Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 180 z 246
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 17:47   Citovat  

No, nerez by byla fajn, ale postrádá to smysl, pokud mám v systému i kat a GPF, ty bych v nerezu jednak nezaplatil a dále nevím, zda bych je vůbec sehnal (adekvátní k emisním tolerancím). Tudy cesta u auta s Euro 6D-Temp nevede.

Když by se to našopovalo, mohlo by to vydržet pěkné a dlouhou dobu. Nechal jsem šopovat výfuk na 6G, a to byla radost pohledět, i pro frajera na STK. Pak je tu ještě možnost - vzít bezoplachový odrezovač a jednou za čas ho na celé potrubí nanést. Dělám to tak na HR-V a výfuk je z 90% (nejvíc rezne svodová trubka) jak nový i po 4 letech. Ale je to opruz, lezeš pod auto, smrdí to... Když přicházíš k autu zezadu, nechci se dívat na orezlý tlumič, nebo trubky.

Co se týče odhlučnění, tak celou podlahu určitě tlumit nebudu, jen prostor od přední stěny, po přední sedadla. Mám vyzkoušené u ne nijak sériově tichého HR-V, že pokud vytlumíš tohle + vnitřní podběhy + dveře + kapotu a torpédo, je v autě opravdu klid. Navíc, když budu auto dodatečně ošetřovat proti korozi, tak i ten samotný nástřik má tlumící schopnosti. Bude to all right.

Jo a v autě mi nic nevrže, nemá co. Plasty jsou podlepené z výroby, alespoň u HR-V, je na styčných plochách plastů jakási pěnovka. Když vše rozebereš, nejsi blb, tak nic nepolámeš a zase hezky složíš, je to jen skládačka (plasty přichycené na klipech, zasunuté do "protikusu"). Lidem, kteří nemají základní dovednostní schopnosti (rozuměj - nejsou manuálně zruční), bych se do toho pouštět, bez adekvátního nářadí, nedoporučoval.

Jo, chápu, že si někteří ťukáte na čelo, proč rozebírat, nebo drbat do nového auta, ale pokud chci auto, které má skvělý podvozek, řízení, motor a netradiční vzhled, odpustím mu pár chyb. A ty chyby ale budu řešit, ne je přehlížet. Nakonec, je to i zábava, odreagování a stojí to jen materiál...

Ještě bych se mohl naučit šít, ať si opravím ty pihy na kráse v podobě nuzného materiálu na loketce a područce výplní dveří Velmi šťastný

20200227_164634.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20200227_164634.jpg, 1.36 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 17:51  Naposledy upravil piskot dne 27.2.2020 , 17:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

pitbuell napsal:
Piskot vsude je tlak na cenu vykon, vyhovet eu predpisum, ekologii
Kvalitni izolace je draha a tezka a nekdo ji musi namontovat a to se neslučuje s hmotnosti cenou a spotrebou u bezneho auta ,to same nerezovy vyfuk stoji minimalne jednou tolik- ja mel obyc vyfuk deset let... Ana audi byl z nerezu ale auto za 1,5m na fabku stoji origo nerez 8

Katování kostů je vidět všude. Ale tak nějak je pro mě nepochopitelné vypláznout akčních 489.900,- Kč za Eleganci, abych pak řešil např. tlumení, potah sedaček, atp., protože je to subjektivně špatně.

Jo, vejfuk... U A6G jsem ho měnil po 18 letech, a to jen proto, že opláštění zadního tlumiče v místě svaru povolilo (nevyrezlo), takže jsem nechal vyměnit preventivně všechno od katu, když se na to sahalo.
To, že za čtyři roky aktivní denodenní služby u Tourera žádné pazvuky v interiéru nejsou, potah sedaček je oproti potahu sedaček u CXG prémiový, atd., beru u auta značky Honda jako samozřejmost. Trpí jen plasty, např. spodek loketní opěrky od bot.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 17:53   Citovat  

To Jopeeeno: Udělěj si na to živnosťák... Velmi šťastný Nevím, co je to šopování (shopping...? Velmi šťastný ), ale mě se osvědčilo už za dob škodovek nastříkat výfuk vysokoteplotně odolnou barvou. A výfuk pak ne a ne zreznout...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 18:24   Citovat  

Nemůžu podnikat Úsměv
To Tebou doporučované ošetření žáruvzdornou barvou jsem vyzkoušel u 6G a po dvou zimách tam byla místy liška. Proto jsem "načetl" informace o tehdy nových technologiích ochrany kovů a následně šel do první firmy, kde to dělali. Nebe a dudy, ve srovnání s nějakou barvou.
Viz třeba zde tudy odkaz
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 19:26   Citovat  

piskot napsal:
Katování kostů je vidět všude. Ale tak nějak je pro mě nepochopitelné vypláznout akčních 489.900,- Kč za Eleganci, abych pak řešil např. tlumení, potah sedaček, atp., protože je to subjektivně špatně.

A kolik majitelů se opravdu dokope k tomu dodatečnému odhlučnění či řešení potahů. Drtivá většina zůstává s tím co má z výroby. Civic jim prostě i přes nabídku konkurence vyšel stále jako nejlepší kompromis, holt každý si ten kompromis poskládá jinak. U někoho zvítězí možnost individualizace, u jiného konektivita, cena, praktičnost či zábava za volantem.

Osobně jsem například do Ufona za 400k narval během na dodatečných úpravách během 4 let dalších 100k (brzdy, podvozek, bodykit, atd.) a to nepočítám kola, abych byl spokojen Velmi šťastný U Desítky tuto potřebu zatím vůbec necítím, sice uvažuju o prahových lištách, ale na tuhle fičuru jsem nikdy moc nebyl a čalounění budu řešit maximálně při rychlé degradaci materiálu. Ale třeba je to tím, že mám pro origo sesle ty správné proporce Mr. Green
Jinak jsem spokojen se Sport Plusem přesně tak jak je Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 19:40   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Nemůžu podnikat Úsměv
To Tebou doporučované ošetření žáruvzdornou barvou jsem vyzkoušel u 6G a po dvou zimách tam byla místy liška. Proto jsem "načetl" informace o tehdy nových technologiích ochrany kovů a následně šel do první firmy, kde to dělali. Nebe a dudy, ve srovnání s nějakou barvou.
Viz třeba zde tudy odkaz

Hele, já to šopování nepomlouvám, jen jsem poznamenal i alternativní způsob ochrany výfuku.
Že jsi měl lišku, je asi chybná aplikace Velmi šťastný nebo ne tak odolná barva. Měl jsem tu možnost použít barvu, kterou se značkují rámy pro skla, která pak projíždějí pecí, kde se ohýbají. U škodovek (do Š120) jsem nikdy neměl problém, vždy odešel vnitřek tlumiče, a naposled u A6G se odporoučel obal zadního tlumiče. Holt tam není taková teplota...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 19:50   Citovat  

piskot:
Však jo. Každý má svou zkušenost a otestované různé výrobky. Vždy je to cestou pokus-omyl. V roce 1999 nebyl internet, takže jsem hledal v knihovnách a odborných časopisech. A po ne příliš dobré zkušenosti s vysokoteplotní barvou (už ani nevím, co to byl za výrobek), načetl o šopování a zkusil to. Nic víc. No a proto, že fungovalo, uvažuji tuto metodu ochrany zase. Uvidíme.
   Návrat  
pitbuell je teď offline  pitbuell
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 19:56   Citovat  

Piskok, to děla jen pár blaznu které to baví anemaji radi nedostatky v jejich očich. A mají vztah k technice nebo to chcou mít hezké a funkční.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 20:56   Citovat  

To oba: Jasný, plně chápu. Úsměv

Nikdo mi však nevymluví, že to, co např. Jopeeeno na uatě vylepšuje, tak tam mělo být už originálně. Nebo fakt inženýři Hondy (i jiných automobilek) si řeknou, to a to lidi skousnou, tak to tak necháme být...? Asi jo, viz. problémové motory u VW...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 21:50   Citovat  

Piskot presně. Vsechno jeto o penezich a pak by nebyl za 450 ale za od 600

Ale co honda nabizi za ty penize je fajn pobodlne prostorne auto se slusnym ci nadprumernym hardverem OK pro dělniky Velmi šťastný a tech 60 litru (nekdo je prokouri propije) co daš za mirna vylepseni jsou prijemne stravene chvile v garazi kouř s Honda
   Návrat  
TomOC je teď offline  TomOC
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 23:34   Citovat  

Zitra padne prvnich 1000km. Je to neskutecne namahave se premoct a nemit plyn po zahrati na podlaze Velmi šťastný ale zajizdeni je zajezdeni hodlam vydrzet az do 4-5t km, pak teprve zvysovat zatez a otacky (nad 3500-4000t)

Gumy (Continental 235/45R17 WinterContact TS 850P) a brzdy uz jsou celkem rozjezdene, takze jsem posledni dva dny(sucho/mokro) zkousel projet zatacky co nejrychlejs HaHaaa a bylo to s usmevem na tvari, ten podvozek je fakt masterpiece, clovek si v tom aute muze dovolit v zatackach o dost vic nez v CTR8G se seriovym podvozkem. A hlavne, v zadne zatacce jsem nevypadl dvermi ven a ani jsem neskoncil na miste spolujezdce, jak tu nekteri temer naznacuji, kupodivu i bez bocniho vedeni sedacek jsem nikam nelital pořádnej výtlem

Uz se nemuzu dockat az ho pristi rok projedu v Moste a jestli se dostanu pod cas se seriovym CTR8G (na rovinkach budu ztracet, ale zase ziskavat v zatackach) Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2020 , 23:42   Citovat  

piskot: rozdělil bych to na tři části:
- cokoliv, co se týče váhy, je špatně. Ano, "ojebávají" to všechny automobilky, protože člověk raději přežije hlučnější auto než by zaplatil další tisíce za pokuty kvůli klimajugend greténům. Pár desítek kilo za odhlučnění nejsou jen peníze vražené do něj, ale také cenné gramy CO2, každý za 2500 Kč navíc k ceně auta.
- cokoliv, co v autě musí být kvůli bruselským šmejdům je tam na úkor věci jiných. U C9G FL Honda investovala do kvality, u C10G do elektronických hovadin, ecallu a GPF, stejně jako všichni ostatní.
- a konečně je tu to, s čím je automobilka OK a lidi "to skousnou" - tam už rozdíly jsou, stejně jako dřív. A tady si myslím, že, stejně jako dřív, je Honda na špici.

Takže ano, ty věci by tam měly být, ale být tam nemůžou, protože politika. Nemá je tam v podstatě nikdo, protože váhu řeší všichni a elektronické hovadiny řeší všichni. Bohužel, automobilky nedělají to, co chtějí zákazníci, ale co chtějí politici. Nic jiného jim nezbývá a líp už bylo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 9:09   Citovat  

to TomOC: Pak dej vědět Úsměv Nevím, za kolik si to měl s CTR8G, CXG 1,5 Sport Plus to má v Mostě zatím za 2:09:807 -> tudy odkaz
Novinářské auto v seriovém stavu 1.500km, obuté do mých Yokohama Advan Neova AD08R 225/45 R17 na dojetí, řidič (občas na okruhu už jel HaHaaa ) + spolujezdec.
Co nás tehdy asi nejvíc dostalo byly seriové brzdy, jak celkem v pohodě zvládaly 2x 25min stint)

Já jsem už o trochu napřed (aktuálně mám 4,3tkm a první výměnu oleje za sebou) a Tvé nadšení naprosto sdílím. Jen s rozdílem, že já už jí šlapu na krk trochu víc (už tam bylo občas kolem 6.000ot) cca od 2tkm. A dveřmi napřed jde celkem snadno, ale zase se snadno a rychle i za pomoci asistentů srovná Úsměv Holt když musíte v utažené naslintané zatáčce, kterou si užíváte, na brzdy když bramborák v levém pruhu zrovna neví kam vlastně chce jet.

to skyline: Nejsem si jistej, zda CXG má ecall Mrk To jsem viděl jen u nového CR-V. Ale jinak s Tebou souhlasím.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 13:19   Citovat  

Servis fomi u F-M olej 5w 30 bud origo nebo mobil 1 tož sem objednaný.
Omrkl jsem civica SL a libisemito moc naživo hezčí OKa měli tam aji sníh Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 13:22   Citovat  

pitbuell:
Teď jsem tam byl taky, zavézt plnou moc na převod auta. Pokud to klapne, jakože by mělo (vše přichystáno), mám v pondělí odpoledne Civouše doma Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 13:44   Citovat  

to 2bep:
Tak to je cool cas Velmi šťastný Ja byl v Moste s CTR8G 2x a 2x jsem jel tech 20min (dohromady tedy cca 80min), auto jsem vubec nesetril (padly tam gumy i predni brzdy), ovsem auto melo najeto uz 200t, vse v serii a puvodni podvozek, takze to nebyla uplne stopro kondice, kazdopadne nejlepsi cas 2:14,34 Velmi šťastný a samozrejme jsem jezdil sam...takze to co dokaze Civic v 1.5 je parada, uz z toho videa jsem videl, ze ve vetsine zatackach byl civic o 10-20km/hod rychlejsi nez CTR8G, tak nejak ty rychlosti mam porad v hlave Velmi šťastný Kazdopadne nejsem zadnej zavodnik, na okruhu jsem byl jen 2x v zivote v tom Moste. Kdyz chci jezdit na krev a hlavne bezpecne, tak jdu na motokary, tam jsem jako doma Velmi šťastný a hlavne je to financne nekde jinde, nez porad kupovat nove brzdy, pneu atd Úsměv

2skyline:
ecall podle me taky Civic nema, GPF neni u benzinaku problem, ma to byt dozivotni zalezitost. Do civicu se dava neco pres 2 roky a aktualni cena noveho (je to komplet s katem) je cca 38 s DPH, cena pujde casem dolu a jestli je to "dozivotni" Mrk

Fakt nevim proc porad resite kvalitu, pripadne ty sedacky, jak tu nekdo psal, i kdyz kvalita klesla, porad je na velmi dobre urovni kdyz se to srovna s ostatnima.
Jen tak pro info, bracha ma cca 3 roky starou A5, nova v max vybave (podobna civicu) vyjde na cca trojnasobek ceny Civica!
A kvalita zpracovani a dilu? Nerekl bych, ze je to az tak odlisne od Civica je to dobrý

A treba se FL CXG zlepsil:) Nic mi nikde nevrze, klima ticha - nevim o ni, atd atd nepozoruju zadne problemy co tu vetsina lidi popisovala, samozrejme se uvidi az ho budu mit dele a najeto vice Velmi šťastný

37078680_2489952761022239_291022207973326848_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
37078680_2489952761022239_291022207973326848_n.jpg, 1.28 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 13:57   Citovat  

to Jopeeeno: je to dobrý

to TomOC: tady jsme na 8G klubu kdysi sbírali časy -> tudy odkaz
Bohužel seriové CTR tam nikdo nedal.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 15:25  Naposledy upravil pitbuell dne 28.2.2020 , 15:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

TomOC ja mel zkusenost s a4 allroad a jeto jinde celkove jine auto ale super pohodlne
. Mě zacal vrzat po pul roce na podzim a jezdim hodně okresky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 15:30   Citovat  

Jopeeeno To je super tak ta střibrna je celkem pěkný odstin Úsměv OK
-takova česká klasika alá oktavka s kufrem pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 17:24   Citovat  

pitbuell napsal:
TomOC ja mel zkusenost s a4 allroad a jeto jinde celkove jine auto ale super pohodlne
. Mě zacal vrzat po pul roce na podzim a jezdim hodně okresky.

Jak byla stara ta A4ka? Nepredpokladam, ze A4 allroad s podobnym motorem a vybavou stoji 650t s DPH jako Civic nebo se pletu? to mi hlava nebere pifko

Co se tyce pohodli a nejnovejsiho infotainmentu atd - tady HONDA mela vzdy jasno, treba evropsky accord 7G 2003-2006 nemel vubec palubni pocitac, snad jen venkovni teplomer. Vzdy to bylo o podvozku a maximalazaci jizdnich vlastnosti atd na ostatni se moc nehledelo. Takze to uz tady mame x desitek let. Vyjimka je snad Legend, toho bych klidne s audinama srovnaval a byl v podobnej cenovej, ale zase jinde nez Audi .) musime srovnavat srovnatelny a hlavne za podobny penize...takze kdo chtel komfort, super ergo sedacky, hodne barvicek, vystajlovanej infotainment tak mel jit treba do te Audi, nechapu proc si takovy clovek koupi Hondu, ktera takhle auta stavi uz x desitek let a pak nadava je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2020 , 18:23   Citovat  

TomOC sak piši že jeto celkově jinde mela 30tkm na hrbu zanovni vuz předešle gen. Ja nenadavam jen je škoda že vrže když všude chvalili jak je hezky udělana.... A neska na snehu super jizda hned bylo lepší ráno Úsměv
Legend nove mel kamarad se šestivalcem OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2020 , 16:56   Citovat  

Udržba Matných laku na Al kolech ma stím někdo zkušenost ? nezažíra setam moc prach atd....
   Návrat  
porew je teď offline  porew
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.2.2020 , 18:05   Citovat  

pitbuell napsal:
Udržba Matných laku na Al kolech ma stím někdo zkušenost ? nezažíra setam moc prach atd....

Kola doporucuju navoskovat, nebo pokud je mas opravdu moc rad, tak rovnou keramiku. Vosky se prodavaji urcene primo na kola.
Samozrejme pred aplikaci nutno perfektne vycistit - jsou na to ruzne pripravky pro odstraneni poletave rzi, asfaltu apod. Pokud uz je mas poskrabane, tak prelestit jemnou pastou.

Tady je pekne popsano, jak na to: tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2020 , 12:39   Citovat  

porew Jo to vím ale spíš osobní skušenost. jaměl matnou střechu na autě a mám světle zelený matný ram na bicyklu a to je peklo - mastná špína. Mám ve výběru tři kola a nevím jestli jit do matného laku ,ale zase černy leskly není moc pěkný ne vždy se chce aje čas umývat.
   Návrat  
porew je teď offline  porew
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2020 , 14:00   Citovat  

pitbuell napsal:
porew Jo to vím ale spíš osobní skušenost. jaměl matnou střechu na autě a mám světle zelený matný ram na bicyklu a to je peklo - mastná špína. Mám ve výběru tři kola a nevím jestli jit do matného laku ,ale zase černy leskly není moc pěkný ne vždy se chce aje čas umývat.

Covece mam na HRV takovy cerny polomatny (nebo matny, nevim, nedokazu to moc urcit, ale uplne leskly jak lak to rozhodne neni) kola, fotka tady tudy odkaz a na tom vosk (ne keramiku) a je to fakt hodne znat. Pokud uz se tam udrzi nejaka spina, tak je to spis kolecko jak treba uschla kapka s blatem nebo tak. Ale uz se tam tolik nedrzi v rozich a vnitrnich hranach ten klasickej cernej smir. A staci to v podstate zlehka nasucho utrit hadrem a jde to krasne pryc. Zadny sileny drhnuti a odmastovani atd jak driv se nekona. Fakt me to prekvapilo. Otazka jak dlouho to vydrzi no, kola jsou prece jenom dost exponovany - pry by to par mesicu melo vydrzet a pak holt pravidelne obnovovat. Samozrejme na umyvani nesmi clovek pouzivat agresivni chemii, to pak jde vosk dolu hned. Ale to je stejna zasada jak kdyz mas navoskovany cely auto.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2020 , 20:24   Citovat  

porew tož pořiďím matné a nebudu tp tak hrotit. Na ahifi maji fajn věci. Dik.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2020 , 13:38   Citovat  

TomOC, 2bep: jasně, ecall Civic naštěstí nemá.

TomOC: pokud jde o GPF, nechápu, na co reaguješ. GPF je jedna z mnoha blbostí, které Honda musela udělat, přestože o to nikdo nestál a kvůli kterým jsou holt ty nejlevnější potahy na sedačkách a celková kvalita horší než 9G. Je úplně jedno, jestli je doživotní nebo kolik stojí jako náhradní díl.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2020 , 18:04   Citovat  

skyline napsal:
TomOC, 2bep: jasně, ecall Civic naštěstí nemá.

TomOC: pokud jde o GPF, nechápu, na co reaguješ. GPF je jedna z mnoha blbostí, které Honda musela udělat, přestože o to nikdo nestál a kvůli kterým jsou holt ty nejlevnější potahy na sedačkách a celková kvalita horší než 9G. Je úplně jedno, jestli je doživotní nebo kolik stojí jako náhradní díl.

Gasoline Particulate Filter (GPF) Filtry pevných částic pro benzinové motory

napr. tudy odkaz

Predpokladam, ze to bylo narizeni EU, takze sice o to nikdo nestal, ale musi to mit vsechny novejsi benzinaky napric vsemi automobilkami nejenom Honda... Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2020 , 10:03   Citovat  

TomOC: ?? vždyť to jsem napsal jako první, proč to opakuješ? Nejdřív jsi na to zareagoval tím, že je to tam už dva roky (irelevantní) a že je to doživotní (irelevantní) a že to stojí XZ (irelevantní). Ptal jsem se proč a ty mi odpovíš tím, že to chtěla EU, tedy tím, co jsem napsal já na začátku?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2020 , 14:17   Citovat  

skyline napsal:
TomOC: ?? vždyť to jsem napsal jako první, proč to opakuješ? Nejdřív jsi na to zareagoval tím, že je to tam už dva roky (irelevantní) a že je to doživotní (irelevantní) a že to stojí XZ (irelevantní). Ptal jsem se proč a ty mi odpovíš tím, že to chtěla EU, tedy tím, co jsem napsal já na začátku?

Sorry, nejak jsem si zapomnel precist co si psal predtim, uz to neres Velmi šťastný pifko

Kazdopadne, kdyz uz se tu resi 9G oproti 10G....

1. Nikdy jsem v 9G Civicu nejel ani nesedel, ale predpokladam, ze 10G (sport plus) ma lepsi podvozek, brzdy, rizeni - na tom Honda rozhodne nesetrila
2. 1.8 140HP je tragickej motor, malej vykon, malej kroutak, kdyby Honda delala do 8G a 9G Civicu to co bylo v Integre (1.8 190HP tak je to jiny kafe, ale zase holt EU a limity), tady je 10G 1.5T ve vsem lepsi vcetne spotreby. (Ne)kvalita 1.5T se ukaze az za par let, zatim jsem tady videl nejvic pres 100t, to je porad malej najezd...
3. Auto mam pro zabavu a jezdeni do prace, takze na prvnim miste jsou jizdni vlastnosti a jestli se zhorsila kvalita potahu, spasovani dilu a ja nevim ceho jeste (to mas urcite najety, kdyztak vypis, diky) tak to mi fakt srdce netrha, pokud jsou vsechny mechanicke dily zpracovany jak to u Hondy byva zvykem.
4. 1000x omyvana kvalita sedadel/latky - jak jsem jiz psal, srovnaval jsem s 3 roky starou A4 a A5 ty auta jsou 2-3x drazsi nez Civic! a kvalita mi teda neprijde az tak rozdilna. Nemluve o tom, ze do auta sedam obleceny a sedacky "neosahavam" pokazdy kdyz do nej sednu Velmi šťastný Takze ani "nepoznam" jestli sedim na starych teplakach nebo na hedvabi, to mi pri jizde fakt netankuje Úsměv Pro svuj klid necham manzelku sahnout na sedacky v Civicu a pak v tej A4 a A5, ta ma prece jen vetsi cit pro lepsi latky atd, moje hrube ruce mozna prd poznaji Se stydím
5. Ano, bocni vedeni sedacek nula nula prd nic, ale ja z nich fakt nevypadnu ani pri ostrejsi jizde, uvidime pristi rok na okruhu, treba vypadnu dvermi ven Velmi šťastný
6. Nic z toho neni osobni utok, jen muj nazor na vec Velmi šťastný

pifko pifko pifko
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina