Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cena klempířiny??
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:04   Citovat  

Tak jelikož sháním kvalitního klempíře, tak zjišťuju také ceny... Proto bych orientačně chtěl vědět ceny jiných klempířů co znáte... Zajímala by mě cena převaření předního čela?? A ještě případně narovnání kastle na stolici... (nosníky na který se navařuje to čelo) (cca o 2cm směrem doprava, takže žádná velká práce)

Ceny pište orientačně, je mi jasný že nikdo nestřelí přesnou cifru... Díky Mrk

Auto CRX II.G
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:28   Citovat  

Obávám se, že už samo usazení na stolici je docela velká práce. Aspoň tak mi to bylo onehdy osvětleno.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:39   Citovat  

Minor napsal:
Obávám se, že už samo usazení na stolici je docela velká práce. Aspoň tak mi to bylo onehdy osvětleno.

Usazení je mi jasné že není nejjednodušší a že bude drahé... Já tím chtěl říct, že se to usadí a samotný rovnání už nebude žádná velká práce...
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:59   Citovat  

nosniky o 20mm do strany... neni moc velka prace? vetsinou se musi rozvrtat a otevrit nosniky, zatahnout, vyzehlit faldy co jsou na plechu, vsechno vyklepat, podle tabulek srovnat a znova zavarit, vybrousit, popasovat. Znam dobreho klempire, jednoho z nejlepsich, jenze asi do Ase pres celou republiku je pro tebe nerealne (zrejme).
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 11:06   Citovat  

ninja napsal:
nosniky o 20mm do strany... neni moc velka prace? vetsinou se musi rozvrtat a otevrit nosniky, zatahnout, vyzehlit faldy co jsou na plechu, vsechno vyklepat, podle tabulek srovnat a znova zavarit, vybrousit, popasovat. Znam dobreho klempire, jednoho z nejlepsich, jenze asi do Ase pres celou republiku je pro tebe nerealne (zrejme).

Ciste pro zajimavost - na kolik takova zalezitost prijde? Pro predstavu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 11:28   Citovat  

ninja napsal:

Aha... Tak to koukám!

No já nevěděl, že se to musí otevřít, zatáhnout atd....
Jsem myslel že se to chytne a o ty 2cm prostě posune... Nikde totiž není vidět že je to zvlnený ani nic... Dokonce můj klempíř mi řekl, že to na stolici ani jít nemusí pokud to nehlo s nápravou... To nevím jestli hlo, jen vím, že ty tyčky co určujou vzdálenost kola od podběhu, nejsou na svým místě, a jedno kolo je o 1cm vepředu a druhý vzdau.. Podle mě se to hlo jen od předku po držáky motoru, ale nevíííím... potřeboval bych odborníka aby se na to koukl...
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 11:34   Citovat  

norsi napsal:
Ciste pro zajimavost - na kolik takova zalezitost prijde? Pro predstavu

V cenach se moc neorientuju, je to vzdycky velice individualni. Pojistovna kdyz ti plati bouracku tak ti dava 400,- na hodinu za klempirske prace - to je jedina cenofka co vim.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 14:31   Citovat  

myslím že máme podobný problém.Taky mam zmuchlané přední čelo a měl jsem jedno kolo o 2,5cm víc vzadu.To vyřešila výměna spodního ramene,pak to šlo na geometrii,seřídíly a ok.Takze náprava hnutá není to by snad poznaly ne?Jen ty nosy co na nich drží čelo jsou do stran.Protože spodní silentbloky motoru ty dva malé vpředu jsou ujeté.Takze mě to taky zajímá.Jinak jsem se bavil s klempířem a pokud to půjde na stolici tak prý asi 2tisíce Kč.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 15:26   Citovat  

Kmóďa napsal:
myslím že máme podobný problém.Taky mam zmuchlané přední čelo a měl jsem jedno kolo o 2,5cm víc vzadu.To vyřešila výměna spodního ramene,pak to šlo na geometrii,seřídíly a ok.Takze náprava hnutá není to by snad poznaly ne?Jen ty nosy co na nich drží čelo jsou do stran.Protože spodní silentbloky motoru ty dva malé vpředu jsou ujeté.Takze mě to taky zajímá.Jinak jsem se bavil s klempířem a pokud to půjde na stolici tak prý asi 2tisíce Kč.

No já mám ramena v pořádku, a přesně jak píšeš, ty dva silentbloky (já mám jeden) u motoru jsou ujeté o 2 cm pryč... jenže tam kde držej ty silentbloky, tak v těch samých místech právě držej i tyčky co vymezujou vzdálenost toho kola, takže se posunuly i ty kola díky tomu... když to posunu o 2 cm, tak se hnou zpět i kola...

Navíc, cena za tu stolici se mi zdá hodně nízká... já počítal tak 10táců... a teď přemýšlím, jestl čelo budu převařovat, když jde tak lehce vyťukat.... Pač to čelo mám jen uvrchu chytlý, a tam zrovna je slabej plech a navíc jen brýle pro světla, takže klep klep... HaHaaa
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 15:48   Citovat  

pro orientaci, cenová nabídka na opravu plechařiny, bez haupny 35-50 tisíc
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 15:54   Citovat  

Bány napsal:
pro orientaci, cenová nabídka na opravu plechařiny, bez haupny 35-50 tisíc

To se mi zdá nějak moc, ne??? Výměna blatníku, a předního čela... Co se tam ještě bude dělat, když kapota v tom není započítaná???
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 16:06   Citovat  

cr4sh3r napsal:
No já mám ramena v pořádku, a přesně jak píšeš, ty dva silentbloky (já mám jeden) u motoru jsou ujeté o 2 cm pryč... jenže tam kde držej ty silentbloky, tak v těch samých místech právě držej i tyčky co vymezujou vzdálenost toho kola, takže se posunuly i ty kola díky tomu... když to posunu o 2 cm, tak se hnou zpět i kola...

Navíc, cena za tu stolici se mi zdá hodně nízká... já počítal tak 10táců... a teď přemýšlím, jestl čelo budu převařovat, když jde tak lehce vyťukat.... Pač to čelo mám jen uvrchu chytlý, a tam zrovna je slabej plech a navíc jen brýle pro světla, takže klep klep... HaHaaa
Nevím jestli myslel upnutí na stolici.Každopádně viděl foto a říkal že když to nepůjde na stolici že se vejdu do 5tisíc.Taky se mi to zdálo divné.Jo a ty tyčky nevím jaké máš na mysli.
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2007 , 15:38   Citovat  

citace:
To se mi zdá nějak moc, ne??? Výměna blatníku, a předního čela... Co se tam ještě bude dělat, když kapota v tom není započítaná???

no právě, rovnání na stolici o cca 2cm to je celý posunutý dozadu a do strany
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cena klempířiny??
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina