Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Odyssey
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dada je teď offline  dada
PříspěvekZaslal: 23.5.2019 , 9:06   Citovat  

Hondě zdar,

jelikož nám začíná být Acc.Tourer7g malý (nevleze se 3x autosedačka) pokukuju po něčem větším. za mě idální velikost je Odyssey, u nás je jich jak šafránu, z Něměcka by se ale dalo něco dotáhnout ( ročník od 2008 kolem 9000€). roční nájezd máme tak do 20000km. dá se to rozumně udržovat (filtry, spotřební věci na podvozek atd?) nebo se na to nedá nic kromě ebaye sehnat a jak se tam něco vy*ere nebo to někdo štrejchne tak peklo?

jezdíte v tom někdo? Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.5.2019 , 14:10   Citovat  

Garáž-Hledat auto ... tam Ti vypadne, kdo to má a hlásí se k němu (2 lidi). Jediný o kom vím, že ho teď má je Nexus. Napiš mu Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2019 , 16:42   Citovat  

Taky vím jen o Nexovi.
Zkusil bych oslovit MH z Chomutova.Prodal ho Nexovi,ale vím že se věnoval Legendum a jiným v6, Nex přes něj bral i nějaké díly.Zkus ho najít tady,nebo na Bazoši.
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2019 , 17:31   Citovat  

A má smysl za každou cenu zůstat u Hondy, když je výběr jinde?
Pokud ti automobilka v dané kategorii nic nenabízí a nebo za dost krkolomných podmínek, já osobně bych se rozhlédl jinde. Zbytečné bazírovat na značce. Vzhledem k tomu, že to auto u nás moc rozšířené není, zadělal by sis akorát na problémy.
   Návrat  
dada je teď offline  dada
PříspěvekZaslal: 24.5.2019 , 6:13   Citovat  

No jako bazírovat na značce, problém je že u nás moc takových velkých aut kromě nějákých z koncernu PSA. jenže mám zatím potvrzené že všechny auta na F jsou na wc Fiaty, Fordy, všechny francouzské...

ještě mě napadá varianta vykrýt ty velké autosedačky na pár let s FR-V a pak už se dá zas řešit normální auto pro 5... jen nevím jestli se tam vlezu s mýmy více než 2m... škoda jen, že se s automatem nedělalo déle takže ta nabídka je bídná...
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2019 , 8:14   Citovat  

Myslím, že to moc dramatizuješ a dáváš na předsudky, C4 Picasso či S-Max nejsou zase tak špatná auta jak je vidíš. FR-V ti shnije pod rukama, snad nejvíc korodující Honda, motor byl do něj nejlepší K20, ale takových už v dobrém stavu moc nebude.
Nejlepší, když se v dobrých kouscích svezeš a porovnáš.
   Návrat  
OndrejPecak je teď offline  OndrejPecak
PříspěvekZaslal: 27.4.2020 , 0:01   Citovat  

Ahoj, nevím jak jsem aktuální s odpovědí (po skoro roce), od 1.4.2020 mám čtyři děcka a nebyl čas na kompromisy co do spolehlivosti, robustnosti/bezpečnosti a rozumného výkonu, takže mám teď doma čerstvě Odyssey 2015 Touring (max. výbava) z Kanady. Pokud bych doporučil, tak roky výroby 2014-2016. Podle cenové potřeby se volba odrazí na stupni výbavy a stavu prodávaného kousku. Dovoz prostřednictvím AKClassics včetně homologace u nás. Skoro rok jsem vybíral, takže to hafo informací asi dám do článku pro všechny. Jen na okraj pokud bych kupoval něco tady, tak Toyotu ProAce 2.0 L2 (dlouhou verzi) v manuálu se skřípěním zubů kvůli francouzskému motoru, EU6 a AdBlé.
   Návrat  
Nexus je teď offline  Nexus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2020 , 9:22   Citovat  

To je zvláštní, co vše se tu odehraje za dobu mé nepřítomnosti Velmi šťastný. Jojo Odyssey eště mám, ale vypadá to, že si počká na veterána. Pokud teda neseženu papíry z bouračky, ale to asi u nás v republice, vzhledem k počtu těchto vozidel, bude spíš nereálné. A jak někdo zmiňuje FR-V...tak vzhledem ke 4 dětem jsem holt neměl jinou možnost. 2m nemám, mám 186cm, ale mohu potvrdit, že ve dvou dospělých a 4 dětech od 5 do 13 let jsme se i se všema krámama k moři dostali velmi pohodlně. Stačilo jen domontovat víc televizí po celém autě a ani jednou jsem neslyšel "kdy už tam budem?" Velmi šťastný. Na první pocit - "panebože to mám v těch tvrdých molitanových sedačkách dojet k moři? Tvl dyť nedojedu ani z Brna domů"...po návratu od moře "netušil jsem, jak pohodlné můžou být sedačky, kterým jsem zprvu nevěřil, tak pohodlné? Po víc jak 1000km pouze se dvěma zastávkama jsem měl náladu si střihnout ještě dalších 500 Velmi šťastný. Co se koroze týče...asi jsem natrefil na dobrý kus, má aktuálně 16 let a je jako by vyjelo z fabriky. Interiér ještě voní novotou a podvozek i před nástřikem bez známky jediného zkorodovaného místečka a to i vevnitř v nosnících! Projel jsem to endoskopem. A hned udělal dutiny (2x), podvozek Bodyčkem...no nějakou dobu mi ještě vydrží. Je zvláštní, že jsem z mnoha nezáviských stran slyšel, jak tohle auto hnije pod rukama...tak poslušně hlásím, že já zatím dobré!

P.
   Návrat  
Smradok je teď offline  Smradok
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2023 , 22:51   Citovat  

Ahojte pozerám, že nejaký majiteľ odyssey sa tu nájde, je možnosť kúpiť aj 2 alebo 3/nepoznám nikoho/ generáciu, vie mi niekto povedať reálne skúsenosti s týmito modelmi nejaké malé porovnanie alebo spoľahlivosť/ motor, podvozok, odolnosť karosérie a podobné? Ďakujem Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Odyssey
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina