Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: L predni svetlo C7g predface-specha!
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 14:29   Citovat  

Ahoj,dnes jsem neprolezl stk,proto urgentne shanim leve predni svetlo s funkcnim naklapenim na Civic 7g predface 5dv. verze.

Bud koupim nebo pokud by byl nekdo ochotny svetlo pujcit Úsměv za zalohu a odmenu,bylbych moc rad.

Dekuji za nabidky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 21:59   Citovat  

kdybych ti to nepsal ... motorky svetel je jedna z veci ktere odchazeji a melo se to pri koupi zkontrolovat

svetlo si otevri, staci nahrat fenem a vymen motorek - je shodny s motorky pro octavii i. dost lidi menilo svetla za poface - lepe sviti - tam je ale problem sehnat fungujici motorky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 8:28   Citovat  

gregy4 napsal:
kdybych ti to nepsal ... motorky svetel je jedna z veci ktere odchazeji a melo se to pri koupi zkontrolovat

svetlo si otevri, staci nahrat fenem a vymen motorek - je shodny s motorky pro octavii i. dost lidi menilo svetla za poface - lepe sviti - tam je ale problem sehnat fungujici motorky.

Dobry,ale kdybych to auto nekoupil jen kvuli naklapeni jednoho svetla,tak by to byla skoda.Jo o tej vymene motorku jsem to tema uz nasel,klidne bych to i udelal,ale mam ted moc prace,tak premyslim,ze koupim novou repliku(zaroven objednam i ten motorek na ochcavku) abych udelal technickou a kdyz budu mit svetlo venku,tak az bude chvilka,tak se do toho pustim.
Poface svetla bych i dal,ale je problem vubec sehnat ty motorky naklapeni,takze na to kaslu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 10:21   Citovat  

jasne, ale je trochu vyssi pravdepodobnost ze puvodni majitel neresil i jine veci ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 11:19   Citovat  

gregy4 napsal:
jasne, ale je trochu vyssi pravdepodobnost ze puvodni majitel neresil i jine veci ...

Nestras Velmi šťastný

A i kdyby to naklapeni svetel fungovalo,tak to neznamena,ze by to nebylo do mesice nefunkcni,kdyz to u tohoto modelu odchazi.

Dnes jsem auto jeste jednou a dukladne prolezl a na nic spatnyho jsem nenarazil,naopak jsem byl prekvapenej v jak peknym stavu je i zespod na 17 let stary auto a snad i tech 131tis.km souhlasi.Beznou udrzbu nepocitam a beru jako samozrejmost pribkoupi kazdyho auta.

A jestli replika svetla stoji 1700 a funguje,tak ho koupim a bude.

Kazdopadne jsem koukal,ze ty origo honda maji na sobe stitek made in czech republic Velmi šťastný
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 11:58   Citovat  

gregy4 napsal:

Tak snad by jsi nechtěl po těch letech a kilometrech nové auto, vždyt se na těch Hondách řeší jen prkotiny a detaily. Nekoupit auto jen kvuli motorku ve světle mi přijde trochu uchylný Velmi šťastný A navíc kdo aktivně hýbe tím naklápěním? Dle mě je to tam jen kvuli technikům na Stk aby mohli pro srandu jezdit nahoru a dolů. Úsměv Jinak světla z poface svítí díky čočce opravdu pěkně a navíc vypadají moderně šuk ale pokud máš tyhle původní světla pěkný, tak je myslím škoda měnit, vyměnil bych motorek a je klid. Každopádně já mám světla původní (2005, 160 tkm) a motorky mi fungujou, takže ona to zase taková tragedie nebude, ale je pravda že s nimi občas prohýbu nahoru a dolu aby se protočily.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 19:07   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Tak snad by jsi nechtěl po těch letech a kilometrech nové auto, vždyt se na těch Hondách řeší jen prkotiny a detaily. Nekoupit auto jen kvuli motorku ve světle mi přijde trochu uchylný Velmi šťastný A navíc kdo aktivně hýbe tím naklápěním? Dle mě je to tam jen kvuli technikům na Stk aby mohli pro srandu jezdit nahoru a dolů. Úsměv Jinak světla z poface svítí díky čočce opravdu pěkně a navíc vypadají moderně šuk ale pokud máš tyhle původní světla pěkný, tak je myslím škoda měnit, vyměnil bych motorek a je klid. Každopádně já mám světla původní (2005, 160 tkm) a motorky mi fungujou, takže ona to zase taková tragedie nebude, ale je pravda že s nimi občas prohýbu nahoru a dolu aby se protočily.

Jasne ze to je prkotina, ale nutna aby si prosel stk. A pak jsou veci ktere nemusis hned resit ale neni dobre je odkladat - napr. vytekly tlumic nebo prazdnou klimatizaci. S klesajici cenou auta ochota resit nenutne samozrejme klesa Úsměv jinak u c7g se toho resi docela dost, v rodine mame jeste c6g a pomer oprav je 7:1 v neprospech c7g a nekolik desitek tisic. vypada to ze uz mam opravy za sebou, cekam jen prasklou poloosu Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 19:11   Citovat  

gregy4 napsal:
Jasne ze to je prkotina, ale nutna aby si prosel stk. A pak jsou veci ktere nemusis hned resit ale neni dobre je odkladat - napr. vytekly tlumic nebo prazdnou klimatizaci. S klesajici cenou auta ochota resit nenutne samozrejme klesa Úsměv jinak u c7g se toho resi docela dost, v rodine mame jeste c6g a pomer oprav je 7:1 v neprospech c7g a nekolik desitek tisic. vypada to ze uz mam opravy za sebou, cekam jen prasklou poloosu Velmi šťastný

Ono i zalezi co koupis za kus,ale moc to resis Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 19:54   Citovat  

gregy4 napsal:

Nevím mno, oproti konkurenci držet c7g v peknem stavu je úplná pohoda, má pár much, ale vetsina oprav co se na tom dělá stejnak souvisí s běžným opotřebením. Moc do toho tahas peníze a rozum. Já mám svoje auta jako srdcovky, mám různý roky a vůbec neřeším jestli něco opravuju na novém či starším autě, takže mám chuť do oprav jak u Hondy z 1991 tak z 2009 roku, prostě ty auta chci, mám je rád, chci je mít v ideálním stavu pac jsem detailista, takže když se něco rozbije tak to opravím a neřeším jestli to auto má cenu 50 nebo 400 tisíc, protože moc dobře vím kolik mi ty Hondy i tak šetří peněz navíc dělat na logický poskladanych Hondach mě baví. Nedávno jsem dělal ložiska v převodovce a úplně jsem si u toho psychicky odpočinul HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2018 , 20:31   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Nevím mno, oproti konkurenci držet c7g v peknem stavu je úplná pohoda, má pár much, ale vetsina oprav co se na tom dělá stejnak souvisí s běžným opotřebením. Moc do toho tahas peníze a rozum. Já mám svoje auta jako srdcovky, mám různý roky a vůbec neřeším jestli něco opravuju na novém či starším autě, takže mám chuť do oprav jak u Hondy z 1991 tak z 2009 roku, prostě ty auta chci, mám je rád, chci je mít v ideálním stavu pac jsem detailista, takže když se něco rozbije tak to opravím a neřeším jestli to auto má cenu 50 nebo 400 tisíc, protože moc dobře vím kolik mi ty Hondy i tak šetří peněz navíc dělat na logický poskladanych Hondach mě baví. Nedávno jsem dělal ložiska v převodovce a úplně jsem si u toho psychicky odpočinul HaHaaa

Souhlas.
Auto jsem prosel a co se bezny udrzby a oprav tyce,co je potreba,nebo co jen preventivne,tak jsem objednal.Navic u civica to neni tak financne narocny jako treba u legenda.

Jinak teda zatim rusim poptavku,objednal jsem repliku,tak az prijde ji namontuju,udelam technickou a uvidim,kdyz se mi bude zdat kvalita ok,tak koupim i druhy a u puvodniho svetla casem vymenim ten motorek.Ale jak uz nekdo psal,kdo z nas to naklapeni vubec pouziva?Ja za dlouhy leta snad ani jednou.Tak ani nechapu,proc to davaji do tezkych zavad,kor kdyz kolikrat vidim na silnicich popelnice,ze snad neni ani mozny,aby se vubec na stk ukazaly.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: L predni svetlo C7g predface-specha!
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina