Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Smradok: Honda Civic GT EW3 1986
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Smradok je teď offline  Smradok
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2019 , 8:01  Naposledy upravil Smradok dne 6.3.2020 , 7:59, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahojte, tak predstavím Vám nový prírastok v rodine a postupne sa podelím s Vami o foto a skúsenosti a prípadne rady od Vás přátele . Ide o Hondu Civic 3 generácie r.v. 1986 v pôvodnom stave od 2.majiteľa z CZ s motorom D15A3 12v 74kw/5750ot/min. s hmotnosťou v TP 855kg.
Karoséria je samozrejme chytená koróziou ale nie je to ako ementál/pod gumoasfaltom to miestami klamalo /. Podarilo sa mi zohnať jeden kompletný prah až po lištu, druhá strana sa bude pravdepodobne vyrábať nakoľko sú tam jednoduché ohyby. K autu som dostal nejaké diely aj originálne dobové disky R13x5J,
Ako prvé som na aute vymenil olej a filtre nakoľko to majiteľ dlhšiu dobu neriešil/ palivový filter bežne nedostupný
Auto putovalo do garáže a ako prvé sa bude meniť zadné hučiace ložisko.
Čo a ako ďalej s autom sa bude diať Vás budem informovať občasnými príspevkami, nakoľko na aute sa nebude každý deň robiť.

DSC_2755.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_2755.JPG, 1.35 MB

DSC_2759.JPG

DSC_2759.JPG, 1.29 MB

DSC_2760.JPG

DSC_2760.JPG, 902.52 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.3.2019 , 9:36   Citovat  

Velká paráda, držím palce!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.3.2019 , 14:55   Citovat  

Vítej v Showroomu,
nechť se Ti podaří a zadaří co si plánuješ ... Úsměv
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2019 , 19:00   Citovat  

No konecne nejake info.Kdyztak davej fotky z rekonstrukce.Vsechno nam nafot,at my ostatni mame radost,ze je na tom spatne i nekdo jiny Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2019 , 15:46   Citovat  

Ďakujem pekne budem to potrebovať Úsměv , takže nedeľa patrila vločke a skúsili sme sa zoznámiť hlbšie, ako prvé bolo potrebné zistiť ktoré ložisko hučí, kolesa sa vo vzduchu netočili takže kolesa - bubne dolu a bolo jasne vodičova strana a spolujazdcova o nie veľa lepšie, Tak to valím bulvy rozhodol som sa teda že ložiska pôjdu obe dolu, samozrejme na vodičovej strane ostal krúžok z ložiska ale zachviľu ho 125mm kotúč flexi presvedčil Je to tam. , ako som ďalej pozeral na to obloženie, bubon, nápravu začal som uvažovať teda nad tým keď už je všetko dolu že pôjde aj celá náprava na komplet repas spolu s brzdami , už by možno bola dolu ale zdržala ma jedna skrutka /mal som k dispozícii nekvalitné vrtáky naštvanej / ktorá bola na kryte pri palivovom systéme ale nakoniec som vyhral Velmi šťastný
==========
takže náprava je očesaná a čaká na povolenie dosť podstatných skrutiek -pozdĺžne ramená, panghartka , a asi len tlmiče na vrchu
ZATIAĽ TAKTO

DSC_2862.JPG

DSC_2862.JPG, 308.02 kB

DSC_2870.JPG

DSC_2870.JPG, 347.6 kB

DSC_2879.JPG

DSC_2879.JPG, 381 kB

DSC_2898.JPG

DSC_2898.JPG, 299.27 kB

DSC_2899.JPG

DSC_2899.JPG, 289.22 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2019 , 18:59   Citovat  

Pekne bubinky,vypadaji uplne stejne,jako na c4g,nebo c5g.Ale ty zadni raminka maji uzasne ladny tvar.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2019 , 8:54   Citovat  

Dalej som mal naplanovane zhodenie komplet zadnej napravy, co sa bez vacsich problemov aj podarilo / lepsie ako u novsich/, napravu som si celu odniesol aby som ju mal po ruke, dalej som sa ju pokusal komplet rozobrat co sa podarilo az na klasicke dva sroby na tlmicoch, ktore som urezal nakolko aj tlmice su K.O., takze co som mal naplanovane dopadlo celkom fajn.
Este som skusal ocistit ramena od gumoasfaltu aby som vedel ako postupovat pri naslednej ochrane, zaujimave prekvapenie prislo po ocisteni vrchneho nastreku ktory sa dal oskrabat a narazil som na original /asi nastrek s vyraznou strukturou ako gumoasfalt/ ale mega odolny, rozmyslam ze ho asi ani nejdem odstranovat mechanicky by to bolo velmi narocne a asi ho ponecham alebo nejake napady ?
Co by bolo najlepsie dat ramena/celu napravu asi nie/ do uplneho cisteho kovu/ramena su takmer bez hrdze /iba trosku pri brzdovych hadickach /alebo nejaky nater na uz existujuci nater, ktory zakonzervuje to ako celok ?

Dakujem za akekolvek rady a skusenosti s odolnymi povrchami a natermi OK
Úsměv

nejake foto samozrejme Mrk

DSC_2938.JPG

DSC_2938.JPG, 1.18 MB

DSC_3043.JPG

DSC_3043.JPG, 709.34 kB

DSC_3045.JPG

DSC_3045.JPG, 953.41 kB
   Návrat  
Mickey Mouse je teď offline  Mickey Mouse
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2019 , 23:34   Citovat  

Zdravím, za mě bych doporučil vše očistit (ramena,nápravnici),co to jen půjde, na to dát komaxit (vypalovanou barvu) a pak nějaký odolný nástřik kvůli kamínkům,soli adt.Je to trochu pracné, ale rozhodně Vám to hondička časem vrátí- minimálním servisem a maximální spolehlivostí a odolností
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2019 , 13:22   Citovat  

Trocha som sa konečne posunul, nakoniec som našiel metódu čistenia ramien a všetkého od toho sajrajtu kvalitného japonského Úsměv a to plameň špachtla a so zložitejšími tvarmi si poradil ocelovy kartač .Silentbloky z ramien sa vylisovali / vytrhli sa z puzdra pod lisom nie vo zveraku / a ocistilo sa vnutro od gumy pred pieskovanim,co je dobre pretože nove silenty rataju s tym ze puydro tam ostane Úsměv Následne sa všetko opieskovalo a zaniesol som to do zinkovne čo mi prišlo ako rozumná voľba, keď všetko bolo hotové tak na ramena som naniesol ešte Zingu kvoli podkladu pod farbu a zároven ďalšej ochrany a nasaledne alkyton, niekde som daval miesto Zingy od Alkytonu Galvinol a nato uz farbu nejaku/foto dodam neskor/. Diely aktuálne sa sušia. A konečne som doobjednal posledné diely na doskladanie zadnej nápravy tak snáď čoskoro to bude pojazdné Se stydím
A pre doplnenie nejakých Tech.info som dostal odpoveď od importéra Hondy SK že moje auto nie je vybavené Katalyzatorom tak musím chodiť každý rok na emisnú kontrolu - preto musím/chcem byť dovtedy na kolesách, poslali mi aj poštou list na zaklade ktorého mi prepíšu blbost vo veľkom TP kde mam KAT, ABS,ASR, SEDAN Je to tam.
pár foto

DSC_3271.JPG

DSC_3271.JPG, 1.12 MB

DSC_0352.JPG

DSC_0352.JPG, 571.04 kB

DSC_3397.JPG

DSC_3397.JPG, 892.36 kB

DSC_3280.JPG

DSC_3280.JPG, 795.83 kB

DSC_0355.JPG

DSC_0355.JPG, 537.21 kB

$_57 (2).JPG

$_57 (2).JPG, 441.5 kB

DSC_0433.JPG

DSC_0433.JPG, 805.78 kB

DSC_0434.JPG

DSC_0434.JPG, 600.26 kB
   Návrat  
Mickey Mouse je teď offline  Mickey Mouse
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2019 , 13:27   Citovat  

Pěkná práce je to dobrý
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2019 , 7:55   Citovat  

koukám že jsi vytloukl silentbloky, kde máš v plánu sehnat nové?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2019 , 14:36   Citovat  

Ahoj, jedine pre nas dostupne riesenie je kompletny set od energysuspension na cele auto Úsměv

energy.PNG

energy.PNG, 350.1 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2019 , 12:45   Citovat  

Aktuálne takmer všetko pripravené na zadnú nápravu. Podarilo sa mi zohnať za pár korún tlmič výfuku ktorý stal niekoľko mesiacov v nejakom sklade v CZ tak som ani neváhal. Podobne boli na tom zadne svetlá ktoré sa objavili na internete v CZ tak som hneď po ne išiel /jedno moje pôvodne je poškodené a do náhrady pri tomto aute nič nie je na škodu Je to tam. /. Všetky silenty parádne sedel, bubne hádam tie brutálne teploty vydržia Velmi šťastný /všetky dosadacie plochy budú ešte upravené pred montážou/. A ako posledné som chcel odstrániť gumobordel a hnus ponad kolies aby sa odhalilo všetko zlé a aj dobré. Po pár hodinách som vyskúšal metódu ako na ramená a tá sa osvedčila neuveriteľne najlepšie. Aktuálne kasňa sa nerieši tak som to zatiaľ zakonzervoval sprejom - nejakým uvoľňovacom korózie a zároveň aby to nehrdzavelo ako je na foto.

DSC_3518.JPG

DSC_3518.JPG, 752.64 kB

DSC_3498.JPG

DSC_3498.JPG, 822.97 kB

DSC_3492.JPG

DSC_3492.JPG, 762.11 kB

DSC_3488.JPG

DSC_3488.JPG, 622.63 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2019 , 15:09   Citovat  

Konečne som sa dostal sem, tak aspoň nejaké aktuálne info, na Honde som koncom leta dával zadnú nápravu dokopy s tým že keď
všetko by som postíhal, skúsil by som ísť na emisnú kontrolu ktorú musím absolvovať každý rok alebo to dočasne odhlásim. Nevedel som či to stihnem postaviť do stavu aby som s tym mohol odist Se stydím Všetko išlo dobre až na jedno rameno na najvacsou silente kde som nemohol chytit zavit v matici na kasni /stravil som s tym cca 2 dni aby som nemusel rezať / bohužial neuspešne takže povodna matica odrezana , a nahradená predlženou maticou . Toto by bolo a ostávalo mi spojiť tlmiče s kasnou. Naivne som si myslel ze to jednoducho sám dám - veru nie takze s pomocou kt. mi vycentrovali tlmiče do uloženia som auto spustil dolu, zatažili a bolo Je to tam. . Ďalej sa nahodili komplet brzdy premazalo sa čo bolo potrebné a postavil som to na kolesá. Už ostával len výfuk ale predtým som ešte vymenil sviečky čo by mohlo pomoct pri emisiach. Chvílu som dúmal rozoberal aj zbytočne masku ale podarilo sa Úsměv . Pred garážou mám k dispozícii nájazdy takže som ich využil na montáž výfuku / pokiaľ som si všetko nachystal bola tma naštvanej ale nevzdal som sa, výfuk sa nahodil pasoval perfektne.
Taká pre mňa zaujímavosť pre mňa že honda má chladenie oleja viď foto. /viem že to mali nejaké silnejšie modely concerta a asi aj iné to už neviem /
Auto som nakoniec zobral na emisnú / len skúšobnu/ že len pichne sondu do výfuku aby sme vedeli či vobec dačo v norme bude, všetky hodnoty sa zdali byt OK tak vraví ideme merať Tak to koukám! Tak to koukám! vravím oka pome Mr. Green Hondička prešla teda bez katu na STK označovana ako ,, ŠPINA ´´ Velmi šťastný . Cestou tam som prešiel ale cca 50km od kedy stala cca 3/4 roka, všetko samozrejme smrdelo a na pumpe jedna brzda horúca Tak to koukám! vravím dúfam sa to rozchodí a aj tak bolo po niekoľko km už nebol bubon horuci a sadlo si všetko správne a odtiľ opat išla do garáže.

Aktuálne som dal dolu predné kolesá a očistil som všetko čo sa dalo so zhodeními podblatníkmi očistiť od hnusného GUMOBORDELU. prípadne sa rozchodia predne brzdy poriadne premažu a nič moc viac zatial. / v buducnosti je plánovaný swap na 242mm brzdy s poriadnou kombináciou materiálov a brzdového posilovača z CRX D16/

Ďalej v pláne je pravdepodobne šetrenie na liečbu karosérie ktorá sa dosť značný obnos vyžiada / nesprávne aplikovaný gumoasfalt spravil svoju najlepšiu úlohu akú vie, teda všetko čo sa nachádza pod ním čo nie je správne ošetrené si žije svoj život Bueee / je to obrovská výzva, ktorú mám pred sebou ale dúfam že sa všetko podarí a nájdem správnych ľudí lebo Honda

Držte palce a zas o dosť dlhú dobu papa papa

DSC_4223.JPG

DSC_4223.JPG, 836.72 kB

DSC_4226.JPG

DSC_4226.JPG, 1.04 MB

DSC_4232.JPG

DSC_4232.JPG, 1.21 MB

DSC_4237.JPG

DSC_4237.JPG, 1.03 MB

DSC_4272.JPG

DSC_4272.JPG, 924.44 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2019 , 11:18   Citovat  

Dobrá práca.Nájezdy ze svodidel dobrý nápad Velmi šťastný .
To je dobře,že ti emise vyšli.Ja byl teď shuttlem,co mám od ledna,tak jsem měl taky strach,ale dopadlo to dobře.STK taky.jsem si oddechl.
Ten olejový filtr je jak píšeš z DOHC D16 concerto/CRX/rover
Gumoasfalt se na auto dává před prodejem,nebo posledním STK,aby technik nic neviděl.
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2019 , 15:32   Citovat  

Olejový chladič je origo z výroby na motorech EW3 pro civic 3g. je to dobrý
Přeji výdrž k dokončení projektu přátele

oil cooler EW3.jpg

oil cooler EW3.jpg, 1.19 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2023 , 22:59   Citovat  

Po troška dlhšej pauze Velmi šťastný pridám nejaké info. S autom som nerobil v podstate nič až raz keď som ho bol preštartovať začalo auto nejako divné zvuky vydávať Tak to koukám! moc som neriešil nebol čas a veľmi ma to znepokojilo kedže s motorom som nechcel robiť žiadne rozborky, po tom som bol dlhšie odcestovaný a ku autu som prišiel po zasa dlhej dobe s baterkou že ho nakopnem , pozrel som na zapalovacie cievky a jedna bola dosť vysunut zo sviečky a tak som ju vrátil, po ohriati motor nevydával žiadne zvuky a to ma potešilo Úsměv Medzičasom ako takmer každý deň pozeraním dielov na tento civic po internete som natrafil na nemožne, komplet lavy a pravy prah s ukončeniami a zadné lemy Tak to koukám! Je to tam. myslim že prahy išli s nemecka hadam s nejakej stodoly a lemy niečo podobne asi nemecko, všetko zaprášene ako z 86 teho HaHaaa

ideálne by bolo tieto diely nejako zoskenovať resp. spraviť podľa nich formy nejake jednoduché nakoľko sú to fakt velmi podarene diely ktoré sa už asi nikde nevyskytuju, keby náhodou niekto vie o nejakom sposobe sem s nim Úsměv

nedávno som náhdoou u nas na bazoši natrafil na rozpredávanie internetového obchodu s doplnkami atd. a predavali pancierove hadice za 1/3 cenu a v zozname od hadic bol aj moj civic tak som neváhal Úsměv

Rozhodol som sa že auto nejdem dávať do top továrenského stavu a podobne veci nakoľko zháňanie veci na túto generáciu nie je vôbec jednoduché takže to by bol nezmysel, ešte keby to nebolo treba vyvárať a bolo by v inom stave tak Možno ale takto nie,
chcem to dať klampiarovi spraviť / prahy lemy a podlahu, ošetriť / a spraviť auto po technickej stranke funkčné a užívať si ho sem tam slalom a tak . Konečne mám už aj kontakty na niekoľkých klampiarov po okolí ktorých som aj prácu videl, čoho som sa najviac obával. Úsměv

Zatiaľ takto, takže možno budúci rok sa pohnem uvidím ako to celé vyjde keďže teraz sú v rodine priority inde ale nevzdal som sa jej a nechcem sa jej vzdať pokiaľ to bude možné H+

IMG_20230702_101107500.jpg

IMG_20230702_101107500.jpg, 504.46 kB

IMG_20230702_100815537.jpg

IMG_20230702_100815537.jpg, 555.17 kB

IMG_20230702_101122048.jpg

IMG_20230702_101122048.jpg, 342.62 kB

DSC_7287.JPG

DSC_7287.JPG, 678.18 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2023 , 14:45   Citovat  

Hurá! Tys to nevzdal.
S tyma dílama na staré vrány je poslední dobou problém. Nejen karosarske díly,ale už i spojkove lamely a sady.
Jsem hledal lamely 210mm na 21zubu a je to marné. Na CRX1 1.6,accord 2 a 3,prelude 2,shuttle a c4g do 88 nejde nic sehnat.Sachs to už nedělá, další hromada výrobců nedostupná. Jedině nějaké Japko.Objednal jsem v racingshopu aspoň exedy 200mm,tak snad ji dodají.
Kdo má převodovku a má na mrkvě 21zubu a ne 20, tak má už dnes skoro smůlu.
Abych nebyl negativní mám tu zrepasovany alternator z c3g EW3.Nové ložiska, kroužky a uhliky.Kdybys ho chtěl.
Jsem ho repasoval,kdybych potřeboval do c4g. Lisi se jen detaily a remenici.Jinak je asi zaměnitelný.Pak jsem objevil krabici kde je možná pár věcí z c3g
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2023 , 16:00   Citovat  

Tyjo ty prahy a lemy, to je pěkná koupě! Ono i ta světla co jsem si ted přečetl výše. Sehnat na tohle auto díly je opravdu bída. Sám sháním pozičku a světlo.

Kdyby jsi někdy potřeboval blinkry do nárazníku, tak se dají sehnat nové od DEPA na mazdu 626 a jsou úplně stejné OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2023 , 20:42   Citovat  

Světla s pozickama a blinkrama +listu mezi zadni světla jsem prodal před 2lety a měl jsem to tady na bazaru snad rok Smutný + jako bonus jsem k tomu daval rozdelovac.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2023 , 20:47   Citovat  

Hoď nám sem nějaké fotky interieru, prosím,prosím.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2023 , 22:36  Naposledy upravil Smradok dne 4.7.2023 , 15:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak s tou spojkou teda vôbec netuším akú mám Se stydím noo a alternátor si mi pripomenul nakoľko stále hladam diely tak sa mi nejake podarilo z Európy zatial pozhánať a jednu krabicu dielov čo mi prišla bol tam aj alternátor mal by byt na 3g ale či je neviem som neporovnaval / viď foto asi vieš skôr / , pozičiek mám už asi viacero som si povedal že nič pri tomto aute nie je naviac Velmi šťastný ale možno nejaká sa nájde naviac , a mimochodom sa mi podarilo fakt za pár Eur zohnať z indonezie pozičky ktore idu na ebay za uplny nezmysel

Ešte jeden balik prišiel z cyprusu kde mi chalan poslal nejaké veci kable, vodnú pumpu domec termostatu a ešte nejaky hliníkový odliatok

Na ebay som dakou náhodou natrafil na jdm obrysovky za par e

čo sa týka svetiel to je čistá ihla v kope sena Smutný ja mám náhodou kupene oem stanley prave, ale ja ho mám na aute poškodene, na ebay idu take 400e + Bueee , ešte ľavé a bude dobre

Disky som zohnal drag 902 r14x6 ako dobové kolesá a potom do zasoby kyowa dobrý pomer medzi váhou a kvalitou tiež r14, taký max priemer na tento civic pre mma

Edit: Nechtiac som si zmazal časť z pôvodného príspevku to mi hlava nebere

DSC_5791.JPG

DSC_5791.JPG, 700.72 kB

DSC_5792.JPG

DSC_5792.JPG, 618.76 kB

DSC_5794.JPG

DSC_5794.JPG, 765.52 kB

356379708_987893728917177_614097565455624501_n.jpg

356379708_987893728917177_614097565455624501_n.jpg, 169.64 kB

DSC_2585.JPG

DSC_2585.JPG, 954.12 kB

DSC_2586.JPG

DSC_2586.JPG, 829.51 kB

DSC_3080.JPG

DSC_3080.JPG, 780.36 kB

DSC_5100.JPG

DSC_5100.JPG, 543.69 kB

DSC_6170.JPG

DSC_6170.JPG, 529.56 kB
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2023 , 8:36   Citovat  

Ty 5ti paprskový kola jsou super! Já jsem loni na 3Géčku sehnal 13" ATS Pepper potts. No, tu přední lampu závidím Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2023 , 8:10   Citovat  

Určitě to bude c3g,ale podle reglu,který má 3 piny v konektoru je to asi pro karbec a ne pro stříkačky.
Se podívám,co ještě z c3g najdu.

20230707_090922.jpg

20230707_090922.jpg, 1.01 MB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2023 , 16:06   Citovat  

Tak našel jsem starter. Vypadá docela podobně jak c4g, ale mám tam napsané CRX1/C3g.Je jak nový.V krabici crx1 mám bohužel věci z c4g predface,ale našel jsem kličky na okna,ale ty jsou snad stejné i na c5g. Nasel jsem krabici,kde je popelník c3g,ale jinak jsou tam různé krytky pojezdu a jiné malé plastiky, středové zrcátko jenom mám pocit,že neco je z prelude 3g, co se mě tam primichalo a kterou jsem bohužel nikdy neměl Bueee
Kromě toho altiku bych ti to dal za odvoz...ještě budu hledat dál.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.7.2023 , 20:12   Citovat  

Tak som sa vrátil na chvíľu k Honde, vymenil som olej pretože predčasom som vytiahol mierku a bolo to vodného skupenstva a nie ako olej Se stydím tak pre istotu dostala nový. Akurát pri pohľade na olejovú vaňu sa mi vždy chce plakať hrdza/buchnutá /závit určite prerábaný lebo tam je vypúšťacia skrutka s vonkajším priemerom 15,6mm Tak to valím bulvy tak premýšľam nad kúpou novej. Len taký detail v EU stoji cca 190 e a v USA /rockauto/ sa pohybuje okolo 75 e tak rozmýšľam lebo som odtiaľ nikdy nekupoval ako to je s dopravou clo dph atd či sa to oplatí. Potom by sa riešila už aj prepážka do vane už keď to bude nove len keby náhodou VTEC .

Tak isto som spravil aj s chladiacou zmesou nakoľko som netušil kedy bola menena a predsa kadečo sa vyzráža a podobne.
Akurát určite tam nie je pôvodný chladič lebo nebol tam žiadny kohútik ako som bol u každej H+ zvyknutý ale len taká zátka plastová kde som si nebol istý čí vôbec ju povolím/ vyšrobujem/ neutrhnem a tak Ble takže som radšej zvolil cestu menšieho odporu a vytiahol som dolu z chladiča hadicu / aj som sa trochu okúpal v G11 kedže som chcel opatrne ale nevyšlo pořádnej výtlem /. Nádržku som tiež odmontoval preventívne a aj dobre vnútri bordel usadenina na spodu tak to sa vyčistilo.

Všade kde vidím nejaký hrdzavé hnusné skrutky tak to riešim po svojom a dávam nerezové. Neuveriteľné že na tak starom aute človek povolí takmer všetko akože aj na podvozku čo nechápem ale je to samozrejme super Úsměv A alternátor som odfotil aký mam na aute tak je to nakoniec ten 3 PIN.

Pridávam aj nejaké fotky, bordel si netreba všímať a svetlo nebolo ideálne./ aj interiér Mrk /

IMG_20230726_151527167.jpg

IMG_20230726_151527167.jpg, 570.05 kB

IMG_20230726_160420048.jpg

IMG_20230726_160420048.jpg, 342.55 kB

IMG_20230726_163211605.jpg

IMG_20230726_163211605.jpg, 376.3 kB

IMG_20230726_163259448.jpg

IMG_20230726_163259448.jpg, 600.37 kB

IMG_20230726_163304107.jpg

IMG_20230726_163304107.jpg, 639.98 kB

IMG_20230726_163314271.jpg

IMG_20230726_163314271.jpg, 854.18 kB

IMG_20230726_163319342.jpg

IMG_20230726_163319342.jpg, 585.85 kB

IMG_20230726_163324572.jpg

IMG_20230726_163324572.jpg, 626.13 kB

IMG_20230726_171518796.jpg

IMG_20230726_171518796.jpg, 426.73 kB

IMG_20230726_171608747.jpg

IMG_20230726_171608747.jpg, 891 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2023 , 18:18   Citovat  

No konečně interiér. Je krásný. Psal jsem ti SZ,hledal jsem Onckovi packu blinkru a našel jsem páčky z C3g.Jak je to sexy,když ta steracova je níž než blinkrova. Je to vidět i u tebe na fotce Velmi šťastný.
Tak asi se lišila kabeláž predface a poface, nebo nevím.Je v tom jiný regl.
Máš tam chladič oleje,to je dobré znamení Velmi šťastný
Jak pojedeš přes moravu, tak napiš. Dávám ti to do krabice Velmi šťastný
To radio je taky pěkné.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2023 , 8:31   Citovat  

Přední světla bych měl mít ještě ze svých dob s C3G. POkud bude zájem, podívám se, v jakém jsou přesně stavu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2023 , 20:21   Citovat  

mad_zed: áno prepáč čítal som zabudol som odpísať , kľudne to zhromažďuj určite mám o tie veci záujem veľmi pekne ďakujem za ochotu přátele tie páčky som si ani nevšimol sranda Úsměv

Minor: super kľudne ak by sa našli a boli by v schopnom stave tak kupujem lebo ľavé momentálne nemám k dispozícii ale aj tak na sklad sa určite hodia všetky veci na toto už raritné vozidlo Mr. Green , taktiež Ďakujem přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.8.2023 , 9:31   Citovat  

Trochu mi to trvalo.
Hella, bez poškození. Pak mám ještě pár asi origo Nankang, ale tam jsem se nedostal k focení.

C3G světlo levé 1.jpg

C3G světlo levé 1.jpg, 509.56 kB

C3G světlo levé 2.jpg

C3G světlo levé 2.jpg, 548.16 kB

C3G světlo levé 3.jpg

C3G světlo levé 3.jpg, 467.41 kB

C3G světlo levé 4.jpg

C3G světlo levé 4.jpg, 467.44 kB