Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zmena pohledu na "svet"?
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3

Věříte?
Ano
26%
 26%  [ 6 ]
Ne
21%
 21%  [ 5 ]
Nečemu jenom
52%
 52%  [ 12 ]
Hlasovalo : 23
Celkem hlasů : 23

snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 21:19  Naposledy upravil snk. dne 17.7.2008 , 0:13, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Po tom co uvidite,se vam mozna zmeni pohled na svet.Nebo o tom uz vite?Kazdopadne,podivat se na tohle,neni vubec spatnej napad..uvitam vase nazory OK
To ze svet ovladaj penize je jasny...ale mozna je vsechno taky trochu jinak;]

DOPORUCUJU! oboje ma neco kolem 2hodin..takze si k tomu udelejte neco dobryho... OK
(Oboje dostalo da se rict,nejvetsi hodnoceni na GooGleVideo)
BTW...zvecte si to na FullScreen

zeitgeist

Odkaz

Jak spolu souvisí náboženství, 11. září, finanční korporace a lidé, disponující jistým skrytým věděním, nedostupným širokým masám veřejnosti, která žije v iluzorním světě, honosně nazývaném "realita života"..

tady je link na FULLSCREEN tudy odkaz
EndGame

Odkaz

Alex Jones - Endgame - České titulky

FULLSCREEN tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 0:02   Citovat  

musim rict,ze potom co jsem to dokoukal pred chvili ten prvni dokument,tak jsem par minut koukal jen tak doblba,jsem z toho docela spatnej... chapu,ze to tady nikoho asi nechytne..prece jenom ma to vic nez 2minuty a nidko tam netoci Hondu do 10000otacek....

ALE PROSIM ZAMYSLETE SE LIDI.... tohle neni uz (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se),tohle je horsi,nez ze umrel nekdo na motorce!!Tady nam fakt neco konci pred ocima ...doufam,ze to aspon 1 CLOVEK odtud zkoukne do konce...tohle by mel videt bohuzel kazdej.Ale i tak nam to uz nepomuzes,sam za sebe to vidim jako danou a prohranou vec. KO

PS: prvni kus o jezisi,je zajimavy...ale pokud pockate a mrknete na tom o 11.zari a dal..tak se asi neodtrhnete... je to MOC!
[b]
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 6:55   Citovat  

nech me hadat - je to vo zidech, arabech, zednarich, nafte, uranu a katolicich ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rs130 je teď offline  rs130
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 7:16   Citovat  

Tohle znám. Je to hrozně natočený, ale je v tom taky kus pravdy.
Doporučuju film Uloupené Kosovo. Je to volně na youtube.
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 7:33   Citovat  

nějaké to info na ČSFD.cz
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:47   Citovat  

No vypadá to zajímavě, takže to zhlídnu Úsměv Takový věci mě zajímaj, hlavně ta dávná historie apod. Doporučuju např. knížky od Z. Krušiny - moc zajímavé počtení.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:53   Citovat  

Za chvíli tu začnem prodávat Hlásnou věž,plánovat džihád a dál? Tak to valím bulvy
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 10:34   Citovat  

Docela jsem cekal o co jde, aniz bych se na to dival.. po precteni paru komentaru na CSFD se mi jen potvrdilo, ze se nam tady nekdo nechal zmanipulovat. Mrk Tohle nemuzes brat vazne, ale jedine s nadhledem... pak to muze byt zajime na shlednuti.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 10:41   Citovat  

jagy napsal:
Docela jsem cekal o co jde, aniz bych se na to dival.. po precteni paru komentaru na CSFD se mi jen potvrdilo, ze se nam tady nekdo nechal zmanipulovat. Mrk Tohle nemuzes brat vazne, ale jedine s nadhledem... pak to muze byt zajime na shlednuti.

tak nějak Mrk
   Návrat  
Miki je teď offline  Miki
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 11:48   Citovat  

Každý má nějaký názor na tyhle věci... ale jen pár lidí se o to zajímá. Je těžké pak dohledat někde nějakou pravdu a dozvědět se o tom něco víc jen vlastní silou.
PROSTĚ CELÝ SVĚT JDE DO SRAČEK to vidí snad každý kdo nemyslí jen sám na sebe
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 11:49   Citovat  

autor využívá stejnýho modelu jakej popisuje v duchu doby .... tzn nevzdělanost lidí , nikdo z nás tady nemůže říct že nejni a nebo je pravda to co nám v tom dokumentu poví , protože můžeme dělat závěry jen z toho co víme a autor nám taky řekne jen to co chce aby jsme věděli . mě ososbně :mravenec: když něco nevim a když zjistim jak to je tak mě to :mravenec: ještě víc
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 14:46   Citovat  

svet je krasnej G4G
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 20:14   Citovat  

kristus byl jen buřič...howg..Bůh byl Senna
   Návrat  
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 20:27   Citovat  

PAKO napsal:
kristus byl jen buřič...howg..Bůh byl Senna

tak veru tak nik ako Sena a Fredy Mercury tu neprídu!
   Návrat  
peca.gt je teď offline  peca.gt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 5:48   Citovat  

hodně zajímavá fakta OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 8:45   Citovat  

Me to prijde rozhodne vic nez zajimavy a vse co tam kdo rekl,je nejakym zpusobem dolozene dukazy.Jsou veci,ktery mi prjidou,ze se nedaji vyvratit.O tom 11.zari pochybuje i hasic kterej tam zasahoval a nikdo mu neodpovi na jeho otazky,protoze je to vymysl vsechno.Je videt,ze jsou veci o kterych nemame paru a jsou UPLNE JINAK.Ale jak bylo receno,vime jen to co nam kdo ukaze,takze "buh" vi jak to je.A i s tim bohem je to jinak pořádnej výtlem,to je proste v háji.
Desi me kam to speje.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 8:49   Citovat  

snk. napsal:
Me to prijde rozhodne vic nez zajimavy a vse co tam kdo rekl,je nejakym zpusobem dolozene dukazy.Jsou veci,ktery mi prjidou,ze se nedaji vyvratit.O tom 11.zari pochybuje i hasic kterej tam zasahoval a nikdo mu neodpovi na jeho otazky,protoze je to vymysl vsechno.Je videt,ze jsou veci o kterych nemame paru a jsou UPLNE JINAK.Ale jak bylo receno,vime jen to co nam kdo ukaze,takze "buh" vi jak to je.A i s tim bohem je to jinak pořádnej výtlem,to je proste v háji.
Desi me kam to speje.

do roku 2150 máš ještě čas Úsměv takže žádný strach Úsměv Velmi šťastný
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 8:52   Citovat  

nejlepsi byl vocas americkej , proc jdete na schuzi s komisi 911 spolecne a ne kazdy sam ? odpoved protoze se nas budou ptat na otazky a ja se tesim az jim na ne budu moci odpovedet Velmi šťastný to je vrcho dmnce to je jako kdyz se zeptam kolik je hodin a nekdo mi odpovi ze je venku hezky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 8:56   Citovat  

Destak napsal:
nejlepsi byl vocas americkej , proc jdete na schuzi s komisi 911 spolecne a ne kazdy sam ? odpoved protoze se nas budou ptat na otazky a ja se tesim az jim na ne budu moci odpovedet Velmi šťastný to je vrcho dmnce to je jako kdyz se zeptam kolik je hodin a nekdo mi odpovi ze je venku hezky

Jenze vis co je v háji?Ze vedi,ze tohle 3x zopakujou a nikdo nemuze nic!! Proste na to serou uplne :)Vedej,ze se na to zapomene!! Úsměv Oni se uz nesnazej ani maskovat a lhat.Proste k tomu nic nereknou,nebo jak rikas,odpovedej uplne na neco jinyho a v klidku Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 8:57   Citovat  

peca.gt napsal:
do roku 2150 máš ještě čas Úsměv takže žádný strach Úsměv Velmi šťastný

2150?Fakt veris,ze prezijem do tyhle doby?Úsměv ses optimista docela
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 8:59   Citovat  

snk. napsal:
Jenze vis co je v háji?Ze vedi,ze tohle 3x zopakujou a nikdo nemuze nic!! Proste na to serou uplne :)Vedej,ze se na to zapomene!! Úsměv Oni se uz nesnazej ani maskovat a lhat.Proste k tomu nic nereknou,nebo jak rikas,odpovedej uplne na neco jinyho a v klidku Úsměv

ráno jsem se stačil podívat jen na půlku? co obsahuje ta druhá? po terorismu následuje co? jsem napjatý jak šráky Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 9:00   Citovat  

snk. napsal:
2150?Fakt veris,ze prezijem do tyhle doby?Úsměv ses optimista docela

no ukazují tam, že další období začíná v roce 2150 (ryby)... tam by mohlo něco nastat na přelomu Cool
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 9:01   Citovat  

jagy napsal:

haha tak nejak
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 9:03   Citovat  

jo ty mluvis o tom zacatku..me dostal nejvic konec spis... docela sem cumel s otevrenou pusou.Hlavne mi pride,ze to docela sedi.Uvidis,docela masakr si myslim Úsměv,na me to dooost zapusobilo je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 9:04   Citovat  

drone napsal:
haha tak nejak

DRONE,nikdo necekal,ze by ses na to podival..ma to vic jak 2minuty a neprojela tam zadna Honda,takze bys to stejne nepobral Mrk

PS: a ma to titulky,takze to vubec nepoustej pořádnej výtlem
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 10:15   Citovat  

Ale nad světem se nesnaží převzít vládu jen finanční korporace... Stačí se podívat do běžných krámů s potravinama... Jen se koukněte kolik toho vlastní skvělá firma Nestlé... Za pár let nebudeme mít na výběr, protože pomalu všechny potraviny bude dodávat Nestlé a Coca Cola... KO A McDonald nás bude vykrmovat těma svejma hnusama..

PS: co třeba pořad "Detektor"???? Nesledoval někdo??? Byl taky zajímavý a nabízel myslím si, že dobrá fakta k zamyšlení.. A hle, pořad byl zrušen pro malou sledovanost, což nechápu... Protože mnoho mých kolegů z práce ho sledovalo a nejen oni... Spíš se mi zdá, že v tom byl trochu jiný záměr.. Asi se někomu nelíbilo, že měl někdo veřejný názor na tyto věci a byl odlišný než ten, který nám předhazují páni velkomožní..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 10:42   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Ale nad světem se nesnaží převzít vládu jen finanční korporace... Stačí se podívat do běžných krámů s potravinama... Jen se koukněte kolik toho vlastní skvělá firma Nestlé... Za pár let nebudeme mít na výběr, protože pomalu všechny potraviny bude dodávat Nestlé a Coca Cola... KO A McDonald nás bude vykrmovat těma svejma hnusama..

PS: co třeba pořad "Detektor"???? Nesledoval někdo??? Byl taky zajímavý a nabízel myslím si, že dobrá fakta k zamyšlení.. A hle, pořad byl zrušen pro malou sledovanost, což nechápu... Protože mnoho mých kolegů z práce ho sledovalo a nejen oni... Spíš se mi zdá, že v tom byl trochu jiný záměr.. Asi se někomu nelíbilo, že měl někdo veřejný názor na tyto věci a byl odlišný než ten, který nám předhazují páni velkomožní..

Znas Bildersberg Group?Doufam ze to pisu dobre.Jak rikas,vsechno se sjednocuje.Za chvili bude vyrabet jedna firma vsechno jidlo,druha elektroniku,treti auta...dalsi skupina bude ovladat svet.Neni to (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se),je to realita a dost se to blizi.Koukam zrovna na END GAME a neverim tomu.U nas to teprve zacne,jsme mala zeme,takze vsechno se rozjede v okolnich statech nejdrive..AMERIKA samozrejme bude prvni a pak ten rozjetej model jenom aplikujou na ostatni staty kolem...

Osobne si myslim,ze potrebujem sjednoceni,do budoucna by to stejne jinak asi neslo.Chce to sjednotit menu,jazyk a vse okolo.ALe jakym zpusobem a kdo bude vse ridit.... KO KO KO
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 10:57   Citovat  

stejne vsichni zijem v matrixu, je to jen matrix :D
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 11:14   Citovat  

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle
vyvede slabé z údolí temnoty.Neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,
kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš, že jméno mé je Bůh pořádnej výtlem meetallll pořádnej výtlem
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 11:16   Citovat  

spoon napsal:
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle
vyvede slabé z údolí temnoty.Neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,
kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš, že jméno mé je Bůh pořádnej výtlem meetallll pořádnej výtlem
Ještě ty výstřely... Pal..pal... pal, pal.... Pal a pal... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zmena pohledu na "svet"?
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina