 2000 jeví jako držák. Třeba ta 645i co jsem se na ni díval je typickým příkladem - to auto není vyloženě špatné, ale motor je na poměry Hondy prostě krám. Zvuk super, výkon OK, kvalita děs.

U spousty jiných aut pak stojí za to si položit otázku, jestli ten bývalý zážitek za volantem za něco stál - tj. dnešní Fabia je sice křáp, ale to není tím, že je nová. To je tím, že je to Fabia, která byla křáp vždycky. Jen se na ní zase se.e něco jiného než dřív.

Co hlavně získáš koupí nového auta je záruka. Ta právě začíná být v dnešní době optimalizace zatraceně důležitá, resp. začíná být čím dál tím větší problém vybrat mezi ojetinami něco, co není potenciální kasička. Zatímco u A7G nebo A8G nebyl problém koupit auto ojeté (seznam mých problémů s A7G za 5 let a 80k km: výměna baterky a výměna čidla airbagu, které bylo vadné už při koupi, u A8G za 6 let a 80k km výměna repráku u řidiče a dvě diody v podsvětlení ovládání klimatizace), C9G už jsem radši koupil nové a turbené C10G nejspíš dopadne stejně, pokud do něj půjdem. Jinde to není lepší plus začíná být problém vůbec něco lepšího najít (přece si nekoupím "prémii" s nějakým turbeným čtyřválcem, co je na tom prémiového?).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 14:21  Naposledy upravil R4YNE8 dne 24.4.2018 , 14:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
R4YNE8: zas bych tu kvalitu starých aut nepřeceňoval. Můj aktuální A8G 2009 určitě není horší než A7G 2003 co jsem měl předtím. Ani ta kvalita BMW nebývala zázračná, spíš je to dnes skutečně natolik šuntové, že se i to nic moc z roku 2000 jeví jako držák. Třeba ta 645i co jsem se na ni díval je typickým příkladem - to auto není vyloženě špatné, ale motor je na poměry Hondy prostě krám. Zvuk super, výkon OK, kvalita děs.

U spousty jiných aut pak stojí za to si položit otázku, jestli ten bývalý zážitek za volantem za něco stál - tj. dnešní Fabia je sice křáp, ale to není tím, že je nová. To je tím, že je to Fabia, která byla křáp vždycky. Jen se na ní zase se.e něco jiného než dřív.

Co hlavně získáš koupí nového auta je záruka.

Stačí si číst podmínky při uzavření kupní smlouvy pro uznání reklamace. Není to po 2 letech nějak nárokovatelné, pokud nedodržuješ přísné podmínky automobilek (viz. třeba ta spotřeba oleje u Škody). A věř mi, že třeba korejci jsou vyhlášení svými cenami v autorizobaných servisech. Koupíš levně, draze sháníš náhradní díly.

A8g je koncepčně ještě staré, poctivé auto, vychází převážně z A7g, pro mě je to jen taková lehká evoluce v novém kabátě.... Takže to nebyl úplně dobrý příklad. Počkej, až budeš jednou nucen kupovat opravdu nějakou novou platformu (jak se říká) a pidi motorizace. Ta doba začala v Evropě někdy rokem 2014 s mohutným nástupem downsizingu a hybridů. Někdo mi bude tvrdit, že tu byly menší turbomotory v minulosti. Ano, ale otázkou je, jestli byly vyráběny podobným způsobem jako dnešní motorizace. Při úspoře nákladů bych tomu moc nevěřil. Však to uvidíme u Civica s 1.0 VTEC Turbo. Nebudem předbíhat. Pokud dokáže najet alespoň to, co jednoduchá D14A3 (bez větších investic a GO motoru), tak se pokloním. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 14:29   Citovat  

Hellborn napsal:
R4YNE8: doporučuju najít na novinkách test Dusteru - po cca 800km rezatý výfuk (nebo byl rezatý už v továrně)... Nejvyšší výbava za asi 350+... Dolívání oleje u škodárem mi potvrdil i tchán (dělá v servisu škoda).

To mě upřímně ani nepřekvapuje. Je to celkem k pláči. Bueee
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 15:29   Citovat  

Ano, tak to prostě je. Servis je vypočítaný "na krev". Nedávno jsem u dealera pokukoval po lehce ojeté X3 a první, co bylo, se mě známý ptal na výši mého příjmu. Během toho hovoru jsem velice rychle pochopil, proč se ptal. Jak už tu padlo, se svým příjmem bych "utáhl" bez větších potíží 1er, kde se cena dílů záměrně pohybuje v hladině VW Golf. Takže asi tak.
Poslední, masově vyráběné a dobré BMW je už hóóódně stará záležitost. Mám za sebou docela dlouhé hledání pro rodinného příslušníka, co prostě BMW chtěl. Už výše zmiňovaný BMW positive kamarád mě upozorňoval, že v aktuální nabídce této značky není opravdu trvanlivý auťak. On je docela "za vodou" a ač by si to mohl dovolit, má dvě E46 z konce výroby (tuším kolem roku 2006). Na co mě upozorňoval, že jediná trvanlivá motorizace (a má ji i on sám - coupé a cabrio) je 3.0 motor. Už si přesně nevzpomínám, co je na těch motorech tak vyjímečného, snad nějaké spešl materiály (mj. kované písty?), ale od ostatních mě odrazoval. Vzhledem k tomu, že E46 už je odschool, nakonec v rodině místo BMW přibyla zánovní Mazda 6.

Ad Dacia:
Vedoucí našich dílen má Dustera II, tedy úplnou novinku a první co mě zarazilo, že pod pěknými AL koly vykukují nechutně rezavé brzdové bubny. U auta co má 500 km? Ne nadarmo jsou u Dacie záruky na auto/lak/proti prorezivění 3/2/6 let.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 17:19   Citovat  

R4YNE8: ceny servisu znám, Kia určitě není dražší než Honda a jezdím s Acco i Civikem do autorizáku Úsměv Nicméně pokud se ti nelíbí Accordy, tak co C9G a C10G? Desítka horší než devítka není a horší než osmička už vůbec ne (i devítka je o kus lepší než osmička, i když designově to pro každého fakt není, ale tam je taky jen malý posun pokud jde o technologie, rozdíl je hlavně v jejich naladění).

Jopeeeno: (sorry za vynechané "e" v přezdívce) - ad příjem - přesně jak píšu. Pokud si to můžes dovolit nové (ale z nějakého důvodu chceš raději ojeté), pak je vše OK. Jenže cena servisu na dvě auta za 400k, z nichž jedno je nové a druhé ojetina co původně stála 1.5M je úplně něco jiného. Kdo to nechápe, ten se pak diví. 30i je nesmrtelný motor, ale jen právě do E46. Pak je to ještě pořád velmi dobrý motor (např. v Z4 a vůbec autech, kde byly verze 190 kW), ale tam už začínají problémy s díly, které jsou "vylepšené na spotřebu" (tj. místo mechaniky nějaká elektronika - taky nevím přesně, ale říkal to BMW-positive kamarád, co má Z4 kupé Si, právě nejsilnější verze N52 s 265 hp a dle něj je kvalitativně a výdrží nejlepší 230 hp verze z E46 a soudobých Z4 atd.). Pak přišla éra "efficient dynamics", kde má 30i 200 kW (272 hp) a o dost nižší spotřebu díky přímému vstřiku a to je tragédie s opravami za desítky tisíc, takže se ten ušetřený benzín fakt "vyplatí". Čtyřválce BMW neumělo nikdy a ty dnešní turbené jsou ještě o level horší.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2018 , 14:32   Citovat  

Takvoej rychlej dotaz, chystám se objednat snížené pružiny TEIN SKB90-G1B00 a v popisu se uvádí, že sedí jak na sedan, tak tourera... opravdu mají oba modely záměnné pružiny? to mi hlava nebere

2018-04-26 14_32_31-Honda Honda Accord _ TSX (CU2) 2008+ TEIN High.TECH Springs SKB90-G1B00 SKB90-G1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2018-04-26 14_32_31-Honda Honda Accord _ TSX (CU2) 2008+ TEIN High.TECH Springs SKB90-G1B00 SKB90-G1.jpg, 92.64 kB
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2018 , 21:48   Citovat  

jakubM napsal:
Takvoej rychlej dotaz, chystám se objednat snížené pružiny TEIN SKB90-G1B00 a v popisu se uvádí, že sedí jak na sedan, tak tourera... opravdu mají oba modely záměnné pružiny? to mi hlava nebere

Ano podvozek je stejný. Sedan tourer
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 12:52   Citovat  

Už jste někdo řešil čištění klapky a sání? Přijde mi, že jí mám celkem zanesenou (může být důvod, že jsem měl vadný PCV ventil?).. Dělá se to nějakým přípravkem na motoru, nebo se to musí sundat a hezky kartáčkem vydrhnout? Obecně mi přijde, že auto poslední dobou trochu hůř jede, taková "gumovější" reakce na plyn a už tam není takový ten chrplavý zvuk ze sání.. Ještě mě kdyžtak napadá seřízení ventilů (dělalo se před cca. 10tis km, ale mám LPG)

IMG_2739.JPG

IMG_2739.JPG, 1.49 MB

IMG_2735.JPG

IMG_2735.JPG, 1.87 MB
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 13:11   Citovat  

Klapku jsem čistil asi před měsícem. Nejlepší je jí vyndat a vyčistit kartáčkem. Existují spreje na čistění bez demontáže, ale ty to nevyčistí a ten hnus co náhodou uvolní, ti motor nasaje to snad ne plus už jsem zažil dva případy kdy ten sprej odrovnal lambdy. Vyndání tý klapky je pár minut.

Jinak jak se ti projevoval ten špatný PCV ventil? Byl ucpaný?
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 16:46   Citovat  

A treba potom po spätnej montáži klapky nastavovať nejako jej polohu, voľnobežné otáčky?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 17:18   Citovat  

PaloSV napsal:
A treba potom po spätnej montáži klapky nastavovať nejako jej polohu, voľnobežné otáčky?

Je na to funkce v HDS ale jde to jako u starych Hond = Ohřát na provozní teplotu (idealne to projet, aby se pořádně odvzdusnil vyhrev klapky) > vypnout všechy spotřebiče (klima, světla, rádio ...) > odpojit alespoň na 1 min baterku > připojit baterku > nechat alespoň 10 min běžet na volnobeh bez plynu a s vyplymi spotřebiči > vypnout klíček a chvilku počkat > hotovo
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 19:12   Citovat  

v PCV odchazi pruzinka. Je to klasikca zavada. Musis vymenit, koupis to primo v honde OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 20:39   Citovat  

Ja ho měl nedávno venku, vyčistil jsem ho a zdá se na první pohled ok, zavírá a při podtlaku otevírá. Když je ko pruzinka, tak je pořád otevřený a jde olej do sání?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2018 , 21:03   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Ja ho měl nedávno venku, vyčistil jsem ho a zdá se na první pohled ok, zavírá a při podtlaku otevírá. Když je ko pruzinka, tak je pořád otevřený a jde olej do sání?

chrastil mi, ta kulička tam lítala takže byl asi pořád otevřený... proto tipuju, že bych mohl mít pěkně zanesené sání.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 8:28   Citovat  

Jj, me taky chrastil... Porad otevrenej, čistota sani v pohode. Pruzinka praskla...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 8:45   Citovat  

Výstup z PCV jde až za klapku sání přímo do manifoldu poblíž hlavy takže myslím, že to zasviněný až tak nebude. Škrticí klapka je mastná od odvětrání ventilového víka to jde do hadice sání od airboxu takže před klapku.

Já zase měl zase u PCV podezření se mi neotvírá, protože mi nepravidelně bere motor olej. Někdy za 2000 nevezme ani kapku a někdy dolevám 0.5 litru a přitom to nemá na styl jízdy vliv. Ted jsem s ním jel delší trasu po dálnici ve vyšším tempu a nevzal si vubec nic. Takže mám podezření, že mi zasekával PCV a přetlakovával se prostor kliky. Zatím jsem ho vyčistil, ale dám nový a uvidíme
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 19:15   Citovat  

Dneska jsem menil horni ramena, spodni cepy a cepy rizeni, komplet ulozeni stabcu... Pred rozebranim vubec zadny priznak neceho co by melo byt spatne. Auto vibrovalo (myslel jsem si ze naboj), sem tam si pokleplo (drobne, registroval jsem jen ja, v malych rychlostech )... Ani jeden cep nemel mechanicke vule, sli posouvat rukou ale podle me porad v pohode. Kdyby ke me prisel mechanik a ukazal mi je a zeptal se co s tim chci udelat, tak mu reknu ze nic. At to necha ze to jeste v pohode odjezdi. Po vymene vibrace fuc, neklepe. Na podvozek je A8G zatim nejcitlivejsi honda co jsem kdy mel! Rapidni zlepseni, ne tak velke jako po vymene silentu spodniho ramene ale pres to dost citelne! Pritom nikde ani po rozebrani nic nebylo!

Proto se chci zeptat, protoze vim ze lidi dost zadni napravu osizuji. Resil to nekdo z vas, zajima me hlavne cep nebo idealne komplet cele zadni horni rameno... Nedokazu ho kromne originalu sehnat kuky kuk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 19:55   Citovat  

krtekm napsal:
Dneska jsem menil horni ramena, spodni cepy a cepy rizeni, komplet ulozeni stabcu... Pred rozebranim vubec zadny priznak neceho co by melo byt spatne. Auto vibrovalo (myslel jsem si ze naboj), sem tam si pokleplo (drobne, registroval jsem jen ja, v malych rychlostech )... Ani jeden cep nemel mechanicke vule, sli posouvat rukou ale podle me porad v pohode. Kdyby ke me prisel mechanik a ukazal mi je a zeptal se co s tim chci udelat, tak mu reknu ze nic. At to necha ze to jeste v pohode odjezdi. Po vymene vibrace fuc, neklepe. Na podvozek je A8G zatim nejcitlivejsi honda co jsem kdy mel! Rapidni zlepseni, ne tak velke jako po vymene silentu spodniho ramene ale pres to dost citelne! Pritom nikde ani po rozebrani nic nebylo!

Proto se chci zeptat, protoze vim ze lidi dost zadni napravu osizuji. Resil to nekdo z vas, zajima me hlavne cep nebo idealne komplet cele zadni horni rameno... Nedokazu ho kromne originalu sehnat kuky kuk

jen otázka ze zvědavosti, jaké jsi dával značky a kolik tě to na materiálu stálo?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 7:45   Citovat  

No je to s tim takovy slozitejsi... Odjakziva preferuju original, 555 nebo znacku CTR. Bohuzel není v sortimentu nic z tohoto na A8G...

Takze spodni cep jsem dal Meyle stejne jako kosti stabce, ridici tahla pak lemforder a horni ramena sidem (protože jiné nemeli)... Tuto znacku ani neznam Smutný

Cepy, ramena a tahla staly 5000,- Kc. Tycky jsme mel uz dřív, ty mohly stat kolem litru uz nevim, protoze jsem je bral i s olejem, filtrama a dalsima vecma. Ulozeni stabce za par kacek.

Uvidíme co to udela, ale original horni rameno stalo v Honde přes 6000,- Kc jedno pořádnej výtlem Za 8.5 koupis obe stavitelna ramena od Hardrace sopťa sopťa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 9:57   Citovat  

Jo já taky řeším vibrace, vždy při zrychlování mezi 40 - 70 km/h a pak od 150 - 180 km/h (sice to cítím jenom já nikdo jiný ne, ale to neva HaHaaa) ale u mě je to pravý vnitřní kloub má vůli jako prase a ty ostatní taky nejsou nijak zvlášt pevný. Takže objednám obě komplet polosy z USA tudy odkaz reference na kvalitu dobrý, měla by to být USA firma a za ty prachy obě dvě - mnoo uvidím co se bude dít Velmi šťastný Vibrace se dost řeší na USA a polských forech a někomu pomohlo vyměnit vnitřní klouby někomu vnější, takže vezmuv celý poloosy a bude klid.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 10:16   Citovat  

Já teď spíš bojuji s poklesem výkonu.. Možná je to subjektivní, možná ne, ale přijde mi horší reakce na plyn..
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 17:46   Citovat  

krtekm napsal:

Sám je budu měnit na svém a už jsem jich vyměnil několik,druhovýroba není. Cena je cca 5500kč za kus
Plno lidí to kontrolje když je to zvedlé a čep je vykloněn a vůle žádná,ale většina co má najeto cca 200tis má čepy v horních zadních ramenou KO. To samé jako na A7G ale tam byla cena přes 3tis a výměna na 20minut zde musí tlumič dolu jelikož je provlečené přes tlumič.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2018 , 21:59   Citovat  

A nie je spodny cap zhodny s tym co ma acura TSX II. generacie????

LEbo tam ide cap kupit samostatne

tudy odkaz

OEM cislo: 51220-TA0-A02

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 8:04   Citovat  

Co se tyka zadku, tak samotny cep jsem nasel jen od FEBESTu. Pak jen pouzita ramena z vrakalu ruzne po svete. Takze když vymena tak to vypada pouze na original, na druhou stranu na to dalších minimalne 150k nemusíš sahnout! Stejne tak i zbyla ramena na zadni naprave, která jsou mnohme vic neznicitelna...

Spodni predni cep jde sehnat samostatne a prelisovat. To jsem delal ted o weekendu, cely predek na den práce v klidnem tempu, kaficko cigarko... Primo v honde jsem se neptal nesouhlas
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 8:14   Citovat  

Jo jinak, vibrace kvůli kterym jsem to delal jsou opet citelne Úsměv Takze znovu proměřím hazivost naboje, koupim kovove distancni krouzky, ale vzhledem k tomu ze to dela i na origo kolech s novyma pneu tak tim to asi nebude. Vibrace jak při zatahu, tak při volnobehu s tim ze jedu z kopce. Zarazenej kvalt, nebo neutral. Je to proste jedno... Vibruje porad, nastupuje kolem 100km / h. Vibruje spis rano, při teplem suchem počasí ne!!! Jako by to mělo nejakou souvislost. Mate nejkay napad, kromne poloos nebo naboje? Netrepe z volantem, ale spis celym autem...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 8:19   Citovat  

Na čapy meyle a pod by som si dal sakra pozor . Počul som že sa aj fejkuju. Na Facebook Honda už zopár ľudí dávalo fotky vytrhnutého pôdneho čapu. O následkoch nemá cenu hovoriť

A Febest je low cost Čína . A čapy Febest tak to už hraničí so šialenstvom. Treba pozrieť skúsenosti ľudí na Acura club stránkach
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 8:48   Citovat  

Jj, vim o tom OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: