Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stiznost na straznika+odtah
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:35   Citovat  

Vcera vecer kolem 10ty hodiny,jsem zaparkoval v modre zone na Zizkove.Sel jsem za kamosem,zapojit mu pocitac.Max hodku by to trvalo,ale to je jedno.Neco mi chybelo ,tak jsem sesel dolu a vidim,jak se moje HOnda houpe na lanech.Rikam,at ji okamzite sundaj,ze si dojdu pro doklady a zaplatim to.At nikam nejezdej a at uz ji sundavaj.Nakej mestak :mravenec: rika jako ze at delam,at sem do minuty tady,jinak jedou.Rikam,at semnou takhle nemluvi,ze si dojdu pro doklady,abych mohl prokazat, že je moje,ze jsem hned tady.Otocim se nedojdu ani za roh budovy!!!! A vidim jak naskacou rychle do aut a odjizdej!!!!Jeste se mi smejou jak si pro to auto pojedu nekam do háje.

Tak se ptam,budu podavat oficialni stiznost ,mam cislo straznika atd.. Myslite,ze to ma cenu?Ja si myslim,ze absolutne ne,jen mi pride spatny..aby si zase myslel,ze mu tohle projde.Ptal jsem se na to a musej auto sundat dolu,kdyz se k nemu prihlasite a jeste se to pry uctuje jako NEUPLNY odtah,ktery je v ceniku oficialne asi o 500levnejsi. V 13:00 jedu na Mestaky do Ciburkovy ulice a uvidim co z toho bude no.Asi nic.Ale aspon pro ten pocit. Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:39   Citovat  

snk. napsal:
Vcera vecer kolem 10ty hodiny,jsem zaparkoval v modre zone na Zizkove.Sel jsem za kamosem,zapojit mu pocitac.Max hodku by to trvalo,ale to je jedno.Neco mi chybelo ,tak jsem sesel dolu a vidim,jak se moje HOnda houpe na lanech.Rikam,at ji okamzite sundaj,ze si dojdu pro doklady a zaplatim to.At nikam nejezdej a at uz ji sundavaj.Nakej mestak :mravenec: rika jako ze at delam,at sem do minuty tady,jinak jedou.Rikam,at semnou takhle nemluvi,ze si dojdu pro doklady,abych mohl prokazat, že je moje,ze jsem hned tady.Otocim se nedojdu ani za roh budovy!!!! A vidim jak naskacou rychle do aut a odjizdej!!!!Jeste se mi smejou jak si pro to auto pojedu nekam do háje.

Tak se ptam,budu podavat oficialni stiznost ,mam cislo straznika atd.. Myslite,ze to ma cenu?Ja si myslim,ze absolutne ne,jen mi pride spatny..aby si zase myslel,ze mu tohle projde.Ptal jsem se na to a musej auto sundat dolu,kdyz se k nemu prihlasite a jeste se to pry uctuje jako NEUPLNY odtah,ktery je v ceniku oficialne asi o 500levnejsi. V 13:00 jedu na Mestaky do Ciburkovy ulice a uvidim co z toho bude no.Asi nic.Ale aspon pro ten pocit. Tak to valím bulvy

Svinstvo tohle, facana za ten škodolibý smích by dostal. naštvanej Přeji hodně štěstí a dobré pořízení, snad to k něčemu bude, ale je to tvrzení proti tvrzení pokud nebyl nějaký svěděk, takže oni budou tvrdit tohle a ty tohle a stejně si myslím, že jim to projde a s tebou zametou. No, jsem zvědav jak to dopadne, potom napiš. Good luck pane, oi. je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:42  Naposledy upravil Hellborn dne 25.7.2008 , 10:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zkusit to můžeš, ale pochybuju - tvrzení x tvrzení...

Možná pokud mají čas odtahu, což by mohli mít,tak by Ti kamarád mohl dosvědčit,žes v ten čas u něj nebyl a šel opravdu do auta,ale bude to jen nepřímý důkaz...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:43   Citovat  

Ty vole tvrdě do nich! To bych si nenechal líbit. A určitě s Tebou budou řešit i ten přestupek. Manželce když odtáhli auto, tak jsme sice museli zaplatit odtah, ale na měšťákách řekla, že se jí udělalo náhle nevolno, tak musela zastavit a jít se napít vody do blízké restaurace, protože kdyby pokračovala, mohla by způsobit dopravní nehodu. Tedy jasný §14 trestního zákona. Koukni na: odkaz A prošlo to bez pokuty.
Držím palce.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:43   Citovat  

taky si myslim,ale jak rikate...zkusit to muzu.Ale nic nebude,to je jasny
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:44   Citovat  

škoda, že nemáš třeba mobilem natočený jak mu to říkáš Úsměv
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:44   Citovat  

Tak tam pozdravuj v okýnku tu 40cátnici. OK Byl jsem tam taky. Dostal jsem lístek za špatné parkování (jiné pokuty ani nemám Velmi šťastný) ještě když nebyli modrý zóny. Chtěla vysvětlení, tak jsem jí to vysvětlil (žádná byť sebemenší část vozidla nesmí zasahovat do zákazu stání - navíc bere se to i šikmo - podle toho jak se stojí a né kolmo, jak jsem se domníval). Vyšla mi docela vstříc. Chce to jen slušnost.

Cenu to určitě má. Ale pozor - jsou to policajti a ty budou při sobě. Určitě bych uznal svojí chybu, že jsem špatně zaparkoval a že jsem ochoten zaplatit za špatné parkování a přestupek. Pokud bys dokázal jasně prokázat (svědek), že jsi s ním mluvil o tom, že si jdeš pouze pro doklady, abys prokázal, že je to Tvé auto, tak by to neměl být problém. Pak by Ti měli účtovat pouze neúplný odtah (možná i jen to parkování), ačkoliv Ti to odtáhli.

BTW: Je to sviňstvo a Tobě držím palce OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:45   Citovat  

JInak kamarad mi poradil,ze dava za okynko vzdycky redbulla na palubku,nebo neco takoveho..vetsinou ho prej nechavaj bejt kdyz blbe parkuje,protoze kdyz ti svrhnou rebdulla a ten se ti vylije na palubku,zpuseobej ti odtahem skodu.To mi pride sikovny Úsměv,ale nevim jak to funguje v praxi teda moc
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:47   Citovat  

snk. napsal:
JInak kamarad mi poradil,ze dava za okynko vzdycky redbulla na palubku,nebo neco takoveho..vetsinou ho prej nechavaj bejt kdyz blbe parkuje,protoze kdyz ti svrhnou rebdulla a ten se ti vylije na palubku,zpuseobej ti odtahem skodu.To mi pride sikovny Úsměv,ale nevim jak to funguje v praxi teda moc

Tak to jsem teda ještě neslyšel je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:47   Citovat  

Miki Civic napsal:
škoda, že nemáš třeba mobilem natočený jak mu to říkáš Úsměv

Bohuzel,to me nenapadlo..stacilo by si vyfotit auto,jak se houpe na lanech.Pak uz bych proste dokazal,ze jsem je stihnul kdyz auto jeste bylo na miste
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:48   Citovat  

Zombie napsal:
Tak to jsem teda ještě neslyšel je to dobrý
Prý to funguje a dobre.Ze si na to davaj bacha.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:49   Citovat  

snk. napsal:

Kolega kdysi nechával v levém dolním rohu vizitku s kontaktem na sebe. Prý to fungovalo. Ale osobní zkušenost s tím nemám...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:49   Citovat  

Hellborn napsal:
Zkusit to můžeš, ale pochybuju - tvrzení x tvrzení...

Možná pokud mají čas odtahu, což by mohli mít,tak by Ti kamarád mohl dosvědčit,žes v ten čas u něj nebyl a šel opravdu do auta,ale bude to jen nepřímý důkaz...
Jo to by mohlo pomoct!! Kdyz uz to zacnu takhle resit,tak by se neco mohlo pohnout!!
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:51   Citovat  

no tak tomu typkovy bych rozbil drzku
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:52   Citovat  

no,ja doufal,ze je nepotkam pak na tom parkovisti,kam jsem jel v noci pro auto.Asi bych si udelal akorat problem,mam obcas docela nevymachanou drzku proti autoritam Úsměv,jeste kdyz si pridu ukrivdenej Velmi šťastný
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:53   Citovat  

Pokud máš číslo toho policajta, tak by to mohlo svědčit v tvůj prospěch, protože jsi s ním musel přijít do kontaktu a tudíž byl u auta, jak jinak by jsi ho získal, kdyby jsi s ním nemluvil...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 10:54   Citovat  

snk. napsal:
no,ja doufal,ze je nepotkam pak na tom parkovisti,kam jsem jel v noci pro auto.Asi bych si udelal akorat problem,mam obcas docela nevymachanou drzku proti autoritam Úsměv,jeste kdyz si pridu ukrivdenej Velmi šťastný

OK Neboj to nás asi bude víc.... pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:00   Citovat  

Ajsik napsal:
Pokud máš číslo toho policajta, tak by to mohlo svědčit v tvůj prospěch, protože jsi s ním musel přijít do kontaktu a tudíž byl u auta, jak jinak by jsi ho získal, kdyby jsi s ním nemluvil...

JJ to sice ano..ale cislo policajta mam napsany na papire o odtahu to mi hlava nebere ,takze mi to je k nicemu :/
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:09   Citovat  

za kolik si to měl?když ti to enchaj na místě je to za 850 a jinak 1500 ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:11   Citovat  

jj presne jak rikas..ale to je jedna polovina toho co me :mravenec:.me spis nas*** ten mamrd co se mi smal do xichtu jak me vypekl
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:12   Citovat  

no nic...asi tim nic nevyresim..pak sem napisu jak to dopadlo jestli to nekoho zajima.Jdu se obliknout a pojedu..zatim
   Návrat  
Luba je teď offline  Luba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:19   Citovat  

Určitě napiš, držím pěsti...
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:30  Naposledy upravil JaRaN dne 25.7.2008 , 11:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No jasne, ze to sem dej..zajima me to, i kdyz si myslim, ze je to boj predem prohrany. Bohuzel drzi pri sobe. Znamy boural, prijeli tam policajti, hned volali odtahovku (z díry hned vedle, soukromnika). Ten mu rovnou rekl, ze chce dva papiry, on ze na miste nema a ze si to necha odtahnout sam. Ten sel k policajtum, neco jim rekl a kdyz se vratili, tak ze auto odtazeno musi byt hned, ze je prekazkou (u krajnice). Tak znamy sel otevrel kufr, ze si veme jen batoh s ucebnicema a dokladama. Odtahovak na nej zacal rvat ze na to at zapomene a jestli bude pokracovat, tak mu tim kufrem "zlomi pracky". Nemohl si vzit ani panel z radia. Policajti se na to divali a nerekli nic. Takze to je potom tezke.

Taky by nebylo spatne ve stiznosti uvest treba, ze jsi z nej citil alkohol. Kdyz uz naschvaly, tak prosim ne..
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:33   Citovat  

snk. napsal:

Musim ti říct že cena to teda má, jako státní ti to i do doporučuju, aby jsi tu stížnost co nejdřív podal, strážník z toho bude mít určitě problémy, věř mi, a jestli ti k tomu i kámoš řekne tu stejnou verzi že jsi běžel pro doklady, strážník bude pěkně namydlenej a mohl by jsi to uhrát tak daleko, že ti odpustí cenu za ten odtah, a to je docela dost, já říkám že jo, udělej to a co nejdřív
   Návrat  
jamescrx je teď offline  jamescrx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:35   Citovat  

Řeknu ti jedno, dohadovat se s nima nemá v tomhle případě vůbec cenu KO KO Už jsem se s policajtama hodněkrát dohadoval o podobnejch věcech ale je to absolutně neefektivní, nic jim nedokážeš. Bude to mít jedině cenu, až bude stížnosti posuzovat nezávislý orgán. Uspěl jsem částečně jenom jednou : při kontrole mi odebrali OTP, že mám nepovolený rozměr gum na autě ( ovšem v OTP není rozměr uveden, a ve velkém TP byl stejný rozměr jako na autě) . Říkám jim , že ten rozměr je velkým TP a že to on jaksi nemůže vědět , co tam má být když nemá potřebné podklady, přesto mi ho odebrali a dali 500 pokutu. Psal jsem stížnost, jak si to může policista dovolit takhle bez podkladů neoprávněně odebrat OTP, a že chci zrušit pokutu+ omluvu. Pokutu nakonec zrušili, ale dle jejich vyjádření : omluva nebude a policista postupoval správně !!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem . Prostě nemá to cenu, ale stížnost napiš pro dobrej pocit, nenecháme si přeci :mravenec: na hlavu je to dobrý
   Návrat  
jamescrx je teď offline  jamescrx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:39   Citovat  

JaRaN napsal:
No jasne, ze to sem dej..zajima me to, i kdyz si myslim, ze je to boj predem prohrany. Bohuzel drzi pri sobe. Znamy boural, prijeli tam policajti, hned volali odtahovku (z díry hned vedle, soukromnika). Ten mu rovnou rekl, ze chce dva papiry, on ze na miste nema a ze si to necha odtahnout sam. Ten sel k policajtum, neco jim rekl a kdyz se vratili, tak ze auto odtazeno musi byt hned, ze je prekazkou (u krajnice). Tak znamy sel otevrel kufr, ze si veme jen batoh s ucebnicema a dokladama. Odtahovak na nej zacal rvat ze na to at zapomene a jestli bude pokracovat, tak mu tim kufrem "zlomi pracky". Nemohl si vzit ani panel z radia. Policajti se na to divali a nerekli nic. Takze to je potom tezke.
Tak to koukám! Tak to koukám! tak to je hustá storka Tak to koukám! Tak to koukám! tkovýhle případy jedině točit na mobil + následně soud !
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:42   Citovat  

jamescrx napsal:
Pokutu nakonec zrušili, ale dle jejich vyjádření : omluva nebude a policista postupoval správně !!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem . Prostě nemá to cenu, ale stížnost napiš pro dobrej pocit, nenecháme si přeci :mravenec: na hlavu je to dobrý
Tak to je taky dobrý Velmi šťastný
Já bych akorát řekl že nejlepší co můžete udělat je být arogantní je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 11:52   Citovat  

normalne bych se (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) a vzal ten blocek a ze zadu napsal ze nesouhlasim s tim a ze se mi zdalo ze ten policajt je ozraly.a vratil mu to zpatky
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 15:13   Citovat  

jednou jsme s klukama parkovali na oběd na Rudné v Ostravě na pumpě Slovnaft. Když na ní vjíždíš od Havířova jsou tam dvě značky,: průjezd zakázán a zaákaz zastavení. Ale na tu pumpu se dá vjet i z 1. Máje a tím pádem ty značky ztrácejí pro mne význam,protože kolem nich nejedu. Popíjíme kafčo a najednou nám pumpařka říká,kluci lezou vám po autech měšťáci ( měli jsme tam stát trucky) tak jsme vyběhli . 4uráčkovi říkám a´t okamžitě sleze z méhjo vozu,co si dovoluje na něj šahat a on že stojíme v zákazu a my že nee,že jsme přijeli z druhé strany a on že si sežene deset svědků co nás viděli přijet kolem těch značek. To si ale nevšiml,že pět metrů od nás za plotem dva zedníci dělají fasádu a že sledují náš rozhovor,načež jeden ze zedníků povídá: kluci všecko jsem viděl a slyšel a jsem ochoten dosvědčit případné přivolané státní pol. že vám ten m욡ták vyhrožuje. Mimochodem tomu poldovi bylo sotva povinných 21,né že bych měl něco proti mladším,ale hrát v tomhle věku a po jeho zkušenostech(0) takového machra mě docela uráželo. Nicméně když to ten borec slyšel,tak ho jeho kolega asi tak o 10 let starší chytl za paži a bez jedinného slova ho začal odvádět pryč. Aby toho nebylo málo,vyletěla provozovatelka pumpy s foťákem blejskla je oba nadala jim do cypů co ji odrazují kšefty a aspoň tu situaci odlehčila,ale věřte mi,že jsem měl sto chutí toho smrada vyfackat z leva z prava.

Takže v tvé situaci bych rozhodně šel a tvrdě bojoval,přestupek jsi sice udělal a tohle chování je fakt hnus. OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.7.2008 , 16:07   Citovat  

kaccerr napsal:
jednou jsme s klukama parkovali na oběd na Rudné v Ostravě na pumpě Slovnaft. Když na ní vjíždíš od Havířova jsou tam dvě značky,: průjezd zakázán a zaákaz zastavení. Ale na tu pumpu se dá vjet i z 1. Máje a tím pádem ty značky ztrácejí pro mne význam,protože kolem nich nejedu. Popíjíme kafčo a najednou nám pumpařka říká,kluci lezou vám po autech měšťáci ( měli jsme tam stát trucky) tak jsme vyběhli . 4uráčkovi říkám a´t okamžitě sleze z méhjo vozu,co si dovoluje na něj šahat a on že stojíme v zákazu a my že nee,že jsme přijeli z druhé strany a on že si sežene deset svědků co nás viděli přijet kolem těch značek. To si ale nevšiml,že pět metrů od nás za plotem dva zedníci dělají fasádu a že sledují náš rozhovor,načež jeden ze zedníků povídá: kluci všecko jsem viděl a slyšel a jsem ochoten dosvědčit případné přivolané státní pol. že vám ten m욡ták vyhrožuje. Mimochodem tomu poldovi bylo sotva povinných 21,né že bych měl něco proti mladším,ale hrát v tomhle věku a po jeho zkušenostech(0) takového machra mě docela uráželo. Nicméně když to ten borec slyšel,tak ho jeho kolega asi tak o 10 let starší chytl za paži a bez jedinného slova ho začal odvádět pryč. Aby toho nebylo málo,vyletěla provozovatelka pumpy s foťákem blejskla je oba nadala jim do cypů co ji odrazují kšefty a aspoň tu situaci odlehčila,ale věřte mi,že jsem měl sto chutí toho smrada vyfackat z leva z prava.

Takže v tvé situaci bych rozhodně šel a tvrdě bojoval,přestupek jsi sice udělal a tohle chování je fakt hnus. OK

jj tu pumpu znam jezdil sem tam kazdy den d prace kolem ni Velmi šťastný a jak byla kolona na svetlech projizdel sem benzinku stylem ze sem jel a zastavil sem tam a pak jel zas dale aby mi nerekli ze sem ji projel Velmi šťastný takze sem ji vlastne neprojel kdyz sem tam zastavil hehe,jako ze sem neco hledal v kastliku Mr. Green
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stiznost na straznika+odtah
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina