Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Je k něčemu Honda Connect s displejem?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
samuelg0rd0n je teď offline  samuelg0rd0n
0
PříspěvekZaslal: 24.9.2020 , 12:51   Citovat  

Pokukuju po nějakém ojetem Civicu 9g. Některé z nich mají displej, kterému se prý říká Honda Connect. Některé tam mají pouze takové ošklivé rádio s CD mechanikou, kterou rozhodně, ale rozhodně nevyužiju. Má smysl ten displej brát jako jednu z věcí, podle čeho budu řídit svůj výběr? Co se tím displejem dá dělat? Můžu k němu nějak připojit telefon a zobrazit třeba mapu při navigaci nebo Spotify apod.? Přece jenom taková technika docela rychle stárne a pokud to má sloužit jenom jako standalone zařízení, tak si ohledně toho nedělám nějaké velké naděje, že by to bylo extra použitelné. Jde to nějak aktualizovat?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2020 , 8:24   Citovat  

Connect = lepší rádio. Současně absence Connectu automaticky znamená horší výbavu. Opak ale neplatí, protože i do horší výbavy šlo Connect dokoupit samostatně.

Chtěl jsem přiložit katalog pro 9G poface, kde je vše do detailu rozepsané, ale bohužel, prý je moc velký, systém to nepovolí. Předface měl výbavy trochu jiné, takže na něj se to plně vztáhnout nedá.

Nicméně k otázce: osobně bych se na Connect rozhodně díval, ale ne jako jediný určující prvek. Resp. za mě:
- Auto bez Connectu nezájem, je to moc nízká výbava
- Auto s Connectem - dobrý začátek, ale je nutné se podívat na výbavu, jestli je to např. Elegance s dokoupeným Connectem nebo jestli je to nějaká vyšší (pro mě osobně Elegance nebyla dostatečná, měli jsme Lifestyle)

Vše je o prioritách, nejvíc je samozřejmě Elegancí, které byly rozumně vybavené za rozumnou cenu. Za Lifestyle si připlatil málokdo, za Executive ještě míň. Dost jezdí Sportů (taková hezčí Elegance) a Comfortů (úplný základ, za mě nebrat).

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2020 , 8:31   Citovat  

Na connect v 9g je tu celé vlákno - zakládal ho xenon04.

Já mám tablet v obou autech (jedno bylo výše píšícího Skylina), v Toureru je pod tabletem i CD nmechanika, ale na hudbu používám USB v loketce. Já si za Lifestyle (u Tourera) připlatil kvůli předním světlům - potkávací jsou LED a když jsem chtěl nahradit Accrda s xenony, tak se mi do obyčejných žárovek (o zkušenosti s C8g Sport nemluvě) nechtělo.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Je k něčemu Honda Connect s displejem?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina