Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
1/4mega za 5koní
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 19:19   Citovat  

tudy odkaz

pořádnej výtlem no dopc za kolik tohle dělá 1/4mile? joke ... tomuto se fakt říká :mravenec: a ještě za to chcou čtvrt mega no to mně ho vyhoň ... pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 19:35   Citovat  

Tak jako věřim že lidi (včetně mě), kteří jsou schopný vyhodit čtvrt mega za urychlení nástupu do světa řidičů, se určitě najdou. Jak já pamatuju posledních pár let před 18. narozeninami, jak jsem odpočítával dny.. Mít na to prachy, tak proč ne, už bych jedno takový autíčko měl..

Ale dobrý by bylo, koupit tohle autí a nacpat tam VTECa .. pořádnej výtlem , to by byl drak.. VTEC - skusí někdo? Bude to raritka..
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 19:47   Citovat  

a maji i targu pro rooneyho? Lucy
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 19:57   Citovat  

ka8ooi napsal:
Tak jako věřim že lidi (včetně mě), kteří jsou schopný vyhodit čtvrt mega za urychlení nástupu do světa řidičů, se určitě najdou. Jak já pamatuju posledních pár let před 18. narozeninami, jak jsem odpočítával dny.. Mít na to prachy, tak proč ne, už bych jedno takový autíčko měl..

Ale dobrý by bylo, koupit tohle autí a nacpat tam VTECa .. pořádnej výtlem , to by byl drak.. VTEC - skusí někdo? Bude to raritka..

počkej ty tomu fakt říkáš auto? Tohle tě přivede spíš do hrobu než do světa řidičů Úsměv
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:16   Citovat  

Miki Civic napsal:
počkej ty tomu fakt říkáš auto? Tohle tě přivede spíš do hrobu než do světa řidičů Úsměv

Tak jinak, opláštěná motokára? Nebo sekačka bez sekače? pořádnej výtlem
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:20   Citovat  

Heeeej u nás jezdí předchůdce tohodle autíka, taky Aixam. A chlapík má všude nápisy HONDA a i znaky to má Honda
A chvíli jsem přemejšlel co je to za Hondici. pořádnej výtlem Tenkrát jsem to sem dával i Honda dnes, ale foto už nemám Smutný
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:22   Citovat  

ka8ooi napsal:
Tak jinak, opláštěná motokára? Nebo sekačka bez sekače? pořádnej výtlem

si to po sobě koupí pár lidí v 17ti a za 10 let to bude mít napsaný 10tý majitel pořádnej výtlem
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:23   Citovat  

s ti muzes tak po meste akorat po dalnici asi ne pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:24   Citovat  

tak tohle by si mohl koupit jen blázen co neví co s penězma. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:25   Citovat  

kamol napsal:
s ti muzes tak po meste akorat po dalnici asi ne pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

tak to máš pravdu, páč na dálnici smí pouze vozidlo, jehož maximální konstrukční rychlost není nižší než 80 Km/h pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:26   Citovat  

kamol napsal:

do města ses :mravenec:? představ si že za tou pičovinou jedeš na semaforu než se to rozjede skočí zas červená pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:28   Citovat  

Miki Civic napsal:
do města ses :mravenec:? představ si že za tou pičovinou jedeš na semaforu než se to rozjede skočí zas červená pořádnej výtlem

to oturbime pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:30   Citovat  

drahsi jak motorka co na tom tolik stoji by me zajimalo kdyz tam nema ani ten motor zadnou cneu nic. a zere to 4l na 100 a 16l nadrz pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:30   Citovat  

vaha kolem 350kg hehe tak deme swapovat pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:39   Citovat  

kamol napsal:
to oturbime pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

oturbíš to aby se to hlo ze semaforu, biturbo aby to mohlo vyjet na dálnici aspoň těch 130 a co dál? pak to naložíš cihlama aby to neodfoukl vítr a potom to budeš muset nechat nachipovat, aby se to vůbec pohnulo z toho semaforu zase pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 20:50   Citovat  

....
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 21:12   Citovat  

Novinky.cz napsal:
Ale pokud váš potomek tak moc touží po řízení (skoro)auta a na skůtru nebo malém motocyklu se mu jezdit nechce, má o další možnost navíc, jak vás přesvědčit, i když hračka je to poněkud nákladná.

Ja bych to hnal!Zajimalo by me,jak strasne hodny by to dite muselo byt,aby si tohle zaslouzilo!To uz bych radsi daval penize na charitu nez rozmazloval fakany...Stejne - tohle auto muze byt pomaly,ale kamion pekne zboku staci.Ne,jsem razantne proti tomu - se skutrem v 15 se da vymanevrovat kdeco,ale kdyz je neco velky skoro jako auto a rychlost je jak u skutru,tak je to blbost.Decka sice dospivaji (aspon se tak tvari) cim dal driv,ale odpovednost ma maloktery pubertak.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 21:16   Citovat  

tak to je jasný, už vidím 15tiletýho fakana jak se řítí 78kmh tady v tomto za svojí nezletilou přítelkyní na skůtru a nemůže ji dohnat Úsměv) Jak píšou v diskuzi pod tim, zajímalo by mě co bude až s tím někdo bude chtít jet do kopce nebo předjet kamion ... na druhou stranu jak tam praví borec.. můžou s tím až do obchodu rovnoum stáhne okno, nabere rohlíky a jede k pokladně pořádnej výtlem

ty vole já asi dnes zdechnu smíchy pořádnej výtlem tudy odkaz
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 21:35   Citovat  

Wayne napsal:
Ja bych to hnal!Zajimalo by me,jak strasne hodny by to dite muselo byt,aby si tohle zaslouzilo!To uz bych radsi daval penize na charitu nez rozmazloval fakany...Stejne - tohle auto muze byt pomaly,ale kamion pekne zboku staci.Ne,jsem razantne proti tomu - se skutrem v 15 se da vymanevrovat kdeco,ale kdyz je neco velky skoro jako auto a rychlost je jak u skutru,tak je to blbost.Decka sice dospivaji (aspon se tak tvari) cim dal driv,ale odpovednost ma maloktery pubertak.

presne tak
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.7.2008 , 22:02   Citovat  

Jinoch napsal:
tak tohle by si mohl koupit jen blázen co neví co s penězma. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Kterych v 17ti moc neni pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 7:19   Citovat  

Miki Civic napsal:
oturbíš to aby se to hlo ze semaforu, biturbo aby to mohlo vyjet na dálnici aspoň těch 130 a co dál? pak to naložíš cihlama aby to neodfoukl vítr a potom to budeš muset nechat nachipovat, aby se to vůbec pohnulo z toho semaforu zase pořádnej výtlem
Absolutně nechápu co tu řešíš! Je to auto pro "děti" co ještě nemají 18. Nebo chceš aby dostali něco silnějšího? Myslím že ne Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 7:39   Citovat  

Henges napsal:
Absolutně nechápu co tu řešíš! Je to auto pro "děti" co ještě nemají 18. Nebo chceš aby dostali něco silnějšího? Myslím že ne Úsměv

Lepší, když nějakej ten fracek dostane od bohatýho tatínka k 15tinám tohle a aspoň trochu bude 3 roky jezdit, než když rovnou dostane k 18tinám nějakou Fóbii RS, Golfáče GTi a někoho s tím zabije...

jinak v Rakousku jezdí podobný prcek (viděl jsem ho tam celkem často), na zadku má max rychlost asi 60km/h a využívají to i ženský a důchodci na nákupy, takže proč ne?

Ale 250tis je přestřelená cena...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 8:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Lepší, když nějakej ten fracek dostane od bohatýho tatínka k 15tinám tohle a aspoň trochu bude 3 roky jezdit, než když rovnou dostane k 18tinám nějakou Fóbii RS, Golfáče GTi a někoho s tím zabije...

jinak v Rakousku jezdí podobný prcek (viděl jsem ho tam celkem často), na zadku má max rychlost asi 60km/h a využívají to i ženský a důchodci na nákupy, takže proč ne?

Ale 250tis je přestřelená cena...
No tak jsem to myslel Mr. Green je to dobrý
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 8:50   Citovat  

nesouhlasim s waynem.. porad lepší když tě neco trefí v prostoreově tuhý kastli než na motorce.. pokud to někdo synátorovi dopřeje je to jen dobře. nevidím v tom ani nejmenší problém. Předspisy dopravní platí stejně jak pro auto tak pro motorku a s tímhle se aspon dá užít správný dobrodružství
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 9:04   Citovat  

Henges napsal:

Já neřeším nic, jen mě to strašně pobavilo Velmi šťastný myslím, že v 15ti by měly děti jezdit na kolech, max! na nějakym skutru ... a ne v napul aute napul rakvi s vykonem co bezpečně neobjede ani stojící auto, při výkonu 5 koní a 350kg žere 4/100 a ještě to stojí 250tis ... bych ty lidi kopal někam co toto prodávají.. fakt bych chtěl vidět toho debila co to koupí Úsměv Chceš se učit jezdit? Fajn ven normální auto a jeď někam na letiště, ale nemotej se s tady takovou pixlí v normálním provozu ... vybav si ten Zoovláček u vás ve Vyškově a představ si že takových jezdí po městě 10tky a řídí to děcka pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 9:19   Citovat  

Miki Civic napsal:
Já neřeším nic, jen mě to strašně pobavilo Velmi šťastný myslím, že v 15ti by měly děti jezdit na kolech, max! na nějakym skutru ... a ne v napul aute napul rakvi s vykonem co bezpečně neobjede ani stojící auto, při výkonu 5 koní a 350kg žere 4/100 a ještě to stojí 250tis ... bych ty lidi kopal někam co toto prodávají.. fakt bych chtěl vidět toho debila co to koupí Úsměv Chceš se učit jezdit? Fajn ven normální auto a jeď někam na letiště, ale nemotej se s tady takovou pixlí v normálním provozu ... vybav si ten Zoovláček u vás ve Vyškově a představ si že takových jezdí po městě 10tky a řídí to děcka pořádnej výtlem
Nj by tě omezoval v té stovce po městě co? HaHaaa A nezávid nám vláček, za to nemůžu že v Pv máte prd šuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 9:46   Citovat  

neni to spatna vec pro mlade ale koouknete na cenu.kde je tech 250 000??se prestehuj do ameriky tam muzes taky jezdit od 15cti a klidne v 5.0 V10 pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 17:57   Citovat  

Only_one napsal:
nesouhlasim s waynem.. porad lepší když tě neco trefí v prostoreově tuhý kastli než na motorce.. pokud to někdo synátorovi dopřeje je to jen dobře. nevidím v tom ani nejmenší problém. Předspisy dopravní platí stejně jak pro auto tak pro motorku a s tímhle se aspon dá užít správný dobrodružství

V prve rade me nastvalo,ze v 15ti nekdo muze dostat tohle k uzivani.Nejde o zavist,je to reakce na cim dal vetsi rozmazlovani potomku a nestarani se o jejich vychovu.Proste - "Dam ti tohle,tamhleto a jeste poradny kapesny,hlavne mi dej pokoj a jdi si k pocitaci atd.,a kdyz neco pos..es,ja to za tebe vyresim."Mne jde o to,ze kazda vec ma byt za odmenu a cim drazsi,tim vic si to dotycny musi za neco zaslouzit - jestli dat drahy auto v 15ti nebo 18ti,to ted neresim,nevidim v tom rozdil,blbost je to imho stejna.Ucit se ma clovek postupne,od levnejsich veci ke drazsim.Muj pohled na vec je : dostanes levny auto,nema ABS a podobny berlicky,aby ses naucil jezdit slusne;kdyz to zvladnes,muzes pak dostat lepsi,naucis se poradne jezdit s lepsim autem,zvyknes si i na ABS apod. a pak dostanes,co chces.Kdyz nekdo s autem machruje,je putna,jestli s krapem nebo raketou,nezaslouzi mit ridicak,a pokud to prepiskne,at se klidne zabije,lidi je jak much,hlavne at se snazi nevzit s sebou nekoho,kdo je v tom nevinne,chodce,spolujezdce,protiridice...Ja mel od 17ti ve vlastnictvi polovinu Š120 a kdyz jsem si ji po nejake dobe nechal nabourat,byl jsem rad,ze byla levna a ze svuj ucel splnila,pro seznameni s provozem a udrzbou byla skvela.
V druhe rade se mi nelibi to o falesnym bezpeci - "synacku,kdyz se citis na skutru zranitelny,tak ti koupim auto".Coz je efekt manzelky podnikatele : "milacku,stacilo by ti sice maly auticko na nakupy,se kterym bys vsude zaparkovala,ale ja se o tebe bojim a tak ti koupim SUVcko,kteryho se bude kazdy bat a kdyz bude nekde malo mista,tak mu to proste odsunes/odres,on to ten kovovy ram kolem tvyho auta snese".
Muzes se mnou nesouhlasit,ale ja to vidim takhle.Pokud bych mel tak strasne hodny dite,ze bych mel chut mu tohle dat k uzivani,radsi bych ho vozil sam nebo mu platil taxika,aby se nahodou nekde nemohl prizabit,anzto tak hodnych deti je jak safranu a druhy takovy bych jakziv dalsi nemel.Mimochodem za ctvrt mega bych asi vazne radsi platil taxiky,jeste bych usetril.Ono by totiz neskodilo naucit neco o vyhode ostatnich zpusobu prepravy.
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 20:54   Citovat  

tak zaprvé to má Vmax 45kmh a to je hodne málo - kde jakej skutr je daleko rychlejsi. Za dalsi tyhle auta budou velmi brzo na polovine sve ceny a budou se dat poridit kolem 100 tisíc a jakmile se TATA certifikuje na evropsky trh tak budou nejlevnejsi autina za 40-50tisíc a to je uz hodne zajimave. JE treba videt wayne ze vubec nevidis treba vyhody pro nekoho kdo by tohle auto mohl opravdu potrebhovat. Student .. prvak na stredni kluk z vesnice co denne dojizdi treba 15 kilaku a fakt jsou vesnice kam nic nejezdi a nebo tak malo ze sre s tim neda vubec kalkulovat v metode prepravy. Proc by klucina nemohl mit takovehle auto a jezdit s nim do skoly, muze ho pouzit i k nejakym presunum na brigadu. sice to bude trvat dyl nez normalen ale je to super svoboda Úsměv do mesta taky Úsměv ne od mesta jako plzen ale vem si prahu a primestske satelity a zkus se jako student dostat ze statelitu pres pul prahy... HAHA kolikrat tam neni ani MHD a CSAD je v rozkladu.. a zkus i jet na skutru v zime.... ty ses extremista .. tobe by to asi nevadilo ale me teda docela dost. Musime se smirit s tim ze na silnici to bude videt cim dal casteji Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.7.2008 , 20:57   Citovat  

Only_one napsal:
tak zaprvé to má Vmax 45kmh a to je hodne málo - kde jakej skutr je daleko rychlejsi. Za dalsi tyhle auta budou velmi brzo na polovine sve ceny a budou se dat poridit kolem 100 tisíc a jakmile se TATA certifikuje na evropsky trh tak budou nejlevnejsi autina za 40-50tisíc a to je uz hodne zajimave. JE treba videt wayne ze vubec nevidis treba vyhody pro nekoho kdo by tohle auto mohl opravdu potrebhovat. Student .. prvak na stredni kluk z vesnice co denne dojizdi treba 15 kilaku a fakt jsou vesnice kam nic nejezdi a nebo tak malo ze sre s tim neda vubec kalkulovat v metode prepravy. Proc by klucina nemohl mit takovehle auto a jezdit s nim do skoly, muze ho pouzit i k nejakym presunum na brigadu. sice to bude trvat dyl nez normalen ale je to super svoboda Úsměv do mesta taky Úsměv ne od mesta jako plzen ale vem si prahu a primestske satelity a zkus se jako student dostat ze statelitu pres pul prahy... HAHA kolikrat tam neni ani MHD a CSAD je v rozkladu.. a zkus i jet na skutru v zime.... ty ses extremista .. tobe by to asi nevadilo ale me teda docela dost. Musime se smirit s tim ze na silnici to bude videt cim dal casteji Úsměv

myslim že nebudem Úsměv)) ok takže všichni budou jezdit cca 90tkou a do toho se budou motat 40kmh oplastovany skutry jo? krásná to představa... a už vidim jak chudý student kupuje za 250tis auto na dojíždění do školy... kde žiješ omg
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
1/4mega za 5koní
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina