Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaky motor do accorda?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 22:38   Citovat  

Podarilo se mi jednoho kamarada presvedcit, ze po spatnych zkusenostech s kvalitou VW neni spatny napad zkusit Hondu. Takze se rozhodnul pro Accorda. Rozpocet ma cca 200tkc, takze sme v nemecku koukali, ze za dany penize clovek sezene Accorda z roku 2001-2003, najeto 50-100tkm coz mi prijde vazne luxus za ty penize (a je jich tam takovych spousta). Otazka spis je, jaky motor doporucit. Nikdy jsem Accordem z tyhle generace dyl nejezidl, takze vubec nevim. Auto nebude na zadny zavodeni - pres tyden bude stat v garazi, obcas do prace nebo na nakup a o weekendu s nim chce vyrazet spis na delsi trasy nekam na hory apod. Co byste doporucili? Dulezita je spotreba na delsi trasy, rozumny jizdni komfort a bezporuchovost (coz uz je myslim vyreseny prechodem od VW k Honde Velmi šťastný ). Diky za nazory
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 22:43   Citovat  

jestli to nemá na závody, tak asi 1.8 ta s tim ale hejbe taky slušně Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 22:51   Citovat  

Ciste pro zajimavost (tohle je asi jedinej model co neprichazi v uvahu) - jakou ma spotrebu ATR treba pro mesto/90/"130"? Dneska jsem na jedno 6.g ATR koukal a je to vazne nadherna hondice... Takova jeste klasicka Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 23:07   Citovat  

Bány napsal:
jestli to nemá na závody, tak asi 1.8 ta s tim ale hejbe taky slušně Úsměv

Ja zas na nejakym nemeckym webu nasel info, ze pry ta 2.3 ka je dost nezvykla Honda, tahne spis odspodu a nahore je takova nehondi. Ale diky tomu ma pry stejnou spotrebu jako ta 1.8 a na cestovani je lepsi... Ale nevim. Je to akorat info z webu..
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 23:11   Citovat  

Ked bude chciet 2001 a novsi,tak budem mat na vyber iba 1.8 VTEC,2.3 VTEC a 2.2 VTEC Type R.Od roku 2001 moj motor 2.0 nahradil motor 2.3 VTEC,ma len mierne vyssi vykon a nieje az tak tocivy ako 2.0.Zase ale taha troska lepsie z nizsich otacok,takze ho nebude musiet tak tocit,tak by spotreba mohla byt len o nejaky liter vacsia ako na mojom 2.0 a to je myslim super.Takze musi zvazit,ale na pohodovu jazdu uplne staci 1.8 VTEC,ked chce sviznejsie ,tak 2.3 VTEC a ked zavodit troska,tak to je jasna volba 2.2 VTEC Type R.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 23:33   Citovat  

No TypeR je vazne uzasny auto - popravde uz delsi dobu jsem po nem koukal (sice jsem pak shanel kombika, ale to mi ted nastesti vyresilo firemni auto). Ale za celou dobu jsem nenasel ani jeden kousek v dobrym stavu s malo najetyma km... Treba ITR je na prodej relativne dost. Ale prijde mi, ze dobry ATR je hodne velka rarita... Vazne skoda Smutný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 23:37   Citovat  

norsi napsal:
No TypeR je vazne uzasny auto - popravde uz delsi dobu jsem po nem koukal (sice jsem pak shanel kombika, ale to mi ted nastesti vyresilo firemni auto). Ale za celou dobu jsem nenasel ani jeden kousek v dobrym stavu s malo najetyma km... Treba ITR je na prodej relativne dost. Ale prijde mi, ze dobry ATR je hodne velka rarita... Vazne skoda Smutný

offtopic ATR rarita VTEC za rok bude nebourany bíly možná na prodej. V dobrym stavu s víc najetejma km. město-neměsto pomalu-i-rychle žere to furt kolem 11-13l 98+

a abych se vratil k tematu. Tak doporučovana je 1.8 Vtec (ne ta 2.0 ani 2.2)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 23:50   Citovat  

No tim, ze mam ted k dispozici na weekendy 4x4 kombika, tak jsem se na nakup kombika vykaslal a muzu zase vybirat i za aut pro zabavu... Popravde - narazit na nejaky honde dobry ATR za primereny penize, tak bych do nej asi sel. Tohle auto se mi vzdycky moc libilo. Je to jeste takova ta klasicka Honda a pritom ma jizdni vlastnosti, co mi vyhovujou... Ale jak rikas - je to velka rarita... Nerikej, ze chces to svoje prodavat...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.7.2008 , 0:55   Citovat  

a hezky s automatem....když na hory...ten má špéru pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaky motor do accorda?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: