Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Článek : Špatně Vám svítí Accord 7g?
Fórum: Exteriér
6
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 11:01   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Není týden, abych po někom nepřendaval žárovky a je jedno jestli je to H1, H3, H7, ba i ! H4 !. Naštestí jsou už hodně žárovky typu HBx a ty přendat nejdou. Blbě tam žárovku lze dát jednoduše, většinou je tam nakřivo mimo vedení, výstupky a vypaluje parabolu = ale za to můžou výrobci, když tam dělají mizerný přístup. Lidé tam tu žárvku narvou za každou cenu jen aby to nějak svítilo a nemuseli se s tím párat. Někdy si připadám jak gynekolog Velmi šťastný A jak píše Martin T. tak světlo nesvítí obráceně, ale rozptýleně a před auto jako mlhovka - prostě uplně na wc Úsměv

jj, už jsem jí tam jednou takto nakřivo vinstaloval a dokonce si toho nevšimli ani v APM při seřizování světel Velmi šťastný Až další servis mi vysvětlil, co se stalo. A to jsem se tentokrát snažil dát je tam pořádně - za světla, v klidu, apod. A stejně to zase nesvítí.

Vaciii napsal:
Ono to tam jde dát obráceně? Světlo přeci láme ten tvar hliníku před žárovkou, ne? Jestli se to to láme obráceně,

tvar světla na zdi před autem:
      ___   ___
___/ ___/ --> OK

___   ___
     \___ \___ --> Ne OK

tak tam máš světla z anglána Velmi šťastný

vypadá to spíš jako ta druhá varianta, proto mě to přivedlo na tuhle myšlenku. Posuzoval jsem to ale zatím jen dle odrazu od auto předemnou. Zkusím zajet ke zdi. OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 11:38   Citovat  

Halogén to maju trocha inak ako je na obrázku, obrázok reprezentuje xenon ( konkrétne a7g) . Ale halogén musi mat taktiež vľavo ploche a vpravo zdvihnuté. Opak = UK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 14:10   Citovat  

Martin T. napsal:
No právě, že u Accordu už se mi taky podařilo dát H1 do reflektoru obráceně (a to si o sobě myslím že nejsem blondýna Velmi šťastný ). Není to tak, že by svítila "obráceně" ale světlo bylo rozptýlené a svítilo bokem. Bohužel to na světlometu není 100% blbovzdorné a když to člověk mění na cestě potmě, tak je velmi lehké ji tam dát obráceně.

Svítí rozptýleně i proto,že není tak hluboko jak má být. Já to včera zkoušel a bylo to v noci ve tmě a prostě obráceně tam nesedne,když máš cit je to znát že se pořád kolíbá a nesedí pevně...

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 14:34   Citovat  

markos napsal:
Halogén to maju trocha inak ako je na obrázku, obrázok reprezentuje xenon ( konkrétne a7g) . Ale halogén musi mat taktiež vľavo ploche a vpravo zdvihnuté. Opak = UK

UK verze svítí nějak takto,levá je zdvihnutá a pravá plochá,dokonce si tu fotku někde použil ty Velmi šťastný
Jinak rozptýlené světlo může dělat i parabola v háji...

h1 UK.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
h1 UK.jpg, 35.29 kB

markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2016 , 14:44   Citovat  

JJ, super díky ja som aj zabudol Velmi šťastný

Inak ten tieň v strede tam pri žiarovke nebude, lebo tuto som ukazoval ak oto vyzerá ked sa do halogénovej paraboly dá výbojka..

Artyom je teď offline  Artyom
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2024 , 23:09   Citovat  

Zdarec, potreboval by som radu ale si dnes možnosti "vylepšenia" svietivosti u Accord 7g, konkrétne H1 projektorovy sosovkovy halogén, nájazd 270tkm a svieti to veľmi slabo, možnosti čo som zatiaľ dostal prerábku na bihalogen H7, potom rôzne predtavnove sady NHk atď biled ... Atď
Rozmyslal som dať to zrepasovat do eshopbn, nejakých 100e pýtajú a následne je možnosť tam dať H1/H7 LED žiarovku, len neviem čo od toho očakávať ...

Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2024 , 9:47   Citovat  

Artyom napsal:
Zdarec, potreboval by som radu ale si dnes možnosti "vylepšenia" svietivosti u Accord 7g, konkrétne H1 projektorovy sosovkovy halogén, nájazd 270tkm a svieti to veľmi slabo, možnosti čo som zatiaľ dostal prerábku na bihalogen H7, potom rôzne predtavnove sady NHk atď biled ... Atď
Rozmyslal som dať to zrepasovat do eshopbn, nejakých 100e pýtajú a následne je možnosť tam dať H1/H7 LED žiarovku, len neviem čo od toho očakávať ...

Taky mám H1 halogen. Svítilo mi to úplně naprd, necítil jsem se bezpečně ve větších rychlostech a především při protijedoucích SUV apod...
Na doporučení jsem koupil tyhle LED H1 tudy odkaz a šoupnul je tam. Dalo to trochu práce je tam napasovat, musel jsem přizpůsobit drátkovou pružinku.¨

Výsledek: svítí to tak o 100 % více a já se cítím bezpečně, vidím před auto je to dobrý
Není to papírově cajk. Ale přijde mi lepší mít tam něco, co svítí, než něco, co je povolené, ale vidím s tím úplné wc
Technickou to prošlo (po známosti), nikdo na mě nebliká a pokutu jsem zatím nedostal.

Artyom je teď offline  Artyom
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2024 , 13:15   Citovat  

A paraboly si kontroloval v akom boli stave ?
Rozmýšľam či by sa nenašli nejake bihalogen projektory len nemôžem nájsť... Tie bixenony asi už potrebujú nivelaciu aj ostrekovace či ? V staršich príspevkoch od Markosa to vyzerá na veľmi pekne výsledky, kontakt na neho by nebol mal by som pár otázok ...dik

Akouš je teď offline  Akouš
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2024 , 14:20   Citovat  

Já když měl sedmičkovýho Accorda CL7 tak jsem (aspoň) do dálkových dal žárovky 85W. Byli to lepší OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Článek : Špatně Vám svítí Accord 7g?
Fórum: Exteriér
6
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina