Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 445, 446, 447 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 446 z 486
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 12:48   Citovat  

Stepa napsal:
To začalo dělat v zimě, nebo to dělá i přes léto, kdy jsou třicítky?

Teď první zimu. Do té doby byl klid.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 15:33   Citovat  

Vyckal bych, jak se to bude chovat ve vedrech. Pokud to bude OK, zameril bych se na ty studenty.
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 18:27   Citovat  

hosi dotaz..vcera auto behem jizdy chciplo a neslo nastartovat..odtahli jsme to do servisu a dnes dle diagnostiky chyba cidla vackoveho hridele...mam se obavat nejhorsiho ze se tam neco po sralo nebo jenom to bude to cidlo??? mechanik strasil ze mohlo neco preskocit a pak je to na vymenu a nebo to bude jenom cidlo a pak je to vporadku a bude rychla vymena
accord 2.2 2004
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 20:46   Citovat  

Nemáte někdo prosím popis upravy tlumičů Kyb pro Accorda s xenonama? Abych si to připravil před výměnou?
Uchyty to nemá na naklápěcí čidla. Velmi šťastný

Edit: vím že to tu bylo, ale nemužu to zaboha dohledat
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 21:15   Citovat  

cico86 napsal:
hosi dotaz..vcera auto behem jizdy chciplo a neslo nastartovat..odtahli jsme to do servisu a dnes dle diagnostiky chyba cidla vackoveho hridele...mam se obavat nejhorsiho ze se tam neco po sralo nebo jenom to bude to cidlo??? mechanik strasil ze mohlo neco preskocit a pak je to na vymenu a nebo to bude jenom cidlo a pak je to vporadku a bude rychla vymena
accord 2.2 2004

Řekl bych, že to bude s velkou pravděpodobností skočený...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 21:43   Citovat  

cico86 napsal:
accord 2.2 2004

No může být vytahaný řetěz a v tom případě výměna rozvodů. V Hondě mi tvrdili že se nikdy nestane že by se to rovnou potkalo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 21:45   Citovat  

mi5 napsal:
Nemáte někdo prosím popis upravy tlumičů Kyb pro Accorda s xenonama? Abych si to připravil před výměnou?
Uchyty to nemá na naklápěcí čidla. Velmi šťastný

Edit: vím že to tu bylo, ale nemužu to zaboha dohledat

Z původního levého předního tlumiče přehodit držák čidla. Uříznout a bodnout na nový tlumič.
   Návrat  
MAIKY 35 je teď offline  MAIKY 35
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 21:55   Citovat  

Podľa mňa sa to nemusí rezať, stačí ten držiak z tlmiča vyklepať dole, je to komplet objímka, nie je to tam privarené..trocha silikonoveho oleja najprv, a potom to povolí a zíde dole..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.3.2019 , 21:56   Citovat  

cico86 napsal:
accord 2.2 2004

a predtým vôbec žiadne príznaky ? hluk od reťaze, sem tam núdzový režim a pod. ?
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 8.3.2019 , 10:24   Citovat  

Díky, zkusím ho srazit ze starého tlumiče a pořešit, možná by stačilo přilepit mamut glue. Svařovat se mi to nechce, kor nový tlumič.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2019 , 12:48   Citovat  

[quote="MAIKY 35"]a predtým vôbec žiadne príznaky ? hluk od reťaze, sem tam núdzový režim a pod. ?[/quote]
hele vubec nic...retez byla trochu slyset ale nic vaznyho..dle servisaka to bylo vporadku...
dnes mechanici hledali pricinu, vymenilo se cidlo vacky a pri vymazani chyby a znova zapnuti klicka ta sama chyba a auto se ani nehne...:/
dali venku posledni vstrik a vubec tam nesla nafta..pojistky jsou vporadku a auto toci uplne ticho a bez problemu ale nenaskoci...
   Návrat  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2019 , 13:01   Citovat  

Zdravím! Můžete mi někdo shrnout (případně odkázat někam, kde je popsáno), jak rozsáhlý je problém a co se dá očekávat, pokud se objevila vůle na klice? A7G 2007 2.0 tourer. Podrobnější info teď nedodám, ale ozývají se prý z klikovky "nějaké zvuky" a je tam blíže nespecifikovaná vůle. Jinak je auto v pořádku, olej drží dlouhodobě hladinu, otáčky drží. Svítilo čidlo klepání motoru. Může být fatální, když s autem budu dále jezdit, do opravy? Děkuji.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.3.2019 , 14:47   Citovat  

cico86 napsal:
hele vubec nic...retez byla trochu slyset ale nic vaznyho..dle servisaka to bylo vporadku...
dnes mechanici hledali pricinu, vymenilo se cidlo vacky a pri vymazani chyby a znova zapnuti klicka ta sama chyba a auto se ani nehne...:/
dali venku posledni vstrik a vubec tam nesla nafta..pojistky jsou vporadku a auto toci uplne ticho a bez problemu ale nenaskoci...

No to vyzerá na prívod nafty - naftový filter vymenený (za originál) ? Konektory k snímačom všetky zapojené ? Popri vstreku sa predtým netlačila von nafta ? (čierny kopec okolo v rampe na vstreky..) Daj vedieť, ako to dopadlo, je to zvláštne, že to za jazdy chcíplo a koniec, to tieto agregáty veľmi nerobia.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2019 , 16:25   Citovat  

[quote="MAIKY 35"]No to vyzerá na prívod nafty - naftový filter vymenený (za originál) ? Konektory k snímačom všetky zapojené ? Popri vstreku sa predtým netlačila von nafta ? (čierny kopec okolo v rampe na vstreky..) Daj vedieť, ako to dopadlo, je to zvláštne, že to za jazdy chcíplo a koniec, to tieto agregáty veľmi nerobia.[/quote]
co jsem se byl podivat na auto, kdyz delali diagnostiku, tak vse bylo ciste a kolem vstriku cisto.
Filtr jsem rikal ze kdyz bude potreba tak at ho vymenej ale oni zatim chteji jet cestou zhodit hlavu, kouknout na vacku jestli je vporadku a pak dal hledat pricinu..
dle kamarada to nejspis bude problem v kabelu od cidla k RJ..uvidime..v pondeli tam bude sikovnejsi mechanik a kdyz ani ten nepomuze budu hledat lepsi servis...po 3 hodinach kdyz jsem dosel tak jsem se zeptal jestli zkoukli pojitky k cerpadlu a k RD tak ze ne, ze zrovna jdu na to..po 3 hodinach...bohuzel bliz lepsi servis nebyl...pondeli uvidime co dal.. :/
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2019 , 17:57   Citovat  

Matěj Krupař napsal:
Zdravím! Můžete mi někdo shrnout (případně odkázat někam, kde je popsáno), jak rozsáhlý je problém a co se dá očekávat, pokud se objevila vůle na klice? A7G 2007 2.0 tourer. Podrobnější info teď nedodám, ale ozývají se prý z klikovky "nějaké zvuky" a je tam blíže nespecifikovaná vůle. Jinak je auto v pořádku, olej drží dlouhodobě hladinu, otáčky drží. Svítilo čidlo klepání motoru. Může být fatální, když s autem budu dále jezdit, do opravy? Děkuji.

Na nekterych seriich dvoulitru se vydirala klika, jestli se nepletu. Nekde se to tady resilo...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2019 , 19:30   Citovat  

Ahoj,potřebuji poradit. Z ničeho nic mi přestal odemykat centrál. Vlezu z auta,zmáčknu tlačítko na zamknutí,dveře se zamknou,aktivuje se alarm a 3x zablikají blinkry. Zmáčknu tlačítko odemknout,1x zablikají blinkry,vypne se alarm ale dveře zůstanou všechny zamčené. Není slyšet motorky. Nestalo se to někomu?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2019 , 19:56   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ahoj,potřebuji poradit. Z ničeho nic mi přestal odemykat centrál. Vlezu z auta,zmáčknu tlačítko na zamknutí,dveře se zamknou,aktivuje se alarm a 3x zablikají blinkry. Zmáčknu tlačítko odemknout,1x zablikají blinkry,vypne se alarm ale dveře zůstanou všechny zamčené. Není slyšet motorky. Nestalo se to někomu?

na A6G ,ale obracene ,neslo nekdy zamknout kdyz se to udelalo vicekrat za sebou ,problem v jednotce ve dverich ,
nevim jestli to muze byt to samy ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2019 , 13:33   Citovat  

Tak mám centrál vyřešený. Ráno jsem přišel k autu,zmáčkl na klíči tlačítko odemknout,blikly blinkry,deaktivoval se alarm,ale zámky zůstaly zamčené. Tak jsem zasunul do dveří klíč že odemknu,ale jak to má Honda obráceně,tak jsem zamkl. Nevím proč mě to napadlo,když jsem měl ten klíč zasunutý v zámku,zkusil jsem odemknout tlačítkem na klíči a ono se to odemklo. Vyndal jsem klíč a zkusil tlačítko zamknout,zamklo,odemknout,odemklo. Takže už to funguje. Jediné co jsem udělal,odemkl jsem normálně tlačítkem na klíči s klíčem zasunutým do zámku. Přijde mi to jako hloupost,ale vše je zas v pořádku...
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2019 , 13:57   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak mám centrál vyřešený. Ráno jsem přišel k autu,zmáčkl na klíči tlačítko odemknout,blikly blinkry,deaktivoval se alarm,ale zámky zůstaly zamčené. Tak jsem zasunul do dveří klíč že odemknu,ale jak to má Honda obráceně,tak jsem zamkl. Nevím proč mě to napadlo,když jsem měl ten klíč zasunutý v zámku,zkusil jsem odemknout tlačítkem na klíči a ono se to odemklo. Vyndal jsem klíč a zkusil tlačítko zamknout,zamklo,odemknout,odemklo. Takže už to funguje. Jediné co jsem udělal,odemkl jsem normálně tlačítkem na klíči s klíčem zasunutým do zámku. Přijde mi to jako hloupost,ale vše je zas v pořádku...

Zřejmě nějaký SECURITY CHECK Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2019 , 14:22   Citovat  

Chalani potrhal sa mi vlnovec, viete aká pasuje na a7G tourer 2.4?

Ďakujem
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2019 , 17:45   Citovat  

markos napsal:

Ďakujem
Rozmery Rozměr vlnovce: délka 150mm, vnitřní průměr 60mm. Maji je treba v Kelly, tam jich maji na vyber dost.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2019 , 20:03   Citovat  

markos napsal:

Ďakujem

Já mám stále původní, najeto 280tis,už ti praskl nebo máš jen potrhaný vnější oplet?
Pokud jen oplet,tak v klidu najedeš ještě hodně km,ta harmonika pod ním pokud je originální=nerez a vydrzí, sám ho mám potrhaný 2 léta a stále drží, no stress Mrk kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2019 , 21:24   Citovat  

edy napsal:
Já mám stále původní, najeto 280tis,už ti praskl nebo máš jen potrhaný vnější oplet?
Pokud jen oplet,tak v klidu najedeš ještě hodně km,ta harmonika pod ním pokud je originální=nerez a vydrzí, sám ho mám potrhaný 2 léta a stále drží, no stress Mrk kouř

a kdyz rezonuje nebo prdi nevadi ,pridas volume na radiu a udelas dalsich 100tkm pořádnej výtlem
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2019 , 21:53   Citovat  

Nic nerezonuje, nic neprdi ....
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2019 , 0:51   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
a kdyz rezonuje nebo prdi nevadi ,pridas volume na radiu a udelas dalsich 100tkm pořádnej výtlem

Origo vlnovec je fakt bytelný. Má 3 vrstvy podobně jako zde.
Měnil jsem kvůli porušenému vnějšímu opletení. To jsem ale nevěděl, že má tolik vrstev. Po kuchnutí byl původní jako nový (až na opletení, 2 vrstvy ještě v pohodě), takže zbytečná práce ... Se stydím
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2019 , 8:46   Citovat  

Mara008 napsal:
Měnil jsem kvůli porušenému vnějšímu opletení. To jsem ale nevěděl, že má tolik vrstev. Po kuchnutí byl původní jako nový (až na opletení, 2 vrstvy ještě v pohodě), takže zbytečná práce ... Se stydím

je to dobrý Díky,přesně tak, napsal jsem to ze skusenosti, jsem rád, že jsi to potvrdil, nicméně je tady spousta členů co mě to právě poradili, ať si s tím nelámu hlavu. Nicméně DOHCVTEC je tu odborník na všechno, především na kola a zbytečně rejpe a sabotuje místní příspěvky Se stydím jsme tu abychom si pomáhali a zbytečně nezasypávali nesmysli vlákno,važme si tohoto fóra,nejsme na FB
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2019 , 10:32   Citovat  

Díky za radu, pozriem to ešte raz, vyzeralo to fakt len na poškodený vonkajší výplet.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2019 , 10:52   Citovat  

markos napsal:
Díky za radu, pozriem to ešte raz, vyzeralo to fakt len na poškodený vonkajší výplet.

Vnější oplet mám v háji už od koupě před 5ti lety,ale plechová harmonika pod tím je OK a nic neprdí,tak to nechávám. To by měnil jen DOHCVTEC,ten má na autě vše TOP...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2019 , 11:14  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 10.3.2019 , 11:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mara008 napsal:

zbytecna nebyla ver mi ,ta vnejsi vrstva tam neni proto ,ze kdyz praskne jsou tam dalsi dve ,tak to nefunguje ,kdyz je dil poskozenej je dobry ho vymenit ne bastlit nebo nechavat tak pac to nefouka ,ta vrstva neni nahradni ma tam svuj vyznam ,kryje tu vnitrni vrstvu a tuhost celeho kusu kde se prenasi vybrace a razy od motoru na vyfuk ,proste kdyz je ten dil oslabenej prenasi nasledky na jiny dily .Cep taky vymenis kdyz ma vuly ne az kdyz ti upadne kolo Tak to valím bulvy hlavne tenhle dil stoji prt tak nevim proc to nevymenit,to je tak nekdo ma auto aby mu jen slouzilo a nekdo se onej i stara a slouzi i jemu a ma z toho radost .Jinak ja ho mel prasklej durch uz pri koupy auta ve 120000km,investice par stovek a prace na pulhodky .

to edy: se nedivim ,ze tobe tak dlouho vydri dily na aute kdyz vse jen maskujes a lepis .Nic nesabotuji ,jen pisi jak se to ma delat ne ,ze budu jezdit na polyrozpadlem aute ,pac furt jezdi a nedela randal ,nevim jak ty , ale ja se o auto staram jako vetsina clenu zde ,chces lepit tak lep ten svuj a nerad to jinym ,dekuji .My svy auta na rozdil od tebe mame radi a davame jim to co potrebujou. Tak se to ma delat kdyz chces aby ti auto davalo to co mu davas ty ,das mu malo ,auto ti da to samy ,na kola se nevyjadrzuji pac jsi mi nic nevyvratil jen placas co sis vydedukoval z neceho co se dneska uz dela jinak papa
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2019 , 11:23   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
zbytecna nebyla ver mi ,ta vnejsi vrstva tam neni proto ,ze kdyz praskne jsou tam dalsi dve ,tak to nefunguje ,kdyz je dil poskozenej je dobry ho vymenit ne bastlit nebo nechavat tak pac to nefouka ,ta vrstva neni nahradni ma tam svuj vyznam ,kryje tu vnitrni vrstvu a tuhost celeho kusu kde se prenasi vybrace a razy od motoru na vyfuk ,proste kdyz je ten dil oslabenej prenasi nasledky na jiny dily .Cep taky vymenis kdyz ma vuly ne az kdyz ti upadne kolo Tak to valím bulvy

to edy: se nedivim ,ze tobe tak dlouho vydri dily na aute kdyz vse jen maskujes a lepis .Nic nesabotuji ,jen pisi jak se to ma delat ne ,ze budu jezdit na polyrozpadlem aute ,pac furt jezdi a nedela randal ,nevim jak ty , ale ja se o auto staram jako vetsina clenu zde ,chces lepit tak lep ten svuj a nerad to jinym ,dekuji .My svy auta na rozdil od tebe mame radi a davame jim to co potrebujou. Tak se to ma delat kdyz chces aby ti auto davalo to co mu davas ty ,das mu malo ,auto ti da to samy ,na kola se nevyjadrzuji pac jsi mi nic nevyvratil jen placas co sis vydedukoval z neceho co se dneska uz dela jinak papa

Dobře, myslel jsem to v dobrém, jseš opravdu pako, na tvé příspěvky už zde nedudu hledět a reagovat, myslím že dost lidí už si na tebe zde udělalo svůj pohled
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 445, 446, 447 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina