Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nejede pomóc
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Manas je teď offline  Manas
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 17:36   Citovat  

Dneska odpoledne po ceste z prace jdu k autu, sednu do něj a nejde nastartovat. Počkam, až zhasne kontrolka, skusím nastartovat a kontrolka se tak žmouravě začne rozsvice..Můžu motorem točit jak chci a prostě nechytne..čím to je? je to akutní..Zítra ráno auto potřebuju. Přivítal ybch doopravdy jen odpovědi k věci a konstruktivního rázu, né, že by to někdo dal do servisu..Dík. Mám představu, že yb to mohlo být relé, nebo vstříky..Ale fakt nevím. Už mi to parkart udělalo,a le vždy se to rozchodilo po chvilce odpocinku, tedka né..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 17:52   Citovat  

Halo, chvata..

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:03   Citovat  

kua hledej to tady snad kazdy zaklada vlakno kvuli tomu ze nejede.co takhle pouzit hledat.v prve rade zkus jestli dava jiskru svicka.a jestli jede cerpadlo.nejcastejsi zavada bud zapalovaci civka nebo zapalovaci modul

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:13   Citovat  

No tak dík za chlapské upozornění.. Hele, dkyž to přiseru do jiné diskuse, tak se stane, že se mé zprávy ani nikdo všímat nebude a bude se všímat ostatních, již promllčených zpráv...n jako pokud tě to tak obtěžuje, možná by bylo lepší upozornit všechny co tu nesedí pořád jako ty, aby si třeba založili svůj klub, kde nejní zakázano zakládat témata, která již byla překlepávaná.. Ale dík za radu..Neboj, také jsem si to přečetl v jiných diskusích,a le zajímalo mě, jestli nepřijde někdo an něco jiného..

snk. je teď offline  snk.
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:15   Citovat  

hlavne napis,jestli to bylo tim.A jestli se to vyresilo,pak se to tu zamkne a neni problem,hlavne kdyz zejtra rano odjedes...nekdo to tu moc bere no

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:23   Citovat  

no tak jde o to kdyby tady kazdy treba 150lidi zalozily diskuzy nejede mi auto pomoc tak nevim jak by to vypadalo.

vis jak me o to tak nejde ja se nestaram o forum ani o web.je to vec moderatoru a adminu:)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:31   Citovat  

Hm, tak to nech na nich a když čteš, že autor diskuse nestojí o OT, tak se toho raději drž..Nemám nějak náladu.Auto 6 km od baráku a zítra v pět ráno musím pryč.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:38   Citovat  

Manas napsal:
Hm, tak to nech na nich a když čteš, že autor diskuse nestojí o OT, tak se toho raději drž..Nemám nějak náladu.Auto 6 km od baráku a zítra v pět ráno musím pryč.

sorry ze sem ti odpovedel na tvuj dotaz.me nezajima kde mas auto to neni muj problem chtel sem jen pomoct.a nestojim o to aby si nekdo vylival zlost na nekom kdo ti nemuze za to ze ti auto nejede.

ari1 je teď offline  ari1
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:39   Citovat  

Manas napsal:

Tak hoši v klidu kouř Napiš co je to za auto ,motor atd.Podívej se na ECu co hlásí,Poslechni zda ti jde čerpadlo na benzín,Svíčka jestli hází jiskru :roll:Podle toho co nepůjde se dá pak usuzovat včem je problém. to mi hlava nebere

peca.gt je teď offline  peca.gt
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:40   Citovat  

[quote="Manas"]Dneska odpoledne po ceste z prace jdu k autu, sednu do něj a nejde nastartovat. Počkam, až zhasne kontrolka, skusím nastartovat a kontrolka se tak žmouravě začne rozsvice..Můžu motorem točit jak chci a prostě nechytne..čím to je? je to akutní..Zítra ráno auto potřebuju. Přivítal ybch doopravdy jen odpovědi k věci a konstruktivního rázu, né, že by to někdo dal do servisu..Dík. Mám představu, že yb to mohlo být relé, nebo vstříky..Ale fakt nevím. Už mi to parkart udělalo,a le vždy se to rozchodilo po chvilce odpocinku, tedka né..[/qu

mrkni, jestli hází jiskru, když jo, tak bych to tipl na palivové čerpadlo a to do rána asi neseženeš.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:40   Citovat  

Ne, ale muze za to, že přez výslovnou prosbu o přímé odpovědi bet offtopic se neudrží a :mravenec: sem takovej offtopic že je mi z toho na to snad ne

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:50   Citovat  

Manas napsal:
Ne, ale muze za to, že přez výslovnou prosbu o přímé odpovědi bet offtopic se neudrží a :mravenec: sem takovej offtopic že je mi z toho na to snad ne

tak se bez vygrcat to snad ne to snad ne to snad ne tobe se kua odvdecit napsal sem ti jenom jen tak at zkusis hledat a v prispevku byla i nejaka rada ale jak se ti nelibi tak prosim.sorry za offtopic

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:50   Citovat  

ari1 napsal:
Tak hoši v klidu kouř Napiš co je to za auto ,motor atd.Podívej se na ECu co hlásí,Poslechni zda ti jde čerpadlo na benzín,Svíčka jestli hází jiskru :roll:Podle toho co nepůjde se dá pak usuzovat včem je problém. to mi hlava nebere
No chybu právě po resetu jednotky nehází žádnou..Normálně zapnu klíček, počkám, až zhasne kontrolka, pak začnu startovat a jak začnu startovat, tak se mžouravě začne kontrolka rozsvicet(kontrolka motoru), když zase zhasnu klíček, zapnu jej znova, počkám až se kontrolka zuhasne zkusím to znova a vše se opakuje..

Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:51   Citovat  

Zkus odpojit čidlo na teplotu chladící kapaliny. Je nejblíž k chladiči umístěné na hlavě motoru. Vedou do něj dva kablíky. Když chytne tak čidlo je KO. ECU ho vždy nevyblikává, je to moje osobní zkušenost.

Když nechytne, zkus sundat plastový dekl z rozdělovače, vyčistit kontakty, sundej rozdělovač a zkus všechny kablíky zamáčknout zpět, můžou být vyklepané, smontuj vše a zkus nastartovat. Když chytne, byly kablíky vyklepané a už je to OK. Moje osobní zkušenost.¨

Když nechytne, odpoj EACV ventil, je ze zadu na sání, vyšroubuj vzdušník k seřizování volnoběhu na max a zkus nastartovat s plynem. Už by měla chytnout a chytne, ale poběží jenom s plynem, bez bude chcípat, nebo padat pod 500 rpm. Když po tomto kroku chytne, je v háji ECT čidlo, to je to vodní čidlo, které popisuji v prvním kroku. Když nechytne je v háji nejspíš zapalovací modul v rozdělovači. Nejde proměřit, jenom zkusit vyměnit.

Hodně zdaru!!!!!! a Hondě zdar!!!!!!

Budeš potřebovat jenom křížový šroubovák, plochý šroubovák a malou gola sadu s 12kou ořechem pro to co jsem ti psal.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 18:58   Citovat  

Když zapneš klíček tak sepne čerpadlo, natlačí benzín a vypne. Je to slyšet? Mělo by to být slyšet zezadu

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 19:51   Citovat  

Přesně tak mohlo by být i v háji relé palivového čerpadla. To by se dalo opravit i přes noc. Jde o to ho jen zkusit přepájet.
To je právě to že delší dobu ti to zlobí ale dycky chytne, no a jednoho dne tě to někde nechá.
Přikláněl bych se k tomu. Prostě musíš od nádrže slyšet čerpadlo. Kontrolka se rozsvítí vždy, ale neznamená že saje benzín:

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2008 , 22:05   Citovat  

Ano, tak autí už je doma, bylo to relé. Zítra se ho pokusím opravit trvale. Moc dík za pomoc.

Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 10:48   Citovat  

Ještě k tomu relé - taky se na to svoje chystám (u Concerta 1,5i). Občas se mi právě taky stane, že auto nechytne (například na pumpě, když tankuju). Musím pak chvíli počkat. Vše nasvědčuje tomu, že je to relé, ale zaráží mě jedna věc - po otočení klíčkem vždy poslouchám (a kontroluji diodu) jak pumpa naběhne a saje, pak cvaknutí, tak si řeknu je to oukej, chytne to...a ono ejhle, i přes to to nechytne. Zkusím podruhé a pak už je ticho, jen kontrolka ukazuje jak má. Tak minutku posedím a už je to ok.

Takže, občas se mi stane, že slyším pumpu i cvaknutí a přesto nechytí. Všechno kolem (nechytá krátce po vypnutí teplého motoru, ale ne vždy, dost často šlape jak má) nasvědčuje, že je to relátkem, ale to bych neměl slyšet čerpadlo, ne?

Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 11:13   Citovat  

tezky nekomu radit kdyz nenapise ani typ vozu manas tak jestli je to 120citka tak neni problem vydelej svicky,rozdelovac tam je to hned u nosu, nebo je to zigul?

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 11:19   Citovat  

Klasounek napsal:
Ještě k tomu relé - taky se na to svoje chystám (u Concerta 1,5i). Občas se mi právě taky stane, že auto nechytne (například na pumpě, když tankuju). Musím pak chvíli počkat. Vše nasvědčuje tomu, že je to relé, ale zaráží mě jedna věc - po otočení klíčkem vždy poslouchám (a kontroluji diodu) jak pumpa naběhne a saje, pak cvaknutí, tak si řeknu je to oukej, chytne to...a ono ejhle, i přes to to nechytne. Zkusím podruhé a pak už je ticho, jen kontrolka ukazuje jak má. Tak minutku posedím a už je to ok.

Takže, občas se mi stane, že slyším pumpu i cvaknutí a přesto nechytí. Všechno kolem (nechytá krátce po vypnutí teplého motoru, ale ne vždy, dost často šlape jak má) nasvědčuje, že je to relátkem, ale to bych neměl slyšet čerpadlo, ne?

To bude na 99,9% relátko. Mně to taky tak dělalo, benzín to natlačilo ale stejně nechytlo. Ono asi totiž relé nesepne když se začne točit startérem a proto to nechytne.
Jinak jedno 100% funkční relé mám na prodej.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 11:42   Citovat  

citace:
To bude na 99,9% relátko. Mně to taky tak dělalo, benzín to natlačilo ale stejně nechytlo. Ono asi totiž relé nesepne když se začne točit startérem a proto to nechytne.
Jinak jedno 100% funkční relé mám na prodej.

OK, nebyl jsem si tím právě jistej, že i přes to, že ho slyším sepnout a slyším i pumpu před startem, je to relátkém. Ale předpokládám, že jsi tedy měl ten samý problém a relátko to vyřešilo. O víkendu, až nebude auto potřeba to tedy asi vykuchám a dám vědět, jak jsem dopadl a v jakém bylo stavu.

Btw to relátko co máš k mání by bylo cca za kolik, v případě že bych o něj stál...?

Díky za info...

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 11:57   Citovat  

Mám pocit, že v tom concertu, co spolu máme předjednané, bys ho našel taky:)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 12:07   Citovat  

jojojo, o tom jsme spolu mluvili a mám to na paměti... taky jsem napsal "...v případě že bych o něj stál..." - zadní vrátka Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 12:35   Citovat  

Rysa napsal:
tezky nekomu radit kdyz nenapise ani typ vozu manas tak jestli je to 120citka tak neni problem vydelej svicky,rozdelovac tam je to hned u nosu, nebo je to zigul?
Asi se hodne nudiš, co? hele kdyby si byl trošku při smyslech, tak yb ti došlo, ze se jedná o me auto, ktere mam popsane v profilu..propč si ymslíš, že ty profily jsou? Pro (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) kralíků? Jo, ej to žigul..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 12:37   Citovat  

No ja relatko rozebral, byl tam studenak, propajel jsme ho a je to O.K

Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 14:39   Citovat  

manas umis pekne si pozadat o pomoc takze si to vyres sam preji hodne stesti v tve aroganci ty zigule pořádnej výtlem
on chce poradit a ja ho budu jeste hledat v profilu ne jezis to je ikvac zase

jamescrx je teď offline  jamescrx
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 14:53   Citovat  

Rysa napsal:
manas umis pekne si pozadat o pomoc takze si to vyres sam preji hodne stesti v tve aroganci ty zigule pořádnej výtlem
je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý OK OK

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 15:25   Citovat  

Rysa napsal:

No tak dkyz tu ctu desetkrat denně, že tu nějaci týpci píšou někomu, at si to anjdou, ze už se to tu řešilo, nebo o jake auto jde, tak me to ssere..Myslím, že si poradit moc nechtěl,a ni si asi nečetl tu diskuzi pořádně, páč y si věděl, že elá záležitost je již vyřešena a několik dní stará. Chtěl si jenom poukázat na to, že rouzumíš škodovkám a žigulům..Nebo aspon mi to tak připda..prostě z debaty jasně vyplývá, že jde o meho civica z profilu(mimochodem stači jen kliknout na ten napis ,,civic 1993" a je to..Když se ti bnechce radit, nebo ti jde jen o to rejpat a poukazovat na svou zběsilou přesnost a puntičkářství, tak si to raději odpust..protože přepisovat co mam za auto, jekej rok, a jaa serie relatek byla zrovna použita..No to se mi už vyplati koupit jine auto:-D Jo a nemusiš na to reagovat..Ta diskuze je o autech annehodlam se tu s tebou vybavovat o tom, kdo je a nejni žigul:-D

jamescrx je teď offline  jamescrx
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 15:36   Citovat  

Manas napsal:
..prostě z debaty jasně vyplývá, že jde o meho civica z profilu(mimochodem stači jen kliknout na ten napis ,,civic 1993" a je to..

Tak to sorry ale to teda z debaty jasně nevyplývá . Jako lidi tady mají třeba několik aut, poznáš třeba u mně jaký je mý druhý auto ? A jako když chceš po lidech aby ti obětovali kus svého času, tak po nich aspoň nechtěj aby museli zkoumat , jakýho auta se to týká a podobně. papa

P.S. navíc problém s relé tady byl rozebíranej asi 100x , takže když si dáš hledat relé, tak ti vyjede X stejnejch threadů jako jsi založil ty sám, se stejným problémem + řešením. Ty kdo to znají to nebaví psát 4x za tejden pořád dokola.

misan je teď offline  misan
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2008 , 16:15   Citovat  

Nedělej si Manas nic z těch rejpalů,ty poznáš hned podle toho jak se vyjadřujou(skoro ve všech jejich příspěvcích někoho kritizujou) ,ale jsou tu i tací co ti rádi poradí bez jakýchkoliv připomínek).Srry,musel jsem to napsat,už se to tu nedá číst.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nejede pomóc
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina