Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
box na pelovy filter
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
30b1 je teď offline  30b1
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 23:41   Citovat  

zdravim, otvoril som priestor na pelovy filter- ktory tam "samozrejme" nebol- a nie som si isty ci je tam pre filter dostatok priestoru, pretoze su tam nejake hadice a trubky, neviem ci od klimy alebo k comu to patri. tu na fore som cital, ze by sa tam mal nachadzat nejaky plastovy ramik do ktoreho sa filter osadi, ja tam nemam nic, tak ako to vidiet na fotke. kto to videl otvorene, mohol by mi prosim poradit ci je to v poriadku alebo tam nieco prekaza. jedna sa o civic 6 gen, 3D, 1.4iS 66kW s klimou. dik

[img]http://picasaweb.google.sk/david.herle/HondaCivic/photo#5182846326081970882[/img]

IMG_2557.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_2557.JPG, 247.34 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 7:31   Citovat  

do toho prostoru se opravdu dává pylový filtr, v tvém případě musíš koupit celý i s rámečkem, nestačí ti jen vložka. Ale pak ti ještě chybí plastová krytka, která ti zakryje tuhle "díru" Smutný

30b1 je teď offline  30b1
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 11:26   Citovat  

Pepino, dik za odpoved, tu plastovu krytku mam, ale nemam ramecek, takze ten musim kupit aj s filtrom. zdalo sa mi ale ze filtru budu prekazat tie trubky na pravej strane, zrejme to tam bude dost natesno napchane.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 11:31   Citovat  

neboj, vejde se Úsměv
PS: si nenapsal, že si kryt už sundal Velmi šťastný

určin je teď offline  určin
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 7:31   Citovat  

to nemohlo vubec foukat, ne? Úsměv
jinak budes muset sundat jen tu "stribrnou pricku" co je predtim,nic vic, nic min.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 10:48   Citovat  

tak foukat joo, on ten kryt sundal teď, ale lítalo tam všechno, protože nebyl žádný filtr Úsměv vzpoměl jsem si na C5G, který neměl filtr, tak jsem tam "nasadil" na ten plastový tunel kousek mirelonu a čuměl jsme, jak je pak černý jak uhel....

určin je teď offline  určin
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 13:30   Citovat  

ja myslel, ze tem nemel ani ten kryt Úsměv
jinak me na kiviku 6.G to taky moc nefoukalo, tak jsem vyndal pylovej filtr a ten byl upe nepruchozi to snad ne
zkusil jsem to bez filtru a jejej...co to litalo do kabiny zmatenej
hupsa do kramu pro novej Cool

Trix je teď offline  Trix
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 14:33   Citovat  

Technicka... kde najdu u Civic 5g s klimou box na pylovy filtr? Diky svatoušek

Marián je teď offline  Marián
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 14:43   Citovat  

Jo, to by mě taky docela zajímalo. Mám Civic koupé 1995 s klimoškou. U spolujezdce pod vyklopnou přihrádkou je ventilátor, dál blíže k středovému tunelu je takový velký plastový kryt asi na 4 šroubech. Domnívám se, že by pod tím měl být ten pylový filtr, a že auta s klimoškou by měla mýt pylový filtr?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:04   Citovat  

Marián napsal:
Jo, to by mě taky docela zajímalo. Mám Civic koupé 1995 s klimoškou. U spolujezdce pod vyklopnou přihrádkou je ventilátor, dál blíže k středovému tunelu je takový velký plastový kryt asi na 4 šroubech. Domnívám se, že by pod tím měl být ten pylový filtr, a že auta s klimoškou by měla mýt pylový filtr?

Taky vim ze ma byt nekde tam, ale radeji se zeptam nez to rozeberu Velmi šťastný Ale co ja vim tak kazde auto s klimou ma pylovy filtr.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:41   Citovat  

Koupil jsem si tu kniku "Jak na to". Psali o tom filtru někde v těch místech, ale o krytu tam nebyla ani zmínka. Už sem na ten kryt koukal s kámošem, ještě myslím že má nějaké packy hned vedle té schránky, tak se musí asi odmontovat. Příští týden se zeptám kolik stojí ten filtr a asi se na to mrknu. Jsem přesvědčen, že by tam měl být.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:46   Citovat  

Marián napsal:
Koupil jsem si tu kniku "Jak na to". Psali o tom filtru někde v těch místech, ale o krytu tam nebyla ani zmínka. Už sem na ten kryt koukal s kámošem, ještě myslím že má nějaké packy hned vedle té schránky, tak se musí asi odmontovat. Příští týden se zeptám kolik stojí ten filtr a asi se na to mrknu. Jsem přesvědčen, že by tam měl být.

Ja jsem na to taky koukal v knizce Jak na to, ale myslim ze ten obrazek tam neni z Civic 5G, nic jsem v mym aute nenasel, tak jsem se do toho stale jeste nepoustel i kdyz mam ten filtr koupenej. kouř

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 16:03   Citovat  

Trix napsal:
Ja jsem na to taky koukal v knizce Jak na to, ale myslim ze ten obrazek tam neni z Civic 5G, nic jsem v mym aute nenasel, tak jsem se do toho stale jeste nepoustel i kdyz mam ten filtr koupenej. kouř

Přesně tak jak říkáš, proto se domnívám, že by měl být pod tím krytem. No ale když Ti ho prodali na 5g, tak tam asi bude. Jestli zítra bude dobré počasí, asi pod ten kryt schválně mrknu, nemám garáž Smutný

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 10:08   Citovat  

Civic 5g nemá pylový filtr.

Borik2 je teď offline  Borik2
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 13:48   Citovat  

sohulas s Kmodou...co já vím, tak na C5G falt pylový filtr není...bez klimy 100%, a myslím že ani s ní Ble

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.7.2008 , 23:15   Citovat  

Včera jsem na ten kryt koukal, sundal jsem tu vyklápěcí přihrádku. Dělal jsem to na 3x, vždycky začlo pršet. Asi tam opravdu tel pylový filtr není. Ten kryt je vlastně celej spodní díl vprostřed sepnutý těma svorkama a je přišroubovaný i do kastle, na tom vrchním je nějakej konektor. Ten spodní díl má dole trychtýřovitý tvar a v nejnižším místě je vyústění do gumové hadičky vedoucí do motorového prostoru, tam volně končí kousek nad zemí. Hádám, že je to odvod vysrážené vody zřejmě od výměníku klimatizace. Dál už jsem to radši nerozebíral, to už je na obyčejnou výměnu nějakého filtru dost složité.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 6:51   Citovat  

Marián napsal:
Včera jsem na ten kryt koukal, sundal jsem tu vyklápěcí přihrádku. Dělal jsem to na 3x, vždycky začlo pršet. Asi tam opravdu tel pylový filtr není. Ten kryt je vlastně celej spodní díl vprostřed sepnutý těma svorkama a je přišroubovaný i do kastle, na tom vrchním je nějakej konektor. Ten spodní díl má dole trychtýřovitý tvar a v nejnižším místě je vyústění do gumové hadičky vedoucí do motorového prostoru, tam volně končí kousek nad zemí. Hádám, že je to odvod vysrážené vody zřejmě od výměníku klimatizace. Dál už jsem to radši nerozebíral, to už je na obyčejnou výměnu nějakého filtru dost složité.
ten kryt jak říkáš je plastový kryt výparníku a ten prostě v autě nesundáš, ani nevím proč bys to dělal pod ním je jen výparník takže na to nesahat jestli můžu radit. Jestli někomu z vás prodali na C5g pylový filtr tak to je na jiný model nejspíš na C6g protože C6g má většina eshopu a prodejen dílů v katalogu jako Civic V. Jen Autokelly to má asi opravené. Doporučuji díly brát podle roku výroby. Jinak jestli opravdu má někdo na C5g pylový filtr tak se omlouvám za klamání a rád bych to viděl.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 15:15   Citovat  

Kmóďa napsal:
ten kryt jak říkáš je plastový kryt výparníku a ten prostě v autě nesundáš, ani nevím proč bys to dělal pod ním je jen výparník takže na to nesahat jestli můžu radit. Jestli někomu z vás prodali na C5g pylový filtr tak to je na jiný model nejspíš na C6g protože C6g má většina eshopu a prodejen dílů v katalogu jako Civic V. Jen Autokelly to má asi opravené. Doporučuji díly brát podle roku výroby. Jinak jestli opravdu má někdo na C5g pylový filtr tak se omlouvám za klamání a rád bych to viděl.

Tady posilam foto (udajne pylovy filtr pro Civic 5G)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 15:31   Citovat  

No, chtěl sem tam kouknout, jestli tam je ten filtr. Došlo mi, že tam bude asi ten výměník, tak už nemam potřebu se v tom dál šťourat. Kamarád má navíc takové rčení: " Nevrtej se v něčem, co funguje, akorát to rosmrdas ". Dnes jsem si všimnul věci, která potvrzuje, že tam neni. Zapnul jsem větrák naplno a vylétnul na mě bordel ze stromu, pod kterým sem stál. Tak smůla, na 5g Civicu ten filtr bude jen vyjímečně, jestli vůbec.

Borik2 je teď offline  Borik2
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 19:59   Citovat  

na 99,9 % ...tenhle kupuju do svého MB3 bez klimy...a potvrzuje to i nápis Rover...takže to 5G není ani náhodou

josa je teď offline  josa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2012 , 15:43   Citovat  

Dnes som sa odhodlal zhodit dole skrinku, ze sa popozeram po pelovom filtri.
nasiel som len toto

To asi nie je ono, ze?

Potom uz neviem kde moze byt, teda jedine ak skutocne tato verzia C5G nemala.

Obsah fóra Honda-club.cz   
box na pelovy filter
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina