Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 421, 422, 423 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 422 z 486
edy je teď offline  edy
1 háčko
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 8:05   Citovat  

SaKaL napsal:
Všechny origo Honda disky, ktere jsem kdy na svych Hondach mel/mam, tak zadne vymezovaci krouzky nemely...

Přesně!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 8:18   Citovat  

edy napsal:
Přesně!

Taky nic. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 8:32   Citovat  

alvi napsal:
Ahoj -
prosil bych majitele AC7G s temito originalnimi koly (viz foto) o informaci ,
jestli maji v disku vymezovai krouzek (takove zo plastove..... ) .

Dotaz vkladam z duvodu , protoze po vymene pneu (bezny servis)
mi zacal trepat volant pri rychlostech
100÷120 km/h.
Teprve zkuseny mechanik zjistil pricinu - bud chybejici vymezovaci krouzek ,
nebo pripadne "vyžrání" materialu v hlinikoveho disku .
Protoze jsme nesehnali odpovidajici vymezovaci krouzek ,
mechanik nejprve ocistil vsechny dosedacni plochy ,
kolo usadil podle citu !!!! a klepani ve volantu prestalo .

Ma tedy tento disk vymezovaci krouzek nebo ne ????

Dekuji za kazdou zkusenost .

Originál kola Honda,mají přesnou středovou díru. Univerzální kola,které jdou na víc značek,mají díru velkou a vkládají se tam plastové redukce. I kdyby tam nebyla,tak nemůže být kolo špatně,protože dotažením matic nebo šroubů se kolo vystředí. Mají totiž kulová nebo kuželová sedla a ty to kolo nikam nepustí. Jezdil jsem léta bez kroužků. Kroužek pomáhá při nasazování kola abys ho nedržel ve vzduchu než trefíš šrouby. U šteftů už taky není pro montáž tak důležitý,na štefty to hodíš mnohem líp. Samozřejmě ty osazení nebo kroužky pomáhají asi trochu šteftům a šroubům držet radiální síly,ale nebude to nic zásadního. Každopádně určitě bez kroužků nemůže dojít k tomu,aby bylo kolo mimo střed...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 9:27   Citovat  

Kmóďa napsal:
Originál kola Honda,mají přesnou středovou díru. Univerzální kola,které jdou na víc značek,mají díru velkou a vkládají se tam plastové redukce. I kdyby tam nebyla,tak nemůže být kolo špatně,protože dotažením matic nebo šroubů se kolo vystředí. Mají totiž kulová nebo kuželová sedla a ty to kolo nikam nepustí. Jezdil jsem léta bez kroužků. Kroužek pomáhá při nasazování kola abys ho nedržel ve vzduchu než trefíš šrouby. U šteftů už taky není pro montáž tak důležitý,na štefty to hodíš mnohem líp. Samozřejmě ty osazení nebo kroužky pomáhají asi trochu šteftům a šroubům držet radiální síly,ale nebude to nic zásadního. Každopádně určitě bez kroužků nemůže dojít k tomu,aby bylo kolo mimo střed...

tak tak , nikdy jsem neresil krouzky a pokud to jde davam jen OEM kola ,bohuzel ne vzdy OEM kolo dobre vypada na aute ,ted na ufu vlim jen aftermarket ,pac je auto vysoky a velky ET pri te vysce je hruza ,..kdyz jsou vyhlodany kola sezen proste jiny ,tech OEM je dost na prodej a nestoji hodne a mas klid .. tyhle kola zahod proste ..
   Návrat  
Hrbáč je teď offline  Hrbáč
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 10:22   Citovat  

Ahoj panstvo,
mám dotaz z oblíbené série "servisák na telefonu".
U předface Accorda 2.0 se mi po výměně spojky objevil na první pohled nesouvisející nešvar - auto teď nechce "jet rovně". I po dvojí geometrii je na středu (rozuměj, když chci jet rovně) mírná latence a auto táhne doprava. To bych přežil, ale při brždění je ten tah hodně znát i do volantu. I tady bych to třeba omluvil rozhozenýma brzdama, ale když to pak na mírně nakloněné silnici naopak táhne doleva, jsem trochu v koncích. to mi hlava nebere
Jak říkám, geometrie proběhla, přední nápravu proběhl servisák a nenašel žádnou nápadnější závadu... zmatenej

Omlouvám se za naivní dotaz, ale třeba jste se s tím někdo setkali a dokážete aspoň nasměrovat.
Díky.
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 11:30   Citovat  

Kmóďa napsal:

Dovolím si nesouhlasit. Kola je potřeba vždy středit středícím kroužkem. Středení pomocí šroubů/matek není úplně 100% a musí se to opravdu hodně dobře trefit aby to sedlo, což se né vždy podaří.

Pokud jsou vyžrané středy kol, stálo by za úvahu nechat do nich udělat vybrání pro středící kroužky, nebo tam jen nalisovat třeba brounzové pouzdro na tvrdo.
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 12:00   Citovat  

Hrbáč napsal:
Ahoj panstvo,
mám dotaz z oblíbené série "servisák na telefonu".
U předface Accorda 2.0 se mi po výměně spojky objevil na první pohled nesouvisející nešvar - auto teď nechce "jet rovně". I po dvojí geometrii je na středu (rozuměj, když chci jet rovně) mírná latence a auto táhne doprava. To bych přežil, ale při brždění je ten tah hodně znát i do volantu. I tady bych to třeba omluvil rozhozenýma brzdama, ale když to pak na mírně nakloněné silnici naopak táhne doleva, jsem trochu v koncích. to mi hlava nebere
Jak říkám, geometrie proběhla, přední nápravu proběhl servisák a nenašel žádnou nápadnější závadu... zmatenej

Omlouvám se za naivní dotaz, ale třeba jste se s tím někdo setkali a dokážete aspoň nasměrovat.
Díky.

Ahoj. Zkontroloval bych horní a spodní čepy. Jinak jaký máš rozměr pneu?
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 12:19   Citovat  

Nabirak napsal:
Dovolím si nesouhlasit. Kola je potřeba vždy středit středícím kroužkem. Středení pomocí šroubů/matek není úplně 100% a musí se to opravdu hodně dobře trefit aby to sedlo, což se né vždy podaří.

Pokud jsou vyžrané středy kol, stálo by za úvahu nechat do nich udělat vybrání pro středící kroužky, nebo tam jen nalisovat třeba brounzové pouzdro na tvrdo.

To se pleteš,kuželová nebo kulová matka si vždy přesně sedne do kuželového nebo kulového sedla. To nejde aby to sedlo jinak,pokud nemáš rozteč třeba 4x100 a nedáváš kola 4x98...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 13:52   Citovat  

Setkal jsem se s tím, že bez středících kroužků bylo kolo usazeno krapet mimo osu a házelo to. Ono jde taky o to, jak se to kolo bez středících kroužků dotahuje...lze to ovlivnit. A pokud má vyžraný střed, tak se to stát může. Spíš si myslím, že měl nějaké svinstvo na dosedací ploše...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 14.8.2018 , 15:09   Citovat  

Stepa napsal:
Setkal jsem se s tím, že bez středících kroužků bylo kolo usazeno krapet mimo osu a házelo to. Ono jde taky o to, jak se to kolo bez středících kroužků dotahuje...lze to ovlivnit. A pokud má vyžraný střed, tak se to stát může. Spíš si myslím, že měl nějaké svinstvo na dosedací ploše...

Tomu nemůžu věřit. Kužel matice zajede do kužele sedla v kole,matice je na šteftu bez vůle a šteft se taky nehne. Nemá to kam uhnout,proto tam ty kuželové matky jsou,aby to středily. Proč tam nejsou asi obyčejné ploché matice?
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 9:00   Citovat  

Chlapi, mám silnou korozi na levém lemu tourer 2006. Jde někde objednat, nebo se musí vyrobit? Já ho nikde nenašel Se stydím
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 9:24   Citovat  

njn napsal:
Chlapi, mám silnou korozi na levém lemu tourer 2006. Jde někde objednat, nebo se musí vyrobit? Já ho nikde nenašel Se stydím
Nejde nikde objednat.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 10:02   Citovat  

njn napsal:

na SK je jedna firma ktera to dela z hrubyho plechu a urcite nebude jedina ..
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 10:03   Citovat  

Koukám na mlhovky na A7g a všude vidím dva typy na obrázcích. Ta s výřezem je údajně na benzín,to jsem nikde neviděl a ta druhá na diesel. Přijde mi to jako blbost,tu druhou mám na 2.4ce a diesel má takové kulaté co vím. Píšu o předface. Neobjednával jste někdo? Mají špatné obrázky? Mám objednat podle popisu nebo obrázku? Velmi šťastný

dajně benzín.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
dajně benzín.jpg, 23.44 kB

dajně diesel.jpg

dajně diesel.jpg, 19.48 kB
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 10:33   Citovat  

Kmóďa napsal:
Koukám na mlhovky na A7g a všude vidím dva typy na obrázcích. Ta s výřezem je údajně na benzín,to jsem nikde neviděl a ta druhá na diesel. Přijde mi to jako blbost,tu druhou mám na 2.4ce a diesel má takové kulaté co vím. Píšu o předface. Neobjednával jste někdo? Mají špatné obrázky? Mám objednat podle popisu nebo obrázku? Velmi šťastný

jekoliz ma nafta tu zaslepku na mlhovku vyrezanou a benzin ji ma plnou tak pocitam ,ze ta z dirkama je na naftu opravnene ..
   Návrat  
kajsmetke je teď offline  kajsmetke
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 12:55  Naposledy upravil kajsmetke dne 5.10.2018 , 10:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jekoliz ma nafta tu zaslepku na mlhovku vyrezanou a benzin ji ma plnou tak pocitam ,ze ta z dirkama je na naftu opravnene ..
maskacove nohavice
jj presne mozem potvrdit Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 13:10   Citovat  

To je hezký,ale na i-CTDI jsou úplně jiné mlhovky. Tyhle s výřezem jsem ještě neviděl. Takže objednat ty plné i když je v popisu na diesla a doufat že nepřijdou nějaké opravdu na diesla...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 14:42  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 27.8.2018 , 11:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
To je hezký,ale na i-CTDI jsou úplně jiné mlhovky. Tyhle s výřezem jsem ještě neviděl. Takže objednat ty plné i když je v popisu na diesla a doufat že nepřijdou nějaké opravdu na diesla...

naraznik je stejnej ..
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.8.2018 , 14:43  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 27.8.2018 , 9:19, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:

jeste muze byt ,ze naftak ma uplne jinou mlhovku a to tuhle aby byl prostor pro privod na intercooler ..a ta z dirkama je je jen na narazniky z lipem ..

26.jpg

26.jpg, 23.88 kB
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 26.8.2018 , 21:32   Citovat  

Mlhovky s výřezema jsou na 2.4 Type-S a plný na ostatní benzíňáky, samotnou mlhovku lze z toho plastu vyjmout a případně přehodit. V tom plastu bez výřezů jsou ty místa pro výřez označená pro případnou úpravu a použití na Type-S. Ty výřezy tam jsou kvůli přednímu lipu.

Mimochodem doma se mi dvě mlhovky válej tak kdyby někdo sháněl tudy odkaz

Taky mi po prodeji Accorda zbyly nové spodní čepy 555. Koupil jsem je preventivně, ale na výměnu vzhledem k prodeji nedošlo. Pokud by měl někdo zájem tudy odkaz
   Návrat  
Carloss je teď offline  Carloss
Nový příspěvekZaslal: 27.8.2018 , 19:22   Citovat  

Zdarec

Mám Áčko 7g 2.4 naftu v kombajnu
Problém se týka zadníko výka kufru je v elektrice a 5krát se mi otevře jak na klíči či na knoflíku nebo i ručně a na 51tý se sekne a nejde nic jak dálkáčem nebo na knoflíku ručně ho sice zavřu ale už neotevřu.Jediné co pomůže je odpojit baterku vyresetovat a zapojit pak zas funguje dál a tak furt do kola už nevím dál.A další problém je že se mi netočí kompresor na klimošce nejde do něj šťáva.Relátka v cajku pojistky taky v pohodě nemáte někdo zkušenost.
Forum jsem pročítal ale nikde jsem nic nenašel tak se nezlobte pokud se už někdo ptal a já to nenašel díkes je to dobrý přátele
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 27.8.2018 , 19:30   Citovat  

Carloss napsal:
Zdarec

Mám Áčko 7g 2.4 naftu v kombajnu
Problém se týka zadníko výka kufru je v elektrice a 5krát se mi otevře jak na klíči či na knoflíku nebo i ručně a na 51tý se sekne a nejde nic jak dálkáčem nebo na knoflíku ručně ho sice zavřu ale už neotevřu.Jediné co pomůže je odpojit baterku vyresetovat a zapojit pak zas funguje dál a tak furt do kola už nevím dál.A další problém je že se mi netočí kompresor na klimošce nejde do něj šťáva.Relátka v cajku pojistky taky v pohodě nemáte někdo zkušenost.
Forum jsem pročítal ale nikde jsem nic nenašel tak se nezlobte pokud se už někdo ptal a já to nenašel díkes je to dobrý přátele

pročti tohle.... tudy odkaz

důležité je provést diagnostiku a zjistit kam tě to navede na závadu Mrk může toho být více, taky jsem si tím prošel Úsměv
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 27.8.2018 , 22:20   Citovat  

Pepino_Honda napsal:
pročti tohle.... tudy odkaz

důležité je provést diagnostiku a zjistit kam tě to navede na závadu Mrk může toho být více, taky jsem si tím prošel Úsměv

Mockrát děkuji je to dobrý
No jo no made in Great Britain Se stydím
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 28.8.2018 , 6:28   Citovat  

Toto mi robilo tiež a našiel som seknuté káble v tej plastovej prechodke čo vidíš ked otvoríš kufor, kde sú panty. O pár mesiacov mi odišiel motor dverí, teda to je verdikt Hondy, diely už mám kúpené, len nie je čas tam zájsť to vymeniť.

Či motoro odišiel kvôli tým káblom neviem, ale zbytočne to nenaťahuj a rieš to čo najskôr.
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 28.8.2018 , 6:49   Citovat  

Carloss napsal:
Mockrát děkuji je to dobrý
No jo no made in Great Britain Se stydím

Koukám že to máš před face, ty trpěli na ty kabely v plastu
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 28.8.2018 , 7:23   Citovat  

Pepino_Honda napsal:

Ja mám poface a stalo sa mi to isté Velmi šťastný
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 28.8.2018 , 22:17   Citovat  

Pepino_Honda napsal:

jj kouknu na to taky me ty kabely napadli kouř
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 29.8.2018 , 4:55   Citovat  

Takto

73A784F3-32E2-4862-A396-0FB6EE6B96A7.jpeg

73A784F3-32E2-4862-A396-0FB6EE6B96A7.jpeg, 1.91 MB
   Návrat  
Marceloo82 je teď offline  Marceloo82
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 29.8.2018 , 10:42   Citovat  

Mam za sebou dlhsiu jazdu na dovolenku s nasim Acc tourer 2,0 rok 2004. Vsetko fajn, auto zatial stale pekne poslucha, je to zakladna vybava, nejak mi tam ani nic viac nechybalo, az teraz by som prijal tempomat, je nejaka moznost ho dorobit,?riesil to uz niekto?
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
Nový příspěvekZaslal: 31.8.2018 , 13:30   Citovat  

Ahoj Hondari, tak klima už klekla po celém řešení před rokem nadobro. Foukalo to vpravo trochu a teď vůbec. Chci se zeptat, je tam nějaká regulace v okruhu kromě jednotky v kabině? Filtr, chladič a tak podobně to bylo menene, spojka spina, ale trubka je už nahoře tepla, takže asi uniklo chladivo s nejspíš ucpanou tryskou. Jsem zvědav, co teď s tím, nemáte někdo dobrej typ na člověka okolo Prahy, kdo by na to koukl. Tohle si opravit bez přístrojů neumím.
J.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 421, 422, 423 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina