Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Jazz
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 14 z 23
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2018 , 19:05   Citovat  

Test Jazzu Dynamic (polsky). Zarazila mě desetilitrová spotřeba paliva v městě. Jinak klasická písnička, vysoký litrový výkon, ale málo Newtonmetrů, špatné přední sedáky, velký vnitřní prostor, výborný podvozek a vysoká cena.

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 10:38   Citovat  

Dik za test. Polsky lehce rozumim, jeste bych dodal stiznost na material palubky - vsude tvrdo vcetne operky dveri. Pak zavirani dveri, nerozumnel jsem ale k cemu to prirovnal. Velmi šťastný Sumasumarun kvality vozu neodpovidaji prepalene cene. Vidim to podobne, u Trendu bych ledasco odpustil, ale od verze s cervenymi linkami bych chtel neco vic...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 12:00   Citovat  

Polština je masakrální Úsměv
Plasty tvrdé, to je v této třídě o.k., ale odlesk v čelním skle, když svítí slunce, není pro oči a bezpečnost úplně v pohodě. Pod testem se rozbouřila diskuse mj. na téma ceny, která je fakt mimo. Doslova, auto jen a pouze pro fandy značky.
A vidíš, opět chválil podvozek, opravdu ho dobře odladili.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 17:26   Citovat  

K te cene mi to setreni (a nejen na plastech) moc normalni teda neprijde. Vem si, ze za podobny prachy byl C9G 1.8 poface. A ten je zpracovanim interieru a vybavou proste nekde jinde.
Jak rikam, u Trendu se to snese, u Jazze type-r Velmi šťastný ocekavam trochu vic.

Ty odlesky pokud vim uz kritizovali na minule generaci Jazzu. Asi je to velky problem udelat matny plast... Tak to valím bulvy

Jopeeeno napsal:
Polština je masakrální Úsměv
Plasty tvrdé, to je v této třídě o.k., ale odlesk v čelním skle, když svítí slunce, není pro oči a bezpečnost úplně v pohodě. Pod testem se rozbouřila diskuse mj. na téma ceny, která je fakt mimo. Doslova, auto jen a pouze pro fandy značky.
A vidíš, opět chválil podvozek, opravdu ho dobře odladili.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2018 , 18:34   Citovat  

Pro mě za mě, ať je palubka třeba z betonu, pokud nevrže, nemám problém. Horší je, když jsou tvrdé i místa styku s končetinami. Otlačená hnáta a loket, nee. Nu což, asi se plast bude v zemích 3. světa udržovat, tam jsou na to zvyklí. Ale ten odlesk...
Ale ať je to jak chce, Jazzík se mi líbí i tak (viz zmiňovaný "fanda značky") Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 13:21   Citovat  

Tady v testu (meziplyn) dostal Jazz Dynamic celkem napráskáno Ble
tudy odkaz
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 17:24   Citovat  

Jopeeeno napsal:
tudy odkaz

Pán nemá auto na ježdění , ale na osahávání palubní desky a hraní si s tabletem Tak to valím bulvy Dnes může testovat auta opravdu každý to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 17:30   Citovat  

Jopeeeno napsal:
tudy odkaz

ja ho sleduju uz leta a kdyz on je fanda japoncu tak ja zboznuju citroeny pořádnej výtlem
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 17:35   Citovat  

hopit napsal:
Pán nemá auto na ježdění , ale na osahávání palubní desky a hraní si s tabletem Tak to valím bulvy Dnes může testovat auta opravdu každý to snad ne

Dnes málokdo od auta chce,aby se s tím dobře jezdilo. Musí to vypadat luxusně,mít velký display s nastavováním všeho možného,musí to být tichý aby nebylo uvnitř nic slyšet a jelo to nejlépe už na volnoběh,aby se nemuselo točit velké otáčky. Vím o lidech co jezdí a vůbec je nebaví řídit...
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 18:00   Citovat  

Proč se do Koubka trefujete? V podstatě řekl to, co tu rezonuje pořád. Jazz je v něčem lepší, než ostatní, v něčem horší, a navrch to Honda zabíjí cenou.

Jó, kdyby Honda nasadila dočasně trvalou akci mínus 100 tisíc...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 19:09   Citovat  

piskot napsal:
Proč se do Koubka trefujete? V podstatě řekl to, co tu rezonuje pořád. Jazz je v něčem lepší, než ostatní, v něčem horší, a navrch to Honda zabíjí cenou.

Jó, kdyby Honda nasadila dočasně trvalou akci mínus 100 tisíc...

ja jen rikam ,ze porad mele dokola jak miluje japonce a kritizuje na nich to co je odlisuje od evropanu ,proste k smichu HaHaaa

sleva bude ,ale kilo jiste ne spis tak pade jako u litrovyho civiku .. osobne se rozmyslim nad jazzem a civikem v litru a porad u me vede civic svou dospelosti ve vsech smerech ,nastesti mam jeste cas a pockam si nato z se budou vyprodavat Velmi šťastný ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 19:14   Citovat  

Napráskal tomu neskutečně, bez debat. Vzpomínám si, jak testoval novou Vitaru. Tam mu ta jejich docela hlučná atmo 1.6 (120 PS) nevadila, prohlásil to za zábavný old school. Tady je to problém. Musí se točit, to je u atmosféry novinka. Bože.
Chápu, že drčící plasty jsou fail, ale novinářská auta mnohdy dostávají takovou cočku, až to bolí. Plastové interiéry jsou v této třídě běžná věc, kolik by to auto stálo s měkčenými?
Cena. Tam má ale pravdu. Laciné to není, jenže 350.000 to nikdy stát nebude. Clo, dovoz, bla, bla, bla.
Honza Koubek má Miatu, tj. Mazdu MX-5.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 21:35   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Napráskal tomu neskutečně, bez debat. Vzpomínám si, jak testoval novou Vitaru. Tam mu ta jejich docela hlučná atmo 1.6 (120 PS) nevadila, prohlásil to za zábavný old school. Tady je to problém. Musí se točit, to je u atmosféry novinka. Bože.

On to jen konstatoval, a nechválil hlavně pro to, že to vytáčení dle něj nekoresponduje se zvukovým projevem. A s naladěním podvozku.
Jazz je ve třídě aut, kde hrát na točivý motor s vysoko položeným výkonem a krouťákem je fail sám o sobě.
Do téhle "krabice" mladí nevlezou a důchodci to nebudou točit. A rodiny s dětmi? Ty ty prachy za to/na to prostě nedají/nemají.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 6:52   Citovat  

Já v podstatě od něj ani jiný verdikt nečekal, Jazzu naložil, už když testoval 1.3.
Až na cenu, která je opravdu vyšší, přes to všechno Hondě stejně dávám palec nahoru, protože až pár nedotažeností, vypustila do světa auto, které se dnes už téměř u žádné automobilky nevyskytuje, pokud vůbec. Naštěstí svět není jen Koubek, nebo Česká republika Velmi šťastný Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 8:06   Citovat  

leta se place po tocivych motorech v ruznych segmentech a kdyz jim to honda nabidne tak je to hlucny a musi se to tocit a zni to hrozne , dle mne L15 zni paradne a pripomina mi klasickou 1.6esi ,prubeh vyknu je hodne slusnej i reakce na pedal , podvozek mu sekunduje natolik nakolik se nejedna o zadny zavodak ,nikdo s tim nebude trhat rekordy na ringu a na beznou silnicni zabavu ten podvozek staci bohate ,C8G CTR taky neni podvozkove zadna slava a je to zabavny auto ,jen ti co to nedokazou soudne srovnat ,to budou tvrde soudit ..
Kouba ma mx-5 a dle nej ma rad japonce a pritom dle nej lepsi japonec neni pac takhle nalozil kazdemu japonci ve kterem sedel a idyz to nerika ,srovnava to s mx-5 ktera neni ani hothach ani rodinny auto proste jiny segment a to taky neni zadna interirova onanie .. ,nemluve o plastch ktery jsou v tehle tride bezna vec ,jen v koncernu vypadaj jakoby lepe ... cena je jaka je a honda vi ze s ni nebude trhat rekordy a par mladych lidi "za vodou" jsi to koupy , v azii jde tohle auto na dracku jak v hybridu tak obyc 1.5 a nikdo tam neresi takovy hovadiny .. Mne osobene v tom aute vadi to co neni problem toho auta ,ale problem mych pozadavku ,takze jako mladej clovek nebo cerstvej tatinek bych ho po naky sleve bral.. bohuzel jsem zamilovan do dizajnu civiku a to je u mne jediny realni problem jazzu Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 8:13   Citovat  

Koubek moc nechválil, ale o to víc rozhazoval rukama. Co se dá dělat. Velmi šťastný Sedáky si musím vyzkoušet, ty výtky k odrazům na čelním skle jsem už četl u předchozích generací Jezzu, což teda zamrzí.

Ohledně zvuku a hluku motoru to není první výtka co jsem slyšel. Pro občasné delší dálniční přesuny ta 1.5 asi nebude úplně ideální. Chápu, že dynamiku motoru nechtěli zabít douhejma převodama, na druhou stranu mám ale taky trochu problém s cílovou skupinou. Mladí po tomhle mini MPV myslím moc nepůjdou, rodiny si za ty prachy koupí komfortnější auto a důchodci vytáčet motor do bezvědomí nebudou. Můj názor je, že neměli vůbec dělat nějaký Dynamic, měli dát normálně na výběr dvě motorizace a převody nastavit na komfortní jízdu bez potřeby sluchátek na dálnici. Ta 1.3 jako druhé auto do města, 1.5 jako praktické, kompaktní auto pro menší rodiny.

Dříve nebo později zadrnčí každý auto. Je to plastová stavebnice a časem se tam ty vůle vytvoří. U toho nového kousku to zamrzí, ale stává se to i v boleslavské otrokárně vlhkému snu českých rodin - Oktávce. Ve služebáku nám něco pod palubkou drnčí v určitém spektru otáček od novoty. Měkčené plasty jsou jen na dotyk, s drnčením nemají myslím až tak co dělat.

Kdybych chtěl za každou cenu Hondu, tak bych asi i zauvažoval nad Civicem v litru. Výbava je v Eleganci o level jinde, motor pro rodinné přesuny víc vyhoví, lepší akutický komfort při běžné jízdě a dálnicích, lepší podovozek, vetší a hodnotnější auto, větší kufr. Nebo pak Comfort a ještě by zbylo na benzín. papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 11:31   Citovat  

Ještě s těmi plasty... Kdo ví, jestli Koubek netrpí nějakou oční poruchou. Může se stát, že je "náchylný" na nějaké odlesk a pak to vidí tak, jak vidí. Na světě jsou desítky tisíc novinářů, třeba je takových víc. Těžko říct. Možná měli plasty ošetřeny lesklý cockpit sprejem Úsměv Pochybuji, že by Honda tohle neměla vyzkoušené, ošéfované. Tohle by byl docela hodně velký bezpečnostní problém. Na HR-V nic takového nepozoruji, auta jsou podobné konstrukce, a kdo ví, jestli plasty nejedou ze stejné fabriky.
Ad motor. Většina z nás viděla, slyšela, četla spousty testů na téma Jazz Dynamic. Mě se vybavuje pár recenzí, kde se mluví o tom, že na běžné stačí motor vytáčet do středních otáček, že motor, vzhledem k váze auta není zapotřebí stále točit, že se ochotně sbírá od spodního spektra. A pak se objeví novinář, kterému je tento motor slabý, jede až "nahoře". No, tvl.

Hluk. Jasně, on L15B nijak zvlášť tichý není a ani tady být nemůže. Už jsem nad tím dumal v HR-V, proč to tak je. Honda nešetřila na odhlučnění motoru od kabiny. Všude je odhlučňovací hmota a řekl bych, že ve slušné míře (měl jsem to auto rozebrané). Problém vidím v tom, že je hlava motoru otočena výfukovými svody směrem pod kabinu, která navíc u této konstrukce auta začíná de facto téměř nad motorem (palubní deska určitě). Jazzu i HR-V jsou geniálně prostorná auta a na úkor toho motor začíná už pod čelním sklem a palubní deskou. A tam se hluk docela těžko pohlcuje. Jasně, pár vrstev dodatečného tlumen, odolného proti vodě to vyřešilo na únosnou mez. Výrobce si musí vybrat, buď bude v autě klid, nebo bude komfort na palubě horší, v dnešní době úspor každého gramu váhy auta, s cílem snížit emise... Ale jak jsem psal, hluk vidím v konstrukci auta. Už i to Clio je odhlučněné méně a je v těm o poznání míň hluku od motoru.

U Jazzu mě to docela mrzí, není to totiž špatné auto.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 12:41   Citovat  

Jopeeeno: Na ty odlesky jsem četl i stížnosti majitelů. Záleží také na sklonu předního skla, ten bude u HRV určitě jiný.

O tom, že v autě je při dálničních rychlostech celkem hluk, se zmiňovalo více novinářů. Vybavuju si třeba Marka Drivese, který říkal, že by s tím autem do práce po dálnci jezdit nechtěl.

Cílovou skupinu pro 1.5 bych si představoval třeba jako takovou menší rodinu, kde tatíkovi je ta 1.3 slabá, protože se rád sveze svižně a na dovču/výlety jezdí po dálnici. Asi se mýlím a Honda cílí do úplně jiných řad.
Jasně, je tu možnost odhlučnění, ale z principu mě to prostě štve. Honda si za to auto nechá pěkně zaplatit a já ještě budu doma odhlučňovat, aby se to snížilo na únosnou mez a nebolela nás hlava? U Civica 1.8 iVTEC bych si dovedl představit lepší odhlučnění. Ale to tovární odhlučnění je v rámci dané třídy OK a když bych investoval do odhlučnění, tak bych to posunul ještě vejš.

Jazz není špatný auto. Dynamic má jen neadekvátně nastaveny ceny vzhledem ke konkurenci a tomu, co nabízí resp. nenabízí. Zajímal by mě poměr prodejů 1.3:1.5.
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 7:51   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Chápu, že drčící plasty jsou fail, ale novinářská auta mnohdy dostávají takovou cočku, až to bolí. Plastové interiéry jsou v této třídě běžná věc, kolik by to auto stálo s měkčenými?
Cena. Tam má ale pravdu. Laciné to není, jenže 350.000 to nikdy stát nebude. Clo, dovoz, bla, bla, bla.
Honza Koubek má Miatu, tj. Mazdu MX-5.

Jen řekl jaké to auto je. Design palubky je příšerný, tablet to samé, motor je hlučný a zvuk zajímavý nemá. K tomu nesmyslná cena za auto co vrže už jako nové. Honda absolutně rezignovala na své hodnoty.
Jazz byl dobrý v první generaci.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 9:01   Citovat  

Nejsem ombudsman Hondy, ale nápad postavit takové auto Hondě vynesl skoro 7.000.000 prodaných kusů Jazzu, což asi bude docela dobrý prodejní tah. Vzhledem k tomu, že chodím i na stránky suzuki clubu, mazda clubu, tak vím, že různé problémy mají i tito výrobci. Vitara vrže skoro všude, "odchází kardany", nefunguje android auto, zasekává se navigace... A že někde něco povrzávalo, nemusí být problém celé série Jazzu. Hlučnost každý vnímá jinak, to je jak designem. Jazz alespoň nemá fatální závady. Na ceně se shodneme asi všichni, mohlo by to být alespoň o 50.000 Kč levnější.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 9:34   Citovat  

To s tím vrzáním bych nezobecňoval. Když je smůlu na kus, tak vrže i bavorák za 2 mega.
S cenou Dynamicu to ale každopádně přeťali. V akci za 460 tisíc to je opravdu best of buy. Reálnou cenu bych viděl tak cca 400 tisíc. Blbý je, že tam je automaticky ten infotainment + navigace a to zbytečně prodraží minimálně o 20 tisíc. Zvuk motoru je otázkou preferencí, ale rozhodně by mohl být tišší. Kdyby pod čelní sklo a na motorovou příčku dali dalších dejme tomu 7kg tlumících hmot, tak by to se spotřebou (CO2 emisama) udělalo velký prd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 9:55   Citovat  

Jo, jo. Vzpomínám si, jak např. Koubek testoval nového Passata a ten dostal taky pěkně slíznuto za pazvuky ze zadní části auta. V tomhle je to fakt o tom, zda se u konkrétního kusu výrobní tolerance neposunula do minusových hodnot. Nebo zda Chorche dobře zacvakl kabelový svazek, nebo klip Úsměv Je ale zvláštní, že u daného kusu něco vrzalo právě v palubní desce, neboť když jsem sundával plasty v HR-V, každý jednotlivý plast, byl na styčné ploše s dalším plastem podlepen takovou látkou, aby při případném silném "zkupu" nebo nerovnosti, nevyluzoval zvuky (kdyby to nepobrala torze karoserie). Tohle by mělo platit i u Jazze, když auta od sebe technicky vycházejí.
Pro mě jako kupce je rozhodující bezporuchovost hnacích komponentů a spolehlivost auta jako celku, vše ostatní se dá řešit záruční opravou. A tady Honda nevykazuje zásadní slabiny.
Na téma hlučnosti už padlo spousty slov. Taky to nechápu. Když mám technicky auto nějak vymyšlené a jdu do prostorového extrému a technické zvláštnosti, musím tomu přizpůsobit zbytek auta, a pokud ne hned, tak při faceliftu. Stálo by to ani ne 500 Kč. Tome, to tlumení příčky, plechu pod torpédem a čelním sklem, by nevážilo ani 4 kg. Ale to je fuk, prostě pár kil navíc.
Pro představu, dodatečně odhlučněný plech pod torpédem a čelním sklem u HR-V (dvě vrstvy tlemení)

tudy odkaz
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 12:59   Citovat  

Aktuálně máme jazze L13A1.. takže 1.4ka 61kw.
V papírech co mám k autu je pouze na N95. Ale v prospektech na netu je někdy značený jako flex-fuel. Nevíte zda je jazz na ethanol připravený a jen z důvodu různých homologací to někde napsáno je a někde není? Moc se mi nezdá, že by dělali dva typy.. to je neekonomické.

Celkově: Jezdíte někdo na E85 a nebo máte přestavbu na LPG?

Děkuju
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 14:27   Citovat  

Divná je ta kvalita zpracování hlavně proto, že facelift Jazze už by měl být z Japonska a přece JDM to jsou ty nejlepší káry. Ne ty pekáče někde z Anglie, Turecka, Mexika či Číny... pořádnej výtlem
   Návrat  
dudan je teď offline  dudan
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 18:46   Citovat  

Ahoj,jsem zde nový.Po dlouhé uvaze jsem objednal jazze 1.3 jak byl v akci, uš se na něj těšim a koukám jak mi pan Koubek kazí radost! Úsměv Při skušební jizdě jsem žádný hluk ani odlesk palubky nezaregistroval.Ptal jsem se spousty lidí co ho mají a byli s ním spokojení,dokonce jsem potkal pána co měl druhého jazze v řadě a řikal že by neměnil.Tak nevím asi to byli lidi z jiného světa jak pan Koubek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 19:49   Citovat  

Kuk ven z C9G...

IMG.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG.jpg, 320.57 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 19:52   Citovat  

Gratuluji k vyberu. OK Jakou jsi vzal vybavu a barvu? Na Koubka se vyprdni, je to jeho uhel pohledu. Ty mas svoje vlastni preference, ne? Chces predpokladam spolehlive, prostorne auto na kompaktnim podvozku a v tom Jazz nema asi konkurenci. Mimochodem Koubek ted testoval 1.5 a tam zminoval hluk pri vytaceni motoru. Jazz je v akci do konce cervna, nebo mi neco uteklo?

dudan napsal:
Ahoj,jsem zde nový.Po dlouhé uvaze jsem objednal jazze 1.3 jak byl v akci, uš se na něj těšim a koukám jak mi pan Koubek kazí radost! Úsměv Při skušební jizdě jsem žádný hluk ani odlesk palubky nezaregistroval.Ptal jsem se spousty lidí co ho mají a byli s ním spokojení,dokonce jsem potkal pána co měl druhého jazze v řadě a řikal že by neměnil.Tak nevím asi to byli lidi z jiného světa jak pan Koubek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 20:02   Citovat  

Gratulace k výběru OK
Dnes jsem se díval na ceny faceliftové Fábie a oni tu "B segment modlu" podražili o cca 20.000.l Kč. Prodeje Jazzu to sice v ČR nezvedne, ale to Hondu v globálu trápit nemusí.

2bep:
To se máme na co těšit Velmi šťastný

Test J. Koubka Jazze 1.3 MY 2016

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 20:53   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Gratulace k výběru OK
Dnes jsem se díval na ceny faceliftové Fábie a oni tu "B segment modlu" podražili o cca 20.000.l Kč. Prodeje Jazzu to sice v ČR nezvedne, ale to Hondu v globálu trápit nemusí.

2bep:
To se máme na co těšit Velmi šťastný

Test J. Koubka Jazze 1.3 MY 2016

tudy odkaz

ten clovek je fakt z jineho vesmiru otom neni pochyb pořádnej výtlem
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.5.2018 , 6:09   Citovat  

to Jopeeeno: No, konkrétně u Tebe bude asi o něco lepší HR-V z Japonska než Tvé z Mexika (kdyby si měnil za facelift), ale já zůstávám u Civiců co ve Swindonu zmatlá Polák s Pakistáncem Velmi šťastný Smutné jsou i nářky majitelů A7/8G a FR-V na korozi Smutný

to dudan: Přeju spoustu bezproblémových km je to dobrý Pro každého je prioritou něco jiného. Mě u Hondy těší to, že možná různě vrže, ale vždy dojede do cíle a v drtivé většině případů platí to, že problémy s motorem jsou až to poslední co majitel řeší...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Jazz
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina