Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda HR-V
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 24 z 31
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.2.2020 , 23:04   Citovat  

to jopeeeno :
ano , rozumim .
Urcite ale pochopujes , ze pro pro mne , jako pouheho uzivatele auta je cas pro precteni souhrnu informaci jednodussi a vyhodnejsi nez koukat na nejake video ?
Nechci hyrit svym casem na ukor jinych aktivit ........
(rozebirat cas cca.5min. a selekci informaci je nepodstadtne , kazdy mame nastavene jine priority )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2020 , 23:23   Citovat  

alvi napsal:
to jopeeeno:
Ja nechci zkoumat nejake japonske (a upravene) video , ja pouze ctu a delam si usudek .
Videa s casem pres 4min. mne irituji , nesleduji , jejich hodnoceni nechavam na Vas , tedy tech , ktere cele shlednutni videa bavi .

Jsem uzivatel !!!
Az pojedu smerem "Balkan" , mozna si na chvili nastavim tempomat , ale jinak bych chtel jezdit podle mne .

Tohle už je fakt na Chocholouška Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2020 , 23:27   Citovat  

to hopit :

neznam Te , nevim co jsi zac , ale to jsi myslel
jen na mne osobne nebo jen na muj nazor na H ?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2020 , 23:39   Citovat  

Jopeeeno napsal:
DOHCVTEC:
"Benzíňák" byl v akci, ale tady jen aby poháněl generátor. Koukni schválně na situace, kdy svítila a nesvítila hláška EV (pohon). Odizolovaný je vcelku slušně.
Nebude to s dojezdem, podle mě, o moc lepší, než CR-V. Soudím tak podle baterry packu. Ne víc, než 5 km. CR-V má tuším max 2 km.

no na videech neni vubec slyset ,asi by to chcelo akceleraci ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2020 , 23:48   Citovat  

to hopit :
a abych to s Tebou , jako uzivatelem H nejak definitivne uzavrel - - -

proti Acc5g a Acc7g je nove HR-V špatne.
A nepotrebuji Tvoje porovnavani , ja nyni sam vim co jsem koupil a posleze se navic i podrobneji seznamuji .

Patrne si mi dva ruku nikdy nepodame .............
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2020 , 0:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no na videech neni vubec slyset ,asi by to chcelo akceleraci ..

Nějaká videa, jak to akceleruje, tu ve vlákně jsou. Přímo POV z akcelerace ještě na tubku není, ale tady frajer po 3. minutě videa pružně zrychluje (60-130 km/h)

tudy odkaz

a řekl bych, že to není vůbec marné.
   Návrat  
stani-stani je teď offline  stani-stani
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2020 , 7:55   Citovat  

Hoši, nějak to začíná sklouzávat úplně někam jinam...

alvi: pokud chceš plivat na H, OK, ale založ si k tomu vlastní vlákno a nezneužívej k tomu toto.
Toto vlákno je o Jazz 4g, pro ty kdož se o toto auto zajímají. A které nikdo nikomu ("s pistolí u hlavy"), nenutí, každý má svobodnou volbu se o Jazz 4g zajímat nebo nezajímat.
   Návrat  
porew je teď offline  porew
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2020 , 8:26   Citovat  

Alvi - podle me ale porad porovnavas auta rozdilnych trid. Sice je tam generacni odstup, ale HRV je proste zvysenej Jazz - "zakladni" model v nabidce Hondy, od toho odvijejici se treba jednoducha zadni naprava atd. Jo kdybys tak srovnaval nove CRV s Acco, tak budiz. To je jak kdybys jezdil ve starym S-Klasse od Mercedesu, pak si koupil nejaky novy zakladni Acko a nadaval, ze je to kram, protoze to neni tak pekne odhlucneny, pohodlny a vymakany jak ten starej...
Za dalsi - jak peclive sis prosel, projel a pozjistoval HRV pred tim, nez jsi podepsal kupni smlouvu? Prece jenom nekupujes rohliky v krame, ale vec za pul mil. Bidny infotainment, hluk apod veci pisou snad ve vsech recenzich na webu. Ja, nez jsem podepsal rezervacni smlouvu, jsem mel procteny a nakoukany snad vsechno z vrchu dolu a zpatky (vc Jopinovy recenze na auto.cz Úsměv ) Vedel jsem tak, do ceho jdu a nemohlo me to pak rozhazet. Pocital jsem s pripadnou investici do nove jednotky a odhlucneni auta (ktere se nakonec nepotvrdilo, diky jinemu motoru, ale to je vedlejsi). Nutil ti snad HRV nekdo? Uvedl te prodejce v omyl tim, ze ti tvrdil neco, co v tom aute neni? Pokud ano a mas to jak podlozit, muzes jit zpet za prodejcem to resit (prip. pravne). Pokud ne - nezlob se, ale je to tvoje chyba. To auto ti prece nikdo nenutil. Pokud by sis to auto poradne projel a pozjistoval, tak bys na tyhle veci prisel a mohl se zachovat adekvatne jinak (napr. jit k jine automobilce). Mel jsi moznost volby.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2020 , 8:32   Citovat  

Jo, asi jsem to ne uplne pochopil. Mel jsem na mysli to varovani o prekroceni rychlosti a limiter je v tempomatu. S prodejcem jsem to upozornovani vypli po tom, co me prodejce upozornil, ze auto nema jak poznat, ze napr. konci omezeni rychlosti za krizovatkou. Pry v jinych zemich maji jeste ceduli s preskrtnutou rychlosti, coz u nas ale vetsinou neni a ukoncuje to krizovatka. Coz auto nema jak poznat. A taky si auto rad ridim uplne sam - nepotrebuju, aby na me neco blikalo a pipalo, ze jsem o 5kmh prekrocil rychlost Úsměv Pokud pak dostanu pokutu za rychlost - ja ridim, moje chyba, ne auta Úsměv
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2020 , 9:11   Citovat  

alvi: jestli koupit nebo nekoupit kvůli "inteligentnímu omezovači rychlosti" není otázka, 2021 nebo 2022 to bude povinné u všech nových aut.

A pokud jde o to nešťastné HR-V, myslím, že porew to trefil zcela přesně. Mám 2012 GS a 2019 C10G, taky rozdíl dvou tříd. Kdybych to bral jako ty, tak tady nadávám, jaká je Civic nepohodlná hlučná plečka s mizerným audiem a bez výkonu. Vlastně od začátku nechápu, co řešíš a proč sis myslel, že by "nový Karoq" měl být lepší než "ojetý Superb". Vlastně mě nenapadá žádná kombinace aut, kde by malý crossover byl lepší než starší střední třída - ani Mazda CX-3 není lepší než minulá generace M6 a to je kvalitativní posun celé mazdy obrovský a nemá dle mého obdoby.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2020 , 9:47   Citovat  

No, tak se někomu podařilo to, co jsem si ještě do dnes myslel, že je tady nemožné, ale z včerejší eskalace tomu začínám rozumět (vlákno Jazzu 2020 dočasně uzamčené, tak reakci přesunu sem).

porew:
Základní model v nabídce nemá z měkčeného materiálu čalouněné zadní tapecíra dveří (Civic by mohl závidět, ten je má jak z betonu) Velmi šťastný

Teď vážně, trefil jsi to naprosto přesně. Nejde věřit v to, že je to Honda, tak to bude fajn pro každého Hondaře, takže ho ani nemusím vyzkoušet, vždyť mám Accorda, který je fajn taky. Každý vnímá auto jinak a taky od něj očekává rozdílné požadavky.

K HR-V řeknu už jen jedno v tomto vlákně a za tím si stojím. Neexistuje v dané třídě a velikosti kolem 4.3 m, prostornější auto (přepravní kapacita - prostor pro posádku a zavazadla). Nemohu si stěžovat na provozní náklady, ty jsou na crossover naprosto přijatelné. Servis auta po dobu skoro 4 let, cenově až překvapivý. Design neokoukaný. Za mě o.k. Jakožto jopeeeno, tedy za sebe říkám, nelituji. Je to dáno tím, co piposuje porew. Prošel jsem vytipované dealaerství, projel adepty, vyčetl veškeré dostupné testy, recenze a fóra, spočetl náklady a voi la, mám vítěze do garáže. Negativa toho auta byla pro mě akceptovatelná a hlavně řešitelná. Proto mi to auto dělá radost, neměl jsem od něj přehnaná očekávání.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2020 , 10:42   Citovat  

alvi: co se třeba podívat do manuálu?

jestli Ti auto čte dopravní značky tak ten omezovač rychlosti (dokonce i inteligentní) v autě máš Mrk a není schovanej v infotainmentu, ale máš ho přímo na volantu, je to tlačítko LIM
pokud ho stiskneš jednou, je to jen na Tobě, jakou rychlost si nastavíš jako limitní, pokud ho stiskneš 2x a je u nápisu LIM i symbol dopravní značky bude ten limit odečten z dopravní značky u silnice Mrk
můžeš ho kdykoli vypnout/přerušit nebo stlačením plynu až na podlahu "přeprat"

je to jen asistent (pomocník), nikdo Tě ho nenutí používat, pro funkčnost si ho musíš zapnout...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2020 , 13:14   Citovat  

Ad limiter. Existuje človíček Honda Krzysztof z Polska a ten mj. docela srozumitelně (tedy pro toho, kdo ovládá alespoň trochu polštinu) popisuje fukci limiteru na přiloženém videu. Alvi, tohle video Ti snad vadit nebude, půl hodiny nemá Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2020 , 18:54   Citovat  

Nějaké to Modulo Úsměv
Zajímá mě mj. ten infotainment, stejná značka je i v novém Jazzu (Gathers) nic mi to neříká.

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2020 , 23:09   Citovat  

to stani-stani :
ve vlakne Jazz 4g mne pouze zajimalo , co japonec myslel tim snizenim rychlosti pri nedokonalem precteni znacky omezujici rychlost .
A ze jsem si neodpustil ustepacnou poznamku ?
Proc by nemel pripadny zajemce vedet take i neco jineho co H vyprodukovala napr. pro HR-V a precist si take zcela odlisny nazor ?

A pro ostatni - nevim co mate furt s nejakym omezovacem !
To je u HR-V pouze SIGNALIZACE ktera mne neirituje , to LZE nastesti NEPOUZIVAT

Ja mam maximalni vyhrady k Andoidu 4 , svetelnemu smogu v kabine (ktery mi japonsky inzenyr nedovoli zredukovat) , "prkénku" ktere umi p*d
a hluku .
A i kdysi zaostalejsi Rumun vi , co se do roku 2020 hodi/nehodi .
Takze jsem si prejmenoval HR-V na japonsky Duster , pouze ten originalni by stal o 100k mene .
A jako uzivatel dvou Accordu , muzu a budu na HR-V (tedy japonsky Duster v jinem kabate) plivat .

Kam se podel drivejsi Japonec ???
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2020 , 9:20   Citovat  

Alvi - zkousel jsem ted schvalne to podsviceni. Kdyz tocim tou tycinkou u budiku, tak budiky se plynule zesvetluji / ztmavuji a zaroven k tomu se mi teda panel klimatizace zesvetluje / ztmavuje taky. Ale zatimco budiky jdou uplne plynule, tak ten klima panel spis skokove (ma odhadem tak 3 mozna 4 urovne jasu). A od urcite urovne uz vic ztmavit nejde - tycinkou tocim dal doleva, budiky tmavnou az skoro zhasnou a klima zustava svitit dal. Ale rozhodne sviti vyrazne min, nez kdyz tycku vytocim uplne doprava - v te poloze to fakt vypaluje oci Úsměv Mas dual zone verzi nebo s jednou teplotou?
   Návrat  
hornet je teď offline  hornet
PříspěvekZaslal: 22.2.2020 , 17:46   Citovat  

Technická.Jde u elektrické parkovací brzdy nastavit,aby nezabrzdila když vypnu motor a vytáhnu klíček?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2020 , 17:53   Citovat  

"Nezatáhneš" tlačítko, nebude zabržděno i když vytáhneš klíč ze zapalování. Teď jsem to zkoušel Úsměv Ty to máš jinak?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.2.2020 , 18:15   Citovat  

Hlavně zatím nemám ani H-rv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2020 , 18:21   Citovat  

Jopeeeno napsal:
"Nezatáhneš" tlačítko, nebude zabržděno i když vytáhneš klíč ze zapalování. Teď jsem to zkoušel Úsměv Ty to máš jinak?

za předpokladu, že není zapnutý Break Hold, ne? ten zatáhne ručku i při odpoutání bezpečnostního pásu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.2.2020 , 18:23   Citovat  

Měli jsme půjčeného 10g a ten se po vypnutí motoru zabrzdil sám.Potřebuju v garáži posouvat auto,abych mohl mohl vyjet s motorkou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2020 , 18:34   Citovat  

mě se 10g zabrzdí sám jen pokud mám zapnutý Break Hold (tlačítko pod ruční brzdou) pokud ho vypnu auto chcípnu stojí jen na kvalt popř. nezajištěný na neutrál
(do garáže couvám a po otevření vrat a usednutí zpět do auta už se nepoutám, tudíž se Break Hold nedá ani aktivovat... v garáži ručku nezatahuju, stojím na kvalt)

předpokládám, že se to u všech modelů chová stejně - s manuální převodovkou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2020 , 18:50   Citovat  

To mění situaci. Já, abych pravdu řekl, Break hold moc nepoužívám, takže mi tato alternativa vypadla z hlavy. Prostě dojedu domů, zařadím kvalt, vypnu motor a odcházím. Auto drží jen převodovka.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.2.2020 , 19:35   Citovat  

Tak aspoň,že tak.Díky za vysvětlení.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 19:11   Citovat  

V pondělí, po téměř 4 letech, se definitivně loučím s naším HR-V. Na háervo, po vychytání drobných "mušek", nemohu říct křivé slovo. Je to fajn auto, pokud ho člověk využívá k účelu, na který bylo sestrojeno.

Tak ať vám slouží, přinejmenším stejně dobře, jak nám Honda
   Návrat  
stani-stani je teď offline  stani-stani
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2020 , 8:21   Citovat  

Jopeeeno napsal:
V pondělí, po téměř 4 letech, se definitivně loučím s naším HR-V. Na háervo, po vychytání drobných "mušek", nemohu říct křivé slovo. Je to fajn auto, pokud ho člověk využívá k účelu, na který bylo sestrojeno.

Tak ať vám slouží, přinejmenším stejně dobře, jak nám Honda
A proč ho vlastně prodáváš, a s čím budeš teď jezdit?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2020 , 9:14   Citovat  

stani-stani:
Před čtyřmi roky byla akce Hondy s Unicteditem (splátkový produkt s nulovým navýšením, který mi mi teď "zanikl" /splaceno/).
Takže teď jen omlazuji vozový park, nic jiného v tom není. K prostředkům, utrženým z prodeje HR-V, přidám další a pořídím Civika, který se jako jediný současný produkt od Hondy, "vlezl" jednak do pomyslného finančního stropu, a také dalších parametrů, které jsem si při výběru "nastavil". . Jazzu, nebo HR-V, dám "šanci" v dalších generacích.
   Návrat  
devil4 je teď offline  devil4
PříspěvekZaslal: 8.4.2020 , 18:46   Citovat  

Sorry ak to tu už bolo, čo som kukal ostatné crossovery (C-HR, t-roc a pár ďalších) tak na toto sa žiadny nechytal je to dobrý
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2020 , 19:05   Citovat  

devil4:
Hodně slušný výsledek, navíc na balónových 16" pneu (215/60 R16) OK
Před časem tu někdo dával test ze stejného kanálu, kdy Jazz v těchto disciplínách "zašlapal" do země modlu, Golfa nebo Polo GTI Velmi šťastný
   Návrat  
devil4 je teď offline  devil4
PříspěvekZaslal: 8.4.2020 , 22:16   Citovat  

Hej ten jazz dynamic som videl, tam to ohodnotili ako jeden z najlepších výsledkov čo sa im kedy podaril... Jazz tam mal ale výhodu v nižšej váhe. Napr išiel lepšie aj ako C10G type R Velmi šťastný Ale aj tak výborný výsledok aj pre jazz aj HR-V. V tomto asi obaja nemajú konkurenciu vo svojej triede...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda HR-V
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina