Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 478, 479, 480 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 479 z 486
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.5.2021 , 18:49   Citovat  

Arsis napsal:
Zdravím Hondaři. Honda
měl bych pár dotazů ohledně mlhovek na našich kráskách. Jaká je to vlastně patice? Podle internetu údajně H11, ale venku jsem je neměl, takže se radši ptám. Druhý dotaz - neřešil jste někdo výměnu originálních žárovek za nějaké, které by svítily bíle? Mohou to být i klidně LEDky, pokud se dělají. Kdyby jste měl někdo nějaký vyzkoušený tip, byl bych moc vděčný. Úsměv No a nakonec ještě jedna otázka. Vím, že teď nejspíš budu za trumpetu, ale jak se vlastně ty žárovky mění? Musí dolů celý nárazník, nebo existuje nějaký fígl, jak se tam dostat, například přes podběh? Díky moc za každou radu.

jo, je tam H11, leze se tam po oddeklování podběhů. Zkoušel jsem LEDky asi za 20 dolarů... na pohled to vypadalo perfektně společně s xenony. Funkčně úplně nahowno Velmi šťastný takže asi tak
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2021 , 6:12   Citovat  

LED v hmlovkách sú dobré ako DRL, na funčknosť to už nie je žiadna sláva, kvôli ohnisku...
LED v stretávacích sú vyhodené peniaze, ak už tak HID je riešenie. LED proste do projektora nepatrí
   Návrat  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2021 , 13:08   Citovat  

Zdravím, měl bych dotaz, musí se při seřizování ventilové vůle měnit i to gumové těsnění? Teďka jsem ho vyměnil, že už bylo horší.
Dík za rady
   Návrat  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 20.5.2021 , 14:26   Citovat  

Chtel jsem se zeptat, co je presne tento dil a kde se da sehnat, dekuji za info. Jedná se o tu krabičku. Bohužel se mi sem nahrál obrázek obraceně, tak se omlouvám.

20210516_182207.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20210516_182207.jpg, 1.8 MB
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2021 , 18:28   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Chtel jsem se zeptat, co je presne tento dil a kde se da sehnat, dekuji za info. Jedná se o tu krabičku. Bohužel se mi sem nahrál obrázek obraceně, tak se omlouvám.

snímač polohy, náklonu vozidla ke xenonům
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2021 , 13:51   Citovat  

Kdyby někdo potřeboval, instaloval jsem si novou duální kameru do auta, tak příkládám fotky, kudy jsem vedl kabely k přední kameře a od ni do zadní kamery. Většina je pod gumovym tesnenim, nechtěl jsem se zbytečně dostávat po tapec. Tam jsem drát vedl až v zadní části, kde už mi tapec nelicoval delší dobu.
Snad se to někomu hodí. Se vším všudy jsem to měl za 20minut a stačil mi k tomu jen malý sroubovak.

198B4D6D-F5FD-4FAC-B0CB-DB45A9866C52.jpeg

198B4D6D-F5FD-4FAC-B0CB-DB45A9866C52.jpeg, 1.72 MB

907FC8BE-F9A1-49FD-A600-7AC6B72F2EE8.jpeg

907FC8BE-F9A1-49FD-A600-7AC6B72F2EE8.jpeg, 2.86 MB

C3E323AD-D368-49D1-A5F2-D2C67ED41203.jpeg

C3E323AD-D368-49D1-A5F2-D2C67ED41203.jpeg, 2.1 MB

69E3F80A-A2D4-4492-8946-6CF9CFF96310.jpeg

69E3F80A-A2D4-4492-8946-6CF9CFF96310.jpeg, 1.44 MB

745C0DA6-90DD-4416-BF64-630F4DC9561B.jpeg

745C0DA6-90DD-4416-BF64-630F4DC9561B.jpeg, 1.76 MB

825B1BC4-6FA3-45E5-8275-4647DFF6D287.jpeg

825B1BC4-6FA3-45E5-8275-4647DFF6D287.jpeg, 2.51 MB
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2021 , 17:32   Citovat  

Zdravim lidi, pokud už tady někdo podobné téma řešil, tak se omlouvam, ale nepodařilo se mi dohledat.

Mám Acco 7G TypeS s nájezdem 275kkm a včera jsem zaznamenal problém, že při nastartovaném motoru nejde po zastavení (např. na křižovatce) zařadit 1, musím vždy pustit a znovu zmačknout spojku (někdy i víc, než jedenkrát) a i při tom opakovaném sešlápnutí spojky, tak je potřeba aplikovat na páku o něco větší sílu, než bylo zapotřebí dříve. Současně to vypadá, že i ostatní stupně vyžadují pro zařazení o něco větší sílu, než dřív, ale jdou na první sešlápnutí spojky. Pozoroval jsem postupné zhoršování, ale jen krátce, řekněme během tak 200 kilometrů. Olej v převodovce byl měněn při 240kkm, spojka zhruba ve 180kkm.

Pokud neběží motor, tak se dá řadit všechno snadno tak, jako dříve.

Dál jsem si všiml, že když stojím na neutrál a nastaruju, tak je slyšet jakoby "šelest", který zmizí v momentě, kdy zmačknu spojku (nebo řekněme vteřinku po zmačknutí spoky). Je možný, že tenhle zvuk tam je už dýl, ale všiml jsem si toho až teď, když jsem to začal řešit, není to výrazné.

V poslední době se mi trochu změnil režim ježdění a při cestě s prckem do školky jezdím ulicí, kde je 5 retardérů, čili hodně podřazování z 2 na 1 (což odjakživa vyžadovalo hodně nízkou rychlost) a opětovného řazení z 1 na 2.

Nějaké nápady, co by to tak zhruba mohlo být, eventuelně co otestovat ? Mě jako první napadl synchron, ale vždycky jsem měl za to, že jeho odchod je dlouhodobější proces, zatimco u mě se to celé seběhlo dost rychle.

Díky všem za nápady ! Úsměv
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2021 , 7:13   Citovat  

Jakub kúp si poistkovú odbočku a natiahni to z poistkovej skrine pod pedalmi, ten kable iduci popod volant je otras. A keďže to pôjde cez regulérnu poistku, ničoho sa nemusíš báť. Buď to napojíš na niektorú z nepoužívanej poistkovej pozície, alebo napr. na poistku rádia.
   Návrat  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2021 , 15:52   Citovat  

Ahoj, mám 3 problémy, takže popořadě:

1) Svítí mi kontrolka VSA, provedl jsem diagnostiku podle tudy odkaz a vyhodilo to chybu 84 - VSA sensor neutral position. Jen tuto a žádnou jinou. Co to znamená? Se stydím

2) Při výše uvedené diagnostice mi ovšem zcela nečekaně display palubního počítače zobrazil rovněž chybu DTC B1386 PA31.
Nevíte, co to je? Na PL foru mi google vyhledal, že je to něco se senzorem zavření 5. dveří. Nicméně ty mi fungují bezchybně. Nic jiného google nevyhazuje.

3) Včera chvíli pršelo, ale nikterak silně... Jel jsem se stěračema a objevil se mi mokrý flek na místě viz obr. Předpokládám, že to bude někde od lišty kolem čelního skla k hagusům? Neřešili jste někdo stejné místo?

voda.jpg

voda.jpg, 2.16 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2021 , 15:59   Citovat  

OK, tak už jsem si dohledal problém č. 2... Ale když to funguje, tak co s tím DTC mám dělat? Se stydím

Honda DTC B1386
Make:
Honda
Code:
B1386
Definition:
Power Tailgate Sensor Pulse A Circuit Malfunction
Description:
Poor communication between the Power Tailgate Control Unit and the Drive Unit. NOTE: If the motor does not operate, do the Power Tailgate Motor Test.
Cause:
Loose or poor connections between the Power Tailgate Control Unit and the Drive Unit
"Open" or "Short" between the Power Tailgate Control Unit and the Drive Unit
Faulty power tailgate sensor A, replace the drive unit
Faulty Power Tailgate Control Unit
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2021 , 16:36   Citovat  

markos napsal:
Jakub kúp si poistkovú odbočku a natiahni to z poistkovej skrine pod pedalmi, ten kable iduci popod volant je otras. A keďže to pôjde cez regulérnu poistku, ničoho sa nemusíš báť. Buď to napojíš na niektorú z nepoužívanej poistkovej pozície, alebo napr. na poistku rádia.

Diky za radu, taky mě to napadlo, bohužel chci používat parkovací mód kamery, pro který mám powerbanku. Důvodem je, ze zásuvky nejsou pod napětím bez klicku a druhy důvod je, ze nechci aby mi to vycucalo baterku úplně do dny, kdyby to stalo víc dni.
   Návrat  
fero je teď offline  fero
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.6.2021 , 6:34   Citovat  

Lidi, nerepasovali jste někdo na Accordu řízení? Nebo nemáte tip na někoho, na koho se dá spolehnout že to udělá dobře? Na netu reklamují firmy, že právě oni jsou ti nejlepší, ale raději bych se spolehnul na doporučení. Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2021 , 9:51   Citovat  

Matěj Krupař napsal:
Ahoj, mám 3 problémy, takže popořadě:

1) Svítí mi kontrolka VSA, provedl jsem diagnostiku podle tudy odkaz a vyhodilo to chybu 84 - VSA sensor neutral position. Jen tuto a žádnou jinou. Co to znamená? Se stydím

2) Při výše uvedené diagnostice mi ovšem zcela nečekaně display palubního počítače zobrazil rovněž chybu DTC B1386 PA31.
Nevíte, co to je? Na PL foru mi google vyhledal, že je to něco se senzorem zavření 5. dveří. Nicméně ty mi fungují bezchybně. Nic jiného google nevyhazuje.

3) Včera chvíli pršelo, ale nikterak silně... Jel jsem se stěračema a objevil se mi mokrý flek na místě viz obr. Předpokládám, že to bude někde od lišty kolem čelního skla k hagusům? Neřešili jste někdo stejné místo?

1) pokud jsi vymazal pres diagnostiku jednotku, tak musis resetovat VSA, dela se to pomoci procedury viz video (dratem projis pin 9 a 4 na OBD konektoru)
tudy odkaz

2) muze byt problem v kabelazi patych dveri - kabely se radi lamou v tom ohybu

3) nejspis problem s uchycenim hagusu - vetsinou byvaji vyrvane, a je potreba pretesnit pomoci karosarskeho tmelu - sundej hagusy, mrkni kolem šroubů bude tam prasklina
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2021 , 9:53   Citovat  

Stealman napsal:
Zdravim lidi, pokud už tady někdo podobné téma řešil, tak se omlouvam, ale nepodařilo se mi dohledat.

Mám Acco 7G TypeS s nájezdem 275kkm a včera jsem zaznamenal problém, že při nastartovaném motoru nejde po zastavení (např. na křižovatce) zařadit 1, musím vždy pustit a znovu zmačknout spojku (někdy i víc, než jedenkrát) a i při tom opakovaném sešlápnutí spojky, tak je potřeba aplikovat na páku o něco větší sílu, než bylo zapotřebí dříve. Současně to vypadá, že i ostatní stupně vyžadují pro zařazení o něco větší sílu, než dřív, ale jdou na první sešlápnutí spojky. Pozoroval jsem postupné zhoršování, ale jen krátce, řekněme během tak 200 kilometrů. Olej v převodovce byl měněn při 240kkm, spojka zhruba ve 180kkm.

Pokud neběží motor, tak se dá řadit všechno snadno tak, jako dříve.

Dál jsem si všiml, že když stojím na neutrál a nastaruju, tak je slyšet jakoby "šelest", který zmizí v momentě, kdy zmačknu spojku (nebo řekněme vteřinku po zmačknutí spoky). Je možný, že tenhle zvuk tam je už dýl, ale všiml jsem si toho až teď, když jsem to začal řešit, není to výrazné.

V poslední době se mi trochu změnil režim ježdění a při cestě s prckem do školky jezdím ulicí, kde je 5 retardérů, čili hodně podřazování z 2 na 1 (což odjakživa vyžadovalo hodně nízkou rychlost) a opětovného řazení z 1 na 2.

Nějaké nápady, co by to tak zhruba mohlo být, eventuelně co otestovat ? Mě jako první napadl synchron, ale vždycky jsem měl za to, že jeho odchod je dlouhodobější proces, zatimco u mě se to celé seběhlo dost rychle.

Díky všem za nápady ! Úsměv

To vypadá na zlomenou pružinu na přítlačáku. Takže spojka vyměnit Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2021 , 10:35   Citovat  

LK7R napsal:
1) pokud jsi vymazal pres diagnostiku jednotku, tak musis resetovat VSA, dela se to pomoci procedury viz video (dratem projis pin 9 a 4 na OBD konektoru)
tudy odkaz

2) muze byt problem v kabelazi patych dveri - kabely se radi lamou v tom ohybu

3) nejspis problem s uchycenim hagusu - vetsinou byvaji vyrvane, a je potreba pretesnit pomoci karosarskeho tmelu - sundej hagusy, mrkni kolem šroubů bude tam prasklina

1) Jednotku jsem přes diagnostiku neresetoval, resp. normální diagnostika žádnou chybu nehází. Chybu to hlásí jen vyčtením chybového kódu právě propojením pinů 4 a 9. Následně jsem opakovaně zkoušel rovněž vymazání chyby VSA podle toho postupu, ale nic se nestalo, chyba svítí pořád. Ten vymazávací postup mi prostě nefungoval.

2) Hm... A dají se tam kabely nějak jednoduše vyměnit? Loni mi přestalo svítit 3. brzdové světlo a byla to chyba v kabelech, takže si s tím v servisu pohráli a opravili to.

3) OK, zkontroluju.

Díky moc za rady!
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2021 , 13:12   Citovat  

Zdárek, mám na autě jistý problém a nevím, čeho se chytit, tak se zeptám vás, něž se dostanu do servisu. Jedná se o Acco ictdi, najeto 195tis.:

Při jízdě konstantní rychlostí cca 70 km/h pociťuji v podlaze, zejména v plyn. pedálu takové málo intenzivní vibrace, spíš jakési pohupování, nevím jak to přesně nazvat. Je jedno, jestli mám zařazenou trojku nebo čtyřku. Objeví se to při té konstantní rychlosti cca 70 km/h. Na neutral to zřejmě nedělá. Do volantu to také nejde. Dělá to i při tempomatu a i po přezutí na zimní. Při otáčení volantem mi přijde, že se to trochu vytrácí. Na podvozku jsem žádné vůle nenašel.

Díky za reakce.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.8.2021 , 13:14   Citovat  

Crash86 napsal:
Zdárek, mám na autě jistý problém a nevím, čeho se chytit, tak se zeptám vás, něž se dostanu do servisu. Jedná se o Acco ictdi, najeto 195tis.:

Při jízdě konstantní rychlosti cca 70 km/h pociťuji v podlaze, zejména v plyn. pedálu takové málo intenzivní vibrace, spíš jakési pohupování, nevím jak to přesně nazvat. Je jedno, jestli mám zařazenou trojku nebo čtyřku. Objeví se to při té konstantní rychlosti cca 70 km/h. Na neutral to zřejmě nedělá. Do volantu to také nejde. Dělá to i při tempomatu a i po přežití na zimní. Při otáčení volantem mi přijde, že se to trochu vytrácí. Na podvozku jsem žádné vůle nenašel.

Díky za reakce.

Nejčastější závady s tímto popisem bývají poloosa, nebo uložení přední nápravy (horní rameno). Poloosa jedině origo (je to darda), uložení nemusí být origo, ale lépe nějaký renomovaný výrobce.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2021 , 18:23   Citovat  

Díky. A já myslel, že poloosy vibrujou jen při akceleraci. Kouknu na to. Horní ramena mám měněná nedávno.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2021 , 19:43   Citovat  

Ahojte, je někde seznam chyb pro naftu tourrera 2008?

Ad03
9275
9276
9278
Diky
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 8.8.2021 , 8:34   Citovat  

Chalani začala mi hucat remenica na klime viete mi povedať aké ložisko tam je alebo aká remenica to je ?
Našiel som toto že by malo byť ono 38900-RBB-006 no na všetkych.strankach o.autodieloch som našiel
38800RAAA01 a to nebude asi pasovať riešili ste to. Inak budem musieť zobrať z druhého accorda celú klímu a prehodíme len tu remenicu.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2021 , 13:21   Citovat  

peterrrpn napsal:
Chalani začala mi hucat remenica na klime viete mi povedať aké ložisko tam je alebo aká remenica to je ?
Našiel som toto že by malo byť ono 38900-RBB-006 no na všetkych.strankach o.autodieloch som našiel
38800RAAA01 a to nebude asi pasovať riešili ste to. Inak budem musieť zobrať z druhého accorda celú klímu a prehodíme len tu remenicu.

Ložiska v klimatizacích a alternátorech často nemají rozměry ze standardních řad a v autodílech nebývají.

Já to na C6g VTi řešil tak, že podle typu kompresoru jsem si našel/poptal ložisko tady a pak jsem jsem ten typ poptal u prodejců ložisek. Nakonec ho sehnali a za zhruba poloviční cenu.

Jestli na to nespěcháš, tak porovnám obě řady kompresorů a možná budou stejné (typ bude pravděpodobně jiný).
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2021 , 10:49   Citovat  

Ahoj, nevíte někdo, co může způsobit, že nastartovaný Accord mi nereagoval na přidávání plynu a stále si držel volnoběžné otáčky?
Stalo se mi to v horku při popojíždění po 20 minutách v koleně na první zařazený stupeň. Accord mě nechal na jedničku rozjet a než jsem stihl zařadit dvojku, tak otáčky spadly do volnoběžných a na plyn jsem mohl šlapat jak chtěl. Když jsem Accorda chcípnul, nastartoval, tak mě nechal opět pouze rozjet a otáčky spadly na volnoběžné. Takhle jsem to asi 5krát opakoval, abych popojel na parkoviště mimo silnici.
Zhruba po 2 hod, když motor vychladl, tak jsem ho zkusil opět nastartovat a od té doby normálně jezdí, už jsem najel asi tisíc km.
Accord mě nikdy a nikde nenechal, sám jsem s ním najel přes 100 tis km.
Pravdou je, že zhruba před dvěma měsíci na mě vyskočila závada „P2004 - Intake Manf Runner Control Stuck Open bank1 a)“, kterou jsem přes diagnostiku ELM 327 smazal a jezdil dál. Od té doby žádná závada nevyskočila.

Dokáže někdo poradit?

Jedná se o 2.2 i-CTDi (N22A1) r.v. 2006, po Face
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2021 , 11:32   Citovat  

Dopis napsal:
Ložiska v klimatizacích a alternátorech často nemají rozměry ze standardních řad a v autodílech nebývají.

Já to na C6g VTi řešil tak, že podle typu kompresoru jsem si našel/poptal ložisko tady a pak jsem jsem ten typ poptal u prodejců ložisek. Nakonec ho sehnali a za zhruba poloviční cenu.

Jestli na to nespěcháš, tak porovnám obě řady kompresorů a možná budou stejné (typ bude pravděpodobně jiný).

Pan Kühnel to mém Jazzu kdysi vyřešil "ulíznutím" okolního kovu,aby tam šlo ložisko standardního rozměru... Úsměv
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 12.8.2021 , 8:11   Citovat  

Dopis napsal:

Neponáhla mi to zatiaľ to funguje len aby sa nezadrelo to ložisko a pod. Ja to keď tak vylisujem a behnem za typkom co ma obchod z loziskami. Inak budem musieť bude celé nové to kúpiť alebo druhý kompresor ale co som pozeral tak vsetko su take ze maju to za sebou.
   Návrat  
gratzi je teď offline  gratzi
PříspěvekZaslal: 14.8.2021 , 12:30   Citovat  

Zdar lidi, potřeboval bych vyměnit lemy zadních blatníků na A7G tourer. Seženu je? Nebo jak to řešit?

Díky za tipy
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2021 , 19:57   Citovat  

gratzi napsal:
Zdar lidi, potřeboval bych vyměnit lemy zadních blatníků na A7G tourer. Seženu je? Nebo jak to řešit?

Díky za tipy

Občas se objeví tady.
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.8.2021 , 13:26   Citovat  

Petr_cze napsal:
Ahoj, nevíte někdo, co může způsobit, že nastartovaný Accord mi nereagoval na přidávání plynu a stále si držel volnoběžné otáčky?
Stalo se mi to v horku při popojíždění po 20 minutách v koleně na první zařazený stupeň. Accord mě nechal na jedničku rozjet a než jsem stihl zařadit dvojku, tak otáčky spadly do volnoběžných a na plyn jsem mohl šlapat jak chtěl. Když jsem Accorda chcípnul, nastartoval, tak mě nechal opět pouze rozjet a otáčky spadly na volnoběžné. Takhle jsem to asi 5krát opakoval, abych popojel na parkoviště mimo silnici.
Zhruba po 2 hod, když motor vychladl, tak jsem ho zkusil opět nastartovat a od té doby normálně jezdí, už jsem najel asi tisíc km.
Accord mě nikdy a nikde nenechal, sám jsem s ním najel přes 100 tis km.
Pravdou je, že zhruba před dvěma měsíci na mě vyskočila závada „P2004 - Intake Manf Runner Control Stuck Open bank1 a)“, kterou jsem přes diagnostiku ELM 327 smazal a jezdil dál. Od té doby žádná závada nevyskočila.

Dokáže někdo poradit?

Jedná se o 2.2 i-CTDi (N22A1) r.v. 2006, po Face

Tak s největší pravděpodobností se jedná o vadný termostat a děravý chladič - obojí vyměněno a teď budu pozorovat.
To že motor nereagoval na přidání plynu, zřejmě ohlídala nějaká teplotní ochrana motoru.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.8.2021 , 19:00   Citovat  

Ahoj,když mám dálkové H1 světla, je možnost že mám Xenony potkávací?
Já jsem koupil podle návodu HB3 na dálkové a zjistil jsem, že tam mám H1. To mě navedlo na nápad, ze nemám ani xenony v potkávacích a jsou taky na H1.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2021 , 7:50   Citovat  

Máš ostřikovače světel?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2021 , 18:55   Citovat  

Ano to právě, ze mám, ale přemýšlím, jestli teda nejsou zbytečné. Protože na venek vypadají světla s Xenony nebo H1+H1 stejně a nevim jestli se dělala konfigurace H1 dálkové + xenony potkavaci
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 478, 479, 480 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina