Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Olomouc a okolí ´08-2014: ...
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 18
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 9:40  Naposledy upravil Jauda dne 8.7.2008 , 18:03, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak mě napadlo, že nemám žádnej program teď na víkend (zatím) a třeba už jsem dlouho nebyl v ZOO v Olomouci na Svatým kopečku.

Co se sejít v neděli 13.7.2008 kolem 10.00 v Olomouci? Třeba se můžem sejít u
Hradiska na parkovišti - GPS 49°36'14.1"N; 17°16'9.59"E (zadejte do mapy.cz nebo jinam, nechtěl mi fungovat odkaz); nebo u nějakýho obchoďáku kde je větší parkoviště, (Olomouc city a Globus nebo Olympia),
, chvíli pokecat u aut, pak se vydat směrem do ZOO Svatý kopeček a pak zajet do Dolan na jídlo (prý tam mají takový porce, že rovnou nosí s jídlem i krabice, protože to lidi nesní a to vše za dobrou cenu).

Je to vyloženě pro ty, co nemají v neděli co dělat, nečekejte žádný organizační machry, jen mě to prostě napadlo a tak proč se nesejít. Nepředpokládám velkou účast, avšak, kdyby se mělo sejít minimálně 4-5 aut, tak bych to spáchal, jinak asi ne..

Navíc počasí asi moc přát nebude, ale pokud nebude slejvaro, určitě by mohlo být celkem fajn, aspoň se nezpotíme na sluníčku.. Co se týká posezení v restauraci, tak až podle případné účasti bych zjistil, kolik lidí by se vlezlo do té restaurace (ještě jsem tam nebyl a je to spíš taková typická moravská hospůdka, co jsem slyšel) a případně to i rezervoval. Nebo můžem na skvělou Pizzu do Šternberka do Fortuny a cestou si projet Ecce homo jen takovou menší "spanilečku" VTEC muhehe a nahoře zůstat chvíli nad městem na vyhlídce. To bychom se domluvili na místě.
Vstup do ZOO je 70kč dospělý, 50kč student a je tam možnost i skupinové slevy od 10ti osob (40kč za osobu).

Jinak sem s nápady, kam by se v neděli ještě dalo jít.. Ale asi bych to pojal jen jako takovej pokus, vpodstatě by to byl první sraz, kterej se pokouším organizovat.

P.S.: V žádném případě to nemá být konkurencí jiným srazům konaným v tom období..

Kontakt na mě: 732 772 320 - volejte či pište, kdyby se někdo nestihl vyjádřit sem a chtěl přijet..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 10:25   Citovat  

Občas cca 1/týden se scházíme ve větším (víc než 2 Úsměv počtu na letišti ve Vrbátkách u PV (5-10min cesty z Olmika) .. to jen pro info pro ty co mají také touhy se združovat na letištích a podobných místech Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 10:46   Citovat  

Miki Civic napsal:
Občas cca 1/týden se scházíme ve větším (víc než 2 Úsměv počtu na letišti ve Vrbátkách u PV (5-10min cesty z Olmika) .. to jen pro info pro ty co mají také touhy se združovat na letištích a podobných místech Úsměv

No to vím, ale zatím jsem to nikdy nevychytal a navíc jsem slyšel, že tam už nějakou skupinu vyhnali.. tady jsem to většinou taky navychytal.. Henges má na mě číslo, ale jednou mi psal o sraze ve Vyškově a to mi ani nepřišlo, navíc Vyškov už byl pro mě trochu dál a už bylo odpoledne, tak bych přijel a hned zase jel dom.. Kdyby jste tam na to letiště náhodou jeli teď o víkendu, tak mi napište na 732 772 320.. to ZOO a srázek v Olmiku se stejně asi nechytne.. já jen že tam možná s mladou pojedem do té ZOO tak bych byl rád, kdyby jelo pár lidí odtud.. uvidíme..
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 12:05   Citovat  

uvažuju ...
   Návrat  
Darila je teď offline  Darila
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 12:29   Citovat  

My jsme s Dejwidoosem v neděli v ZOO zrovna byli, tak tam nejspíš nepojedeme... Ale v Zoo je to celkem fajn, udělali i tam supr restu, která z venku vypadá celkem dobře... Tak si to krásně užijte, kdo pojedete Hihi .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 12:40   Citovat  

o víkendu taky možná pojedem, ale spíš do Horizontu ..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 12:47   Citovat  

Miki Civic napsal:
o víkendu taky možná pojedem, ale spíš do Horizontu ..

Fakt? No ten jsem měl v merku taky, ale tam to asi pro spoustu lidí nemusí být záživný, ale je tam pěkně.. jezdíme tam taky.. jen tak posedět.. posledně mě teda nas*ali, když jsme seděli 20 minut venku před restaurací a nikdo se nás neobtěžoval obsloužit.. tak jsme zmizeli..
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 12:50   Citovat  

Jauda napsal:
Fakt? No ten jsem měl v merku taky, ale tam to asi pro spoustu lidí nemusí být záživný, ale je tam pěkně.. jezdíme tam taky.. jen tak posedět.. posledně mě teda nas*ali, když jsme seděli 20 minut venku před restaurací a nikdo se nás neobtěžoval obsloužit.. tak jsme zmizeli..
No Mikiho tam už znají dobře když jim dělá reklamu a každej týden tam jezdí s jinou HaHaaa
Já uvidím jak na tom budu, ale zatím nic moc neslibuju...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 13:02  Naposledy upravil Jauda dne 8.7.2008 , 13:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ok, předběžně teda beru za místo setkání u toho Hradiska - je to tam takový bokem, docela velkej prostor, dokonce se tam dá i trochu sprintovat, ale nic moc.. učila se tam sprintovat moje přítelkyně Mr. Green .. jezdí tam kluci z olomouckýho tuningovýho klubu na srazík každou první sobotu v měsíci.. oni si pak dají výlet i na to letiště u těch Vrbátek.. na místě se teda rozhodnem, jestli ZOO nebo zkusíme to letiště..
Na Hradisko bych přijel v těch 10 a vydržel bych tam max do 10.15 až 10.30, jestli někdo přijede.. zatím to podle hlasování vypadá, že většinou nevíte.. takže tam spíš přijedu a chvilku počkám.. číslo na mě je nahoře, tak kdyby byl někdo na cestě a do 10.15 to nestíhal, zavolejte.. pak frčím pryč..
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 13:10   Citovat  

uvidim jak co bude, ale když, tak spíš po obědě klasika kolem 1,2hé se pojedu mrknout na letiště a pak asi směr Horizont ... ale to je vše ve hvězdách
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 13:27   Citovat  

Darila napsal:
My jsme s Dejwidoosem v neděli v ZOO zrovna byli, tak tam nejspíš nepojedeme... Ale v Zoo je to celkem fajn, udělali i tam supr restu, která z venku vypadá celkem dobře... Tak si to krásně užijte, kdo pojedete Hihi .

Díky za informace.. snad to vyjde.. ale za boha nemůžu přijít na to, co je resta.. to mi hlava nebere muhehe
   Návrat  
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 13:33   Citovat  

Jauda napsal:
Díky za informace.. snad to vyjde.. ale za boha nemůžu přijít na to, co je resta.. to mi hlava nebere muhehe

Zřejmě zkráceně restaurace Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 13:36   Citovat  

T_omaseq napsal:
Zřejmě zkráceně restaurace Je to tam.

Aha asi jo.. OK to je ale blbý, že vypadá pěkně jen zvenku.. HaHaaa
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 14:16   Citovat  

Jauda napsal:
Aha asi jo.. OK to je ale blbý, že vypadá pěkně jen zvenku.. HaHaaa

Bo mi vevnitř nebyli, tak víme jen z venku jak vypadá HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2008 , 5:50   Citovat  

Takže asi nikdo na 100%, nepřijede, co?

No my tam budem, chvíli počkáme a pak se jedem koupat asi na bazén.. pak třeba i do Horizontu a třeba i do ZOO.. uvidíme, kolik toho stihnem.. Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2008 , 11:49   Citovat  

Tak jak to vidíte lidi?

Henges, Miki: když bude hezky, uděláte ten srázek u těch Vrbátek? Třeba i v sobotu? Přijel bych.. tady ten se koukám moc nechytl.. Ble
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2008 , 12:39   Citovat  

Jauda napsal:
Tak jak to vidíte lidi?

Henges, Miki: když bude hezky, uděláte ten srázek u těch Vrbátek? Třeba i v sobotu? Přijel bych.. tady ten se koukám moc nechytl.. Ble

my vždycky spíš tak spontánně, zvednu phone, jojo v tolik tolik a jedem ... jako já na letišti bývám často mám to kousek, spíš se zeptej Hengese, o víkendu má jet za Doommem dělat manžetu, tak jsme se tam všichni mohli sejít, záleží na nich jak to mají a nemají domluvené .. eventuelně můžem dát vědět dalším lidem jako vždy s různýma autama ..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2008 , 13:30   Citovat  

Ok, tak Henges na mě mobil má, tak kdyby jste jeli, stačí napsat zprávu a já tam třeba dorazím, když to půjde.. nebo kdyby on zapomněl, či ztratil číslo, tak 732 772 320, i když ty na mě myslím taky máš číslo, myslím jsi kupoval ode mě tehdy tu plachtu.. rád bych pokecal z hondařama a tak, projel se, třeba i povozil v něčem, v čem jsem nejel.. takovej fajn relax.. tak na mě myslete.. jestli vám nevadí taková vtěrka.. Se stydím
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2008 , 13:32   Citovat  

Jauda napsal:
Ok, tak Henges na mě mobil má, tak kdyby jste jeli, stačí napsat zprávu a já tam třeba dorazím, když to půjde.. nebo kdyby on zapomněl, či ztratil číslo, tak 732 772 320, i když ty na mě myslím taky máš číslo, myslím jsi kupoval ode mě tehdy tu plachtu.. rád bych pokecal z hondařama a tak, projel se, třeba i povozil v něčem, v čem jsem nejel.. takovej fajn relax.. tak na mě myslete.. jestli vám nevadí taková vtěrka.. Se stydím

no vadí no .. pořádnej výtlem ok, když něco bude dáme vědět
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 5:28   Citovat  

Tak nikdo nakonec nepřijel, ale užili jsme si to ve třech.. Hihi

V 10.00 jsme byli u Hradiska, 10.15 nikdo nepřijel a tak jsme se jeli čvachtat do olomouckýho kryťáku, pak do Kina na Hancocka - celkem dobrej filmeček, myslím, že můžu docela doporučit.. pak jídlo v Dolanech - no ty porce byly opravdu mega, ale bohužel jsme nečekali tak velký, takže jsme každej snědli jen půlku.. příště si tak dát jednu porci napůl (mrzí mě, že jsem to nevyfotil, ale představte si oválnej talíř, na něm jídla asi do výšky 7cm nad talíř a bylo toho tolik, že to padalo s talíře zmatenej ).. a pak jsme razili domů a cestou jsme si projeli eccehomo a nahoře nad Šternberkem pořídili hodně pěkných foteček - posuďte sami..

Snad příště už někdo přijedete.. Lucy

DSCF0920.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF0920.JPG, 693.45 kB

DSCF0924.JPG

DSCF0924.JPG, 685.39 kB

DSCF0930.JPG

DSCF0930.JPG, 793.93 kB

DSCF0949.JPG

DSCF0949.JPG, 665.81 kB

DSCF0977.JPG

DSCF0977.JPG, 641.12 kB

DSCF0988.JPG

DSCF0988.JPG, 606.73 kB

DSCF0993.JPG

DSCF0993.JPG, 592.99 kB

DSCF0995.JPG

DSCF0995.JPG, 670.03 kB

DSCF1005.JPG

DSCF1005.JPG, 644.53 kB

DSCF0987.JPG

DSCF0987.JPG, 685.97 kB

DSCF0983.JPG

DSCF0983.JPG, 672.31 kB
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 6:16   Citovat  

slušnej sraz mravenec a proč má ty šaty zmatenej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 6:19   Citovat  

665+1 napsal:
slušnej sraz mravenec a proč má ty šaty zmatenej

no tak nějak jsem měl problém ji ukecat, aby vůbec pózovala.. taky sem tam někdo prošel a je to celkem frekventovaný místo - nikdy nevíš, kdo tam přijede..
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 6:27   Citovat  

Pěkný Mrk OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 7:16   Citovat  

Já takový srazy moc nemusím, spousta lidí, nikoho tam neznáš, organizace vázne atd. Já raději menší srazy HaHaaa Neboj, ted nedojel nikdo a příště jich zas dojede moc Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 7:29   Citovat  

Henges napsal:
Já takový srazy moc nemusím, spousta lidí, nikoho tam neznáš, organizace vázne atd. Já raději menší srazy HaHaaa

no to je pravda - v autě jsem se nepohnul, na bazéně bylo ve výřivce taky narváno - 9 lidí max a naskládalo se nás tam asi 12.. a v kině ani nemluvě - to bylo tak plný, že jsme se tam málem nevešli.. muhehe Je to tam.

Jasný, snad příště přijede míň lidí a bude se dát pokecat s každým.. takhle jsem stihl pokecat jen s jednou slečnou - tou na fotce.. HaHaaa
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 7:34   Citovat  

No tak vidíš, aspoň jste měli soukromí, co chceš víc Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 7:38   Citovat  

Jo jo.. to bylo.. užili jsme si fajn neděli.. ještě mě napadá, že jak jsme byli v Olomouc city, jak tam dělají koktejly, tak tam obsluhovala René z Vyvolených - takže i celebrita byla.. Hihi
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 7:41   Citovat  

Jauda napsal:
Jo jo.. to bylo.. užili jsme si fajn neděli.. ještě mě napadá, že jak jsme byli v Olomouc city, jak tam dělají koktejly, tak tam obsluhovala René z Vyvolených - takže i celebrita byla.. Hihi

Ona je tuším majitelka toho baru a obsluhuje tam každou neděli Úsměv já ji tam viděla i s Dominikem a tou její dcerou..ale jinej den, než neděli jsem ji tam neviděla Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 7:45   Citovat  

Verča napsal:
Ona je tuším majitelka toho baru a obsluhuje tam každou neděli Úsměv já ji tam viděla i s Dominikem a tou její dcerou..ale jinej den, než neděli jsem ji tam neviděla Mrk

Jo taky jsem to tak nějak tam kdesi vyčetl, že jí to asi patří nebo je minimálně provozní.. ale koukám, odkud já ji znám.. z televize.. sedíme u baru přímo tam.. a pak otočím kebuli a kouká na mě z plakátu.. aaaahaaaa.. a jsme doma.. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 7:51   Citovat  

O kom to sakra mluvíte?? pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Olomouc a okolí ´08-2014: ...
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích: