Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 424 z 486
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.9.2018 , 22:24   Citovat  

Neví někdo OEM číslo, popř. náhradu za silent zadního spodního příčného ramene na Tourerovi?

B__2900.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
B__2900.jpg, 62.96 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 7:17   Citovat  

Dopis napsal:
Neví někdo OEM číslo, popř. náhradu za silent zadního spodního příčného ramene na Tourerovi?

Nahrada od FEBEST ma oznaceni HAB-037. Ale s kvalitou je to podle vseho horsi. Alespon podle nekterych zkusenosti tady na klubu. Jenze co ma clovek delat, kdyz se to samostatne koupit neda, co?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 8:22   Citovat  

Osobne by som kupil nejaký z vrakoviska (celé rameno) a dal si ho vyrobiť na mieru Úsměv
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 12:45   Citovat  

Tak dneska jdu na diagnostiku s klimou, uvidím kolik to bude stát, ale pálka určitě velká Velmi šťastný
Skoro bych řekl že umřel kompresor a je pryč i chladič.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 20:51   Citovat  

Informativně jsem si nechal nacenit věci okolo toho silentu co padnou při demontáži:

Excentr. šroub 52387-S3N-000 --- 136,96 vs. 281,-
Podložka 52388-SZ3-000 --- 55,68 vs. 189,-
Matice 90362-S0X-A01 --- 61,44 vs. 149,-
Šroub rameno/náboj 90174-SP0-003 --- 102,72 vs. 420,-
Silent ???

První je cena z JPN (přepočet kurzem 30 Kč/USD, který vychází po započtení dopravy, DPH a cla) a druhá cena H ČR.

Celkem na auto je to 713,- vs. 2078,- to snad ne Honda A to nemluvím o tom, že třeba ta podložka a matka je i z JPN total vy šuk

Nakakat jako naštvanej
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 22:11   Citovat  

Tak je nejspíš v pánu kompresor a chladič. Kde jste tyhle věci kupovali?
Edit: Jak je u nafty udělaná ta regulace v topení a klimatizaci, co tam je za ventily? U ridiče i po naplnění stále jde teplý vzduch.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 5:42   Citovat  

to Dopis: a teď mi řekni, proč mi v H tvrdí, že na těch dílech nic nemají Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 8:37   Citovat  

Stepa napsal:
to Dopis: a teď mi řekni, proč mi v H tvrdí, že na těch dílech nic nemají Velmi šťastný

Je možné, že na autosalonu tady v ČR mají opravdu "nic" a veškerá marže jde distributorovi ND (tuším jsou v Belgii a možná ani nepatří přímo H).

Každopádně cenová politika je někdy vážně mimo. Bohužel to pak ve výsledku dělá i pověst celé značky ( a nic na tom nemění to, že jde o "korunové" položky).
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 19:51   Citovat  

Dopis napsal:

Měly by tam pasovat tyto náhrady:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 30.9.2018 , 19:06   Citovat  

mi5 napsal:
Edit: Jak je u nafty udělaná ta regulace v topení a klimatizaci, co tam je za ventily? U ridiče i po naplnění stále jde teplý vzduch.

Nikdo neví? Ble
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 6:52   Citovat  

mi5 napsal:

Ahoj, měl jsem na klimatizaci prdnuté už kde co... vyměňovali mi tam těsnění, chladič a nakonec byl i kondenzátor v háji (na což jsem se už vykašlal a auto prodal).
To co popisuješ se mi vždycky stávalo, když docházelo médium klimatizace. Taky jsem si původně myslel, že to je nějakými klapkami nebo ventily, ale po doplnění média to zase šlapalo jak mělo...
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 12:25   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Ahoj, měl jsem na klimatizaci prdnuté už kde co... vyměňovali mi tam těsnění, chladič a nakonec byl i kondenzátor v háji (na což jsem se už vykašlal a auto prodal).
To co popisuješ se mi vždycky stávalo, když docházelo médium klimatizace. Taky jsem si původně myslel, že to je nějakými klapkami nebo ventily, ale po doplnění média to zase šlapalo jak mělo...

Ahoj, diky za aspoň nějaké info. To co uvádís je logické, ale bohužel chladivo jsem nechal doplnit ve čtvrtek minulý týden. Asi je někde veliký únik chladiva, jinak si to nedovedu vysvětlit. Bylo mi řečeno, že nejspíš i kompresor zakukal. No Hondu už nikdy Bueee
   Návrat  
MAIKY 35 je teď offline  MAIKY 35
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 12:26   Citovat  

Dopis napsal:
Informativně jsem si nechal nacenit věci okolo toho silentu co padnou při demontáži:

Excentr. šroub 52387-S3N-000 --- 136,96 vs. 281,-
Podložka 52388-SZ3-000 --- 55,68 vs. 189,-
Matice 90362-S0X-A01 --- 61,44 vs. 149,-
Šroub rameno/náboj 90174-SP0-003 --- 102,72 vs. 420,-
Silent ???

První je cena z JPN (přepočet kurzem 30 Kč/USD, který vychází po započtení dopravy, DPH a cla) a druhá cena H ČR.

Celkem na auto je to 713,- vs. 2078,- to snad ne Honda A to nemluvím o tom, že třeba ta podložka a matka je i z JPN total vy šuk

Nakakat jako naštvanej

Ako sa to prosím objednáva z (cez) JPN ? je nejaký "eshop" alebo to nacenia len podľa čísel dielov..? díki
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 16:01   Citovat  

mi5 napsal:
No Hondu už nikdy Bueee

no myslím že spousta lidí s tebou souhlasit nebude Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 16:07   Citovat  

MAIKY 35 napsal:
Ako sa to prosím objednáva z (cez) JPN ? je nejaký "eshop" alebo to nacenia len podľa čísel dielov..? díki

Ahoj, používám buď Amayama nebo Impex (o něco levnější).

Vyhledává se podle OEM čísla a pak nákup jako na českém eshopu. U Impexu se platí nadvakrát, nejdřív samotné díly, pak teprve nacení dopravu, zaplatí se doprava a posílají. U Amayamy je to vše v jednom kroku.

Platbu posílám přes Transferwise, nic levnějšího jsem nenašel a funguje to bez problémů. Impex bere i PayPal.

Pokud aktuálně něco potřebuješ, tak já budu do konce týdne objednávat věci pro sebe.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 16:32   Citovat  

mi5 napsal:
Ahoj, diky za aspoň nějaké info. To co uvádís je logické, ale bohužel chladivo jsem nechal doplnit ve čtvrtek minulý týden. Asi je někde veliký únik chladiva, jinak si to nedovedu vysvětlit. Bylo mi řečeno, že nejspíš i kompresor zakukal. No Hondu už nikdy Bueee

Velmi šťastný Velmi šťastný pobavil
   Návrat  
MAIKY 35 je teď offline  MAIKY 35
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 17:45   Citovat  

Dopis napsal:
Ahoj, používám buď Amayama nebo Impex (o něco levnější).

Vyhledává se podle OEM čísla a pak nákup jako na českém eshopu. U Impexu se platí nadvakrát, nejdřív samotné díly, pak teprve nacení dopravu, zaplatí se doprava a posílají. U Amayamy je to vše v jednom kroku.

Platbu posílám přes Transferwise, nic levnějšího jsem nenašel a funguje to bez problémů. Impex bere i PayPal.

Pokud aktuálně něco potřebuješ, tak já budu do konce týdne objednávat věci pro sebe.

díki, poslal som SS
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 17:54   Citovat  

To mi5: hele nechci Te od toho nejak odrazovat, ale svadet to na kompresor je zaliba sarvisaku stejne jako prkotiny okolo dieselu svadet na turbo Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 21:18   Citovat  

Peliator napsal:
Měly by tam pasovat tyto náhrady:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Super, díky! přátele
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 21:40   Citovat  

Stepa napsal:
To mi5: hele nechci Te od toho nejak odrazovat, ale svadet to na kompresor je zaliba sarvisaku stejne jako prkotiny okolo dieselu svadet na turbo Úsměv

Kamarád co dělá servis v BD mi říkal že ještě neviděl u Japonce aby odešel kompresor. Jako stát se to může, je to jenom věc.
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 2.10.2018 , 9:02   Citovat  

Stepa napsal:

Je to aktuální nasrani, ono to přejde Velmi šťastný
Potřeboval bych poradit s problémem, ale když to dovezu do servisu tak toho moc nenadelam. Zaplatím desnej randal za to, co si umí opravit sám, mechanicky předělat si to umím taky. Nemám vakuovou pumpu, nemám plnicku, nemám chladivo, to si udělat neumím. Ono pan to plnil na gramáž co tam má být, teď to nechladi skoro vůbec, z ventilace na lo jde jen trošičku chladnější vzduch. Ještě to napichneme, ale jinak mi diagnostika honda nic nehlasila. Kdyby si měl tolik věcí nefukcnich a stále konec v nedohlednu, tak tě to moc bavit nebude. Za jízdy se trošku ve vyšších otáčkách začne něco dít, ale nic převratného. Říkal mi že kompresor to na volnoběhu moc nedává a pak se rozjede,ale je to furt nějaký divný. Tak ještě řeším, jestli není někde něco ucpaneho, jestli se s tím někdo nesetkal, protože klapky když se sundá horní displej chodí dobře, naklápění funguje, ale u řidiče to jde teplý z výdechu.
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2018 , 20:03   Citovat  

Zajeď do servisu, nech si to odsát a nech si tam natlačit vzduch. Vem si nějaký rozprašovač, namíchej Jar s vodou a postříkej všechny spoje. Pokud uvidíš bublinky, je jasno. Já to měl na třech místech.
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2018 , 12:10   Citovat  

Zdravím,hodím tu jeden postřeh, který možná taky někdo řeší. Už delší dobu mě štvalo že naftové Acco má strašně tupou odezvu na plyn. Mě to štvalo dost, ale si říkám elektricky plyn stim moc nenadělám a dnes jsem otevřel tu krabičku, kde jse to s mechanického lanka převádí na elektrický potenciometr. Tam jsem to přišponoval a je to o 80%lepší

DSC_0331.JPG

DSC_0331.JPG, 3.01 MB

DSC_0332.JPG

DSC_0332.JPG, 3.47 MB
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 20:53   Citovat  

Ahoj všichni, někde ve vláknu jsem narazil na problém dlouhého startování u k24 ale nenašel jsem nikde řešení, koupil jsem čerstvě a7g k24 a za studena poměrně dlouho točí a když chytne tak téměř chcípne a hned se srovná, vše ok, táhne jak má, diag čistá, za tepla startuje normálně, baterka nová
má někdo tip nebo řešení na co se podívat ? Úsměv děkuji
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 21:54   Citovat  

TMisa090 napsal:
Ahoj všichni, někde ve vláknu jsem narazil na problém dlouhého startování u k24 ale nenašel jsem nikde řešení, koupil jsem čerstvě a7g k24 a za studena poměrně dlouho točí a když chytne tak téměř chcípne a hned se srovná, vše ok, táhne jak má, diag čistá, za tepla startuje normálně, baterka nová
má někdo tip nebo řešení na co se podívat ? Úsměv děkuji

Co tam máš za olej? Já jsem kvůli vyšší spotřebě teď dal hustší a studené starty jsou lehce znát, ale tak jak to popisuješ to nemám.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 22:45   Citovat  

scorpion napsal:
Co tam máš za olej? Já jsem kvůli vyšší spotřebě teď dal hustší a studené starty jsou lehce znát, ale tak jak to popisuješ to nemám.

hele co vím 5W40 sice najeto 300tis ale co jsem zatím najel 3tis nezmizelo téměř nic
auto je na LPG, a s tím "téměř chcípnutím" po startu to dělá i za tepla, zkusím vyčistit klapku co to udělá Úsměv
   Návrat  
Igor8760 je teď offline  Igor8760
PříspěvekZaslal: 8.10.2018 , 5:03   Citovat  

Honda Accord 2.0i V-Tec 2003 ahoj chalani potreboval by som pomoc kúpil som túto hondičku a mám problém s 2ma vecami prvá menil som batériu v kľúči dialkové nefunguje prosím o pomoc ako ho sfunkčniť pri kľúči je aj nejaký imobilizér Meta. druhá vec je že na volante mi nefunguje ovládanie rádia kde hľadať chybu.... Ďakujem krasopisne aj za malú pomoc
   Návrat  
Misak83 je teď offline  Misak83
PříspěvekZaslal: 8.10.2018 , 11:12   Citovat  

Zdravím kolegové,
předpokládané se s talo skutečností, a to to že bubudu muset vyměnit vyfuk.
Před nějakou dobou se tu řešilo, že by to někdo v republice udělal z nerezu za celkem rozumnou cenu snad kolem dvanácti tisíc. Nevíte jestli to, už proběhlo, popřípadě nějaké jiné alternativy?
Snad, že někdo měnil jen tlumiče za nějakou alternativu.

Dík moc za jakékoliv info.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.10.2018 , 18:54   Citovat  

TMisa090 napsal:
hele co vím 5W40 sice najeto 300tis ale co jsem zatím najel 3tis nezmizelo téměř nic
auto je na LPG, a s tím "téměř chcípnutím" po startu to dělá i za tepla, zkusím vyčistit klapku co to udělá Úsměv

Dneska jsem ráno nastartoval na brnk, večer také, divé, bez žádných propadů, zkusím se podívat na falešný vzduch, tu klapku, volnoběžný ventil atd.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2018 , 5:33   Citovat  

Pokud tam máš plynovou nástavbu, hledej problém tam. Viděl bych to na špatné nastavení a namapování. V první řadě musí auto startovat na benzín a po nastartování přepínat na plyn..... Studené starty na plyn jsou obecně problematické....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina