Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Carbonia cup nehoda
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 16:06   Citovat  

Carbonia cup nehoda

shit.. Smutný

Prej to byla nejaka Honda..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 16:22   Citovat  

Idnes clanek

Dle clanku nemeli ram, takze asi "S" skupina. Tam je taky debilni pravidlo, ze nesmi mit slicky.. treba by je v te zatacce podrzely...
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 18:50   Citovat  

byla to tahle CRX Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 18:56   Citovat  

jagy napsal:

...Tam je taky debilni pravidlo, ze nesmi mit slicky.. treba by je v te zatacce podrzely...

a nebo by to do te zatacky hrnul o to rychleji a stejne by se to utrhlo... Bueee
   Návrat  
tomasz je teď offline  tomasz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 18:59   Citovat  

chudaci Bueee [web:2ed7615846]http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/dva-mrtvi-pri-automobilovych-zavodech.html[/web:2ed7615846]
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 19:41   Citovat  

podle toho co sem ted videl ve zpravach tak mel slicky. ale na tom videu plave pekne po ty silnici. skoda ze nemel ram. pry spolujezdec ani nebyl pripoutany a nemel dobre upevnenou helmu. doufam ze to nebyl nekdo z klubu. jinak podle zaberu v TN na nove byl videt motor a vypadalo to na nonvtec. neznal jste nekdo pilota vozu?
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 19:55   Citovat  

Tak to je hodně smutný, asi to pěkně pálil... Smutný Ale ty slicky jsem teď ve zprávách taky viděl....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 20:03   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Tak to je hodně smutný, asi to pěkně pálil... Smutný Ale ty slicky jsem teď ve zprávách taky viděl....

cet jsem nekde ze to pujde tezko zjistit, ze prej nulova brzdna draha. ale pry odhadem kolem 150km/h
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 20:08   Citovat  

Winie napsal:
cet jsem nekde ze to pujde tezko zjistit, ze prej nulova brzdna draha. ale pry odhadem kolem 150km/h
No taky jsem šlyšel, že žádná brzdná dráha a rychlost asi 130.. Ale ta silnice docela úzká, co jsem tak koukal. Každopádně ten spolujedec měl být připoutanej, já bez pásů nedám ani ránu a bez helmy bych si ani trening nedovolil..Smutný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 20:47   Citovat  

Dalsi tragedie...prave kvuli takovym udalostem nechci zkouset vrchy...okruh je okruh
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 20:53   Citovat  

WotanMitUns napsal:
No taky jsem šlyšel, že žádná brzdná dráha a rychlost asi 130.. Ale ta silnice docela úzká, co jsem tak koukal. Každopádně ten spolujedec měl být připoutanej, já bez pásů nedám ani ránu a bez helmy bych si ani trening nedovolil..Smutný

Ja s 1,3 asi vrchy vzivote nepojedu, ale jednou s necim silnejsim bych klido jel. ale jedine s bezp. ramem. navic kdyz sou hondy takovy papirovky
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 21:27   Citovat  

Winie napsal:
Ja s 1,3 asi vrchy vzivote nepojedu, ale jednou s necim silnejsim bych klido jel. ale jedine s bezp. ramem. navic kdyz sou hondy takovy papirovky

130 vs strom zadnej ram nezachrani...uz jenom to pretizeni...kolik tak muze byt? tipuju 40-60
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 21:52   Citovat  

infinity napsal:
130 vs strom zadnej ram nezachrani...uz jenom to pretizeni...kolik tak muze byt? tipuju 40-60
Já si taky myslím, že rám by tomu nepomohl.. Bokem do stromu by byla stejně pecka jako prase i s rámem... Jinak dnes jsem jel z koupálka z Klášterce domů do Chomutova a co se dělo jen ten kousek na té silnici jsme nechápal... Motorkáři nezájem jestli auto v protisměru a plná čára a dodávky taky žádný sra.í. Nechápu, proč tak jezdí, ať s tím jsou na okruh (dodávky samozřejmě ne:)), tam se můžou vřádit jak je jim libo a neriskovat při tom tak život. Jinak já bych taky raději okruh, je bezpečnější.... Na vrchy a rallye to chce už nějakou tu zkušenost, z toho mám respekt.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 22:09   Citovat  

Okruh je mozna nebzpecnejsi, ale taky se tam muze neco stat.. stejne tak v normalnim provozu. Tahle trat prej byla dost spatna a pokud jsou kolem stromy, tak to neni taky moc dobre. U nas na kopci jsou vsude svodidla. Pokud nemel helmu nebo nebyl ani pripoutany, tak je to fakt spatne. Zivot by mu to v tomto pripade asi nezachranilo, ale pokud to je povoleno organizatorem vrchu..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 22:19   Citovat  

jagy napsal:
Okruh je mozna nebzpecnejsi, ale taky se tam muze neco stat.. stejne tak v normalnim provozu. Tahle trat prej byla dost spatna a pokud jsou kolem stromy, tak to neni taky moc dobre. U nas na kopci jsou vsude svodidla. Pokud nemel helmu nebo nebyl ani pripoutany, tak je to fakt spatne. Zivot by mu to v tomto pripade asi nezachranilo, ale pokud to je povoleno organizatorem vrchu..
Stát se může, ale když tam člověk vyletí tak do hlíny a pak se zastaví o nějaký zábrany a nerozpůlí o strom... A nebo když by tohle byla dobrá trať, tak o nějaký svodidla. Ještě by mě zajímala kvalita toho asfaltu, díry atd. Tady u nás se taky jezdí vrchy a povrch je docela nic moc. KO
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 22:36   Citovat  

Psali nekde, ze trat je hodne spatna.. tady u nas byl povrch v urcitych pasazich taky nic moc, jezdci si stezovali. Dokonce se tam min. rok vysekala i formule. Letos konecne ten usek opravili a udelali komplet novy koberec.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 22:56   Citovat  

infinity napsal:

No ale treba se nemusis rovnou zabit... v TN rikali ze spolujezdec kdyby byl pripoutanej a mel helmu tak zije. a bez ramu, ale je fakt ze tohle slo vylozene na ridicovy dvere. to by ho asi nic nezachranilo. jen rikam ze by ram mel bejt povinej pro tenhle typ zavodu. je to az moc nebezpecny.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 23:23   Citovat  

Ram v "S" skupinach neni nutny. Ale tam taky lidi vi, co si muzou dovolit.. ty auta jsou tam seriovky, tak to neni takovy problem. Preci jen jsou to amaterske zavody.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 9:41   Citovat  

Někde píšou že tam rám nebyl a někde že byl a že se zbortil a vytrhal z úchytů. No ale podle toho co říkal ten organizátor nebo kdo to byl v TN že tam budou muset začít dávat rámy tak tam asi nebyl
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 12:21   Citovat  

Jagy : pořád se tady bavíš o skupině ST, ale ten človíček co se vyboural jezdil ve skupině E ....
Tohle si nikdo nezaslouží, manželka doma ....... Upřímnou soustrast
   Návrat  
lukin je teď offline  lukin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 13:39   Citovat  

ten pořadatel řikal že ramy budou muset byt HOMOLOGOVANY.do teď tam asi mohly mit nejakej obyč nebo vubec nic třeba...ten borec tam nejakej ram měl,de to vidět,vedle A sloupku je na každe straně trubka
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 15:23   Citovat  

jagy napsal:

kdyby byl pripoutany tak toto je ok? Hm no dobre...ja mam jiny nazor. Auto je totalne KO, ta sedacka tam sice je, ale spolujezdcova...A pokud nebyl doopravdy pripoutany tak to je strasna chyba, ja se poutam i kdyz jedu 100m Úsměv

Ad. Orkuh: No muze se tam stat tak ledacos...ale je jsou tam kacirky, unikove zony, pneumatiky a az pak svodidla...proste si myslim ze je to x-nasobe bezpecnejsi. navice trat je vetsinou sirsi nez na vrchach, takze je dost prostoru pro korekci ridicskych chyb. Kdezto na vrchu sotva cuknes volantu a uz mas auto ve strome.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 15:37   Citovat  

No tak psali tam jejich kamradi a rodina, ze prilbu i pripoutani byli. Ja jsem nepsal, ze kdyby byli pripoutani a meli helmu tak prezijou.. jak vidis vrak, tak by jim nepomohlo asi nic. Taky nevis, jestli to castecne rozrezali hasici nebo co.. jsou to proste spekulace.

Vrchy jsou mozna nebezpecnejsi, ale neni vrch jako vrch. Tam kde jsou svodidla a ok povrch, tak je to v pohode. Sirka trati byva taky dobra. Jen Carbonii jsem ja nikdy nemel moc rad, protoze ty trati jsou nebezpecne a povrch spatny. Ja osobne bych tam nejel..

Samozrejme, ze okruh je sirsi, jsou tam kacirky... ale obecne jsou vrchy bezpecne. Zemre tam nekdo opravdu vyjimecne, kdyz se podivas na silnici a denni provoz.. ta je podle me mnohem nebezpecnejsi. Mrk
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 16:04   Citovat  

bez rámu si max vyskoušet závod jeden(a s rozumem) a zjistit ano chci jezdit ,nebo nechci...příště už rám a vše okolo...bez jezdí jen bezmozek,spolujezdec tam neměl co dělat,vrchy není rallye.Jinak v posledních letech si spoustu pilotů,ať je to vrch či rallye(ty hlavně)stěžují že pořadatelé tvoří moc nebezpečně rychlé tratě(větší sledovanost,více sponzorů)klidně s průměrnou rychlostí okolo 150-160km/h a nestydí se to prohnat mezi vzrostlé stromy...viz smrťák u tmaně...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 16:37   Citovat  

jen trošku zasáhnu. Podle FAS (federace automobilového sportu) je max pruměrná rychlost tuším 120, nebo 130. Žádných 150-160. Otázkou je, kde je realita, protože jsou tratě, kde by i Tebou zmíněná rychlost byla asi málo a tak chytrá pořadatelská hlavička do cesty postaví kuželky, čímž se z 200 zbrzdí na 30 a tím se RZ vejde do limitu...

Já se taky párkrát někde svezu a rám nemám. Je to spíš o tom jak jsi psal - s rozumem. A nepřipoutanej závodním tempem v lese, to moc rozumě nevypadá
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 17:15   Citovat  

PAKO: No tak bez ramu jezdi hodne lidi v ST skupinach.. pokud se jdu s rozumem svezt, tak proc ne? Ja ten ram taky momentalne neplanuju.
Dalsi veci je, ze pokud tam vzal k sobe spolujezdce, tak mel jet s OBROVSKOU rezervou. S tema tratema je problem, kdyz se podivas do zaranici, tak jsou to krasne trate, kde jsou svodidla samozrejmosti prakticky vsude. Holt tady nejsou penize a na bezpecnosti, organizaci se setri..
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 17:19   Citovat  

jvkgrifone napsal:
jen trošku zasáhnu. Podle FAS (federace automobilového sportu) je max pruměrná rychlost tuším 120, nebo 130. Žádných 150-160. Otázkou je, kde je realita, protože jsou tratě, kde by i Tebou zmíněná rychlost byla asi málo a tak chytrá pořadatelská hlavička do cesty postaví kuželky, čímž se z 200 zbrzdí na 30 a tím se RZ vejde do limitu...

Já se taky párkrát někde svezu a rám nemám. Je to spíš o tom jak jsi psal - s rozumem. A nepřipoutanej závodním tempem v lese, to moc rozumě nevypadá
jj ale retardérem stáhneš jen procentuelně rychlost bohužel...je spostra tratí na které spousta matadorů kašle a spousta které vyhledává právě kůli bezpečnosti...třeba příbram průměrná 60...třeba teď zde hodně na HC koukatelná točná...jak někdo může pustit bezmoska v pantoflích??? on je debil...s tím se narodil...ale co ten co ho pustil na startu!!! samozřejmě vše nejde házet na pořadatelé...vždyť ti co jezdí jsou dospělí lidé...ale sebelíp zajištěná trať připravená ,ale je li rychlá je nebezpečná....právě těma retardérama se musí spomalit krizová místa aby se okolo dubu neletělo dvěřma či okolo srázu...proto já nejezdím,ani nemám chuť jsem sice hravej ale egoistickej chlap co chce taky vyhrát Se stydím a to je nebezpečné a hlavně moc jezdit zase neumím.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 17:43   Citovat  

infinity napsal:
Dalsi tragedie...prave kvuli takovym udalostem nechci zkouset vrchy...okruh je okruh

Kdyz se najde nejakej podobnej pripad na okruhu, tak si stejne nevyberes... Na Tocny ten v ty cerveny Korvete jel (co jsem slysel) bez helmy a ve spatnem obleceni...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 17:45   Citovat  

s těma retardárama jsem myslel, že to vyzní jak píšeš výše - jedná se jen o zpomalení na papíře - procentuální. Je to alibistický řešení.

Tak tak, jak ho mohli pustit v pantoflích, to nepochopím. Nebo spíš, vůbec se nedivím, že s takovým hňupem ani nepočítali.-))
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 17:54   Citovat  

No ty pantofle tezko kontrolovat.. ale ze nema helmu museli videt.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Carbonia cup nehoda
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina