Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti aaaalu aluapneu alulikvidace
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.6.2023 , 21:12   Citovat  

Ahoj.
Prosím vás, máte někdo nějakou zkušenost s výše uvedenými obchody/weby?
Chtěl bych si u nich objednat kola ale nějak mi na tom něco smrdí a nevím co si o tom myslet.
Jednak všechny tři stránky patří jedné "firmě" a reference na heurece a na firmách si evidentně píšou sami. Jednoduše jsou až moc okaté. Posuďte sami
Není tady třeba někdo z České Lípy kdo by o nich něco věděl popř byl ochoten zjistit jestli a jak spolehlivě fungují?
Děkuji za jakékoliv informace

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

tudy odkaz
tudy odkaz

Samozřejmě pokud se jedná o seriózní prodejce tak se omlouvám za podezřívavost, ale jak se říká, důvěřuj ale prověřuj Chápeš!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
lazzzik je teď offline  lazzzik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2023 , 14:42   Citovat  

Ano mám a hroznou.Měl jsem od nich objednané gumy,vše bylo skladem,měl jsem je mít za 4 dny k vyzvednutí.
Nakonec z toho po 2 týdnech bylo,že mi je nemohou dodat protože jim je dodavatel nedodal ale největší paradox,že den předtím mi na infolince řekli,že už je mají připravené a zítra budou k vyzvednuti Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.6.2023 , 14:51   Citovat  

lazzzik napsal:
Ano mám a hroznou.Měl jsem od nich objednané gumy,vše bylo skladem,měl jsem je mít za 4 dny k vyzvednutí.
Nakonec z toho po 2 týdnech bylo,že mi je nemohou dodat protože jim je dodavatel nedodal ale největší paradox,že den předtím mi na infolince řekli,že už je mají připravené a zítra budou k vyzvednuti Velmi šťastný

Tohle jsem četl v některé recenzi. Tak to asi bylo od tebe Velmi šťastný

Ještě někdo další nějaký zážitek?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.6.2023 , 7:32   Citovat  

Stejný dotaz mám ještě na stránku tudy odkaz
Sice jiný shop ale podobní unterwasermani jako ti nahoře. Nakupoval tam někdy někdo?

tudy odkaz
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2023 , 9:53   Citovat  

Relativně nedávno jsem kupoval u alukola Praha Motol, mají také víc eshopů. Bral jsem alu i pneu s montáží. Dodání cca 2 týdny na prodejnu. Jen jsem si počkal cca 30 minut na obutí pneu na ráfky.
V té České Lípě mám vybrané kola, a až pojedu přes Lípu,chci se na ně podívat, píšou že je mají skladem,tak uvidím jaká bude zkušenost na prodejně.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.6.2023 , 17:15   Citovat  

Ajsik napsal:
Relativně nedávno jsem kupoval u alukola Praha Motol, mají také víc eshopů. Bral jsem alu i pneu s montáží. Dodání cca 2 týdny na prodejnu. Jen jsem si počkal cca 30 minut na obutí pneu na ráfky.
V té České Lípě mám vybrané kola, a až pojedu přes Lípu,chci se na ně podívat, píšou že je mají skladem,tak uvidím jaká bude zkušenost na prodejně.

Alukola cz na ty vím že je spoleh. A právě jim dělají špatné jméno alukola com kteří s nimi nemají nic společného. Klidně bych nakoupil tam ale nemají model kol který chci. I když stejného výrobce tam mají. Asi jim zkusím napsat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2023 , 18:34   Citovat  

Dnes jsem byl v té České Lípě okouknout ráfky které mám vybrané, abych viděl jakou mají ve skutečnosti barvu. Akorát přebírali zboží, tak měli zarovnanou dílnu rafkama. Vypadá že mají opravdu spousty kol skladem. Jednání super, hned se mi věnovali a přinesl požadovaný ráfek. Vše ok. Takže teď dojedu letní sadu a v září jdu nakupovat do Lípy. je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2023 , 19:08   Citovat  

Ajsik napsal:
Dnes jsem byl v té České Lípě okouknout ráfky které mám vybrané, abych viděl jakou mají ve skutečnosti barvu. Akorát přebírali zboží, tak měli zarovnanou dílnu rafkama. Vypadá že mají opravdu spousty kol skladem. Jednání super, hned se mi věnovali a přinesl požadovaný ráfek. Vše ok. Takže teď dojedu letní sadu a v září jdu nakupovat do Lípy. je to dobrý je to dobrý
dík za reference. Dobré vědět. Zkus se jich pak zeptat aspoň na to proč mají troje webové stránky Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2023 , 19:57   Citovat  

FastCivic napsal:
dík za reference. Dobré vědět. Zkus se jich pak zeptat aspoň na to proč mají troje webové stránky Velmi šťastný

Tak ono i ty alukola Motol mají víc stránek a mají tam i rozdílné ceny. Na jedné stránce jsem objednával alu, na druhých pneu a stejně mi to pak zkompletovali. Velmi šťastný Podle mě jim nejde o to provozovat jedny stránky, ale zabrat více zapamatovatelných názvů,aby byla větší šance že na jakékoli jejich stránky vyhledavaš. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.6.2023 , 8:34   Citovat  

Ajsik napsal:
Tak ono i ty alukola Motol mají víc stránek a mají tam i rozdílné ceny. Na jedné stránce jsem objednával alu, na druhých pneu a stejně mi to pak zkompletovali. Velmi šťastný Podle mě jim nejde o to provozovat jedny stránky, ale zabrat více zapamatovatelných názvů,aby byla větší šance že na jakékoli jejich stránky vyhledavaš. Úsměv

Na mě to působí opačně. Mě to znejistilo. A ty průhledné recenze jakbysmet Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti aaaalu aluapneu alulikvidace
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina