Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - UKONČENÍ :-(
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.8.2018 , 22:29  Naposledy upravil SaKaL dne 21.8.2018 , 22:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Přátelé, kamarádi, fotografové H+ ...
Po několika letech, které jsem věnoval moderování Fotosoutěže nastal čas na konec. Minimálně v tom formátu, který je doposud zaveden a s mou osobou jakožto moderátorem.

Důvody?
Asi každému, kdo jen trochu sleduje jednotlivá kola, to bude jasné. Počet zúčastnivších se autorů je už nějaký ten pátek poměrně tristní. Doufám, že nejsem jediný, koho už to nějak moc nebaví, protože fotících borců bychom napočítali na prstech jedné ruky a s počtem hlasujících to také není žádná sláva. Je to pochopitelné, protože jsou to spojené nádoby. Poslední kola to tak nějak graduje a když se sejdou dvě fotky, tak je to docela úspěch... Smutný

Tento ročník ale dokončíme.
To znamená, že dojedeme těch pár kol, které ještě zbývají do konce kalendářní "sezony". Zbývají nám ještě srpen, září a říjen.

Kalendář na rok 2019 bude.
Pokud se tedy sejdou vítězné fotky, kterých stále cca polovinu postrádám, tak kalendář opět bude. Přeci jenom se vždycky najde pár desítek lidí, kteří si ho objednají, tak by bylo škoda ho nevydat. Fotky jsou též povedené...

Co dál?
Jak jsem psal výše, já už to rozhodně dál dělat nechci a nebudu. Pokud se toho bude chtít ujmout někdo další, který bude věřit, že to má smysl, případně udělá nějaký (některými členy stále vyvolávaný) "mobilní" restart, tak prosím, rád předám agendu.

Díky za pochopení přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2018 , 12:54   Citovat  

Co na to říci... Nedivím se ti. S fotkami z mobilu by to nebylo/nebude o nic slavnější, protože jen cvaknout a poslat fotku není ani z mobilu jen tak. Z výsledků hlasování jsem byl dost rozpačitý a proto jsem se přestal účastnit a to nejen fotosoutěže ale i jinak se tu činit, snažit, protože (ne)odezva za tu snahu nestojí... Škoda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2018 , 18:04   Citovat  

Amen Petře, vydržel si to dlouho...na místě je poděkovat.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.8.2018 , 9:30   Citovat  

Ach jo... Smutný
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2018 , 8:21   Citovat  

On je problem udrzet souteze i na fotoserverech, ne tak na autoserveru, ktery, s prominutim, doziva, kdyz se uz sem ani nedavaji novinky. I kdyz jsem se teda nikdy nezapojil, tak ocenuji praci lidi, kteri si s tim ve svem volnem case hraji.
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2018 , 8:35   Citovat  

Péťo... zcela tě chápu, upřímně jsem chvilku přemýšlela, že bych se do toho pustila... ale přesně jak píšeš... Donutit někoho, aby něco poslal... a ta účast... asi kdyby se toto řešilo na facebooku, tak by byla větší účast. Ovšem tam bych pak přemýšlela i o úrovni.

Nicméně popřemýšlej aspoň pro DST, že bychom nějak vymysleli společně DelSoláckej kalendář... ty tvoje fotky prostě nemůžou někde zapadnou a zůstat bez povšimnutí Mrk
Spojíme naše Targušky (moji vlhkou) a tvoje umění fotit a bude to Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2018 , 16:52   Citovat  

cport napsal:
On je problem udrzet souteze i na fotoserverech, ne tak na autoserveru, ktery, s prominutim, doziva, kdyz se uz sem ani nedavaji novinky. I kdyz jsem se teda nikdy nezapojil, tak ocenuji praci lidi, kteri si s tim ve svem volnem case hraji.

Dožívá? Také s prominutím, neber osobně, ALE říká někdo kdo neplatí členství a nepřispívá nějakými informacem/radami, pouze tak nějak plká ve foru C9g/Cxg? Jako chápu, že se to ted přesunulo na Facebook, ale alespon tu nemusíme pořád dokola řešit jak poladit D14 nebo jaký olej do motoru Velmi šťastný Myslím, že sem alespon chodí lidi, kterým ten klub stojí za to se sem alespon přihlásit, získat celkem slušné/kvalitní informace, než někde na FB a diskutovat tu v řekněme "rodinném" duchu ...

Co se týče novinek, založ vlákno a přinášej novinky přátele ...

Prominte za offtopic, ale nedalo mi to Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.8.2018 , 18:44   Citovat  

Svůj Facebook profil nemám, takže zde budu nadále dožívat s ostatními, kterým to tu za to stojí přátele ale už bez fotosoutěžení...
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2018 , 23:25   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Dožívá? Také s prominutím, neber osobně, ALE říká někdo kdo neplatí členství a nepřispívá nějakými informacem/radami, pouze tak nějak plká ve foru C9g/Cxg? Jako chápu, že se to ted přesunulo na Facebook, ale alespon tu nemusíme pořád dokola řešit jak poladit D14 nebo jaký olej do motoru Velmi šťastný Myslím, že sem alespon chodí lidi, kterým ten klub stojí za to se sem alespon přihlásit, získat celkem slušné/kvalitní informace, než někde na FB a diskutovat tu v řekněme "rodinném" duchu ...

Co se týče novinek, založ vlákno a přinášej novinky přátele ...

Prominte za offtopic, ale nedalo mi to Se stydím

Hele, bez urazky Mrk Ja jsem za tohle forum rad a sem tam mi tu nekdo pomohl. Obdobne jsem se snazil pomoct i ja, kdyz jsem mohl. Nejsem autar, tohle forum jsem nasel az s koupi auta, ja bych tu ozivenim nebyl Mrk Ale proste vidim, ze se to presunulo na ty japan cars nebo jak se to jmenuje. Tam ani nechodim. A od te doby se mi zda, ze tu to je proste mrtvejsi.

Ozivovat to tu nehodlam. Nad tim by se meli spis zamyslet ti, co to prevedli jinam. Ja jsem uz X let zapojeny do jineho fora, ktere trosku z jineho duvodu, taky "doziva". Muj prispevek nemel byt dehonestacni, ale spis mineny jako podekovani tem, kteri se tu o to staraji ve svem volnem case pro dobro ostatnich.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2018 , 8:07   Citovat  

Nezbývá než poděkovat Petrovi za čas, který tomu věnoval, díky přátele

doufám, že soutěž pojede dál... ať už ve stávajícím formátu nebo s nějakými změnami pifko
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2018 , 8:55   Citovat  

cport napsal:
Hele, bez urazky Mrk Ja jsem za tohle forum rad a sem tam mi tu nekdo pomohl. Obdobne jsem se snazil pomoct i ja, kdyz jsem mohl. Nejsem autar, tohle forum jsem nasel az s koupi auta, ja bych tu ozivenim nebyl Mrk Ale proste vidim, ze se to presunulo na ty japan cars nebo jak se to jmenuje. Tam ani nechodim. A od te doby se mi zda, ze tu to je proste mrtvejsi.

Ozivovat to tu nehodlam. Nad tim by se meli spis zamyslet ti, co to prevedli jinam. Ja jsem uz X let zapojeny do jineho fora, ktere trosku z jineho duvodu, taky "doziva". Muj prispevek nemel byt dehonestacni, ale spis mineny jako podekovani tem, kteri se tu o to staraji ve svem volnem case pro dobro ostatnich.

To že sem chodíš rád je fajn OK

Co se týče zaměření, dle mě to tu nikdy nebylo na nějaké novinky, to že King (aka hondaclub.cz) nějaký novinky/rezence/ poskytoval, jsem bral spíš jako bonus ne jako primární učel tohoto webu. Tenhle web je a byl zaměřený na servis/udržbu/rady/pokec/fotky/srazy a to se myslím nezměnilo. Každopádně od té doby co funguje facebook tu prakticky zmizely flame wars, což je veliké pozitivum je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.8.2018 , 9:03   Citovat  

Jak píše RIZ3K9, King jen přesunul své aktivity ze starého webu hondaclub.cz na nový japan-cars.cz, ale oboje je/byl satelitem zdejšího webu. Navíc velice často své články linkuje i do zdejších vláken týkajících se daného modelu.

to SaKaL: Děkuju za veškerou energii, co jste tomu s MOTem v posledních letech věnovali. Bohužel, každej by dělal rychlé fotky mobilem a do pořádného focení se nikomu nechce, případně na to nemaj skill (já Velmi šťastný )
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2018 , 14:27   Citovat  

Souteze skoda.Urcite byla organizace velice casove narocna.
Nebo by i ta technika byla,ale neni na to "v hlave a v rukach".Me bavi fotit,ale neumim to.Navic CB fotka auta v dnesni dobe vubec nikoho nebere.
Ted me napadlo,ze na mem pristroji s platenou zaverkou by bylo auto bud natahle jako royce royce,nebo kratke jako smart podle toho na kterou stranu poleti zaverka pořádnej výtlem
Je s podivem,ze dnes vsichni behaji s DSLR udelaji denne tisice fotek a fotek neni.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.9.2018 , 10:18   Citovat  

Bohužel díky facebooku dožívají všechny podobná fóra. Budeme tu jen my, teď už taky staří šešeni, a povídat si na úrovni. Jedninou možností záchrany je integrace s facebookem a na to nemá nikdo kapacitu, protože jedeme na starém systému, který je tak modifikovaný, že není upgradovatelný a tím pádem by veškeré integrace a vylepšení musela být programována na míru a ručně.

Jen pro zajímavost, naše denní návštěvnost kdysi čítala desetitisíce unikátních přístupu denně, v posledních měsících už cinkáme o tisícovku, zatím shora, očekávám že za pár dalších měsíců zdola.

To jen na vysvětlenou, že to skutečně jde z kopce a sociální media, která mají nulový dlouhodobý informační přínos jsou díky pohodlnému přístupu jasnou volbou.

Díky šakalovi, že prodloužil životnost fotosoutěže o další roky, ale úsilí, které do toho vkládá daleko převyšuje zájem o soutěž, tudíž jsem mu tuhle psal, aby to ukončil a jeho pocity byly shodné. Nicméně je to takový kanon, že to ještě dotáhne do konce roku, tak mu udělejte radost a nasypte fotkama, ať máme na závěr pěkné vzpomínky přátele
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2018 , 19:48   Citovat  

Několikrát sem se snažil fotky poslat ale chtělo to dycky velké rozlišeni hold prostě borec co vráží do aut si raději koupí něco na káru než foťák za 20tyček a to je ještě ten levnej :D nove telefony uz udělají hezke fotky co tak místo zrušení zmírnit rozlišení aby to bylo jednodužší vložit přes fon ? ale jestli ste se už rozhodli že to zabalíte tak je stejně pozdě :(
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2018 , 20:08   Citovat  

Prelude 90 napsal:
Několikrát sem se snažil fotky poslat ale chtělo to dycky velké rozlišeni hold prostě borec co vráží do aut si raději koupí něco na káru než foťák za 20tyček a to je ještě ten levnej Velmi šťastný nove telefony uz udělají hezke fotky co tak místo zrušení zmírnit rozlišení aby to bylo jednodužší vložit přes fon ? ale jestli ste se už rozhodli že to zabalíte tak je stejně pozdě Smutný

Máš pravdu, je to téměř nemožné Tak to koukám! koupit foťák s min. 5 mpix za méně jak 20.000,- Kč naštvanej !!! - "formát JPG v maximální kvalitě, velikost min. 5 mpix" - MOOOC DRAHÉ FOŤÁKY!!!
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2018 , 20:21   Citovat  

To Prelude90: tak mi řekni, jak chceš udělat vytištěnou slušnou fotku velikosti A4 a větší z rozlišení, které nemá ani 5Mpix?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.9.2018 , 20:48   Citovat  

@ Prelude 90: Jak jsem psal v prvním příspěvku...

Co dál?
Jak jsem psal výše, já už to rozhodně dál dělat nechci a nebudu. Pokud se toho bude chtít ujmout někdo další, který bude věřit, že to má smysl, případně udělá nějaký (některými členy stále vyvolávaný) "mobilní" restart, tak prosím, rád předám agendu.

Pokud jseš ten, který se toho chce ujmout...
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2018 , 21:13   Citovat  

...ničeho se nechcu už zas ujimat stačili mě Legendy to bylo teda...šak sem psal že už je stejně pozdě a už vubec nebudu vysvětlovat jak dostat fotku s menším rozlišenim na A4 tohle po mě nechtěj bejby ja su autař ne nejaké soukromé kukátko :vytlem: tak to zabalte/adios/končí tvá máňa :papa:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - UKONČENÍ :-(
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina