Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Njn, servis..
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:02   Citovat  

Njn, osobně jsem nevyzkoušel, ale když čtu ty příspěvky, nedá mi to nepřisadit si, že nikdy nic není černobílé, buď 100% nebo 0% atd. Osobně jsem 5 let dělal aftermarket relationship a vím, že když kolem zákazníka tancuješ x let, odevzdáš mu za tu dobu desítky zakázek, které klapnou, beží bez reklamací atd, jseš pro zákazníka jednička, pak jednou klopýtneš (třeba špatnou komunikací nebo právě "nekomunikací") nebo zaseješ u zákazníka semínko nedůvěry a ty léta tancování kolem něj se ti sesypou jako domeček z karet. No, to jsem trochu rozvedl, ale my lidi, jako zákazníci, jsme takoví. Já jezdil taky x-let k jednomu klukovi, staral se mi o několik aut, byl šikovnej, dokázal rozložit a složit převodovku na 1.pokus (to není taková (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)!) a ačkoliv by měl mít opačnou snahu, ušetřil mi spoustu peněz. Stačila prkotina a taky jsem dost ochladl - minulý měsíc mi předal auto po servisu s rozpisem výměny oleje+filtru atd atd., týden na to jsem byl pod autem a vidím evidentně starý olejový filtr.. Na přímou otázku si už nedokázal vzpomenout, jak to bylo. Jak se máš potom spolehnout? Ani jsem mu to auto už neukazoval a prostě jsem začal práci dávat jiným lidem. Tak to je. Ale jestli to má nějakou pointu, tak je to, že ke klopýtnutí stačí málo a zákazník už si pak nevzpomene (neb se to samo jakoby schovává) kolikrát mu naopak vytáhl trn z paty.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:04   Citovat  

No, příspěvek jsem sice omylem neumístil k tématu PK Mot., ale vlastně nevadí, je to má zkušenost a asi to má obecnou platnost. Když je člověk nemocnej a 4. den zavřenej sám v bytě, začně komentovat všechno možný Mrk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:13   Citovat  

hele, takovy veci jako ze ti nevymeni olejovej filtr, kdyz mel a nauctoval si to imho jsou o tom, ze si reknes ze je to peknej sizunk nebo je nepozornej u dost zakladnich veci, ktery by se stavat nemeli a to jak jsi zpetne mel dobry zkusenosti, tak to se zmeni v uvahy typu: tak treba me sidil i pred tim a jen jsem si nevsiml. Tak ted jsem to odhalil a radsi to priste dam nekomu jinymu. Treba ne, ale imho minimalne podvedome to tak bude.
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:19   Citovat  

No nám na rodinným autě jednou neutáhli jedno kolo, protože na autě dělali dva lidi v jednom servise (už nevím, co teda dělali, je to nějakou dobu) a každej spolíhal na toho druhýho.. takže jsme to zjistili asi po 20-30km, když táta něco slyšel od přední nápravy, nebo cítil já nevím.. a úplně se zhrozil.. celá rodina v autě.. no to by byl masakr, kdyby nám v jesenických serpentinách, kam jsme měli namířeno, upadlo kolo.. no a ten samej servis to udělal ještě jednomu mýmu známýmu.. taky se mi tam už moc nechce.. i když se to už nestalo.. ale není to příjemnej pocit..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:20   Citovat  

Bitkar napsal:
hele, takovy veci jako ze ti nevymeni olejovej filtr, kdyz mel a nauctoval si to imho jsou o tom, ze si reknes ze je to peknej sizunk nebo je nepozornej u dost zakladnich veci, ktery by se stavat nemeli a to jak jsi zpetne mel dobry zkusenosti, tak to se zmeni v uvahy typu: tak treba me sidil i pred tim a jen jsem si nevsiml. Tak ted jsem to odhalil a radsi to priste dam nekomu jinymu. Treba ne, ale imho minimalne podvedome to tak bude.

Máš sice část pravdy - protože převodovku (nebyla to Honda.. Mrk ) jsem po něm fakt nerozebíral, ale prostě fungovala. Jinak ale já jsem od přírody takovej, že jsem ho kontroloval i když jsem k tomu neměl žádné důvody nebo pochybnosti :twisted: Spíš si myslím, že v tomhle případě to nebylo šizení, ale lempláctví a spěch. To je už fuk. Pointa je hlavně v tom, jak málo stačí ke ztacení dosavadní důvěry. Proto jsem ten příspěvek chtěl původně umístit v sekci SERVIS k příspěvku s názvem "PK .." a k té negativní zkušenosti toho kluka s Renaultem (?).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 12:24   Citovat  

Jauda napsal:
No nám na rodinným autě jednou neutáhli jedno kolo, protože na autě dělali dva lidi v jednom servise (už nevím, co teda dělali, je to nějakou dobu) a každej spolíhal na toho druhýho.. takže jsme to zjistili asi po 20-30km, když táta něco slyšel od přední nápravy, nebo cítil já nevím.. a úplně se zhrozil.. celá rodina v autě.. no to by byl masakr, kdyby nám v jesenických serpentinách, kam jsme měli namířeno, upadlo kolo.. no a ten samej servis to udělal ještě jednomu mýmu známýmu.. taky se mi tam už moc nechce.. i když se to už nestalo.. ale není to příjemnej pocit..

Jo, to znám. ve značkovém servisu mi jednou při výměně kotoučů mechanik nedotáhl 1 brzdovej třmen. Po několika desítkách km se začal víc povolovat a mlátit, tak jsem se tam vrátil a ukázal mu to. Přiznal, že zrovna, když ho nasazoval, cinkla polední pouza, šel se napapat a pak už jen nasadil kolo.. Ale aspoň se přiznal a jezdil sem k němu dálm, protože se jsem věděl, že aspoň nějakej čas se mu nic podobnýho u mýho auta nestane Úsměv
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 23:27   Citovat  

Proto pokud muzu a vim jak co udelat tak si na aute delam sam. A na olej ani brzdy bych ciziho cloveka nenechal sahnout. Vim ze kazdej neni vseumel a jsou i dobry servisy, ale ja nikomu moc ohledne servisu aut neverim.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 19:46   Citovat  

Pokud v servisu neco zvorou a reknou "sorry udelali sme to blbe, tak to udelame znova", tak to jeste beru - kazdej se muze splest... Ale pokud mi nekdo nauctuje neco, co umyslne neudelal event. nevymeni neco za co jsem zaplatil, tak s danym servisem koncim a jdu jinam... Viz. Libor Kutak Ani nejde tak o ty penize, ale spis o to, ze si nenecham znicit auto od nekoho, kdo mi 3krat nauctuje vymenu oleje a neudela to ani jednou...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 20:01   Citovat  

He proto si všechno radši udělám sám......teda to co samo zvládnu bo jde v domácích podmínkách. Mě takhle vypekl Hyundai Nové Butovice ...... dal sem tam auto na servisku, výměna oleje, filtr, vzduch.filtr,svíčky,servo kapalina,chladící kapalina, desky.... vše zaznamenáno do servisky. 3 dny na to, sem něco dělal pod kapotou, už fakt nevím co a zrak mi spočinul na olejovém filtru ..... samozřejmě nebyl vyměně. Tak jsem zajel ke kamarádovi do dílny a začal jsem všechno kontrolovat. A sumář. Vyměněn pouze olej, vše ostatní staré...... o reklamaci po 3 dnech nechtěli ani slyšet hajzlové jedni....10tis v prachu...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 8:06   Citovat  

alicante napsal:
No, příspěvek jsem sice omylem neumístil k tématu PK Mot., ale vlastně nevadí, je to má zkušenost a asi to má obecnou platnost. Když je člověk nemocnej a 4. den zavřenej sám v bytě, začně komentovat všechno možný Mrk

Ten příspěvek zní trochu zmatečně. Je to myšleno tak, že to byl právě PK, kdo ti účtoval výměnu oleje, ale olej nevyměnil?
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 9:36   Citovat  

Minor napsal:
Ten příspěvek zní trochu zmatečně. Je to myšleno tak, že to byl právě PK, kdo ti účtoval výměnu oleje, ale olej nevyměnil?

nee, to bylo na Rybákovo citaci z TF o tom nespokojeným chlapíkovi s renckem...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 9:40   Citovat  

Minor napsal:

Nee, to byla má zkušenost s někým jiným. Trochu jsem se rozepsal, tak je třeba dávat pozor na pointu.. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 9:41   Citovat  

Já to tak taky chápu, ale někdo to zřejmě pochopil jako že se jednalo o PK. Takže, aby bylo zcela jasno - nikdo netvrdí, že by PK někomu naúčtoval výměnu oleje, kterou ovšem neprovedl, je to tak?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:28   Citovat  

Minor napsal:
Já to tak taky chápu, ale někdo to zřejmě pochopil jako že se jednalo o PK. Takže, aby bylo zcela jasno - nikdo netvrdí, že by PK někomu naúčtoval výměnu oleje, kterou ovšem neprovedl, je to tak?

Já sice (i když si to po sobě přečtu) tam žádnou takovou souvislost, aby si to snad někdo mohl takto vyložit, nevidím, ale pro tvůj klid to zopakuji jako u soudu Ano, ano, osoby uvedené v mém příspěvku nejsou sice smyšlené, nicméně s pražským opravářem Hond jménem PK Motorsport to nemá vůbec žádnou souvislost.

Minor: spokojenost Cooo???
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:37   Citovat  

Děkuji. Já tam tu souvislost při pozorném čtení také nevidím, nicméně ji tam někdo viděl a PK se pak nestačil divit, co se o něm údajně tvrdí.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:40   Citovat  

A ještě radši dodám, že by se PK jistě dokázal ozvat sám, jenže je furt v dílně a na internetu jen málokdy, zatímco u mě je to naopak:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:46   Citovat  

Minor napsal:
Děkuji. Já tam tu souvislost při pozorném čtení také nevidím, nicméně ji tam někdo viděl a PK se pak nestačil divit, co se o něm údajně tvrdí.

Minor: Aha, tak to je klika, že tu teď náhodou brousím a můžu to pro ty, kteří čtou příspěvky ob řádek, skutečně vyloučit. Aby se někomu nestala křivda Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:49   Citovat  

No, byl z toho chuděra docela zkroušenej.
   Návrat  
_rejpal_ je teď offline  _rejpal_
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 22:33   Citovat  

ob řádek??? ať to čtu z leva z prava v této diskusi ,mně to tak vychází...hlavně že je jasno
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Njn, servis..
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina