Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autoelegance Brno - Honda Reckovice
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
myst je teď offline  myst
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 9:28  Naposledy upravil myst dne 23.4.2012 , 15:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Procitala jsem si tuhle sekci a vsimla jsem si, ze tu nikde neni separatni topic se zkusenostma z Autoelegance Brno. Ja si ale myslim, ze pokud si nekdo zaslouzi vlastni topic s chvalou, tak jsou to prave oni.

Pokud tu je, tak se omlouvam, ale v tom pripade ma spatny nazev =)

Chci se podelit o zkusenosti:

Nejdulezitejsi cast byla GO motoru, coz byla velmi citliva zalezitost, protoze ne kazdy mechanik si troufal na GO K24.

Obratila jsem se na Aliena (Mr. Tomas Hajek) a tak jsme skloubili 120k prohlidku, GO motoru, vymenu retezu, akumulatoru a spojky.

Pote mi jeste volal, ze je potreba vymenit silenty na predni naprave, tak jsem to odsouhlasila a jelo se dal.

Pri prevzeti se mi osobne zarucil za motor a muzu rict, ze nelhal =) Uplynul rok, motor si nesezere ani kapku oleje a vsechno funguje bezvadne.

Pokud potrebujete vetsi zasah do auta, urcite stoji za to zajet si do Brna a priplatit si.

Co se tyce malych oprav a doplnujicih zalezitosti - obrovska ochota ze strany MattiKa, bezproblemove jednani a velka trpelivost (dokazano pri scence pana s Jazzem a rozbitym trojuhelnickem)

Takze dekuji Aliene, MattiKu a the.Dcotor Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 12:01   Citovat  

Zatimco k chvale AE se muzu pouze pripojit (jezdim tam uz nekolik let s Accordem a momentalne je tam targa), nemuzu nebyt off-topic: 120k prohlidka spojena s GO?!? Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 12:09   Citovat  

Přečti si recenzi od Myst a pak tu diskuzi pod ním, máš to tam všechno napsaný.
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 12:26   Citovat  

Take pridam sve kladne hodnoceni Mrk

U me se jednalo o vymenu rozvodaku v 90k a davala se komplet sada s prestavbou na mechanicky napinak. Jsem rad ze se do toho klukum bez problemu chtelo. Prazske servisy o pojmu prestavba napinaku nemaj ani tuseni oc jde a vetsinou jejich slova koncila tim ze kdyz si to sezenu tak mi to tam asi daji. Jenze cena v Praze za vymenu rozvodu dalece prevysovala cenu v Reckovicich s vymenou oleje v prevodovce a zapujcenim auta na pul dne pořádnej výtlem . Tim chci rict ze panove vedi co delaji a co do auta patri. Je to levnejsi nez Praha Mrk Me osobne se vyplati zajet si do Brna a auto sverit do rukou odbornikum. Jde celkove o pristup lidi a ten jejich je k nezaplaceni je to dobrý Pro me je Alien zaruka kvality, jistoty a bezpeci.
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 12:48   Citovat  

Majlou napsal:
...Pro me je Alien zaruka kvality, jistoty a bezpeci.

jako Pampers =D

skyline: jak rekl Stepa.. je to popsane v mem topicu. Nutne to nebylo, ale bylo nutne vymenit retez a uz i to je drahe. Kdyz mi auto zere olej a musim stejne menit retez, tak jsem se rozhodla to udelat vse najednou, nez delat GO az po 50k km, ale menit retez znovu.
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 14:50   Citovat  

Přidávám se ke kladnému hodnocení OK Jezdím tam pravidelně a přístup kluků - Mattika a the.Doctora je skvělý ! přátele
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 14:55   Citovat  

Přidávám se, jezdíme celá rodina a maximální spokojenost.
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 15:06  Naposledy upravil Danny1987 dne 24.4.2012 , 7:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Přidávám se k velmi kladnému hodnocení obou příjimacích techniků Mattika a the.Doctora OK , zde to pro mě ovšem končí KO ...
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 15:08   Citovat  

Od té doby co jsem se přistěhoval do Brna tak taky nejezdím jinam.
Jsou až neuvěřitelně ochotní a docela mě potěšilo že sami doporučí i neoriginální čí použité díly pokud jsou mnohem levnější a nic zásadního to neovlivní.
Sice bydlím kousek od Honda Židenice, ale tam raději nejezdím. Asi to bude tím že tam raději vidí novější auta, na kterých mohou víc vydělat.
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 19:00   Citovat  

Taky už tam nějaký pátek jezdím a spokojenost. OK Mattik a Doktůrek jsou fakt dobří. je to dobrý přátele
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 19:51   Citovat  

Sice jsem neměl možnost poznat osobně, ale už jenom vstřícný a ochotný přístup Mattika přes SZ vypovídá o tom, že tady tu práci dělají s láskou. je to dobrý
   Návrat  
Akouš je teď offline  Akouš
PříspěvekZaslal: 25.8.2023 , 15:01   Citovat  

Taky jedna zkušenost....
Podotýkám že doposud (a byl jsem tam několikrát z různých důvodů a s různými auty) jsem v Autoeleganci problém ani s prací, a ani s přístupem lidí neměl. Až teď....
Na Accordu z r. 2011 mi odešla do věčných lovišť elmag. cívka na klimatizaci. V Řečkovicích měli na měsíc dopředu plno, tak jsem (byť jsem tušil problém s dopravou do Židenic protože tam se staví velký nadjezd) zajel do těch Židenic. Tam řekli že ta cívka (ale že s ní udělat zároveň i spojku kompresoru), že cena cca 20.000 bez daně, a že druhovýroba neé.... Vzal jsem si čas na rozmyšlenou Ble
A se synem začali hledat -> a našli. Na motoře asi 4 kompresory, jenže ani jeden ne přesně na můj typ CU2. A v autokelly měli taky (a ten by asi i pasoval) - za 25.000. Jinak nic. Takže mladej "vyjel za hranice". Amazon, eBay, a další jiné.... Nic. A pak někde v Číně našel jak cívku tak i spojku za 600. Korun. Plus doprava 1500 a clo 900 - takže za 3000 vše. Risknul jsem to a objednalo se to. A domluvil se na opravu v Řečkovicích (páč na to staveniště v Židenicích - Honda tam je v centru stavby) jsem se zařekl že nepojedu. S mými díly neměli problém to udělat (za to palec nahoru je to dobrý) jen se tam divili že jsem to vůbec sehnal, a za kolik.
OVŠEM když jsem si potom šel pro opravené autí (ano - nejen že to fakt pasovalo, ono to i funguje) tak moje staré díly nebyly Smutný A začalo - byť slušné ale - vymlouvání se, hledání, a poté i nezvedání telefonu (a to slíbili že se ozvou). Takže jsem tam zajel a -> no nic. Nemají to, někdo to musel asi vyhodit. Mě to však připadá že si to někdo musel asi vzít. A schválně. Pro sebe, pro kámoše, pro někoho.... Pro někoho kdo si to nechá zrepasovat. Za "pár" peněz. Třeba....
Ano, měl jsem nechat do objednávky práce napsat že díly chci zpět ale jak říkám, dřív nikdy problém a vždy ty staré díly vrátili. Nenapadlo mě že....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autoelegance Brno - Honda Reckovice
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina