Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 74 z 109
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 10:36  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 10.5.2018 , 10:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

krtekm napsal:
Jo jinak, vibrace kvůli kterym jsem to delal jsou opet citelne Úsměv Takze znovu proměřím hazivost naboje, koupim kovove distancni krouzky, ale vzhledem k tomu ze to dela i na origo kolech s novyma pneu tak tim to asi nebude. Vibrace jak při zatahu, tak při volnobehu s tim ze jedu z kopce. Zarazenej kvalt, nebo neutral. Je to proste jedno... Vibruje porad, nastupuje kolem 100km / h. Vibruje spis rano, při teplem suchem počasí ne!!! Jako by to mělo nejakou souvislost. Mate nejkay napad, kromne poloos nebo naboje? Netrepe z volantem, ale spis celym autem...

Já to taky cítím ikdyž auto není v tahu, a jde mi to taky do auta, většinou pokud je to něco na kole či náboji tak to jde do volantu. Zkus vzít za vnitřní kloub u poloosy na pravé straně jak tam je to podpěrný ložisko. Já tam mám vuli dobrých 5mm. Já ty polosy budu ted objednávat a takže do měsice bych je tam měl dát a uvidim, tak zkus počkat na moje reference Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 10:44  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 10.5.2018 , 19:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jakubM napsal:
Já teď spíš bojuji s poklesem výkonu.. Možná je to subjektivní, možná ne, ale přijde mi horší reakce na plyn..

Aby pravdu řekl, tak po počátečním nadšení mi taky už přijde že to moc nejede, když se to točí nebo na dálnici to letí jako střela ( roztočit u automatu trojku do 200 je pecka šuk), ale takhle po těch okrskách atd. by to potřebovalo trochu víc kroutáku, pořád mám pocit jak když za sebou něco táhnu, ono je to auto hrozně těžký, prostě by to chtělo V6, no. Se stydím Když to srovnám s KA9 Legendem tak je L neskutečný tahoun, tomu sice na dálnici s A8g ujedu, ale na takový to běžný ježdění je to přijemnější a za stejnou spotřebu Velmi šťastný ale někdo psal, že tenhle pocit "zatažený ručky" dost dobře řeší reflash, takže začínám uvažovat že to zkusím Velmi šťastný každopádně vždycky když po dlouhý době vlezu do A5g F-series tak jsem v sedmém nebi (jo jsem blázen HaHaaa ) VTEC
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 12:40   Citovat  

Reflesh jednoznacne doporučuju stejne jako vseci kdo ho uz mají!

Viz vibrace, ano ja prave i když není v tahu. Proste porad, coz není typickej priznak vadnych kloubu poloos. Vule na vnitřních mam taky. Mej jsem je rozebrany a nic tam není. Ten domeček je v pohode, zadny naznaky opotrebeni, proste nic. Pokud budes davat nove urcite sem pisni! Vyplati se davat jedine origo honda OK Napadlo me ještě kuknout v jakem stavu je samotna poloosa. Jestli nemůže byt nejak ohnuta, ale to by to auto muselo dostat ranu jako prase!

V zasade je to jedina věc která me na tom aute trapi... Ceka me pak vyhledove spojka, takze by nebylo od věci to spojit.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2018 , 18:29   Citovat  

krtekm napsal:
Reflesh jednoznacne doporučuju stejne jako vseci kdo ho uz mají!

Viz vibrace, ano ja prave i když není v tahu. Proste porad, coz není typickej priznak vadnych kloubu poloos.

jen taková blbá úvaha... nemůžou to způsobovat i tlumiče, které již třeba nejsou z daleka ve 100% stavu?
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 14:52   Citovat  

Čau Borci,

jaké jste prosím dávali při výměně repráků repro do zadních dveří ? Konečně je hezky a nastal pro mě čas to řešit. Rád bych vybral přední i zadní repro obstojné, není tak moc důležitá cena ale spíš cena / výkon. Doporučí někdo něco prosím, já se v tom zase tak moc nevyznám. (btw: předchzí příspěvky ve vlákně mám ohledně repráků mám pročtené)

Vybral jsem zatím tohle:

Předek: tudy odkaz
Zadek: tudy odkaz

Volil bych možná nějaké i lepší ale musel bych to vybrat vše zvlášť... Nikde jsem nenašel specifikace těch původních OEM repráků od bose, tak nevím ani co tam přesně bylo. Všude na internetu píšou, že u těch Gladenů nic moc basy. Ale říkám si, že by to mohl suplovat subwofer.

Hledal jsem i podle impedance. Origo mají 2 ohmy ale tam není moc výběr a nebo je to moc drahé, tak jsem se snažil vybrat mezi 3 ohmy.

Plánuju to udělat stylem, že původní repro vytáhnu, všechno vybrakuju a do toho zasadím nové repro. Jak tady někdo psal, je to asi nejlepší volba. Nevím jestli hloubka 65mm bude v tom původním repru sedět a zda budou sedět výškáče ?

Hlavně bych si nerad uškodil oproti původním reprákům, takže pokud by měly být OEM lepší, poohlédl bych se po něčem z vrakáče.

Díky za tipy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 14:58   Citovat  

Probos napsal:
Čau Borci,

jaké jste prosím dávali při výměně repráků repro do zadních dveří ? Konečně je hezky a nastal pro mě čas to řešit. Rád bych vybral přední i zadní repro obstojné, není tak moc důležitá cena ale spíš cena / výkon. Doporučí někdo něco prosím, já se v tom zase tak moc nevyznám. (btw: předchzí příspěvky ve vlákně mám ohledně repráků mám pročtené)

Vybral jsem zatím tohle:

Předek: tudy odkaz
Zadek: tudy odkaz

Volil bych možná nějaké i lepší ale musel bych to vybrat vše zvlášť... Nikde jsem nenašel specifikace těch původních OEM repráků od bose, tak nevím ani co tam přesně bylo. Všude na internetu píšou, že u těch Gladenů nic moc basy. Ale říkám si, že by to mohl suplovat subwofer.

Hledal jsem i podle impedance. Origo mají 2 ohmy ale tam není moc výběr a nebo je to moc drahé, tak jsem se snažil vybrat mezi 3 ohmy.

Plánuju to udělat stylem, že původní repro vytáhnu, všechno vybrakuju a do toho zasadím nové repro. Jak tady někdo psal, je to asi nejlepší volba. Nevím jestli hloubka 65mm bude v tom původním repru sedět a zda budou sedět výškáče ?

Hlavně bych si nerad uškodil oproti původním reprákům, takže pokud by měly být OEM lepší, poohlédl bych se po něčem z vrakáče.

Díky za tipy.

Ahoj, dal jsem na předek ty Gladeny 165 v2 a origo bylo lepší..
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 18:06   Citovat  

JakubM:
Zvolil jsem úplně stejný setup, a to jsem měl auto ani ne rok od doby, než ho vyrobili, čili de facto nové OEM repro. Dle mého soudu a srovnáním s identickým, sériovým autem, postaveným vedle mého, upraveného, je rozdíl k lepšímu hodně znát. OEM repro nezvládlo takové zatížení, jak Gladeny a o hloubkách ani nemluvím. Výsky u V2 jsou znatelně prokreslenější a v zatížení také nemám výhrady. Hloubkám samozřejmě pomohlo i dodatečné vytlumení dveří, ale když už něco dělám, tak pořádně. Já jsem s tímto setupem spokojený. Co pozoruješ za negativa?
Však se podle OEM kódu repráku podívej, kolik za ten chrchlák chtějí. Pár dollarů. Ale třeba jsem blb a pletu se, vše je možné HaHaaa

Jinak nevím jak v Accu, ale v HR-V je i za Gladeny dostatek místa. Původní výškáče jsem jen vyloupl z domečků (krytek) a Gladeny tam místo nich přilepil tavnou pistolí. Na netu jsem viděl, že používají i čirý silikon.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 18:45   Citovat  

Jopeeeno napsal:
JakubM:
Co pozoruješ za negativa?

Na taneční a R'n'B muziku jsou Gladeny dle mého super... ale přijde mi, že Rock moc nedávaj, prostě se to mému uchu moc nepozdává a nedaří se mi to vyladit (možná je to tím, že ve zbytku auta mám stále origo repro)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 19:22   Citovat  

jakubM:
Tak je pravda, že rock mi z flash disku nehraje, poslouchám spíše trance, elektro, techno, občas 90', Landu apod. K tomuto bez výhrad, spokojenost a jak jsem už psal, vypustil jsem i původní úvahu nad aktivním subem pod sedadlem, basy dostačují. Ale měnil jsem všechny repráky a tlumil... Kdo ví, kdyby se netlumilo a hrál mi z toho ten rock Nápad je tu!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 21:04   Citovat  

Tak jsem z toho zase jelen . Jeden rika super, jeden ze nic extra. Jak jsem psal. - hlavne si nechci pohorsit oproti oem reprakum. A co se týče muziky, tak miluju muziku a poslucham skoro vse. Od prodigy, pres nejaky hip hop a ericem claptonem, guns and roses, led zeppelin konče. Fakt toho naposlouchám dost a nechtěl bych si moc pohoršit. Nejsem nějaký audio-fill ale chci aby to bylo minimálně tak dobré jako OEM repra... jinak bych raději skočil na vrakáč a vzal oem repro. Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 21:13   Citovat  

Každý máme jiné vnímání, sluch. Mě Gladen mile překvapil (i přes dobré recenze), Jakuba nenadchly. Chtělo by to třetího, čtvrtého hondaře, jak je spokojen. Co k tomu jiného říct.
Repráky z vrakáče bych nebral, to není sklo, opotřebovávají se. Kdo ví, v jakém budou stavu a kdy "umřou".
Odkud jsi? MS kraj asi ne.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 22:03   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Každý máme jiné vnímání, sluch. Mě Gladen mile překvapil (i přes dobré recenze), Jakuba nenadchly. Chtělo by to třetího, čtvrtého hondaře, jak je spokojen. Co k tomu jiného říct.
Repráky z vrakáče bych nebral, to není sklo, opotřebovávají se. Kdo ví, v jakém budou stavu a kdy "umřou".
Odkud jsi? MS kraj asi ne.

Jasne, to chápu. Neberu to nijak zle Úsměv Určitě to chce více recenzí a proto sem taky píšu. Jinak jsem z Brna Úsměv Hlavne nechci byt zklamany az se rozhodnu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2018 , 23:02   Citovat  

V pohodě. Jasně, to chápu. Stejné pocity jsem měl taky. Navíc, když už jsem "očesal" OEM repra a udělal z nich ty podložky. Pak očekávaní, jak to bude v reálu hrát...
No, však uvidíš. Do Brna to je z Ovy celkem z ruky. Máš tam ale ahifi.cz, ta repra tam mají v demu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2018 , 9:11   Citovat  

Jopeeeno napsal:
V pohodě. Jasně, to chápu. Stejné pocity jsem měl taky. Navíc, když už jsem "očesal" OEM repra a udělal z nich ty podložky. Pak očekávaní, jak to bude v reálu hrát...
No, však uvidíš. Do Brna to je z Ovy celkem z ruky. Máš tam ale ahifi.cz, ta repra tam mají v demu.

Máš pravdu, ale mě ty demo panely příjdou k ničemu. Protože to mají zapojený na nějaký super zesíky, mají to vytlumený a kdo ví co a prostředí je taky jiné, takže to podle toho nerad posuzuji.

Klidně bych si připlatil, hlavně ať to dobře hraje.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2018 , 9:13   Citovat  

jakubM napsal:
Na taneční a R'n'B muziku jsou Gladeny dle mého super... ale přijde mi, že Rock moc nedávaj, prostě se to mému uchu moc nepozdává a nedaří se mi to vyladit (možná je to tím, že ve zbytku auta mám stále origo repro)

ty jsi měnil jen předek nebo i rpro v zadních dveřích? Mě už chrčí i v zadních dveřích totiž.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2018 , 10:53   Citovat  

Probos napsal:
ty jsi měnil jen předek nebo i rpro v zadních dveřích? Mě už chrčí i v zadních dveřích totiž.

jen předek
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2018 , 15:42   Citovat  

Probos napsal:
... Mě už chrčí i v zadních dveřích totiž.

Asi stačí len prilepiť odlepenú membránu a bude hrať zase ok. Lepil som ju na dvoch a čuduj sa svete, začalo to hrať tak, že som sa vybodol na nové repro a to som ich už mal skoro v košíku a aj podložky som si vyrobil, ktoré mi stoja rok v pivnici. Ale keď poklikáš stránky dozadu nájdeš tam o tom debatu. Ak by som menil, tak vymením všetkých 6 ks a to by už išlo do peňazí. Aj som si tu z jedným členom písal o tom. On vymenil len predok a písal, že ostatné "nestíhajú" a chystal sa ich tiež vymeniť.
PS: je to Panasonic nie Bose.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2018 , 18:15   Citovat  

Jopeeeno napsal:
jakubM:
Tak je pravda, že rock mi z flash disku nehraje, poslouchám spíše trance, elektro, techno, občas 90', Landu apod. K tomuto bez výhrad, spokojenost a jak jsem už psal, vypustil jsem i původní úvahu nad aktivním subem pod sedadlem, basy dostačují. Ale měnil jsem všechny repráky a tlumil... Kdo ví, kdyby se netlumilo a hrál mi z toho ten rock Nápad je tu!

Tak poslech z USB je vůbec tragický, nepodporuje žádný bezztrátový format a u formatu ktery podporuje a kterým se lze přiblížit k bitrate CD tak stejne pri vyšší bitratu nepřehraje. Ztrávil jsem hromadu času hledáním nevyššího bitrate a frekvencí a výsledek stejně hrůza. Bez basů a ukřičeny něco Velmi šťastný dle mého je nejlepší hrát přes jack AUX, ten kupodivu hraje slušně (lepe nez CD v changeru) a když je silný zdroj, ktery přehraje alespon cd bitrate a kde lze doladit korekce tak se to dá naladit a hraje to celkem i ve výkonu. Dle mého je Usb dobry tak na mluvené slovo. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2018 , 18:46   Citovat  

RIZ3K9
vůči tomu neříkám ani popel, souhlas, není to a ani nikdy nemůže být hi end. Ovšem mám smolíka, poněvadž krom CD se dá v autě přehrávat hudba jen přes dva sloty USB a jeden slot HDMI. AUX in v Connectu není. Možná, kdyby se vytáhl ven z palubní desky, vzadu by nějaký slot, resp. jack být mohl.
Na tu "bídu" jsem ale docela spokojen. Basy jsem si nahnal tlumením, dveře se tak chovají z části jako uzavřená a vytlumená ozvučnice. Vím, daleko od ideálu, ale lepší než série.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2018 , 11:11   Citovat  

Tak to já bych zase neřekl že z USB mi to hraje nějak zle. Je pravda že jsem to s cd neporovnaval ale když dám na USB kvalitní MP3, tak mi to hraje hodně obstojně. Samozřejmě když stáhnu nějaký starší pecky od Zeppelinů nebo Doors, tak tam je ta kvalita poznat hodně k horšímu...

Mě by asi obecně stačilo aby to nechrčelo takže pokud to opravdu půjde jen přilepit a když to pořádně vytlumim, mohlo by to bejt lepší. Mám ale pocit že mi chrastí i výšky. Musím to zkontrolovat...

Ale chtěl jsem si obecně polepšit, no.

Vím že repro měnil i Dwori? Jak jsi spokojený?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2018 , 11:25   Citovat  

Záleží na uších a preferencích. Já mám rád zvukovou kvalitu - cinkavé výšky, měkké basy a rád poslouchám muziku nahlas, takže pro mě je mp3 s 320kbps málo a prostě slyším ve výkonu jak je to ořezany, jsem z toho nervózní a radši to vypnu Je to tam. I když zgrabuju orig CD do MP3 která má nejlepší parametry co jdou dle Honda manuálu tak je to rozdíl hodně slyšitelný.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2018 , 11:43   Citovat  

Suverénně nejčistší přednes je z DAB rádia, jenže stanic je málo, repertoár mi taky moc nesedí, takže mi zbývá jen USB.

Když vytlumíš dveře, dle odhadu, bude zlepšení tak o 40%. Za to dám pracku do ohně (i bez nomexu) Úsměv A když to vytlumíš, můžeš pak rovnou vystříkat i dveřní dutiny.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2018 , 11:57   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Suverénně nejčistší přednes je z DAB rádia, jenže stanic je málo, repertoár mi taky moc nesedí, takže mi zbývá jen USB.

Když vytlumíš dveře, dle odhadu, bude zlepšení tak o 40%. Za to dám pracku do ohně (i bez nomexu) Úsměv A když to vytlumíš, můžeš pak rovnou vystříkat i dveřní dutiny.

Tak fajn, v případě, že se mi podaří vychytat to hrozné chrčení v určitých tónech a basách, tak to asi nechám a jen to vytlumím. Snad to pomůže.

Na dutiny nevím jak na to Velmi šťastný V tomhle jsem amatér a nevím jak se to dělá Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2018 , 12:08   Citovat  

Fakt to jde znát, uvidíš. Ve dveřích je jen holý plech, a ten jak známo, akustiku moc nevytváří. Vytlumení dveří má i další efekt, pohlcuje okolní hluk.

Pokud nemáš doma kompresor a pistoli, dá se na vystřikání dveřních dutin použit i vosk ve spreji. Vyber třeba Dinitrol nebo Würth.
   Návrat  
Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2018 , 12:12   Citovat  

Zdraví, kde na naftě 2,2 najdu palivovy filtr?
Predem dekuji
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2018 , 19:27   Citovat  

Matylda napsal:
Predem dekuji

u nadrze nebo za motorem...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2018 , 22:29   Citovat  

Teď večer jsem měl trochu depku, tak jsem se byl proletět s Accem a asi sem při té příležitosti objevil závadu. Můžete mi někdo potvrdit nebo vyvrátit následující chování:
Jedu 130 podřadím za 3 dám plný plyn a auto vyrazí vpřed, ale jakmile dojede k 5000rpm tak se zpomalí jako bych ubral plyn, tohle trvá do 6500rpm a potom se to zase nadechne a zrychlí jako blesk a jedeto do těch 7400rpm (omezovač) pak řadím 4 a zase to samé. Dříve mi to myslim nedělalo, vzdycky to přelétlo 200 jak nic a ted je to strasny trápení. Pokud to není normální chování tak tipuju načatou váhu vzduchu = zlatý Map senzor
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2018 , 8:13   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Teď večer jsem měl trochu depku, tak jsem se byl proletět s Accem a asi sem při té příležitosti objevil závadu. Můžete mi někdo potvrdit nebo vyvrátit následující chování:
Jedu 130 podřadím za 3 dám plný plyn a auto vyrazí vpřed, ale jakmile dojede k 5000rpm tak se zpomalí jako bych ubral plyn, tohle trvá do 6500rpm a potom se to zase nadechne a zrychlí jako blesk a jedeto do těch 7400rpm (omezovač) pak řadím 4 a zase to samé. Dříve mi to myslim nedělalo, vzdycky to přelétlo 200 jak nic a ted je to strasny trápení. Pokud to není normální chování tak tipuju načatou váhu vzduchu = zlatý Map senzor

Nedokážu vyvrátit, že se jedná o správné chování ale teď po zimě přesně tohle mám v plánu řešit. Za cca 2 týdny jsem objednaný do servisu.

V podstatě mi to dělá to, že při každém přeřazení na další stupeň mi auto na chvíli zpomalí, cítím to ale je to vždy jen sekunda, dvě a pak seto začne zvedat nromálně. Mám možná problém ale s tím, že když dám plný plyn ,tak auto možná více cuká když jde do otáček než dřív. Musím tohle prodiskutovat se servisákem.

Nevím bohužel kdy byly měněné ani svíčky, nemusí to s tím souviset ale může. Prý to u těch iridiových nejde poznat v jakym jsou stavu, tak si říkám jestli to raději vyměnit nebo ne. Moc jsem ti nepomohl ale třeba na něco příjdou v servise, tak bych dal vědět.
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2018 , 9:31   Citovat  

Matylda napsal:
Predem dekuji

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2018 , 10:46   Citovat  

Probos napsal:
Nedokážu vyvrátit, že se jedná o správné chování ale teď po zimě přesně tohle mám v plánu řešit. Za cca 2 týdny jsem objednaný do servisu.

V podstatě mi to dělá to, že při každém přeřazení na další stupeň mi auto na chvíli zpomalí, cítím to ale je to vždy jen sekunda, dvě a pak seto začne zvedat nromálně. Mám možná problém ale s tím, že když dám plný plyn ,tak auto možná více cuká když jde do otáček než dřív. Musím tohle prodiskutovat se servisákem.

Nevím bohužel kdy byly měněné ani svíčky, nemusí to s tím souviset ale může. Prý to u těch iridiových nejde poznat v jakym jsou stavu, tak si říkám jestli to raději vyměnit nebo ne. Moc jsem ti nepomohl ale třeba na něco příjdou v servise, tak bych dal vědět.

To mě vůbec necuká všechny ty změny ve výkonu jsou plynulý. Ještě jsem to zkoušel a možná to dělá mezi 2000 - 3000rpm a určitě mezi 5000-6500rpm. Na dálnici v kopci dám ve 170kmh plnej plyn a ono to nic nedělá sotva to drží rychlost a nezrychluje! a i na rovině je to jak když mě někdo drží za zadek zmatenej to i A5g F20 tahá víc. Každopádně všechny symptomy mi hrajou na váhu vzduchu. Musím to napíchnout na diag a koukat na Live data váhy, ale vsadím se, že tam bude propad. Akorát kdo na to má brát čas, už mě to slavný 8g přestává skoro bavit, HaHaaa asi přesedlám zpět do A5g to je nezmar a jede jak čert s LPG a 380t km na hrbu Velmi šťastný

Každopádně váha je v hondě přes 6000,- a v druhovýrobě Denso kolem 5000,- = ten provoz začíná být dražší než provoz Legenda Ka9 Ble. Ten, když člověk na něm nezničí sám, nic nepotřebuje, krom barelů s benzínem teda Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina