Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honday super,ale...
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 20:22   Citovat  

Tímto chci poděkovat za super sraz,fakt klobouk dolu.Perfektní program super ceny,super soutěže ,prostě nemám co organizátorům vytknout.Osobně si myslím,že tenhle ročník je asi to nejlepší Honday jaký kdy byl.
Komu ale musím něco vytknou,jsou majitelé psů(čest a sláva vyjímkam),ostatním hanba.Psi výkaly byli všude,viděl jsem dokonce psa očurávat stan,taky my docela vadilo, že se psi koupali v bazénu.Když si někdo pořídí psa měl by se o něj taky umět postarat a vyhláška,která nařizuje uklízet výkaly po mazlíčcích,platí si myslím i na Honday.Nevím jak ostatní ale já jsem pár překvapení vyšlápl a taky jsme měli pěkné nadělení před stanem,tak se my nedivte,že to tady takhle píšu.
Možná se pár lidi na mě nazlobí,ale musel jsem to tady napsat,jak by jste se cítili kdybych vám já udělal koblih před stan?Věřte my ,že to nic příjemného není,když na to praží sluníčko. to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 20:29   Citovat  

jj, taky jsem u bazénu kličkoval Smutný
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 20:31   Citovat  

Velmi šťastný Teď jsem se málem po.. smíchy Je to tam. Samozřejmě je taková výtka na místě, ale číst to, no prostě nářez meetallll wc Sám vlastním psa, na Honday jsem nebyl, ale když jsem si ho pořizoval tato vyhlaška ještě zákonem nebyla a s tím jsem si ho také kupoval. Proto odmítám chodit svýmu psovi za zadkem a sbírat exkrementy. To s ním raději zajdu kousek do přírody, kde to nikomu nevadí.. To samé snad mohli udělat i navštěvníci v areálu..prostě zajít mimo na procházku(pokud bylo kam-pokud ne, psa bych tam nebral). S bazénem Tě plně chápu..taky bych měl blok pak do něj lézt... Tak to valím bulvy
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 20:54   Citovat  

tak ok, mela jsme tam psa, na to, jestli muze do bazenu, jsem se tu pred srazem slusne zeptala.. vykaly jsem poctive sbirala a stan nikomu nevochcala (teda jako ne ja, ona.. Britta.. ja taky ne)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:19   Citovat  

mega1 napsal:
tak ok, mela jsme tam psa, na to, jestli muze do bazenu, jsem se tu pred srazem slusne zeptala.. vykaly jsem poctive sbirala a stan nikomu nevochcala (teda jako ne ja, ona.. Britta.. ja taky ne)

Nevím proč si to bereš osobně,nevadil mi jenom tvůj pes v bazénu a vykaly taky nevím čí byli.Ještě by mě zajímalo jak fena může ochcávat stan nebo kolo na autě. Velmi šťastný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:22   Citovat  

Tý jo, Likuška je z toho venku:-))) Ufff:-)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:28   Citovat  

tygr napsal:
Nevím proč si to bereš osobně,nevadil mi jenom tvůj pes v bazénu a vykaly taky nevím čí byli.Ještě by mě zajímalo jak fena může ochcávat stan nebo kolo na autě. Velmi šťastný

no fena nemuze, tak jsme z obliga kouř
   Návrat  
barel je teď offline  barel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:29   Citovat  

Velmi šťastný jsi měl zjistit čí to byl pes, a provést "ten koblih" u stanu majitele ...

no ještě názor o úklidu Ble a jako on když náhodou nemůže počkat "do přírody" tak to prostě necháš tam ? cože cože ?
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:31  Naposledy upravil hondamens dne 27.7.2008 , 21:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Náš pes byl důsledně kontrolován a nikde žádné výkaly nedělal a když už tak to bylo řádně uklizeno. Jinak co se týče bazénu tak tam jsme ho měli a držel se nás a ve vodě určitě nebyl takže asi tak,ale jinak te plně chápu Mrk

Hlavně máme malinkou fenečku yorkyho.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:32   Citovat  

uff, tak za stany naše Mikkyna taky nemůže Velmi šťastný bobky jsem se snažila uklidit a pokud mi nějaký "utekl" mrzí mně to ale nevím o něm!
Bazén se nás týká celkem tak 5min z celého víkendu, bo náš maxipes neumí plavat a z vody má panickou hrůzu Velmi šťastný
Jediné co bych dodala je, můj pocit, že jsme se o ní s Dejfem starali vzorně, občas jí namočily aby nepadla vedrem apod. Co vím třeba na 100% je, že nečůrala do bazénu, neházela odpadky na zem a netůrovala a nehrabala po kempu(tím nemyslím, že jsi to ty dělal)! Úsměv
Samozřejmně pro příště by to chtělo nějaký návrh Honda-vyhlášky aby byly spokojené obě strany.
A P.S. o uklízení psích extrementů si rozhoduje sama obec a po pravdě netuším, jestli zrovna Svijanský Újezd, má nějakou takovou vyhlášku. Ale osobně si nemyslím, že by se tím zabývali. Slušnost by měla být samozřejmně na místě!

Haf je to dobrý
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:39   Citovat  

tygr napsal:
Tímto chci poděkovat za super sraz,fakt klobouk dolu.Perfektní program super ceny,super soutěže ,prostě nemám co organizátorům vytknout.Osobně si myslím,že tenhle ročník je asi to nejlepší Honday jaký kdy byl.
Komu ale musím něco vytknou,jsou majitelé psů(čest a sláva vyjímkam),ostatním hanba.Psi výkaly byli všude,viděl jsem dokonce psa očurávat stan,taky my docela vadilo, že se psi koupali v bazénu.Když si někdo pořídí psa měl by se o něj taky umět postarat a vyhláška,která nařizuje uklízet výkaly po mazlíčcích,platí si myslím i na Honday.Nevím jak ostatní ale já jsem pár překvapení vyšlápl a taky jsme měli pěkné nadělení před stanem,tak se my nedivte,že to tady takhle píšu.
Možná se pár lidi na mě nazlobí,ale musel jsem to tady napsat,jak by jste se cítili kdybych vám já udělal koblih před stan?Věřte my ,že to nic příjemného není,když na to praží sluníčko. to snad ne

Díky za pochvalu Tygříku Úsměv Sanžili jsme se seč nám síly stačili. Taky si myslím, že se HD08 opravdu povedl a nikdo se nenudil.

P.S. chudám basik se taky koupal v bazenu, ale jaksi nedobrovolně...nějak tam chudák spadnul Smutný Tak to koukám!
P.S.2 - výjali po Pejscích (po našem jsem když jsem ho viděl uklízel) jsou sice pruda, ale některý výkali po lidech je pruda ještě větší. Ten úklid kempu je naprosteh vopruz! Ale i ty pejsci jsou o lidech a buhužel ne všichni jsou slušní.
Technicky vzato chápu však majitele psů, že pořád držet psa na 120cm dlouhém vodítku je naprostá pruda jak pro psa tak pro majitele.... naštvanej
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:43   Citovat  

S exkrementy plne souhlasim a je to ze strany panicku a panicek bezohlednost.. Smutný Ja sam jsem tam pejska nevzal (neprijde me to vhodne uz jen kuli pocasi, hluku, atd) ale i tak me prijde kravina ze nekdo rekne ze se nevykoupe pote co do bazenu vlezl pejsek..Ja se klidne priznam ze jsem si vzal za sebou do bazenu Hondicky pejska a to ciste z duvodu aby nechcipl vedrem.. Prijde me to normalni a myslim ze ve vetsine pripadu je to zviratko cistotnejsi nez lide.. Osobne me prijde vice ohavna zenska s knirkem a bobrem pod pazi co se koupe vedle me, nez pejsek.. je to dobrý a dyz jsme u toho, koupat se v hadrech nebo lidi s naplasti ktera se odloupne ti nevadi? Zlati pejskove.. je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:43  Naposledy upravil tygr dne 27.7.2008 , 21:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Civinka napsal:
uff, tak za stany naše Mikkyna taky nemůže Velmi šťastný bobky jsem se snažila uklidit a pokud mi nějaký "utekl" mrzí mně to ale nevím o něm!
Bazén se nás týká celkem tak 5min z celého víkendu, bo náš maxipes neumí plavat a z vody má panickou hrůzu Velmi šťastný
Jediné co bych dodala je, můj pocit, že jsme se o ní s Dejfem starali vzorně, občas jí namočily aby nepadla vedrem apod. Co vím třeba na 100% je, že nečůrala do bazénu, neházela odpadky na zem a netůrovala a nehrabala po kempu(tím nemyslím, že jsi to ty dělal)! Úsměv
Samozřejmně pro příště by to chtělo nějaký návrh Honda-vyhlášky aby byly spokojené obě strany.
A P.S. o uklízení psích extrementů si rozhoduje sama obec a po pravdě netuším, jestli zrovna Svijanský Újezd, má nějakou takovou vyhlášku. Ale osobně si nemyslím, že by se tím zabývali. Slušnost by měla být samozřejmně na místě!

Haf je to dobrý

jj,to turování a machrováni v kempu my taky vadilo, ale myslím,že je pořadatele zklidnili a vyhubovali. Ale miláčka si má ohlídat každý sám.

PS:psal jsem ale i ,že čest a sláva vyjimkám
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:44   Citovat  

gizmi napsal:
Ja sam jsem tam pejska nevzal (neprijde me to vhodne uz jen kuli pocasi, hluku, atd) je to dobrý

no jo, jenze kdyz ji treba nemas kam dat..
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:46   Citovat  

k tomu uklízení jak psal Targaman.... říkalo se před odjezdem domů že příští rok se bude napřed uklízet a poté se pojede na letiště, někteří se na to vykašlali a nás uklízejících moc nebylo Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:46   Citovat  

mega1 napsal:
no jo, jenze kdyz ji treba nemas kam dat..
Plne chapu, ale to je udel majitele pejska.. Jinak ja mam ted 3 fretky a vlkodava a nemit kam je dat kdyz clovek jede na dovcu, tak je nemam.. je to dobrý Jinak ja proti hafikum na Honday-i nic nemam, ba naopak..miluju zviratka vic nez lidi a byl jsem rad za pochovani a podrbani cizich.. Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:48   Citovat  

gizmi napsal:
Plne chapu, ale to je udel majitele pejska.. Jinak ja mam ted 3 fretky a vlkodava a nemit kam je dat kdyz clovek jede na dovcu, tak je nemam.. je to dobrý Jinak ja proti hafikum na Honday-i nic nemam, ba naopak..miluju zviratka vic nez lidi a byl jsem rad za pochovani a podrbani cizich.. Velmi šťastný

to este bud rad, ze potkany jsem nechala doma HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 21:53   Citovat  

gizmi napsal:
S exkrementy plne souhlasim a je to ze strany panicku a panicek bezohlednost.. Smutný Ja sam jsem tam pejska nevzal (neprijde me to vhodne uz jen kuli pocasi, hluku, atd) ale i tak me prijde kravina ze nekdo rekne ze se nevykoupe pote co do bazenu vlezl pejsek..Ja se klidne priznam ze jsem si vzal za sebou do bazenu Hondicky pejska a to ciste z duvodu aby nechcipl vedrem.. Prijde me to normalni a myslim ze ve vetsine pripadu je to zviratko cistotnejsi nez lide.. Osobne me prijde vice ohavna zenska s knirkem a bobrem pod pazi co se koupe vedle me, nez pejsek.. je to dobrý a dyz jsme u toho, koupat se v hadrech nebo lidi s naplasti ktera se odloupne ti nevadi? Zlati pejskove.. je to dobrý

To víš že by mi vadili i některý lidí s náplastmi atp..co jsi psal,kdybych měl psát všechno co my kdy vadí tak bych se upsal.Ale pes v bazénu my příde docela jako problém,kde tě pustí ze psem do bazénu?Koupal by si se v bazénu kde se koupala kráva nebo prase?Jsou to taky jenom zvířata.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:00   Citovat  

Tygr: ty nemas doma asi pejska, vid? Ja jen ze srovnavat kravu nebo prase se psem? Kazdej majitel pejska se myslim snazi o nej starat lepe nez o sebe..Alespon ja to tak delal je to dobrý Pes je pritel cloveka a porizuji si ho lide z duvodu jako nebyt sam, mit koho pomazlit, atd.. Nevidel jsem zadneho velkeho psa na Honday a vazne me nevadi york, ratlicek, nebo poulicni smeska velikosti malinke v bazenu.. je to dobrý
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:02   Citovat  

tygr napsal:
jj,to turování a machrováni v kempu my taky vadilo, ale myslím,že je pořadatele zklidnili a vyhubovali. Ale miláčka si má ohlídat každý sám.

PS:psal jsem ale i ,že čest a sláva vyjimkám

hm .. ja jako .. priznam, ze jsem taky turnul, a nevim ani kolik bylo hodin - nikdo na mne ale neprilitl, tak to bylo asi jakztakz. priste pred zacatkem "vecere" donesu pakouskovi kabely. Mrk

... a koupacka v sobotu v 0400 byla faaaaajn.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:09   Citovat  

Hele tygře, když ti to tak vadilo jako že teda jo, tak jsi měl jít za pořadatelama a né teď o tom čeřit vodu, seděl jsem u bazénu a v pátek tam nešel ani jeden pes, v sobotu jeden a jako nic nikomu neřekl, myslím že by to vyhlásili za zakázaný a byl by klid. Ble
jak tak čtu tak se mi zdá že ty jsi se na Honday prostě jenom "krkal" .. jako průhraby v kempu chápu, ale tůrování ?? cože cože ? tak jako kdy si to chceš poslechnout ?? pokud to nebylo po 22 tak nevím v čem je problém .. to mi hlava nebere
jako chápu mě taky něco vytočí nějaká věc a kdybych šlápl do koblihu tak asi prasknu a majitele toho psa seznámím se spodkem mý podrážky (pokud nebude slušný) trochu relax pifko
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:12  Naposledy upravil Bigless dne 27.7.2008 , 22:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

barel napsal:
Velmi šťastný jsi měl zjistit čí to byl pes, a provést "ten koblih" u stanu majitele ...

no ještě názor o úklidu Ble a jako on když náhodou nemůže počkat "do přírody" tak to prostě necháš tam ? cože cože ?

Za prvé, nevim jestli vlastníš psa a jestli s tím máš nějaké zkušenosti, ale kdyby si vlastnil, jistě by jsi věděl, že ty pytlíky, které by měly být dostupné u každého parku bohužel většinou nejsou protože nějaký vožralý ho.... si noci jde okolo a všechny vytahne a má z toho strašnou (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se).. Tak to valím bulvy Takže...vlastnit psa = mít u sebe vždy papírovej pytlík a lopatku??
Za druhé, tady u nás je jeden park vedle druhýho a pokud to prostě nevydrží, nemám výčitky svědomí..stane se to jedno z 20 venčení(je navyklej a má svoje místo kam chodíme, nedělá to na chodník kvůli čemuž se to celé začalo řešit a spadlo to pod zákon.. Rozhodně je to lepší než když někdo zahazuje plastový kelímky, pet lahve a podobně..tohle je alespoň příroda.. Dnes má totiž psa každej druhej..dřív jich tolik nebylo a pytlíková éra taky nebyla.. Kdyby ty psy vodili všici, které vidim že na to kašlou mimo frekventovaná místa do přírody, mělo by to mnohem větší efekt než pár nadšenců co běhají v pokleku za nim s pytlikem a lopatkou a hrabou se v ho.... meetallll
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:18   Citovat  

gizmi napsal:
Tygr: ty nemas doma asi pejska, vid? Ja jen ze srovnavat kravu nebo prase se psem? Kazdej majitel pejska se myslim snazi o nej starat lepe nez o sebe..Alespon ja to tak delal je to dobrý Pes je pritel cloveka a porizuji si ho lide z duvodu jako nebyt sam, mit koho pomazlit, atd.. Nevidel jsem zadneho velkeho psa na Honday a vazne me nevadi york, ratlicek, nebo poulicni smeska velikosti malinke v bazenu.. je to dobrý

No doma ne pač jsem alergický na srst,ale žena má psa u rodičů.A ty když más psa tak musíš vědět že i ten nejopečovavnější pes je stále jenom zvíře a jako takové se vyváli v kde čem ,šlápne do kde čeho,má různé parazity atd... Já se ale nechci tady hádat,napsal jsem jenom ,že to co my ny honday a ne jen na něm nelíbilo.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:18  Naposledy upravil PAKO dne 30.7.2008 , 16:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

autocenzura
   Návrat  
Tonny je teď offline  Tonny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:19  Naposledy upravil Tonny dne 27.7.2008 , 22:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

A stěmi pejsky by se měli nad sebou zamyslet hlavně majitelé, protože pes je jen zvíře které si bohužel neumí dojít na WC a nebo si po sobě uklidit. Takže když si pořídí nějaké to zvířátko tak snad jsou natolik rozumní,že tenhle jednoduchý fakt chápou a proto si po svém mazlíčku uklidí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:21   Citovat  

Bigless napsal:
Za prvé, nevim jestli vlastníš psa a jestli s tím máš nějaké zkušenosti

Hele, měl jsem dva psy .. já nevím nadšeně jsem to nesbíral, ale prostě na chodníku .. myslel jsem to hlavně jako v KEMPu a už bych to nechal být = tvůj názor x můj názor pifko
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:22   Citovat  

barel napsal:
Hele tygře, když ti to tak vadilo jako že teda jo, tak jsi měl jít za pořadatelama a né teď o tom čeřit vodu, seděl jsem u bazénu a v pátek tam nešel ani jeden pes, v sobotu jeden a jako nic nikomu neřekl, myslím že by to vyhlásili za zakázaný a byl by klid. Ble
jak tak čtu tak se mi zdá že ty jsi se na Honday prostě jenom "krkal" .. jako průhraby v kempu chápu, ale tůrování ?? cože cože ? tak jako kdy si to chceš poslechnout ?? pokud to nebylo po 22 tak nevím v čem je problém .. to mi hlava nebere
jako chápu mě taky něco vytočí nějaká věc a kdybych šlápl do koblihu tak asi prasknu a majitele toho psa seznámím se spodkem mý podrážky (pokud nebude slušný) trochu relax pifko

Tohle snad má být samozřejmostí pro majitele psů,tak jako pro lidi neodhazovat odpadky všude možně a nevím proč by se tím měli zatěžovat už tak vytížení organizatoři
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:22   Citovat  

PAKO napsal:
já si :mravenec: po svejch psech zbírám i v lese...a papírovej pytlík nepotřebuju ,on mikroten v zásobníku jako klíčenka bohatě stačí.A kecíky že fena nezvedne nohu na kolo či na stan...mnohá to dokáže bez problémů...lesbičky jsou hold všude... pořádnej výtlem

wau! takových jako Ty být v Praze víc tak se nic neřeší OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:25   Citovat  

barel napsal:
Hele, měl jsem dva psy .. já nevím nadšeně jsem to nesbíral, ale prostě na chodníku .. myslel jsem to hlavně jako v KEMPu a už bych to nechal být = tvůj názor x můj názor pifko

V kempu a na chodníku takový rozhořčení samozřejmě chápu a své sem k tomu řekl. Jen se usmívám nad takovými těmi hrdiny co by s pytlíky spasili celej svět a pak když jdu po ulici a vidím nějakýho psa v tom, nikdo se k němu v tu ránu nehlásí...10případů z 11.. Tak to valím bulvy Samozřejmě..je to sporný, ale pravdu máš na své straně ty..já jen říkám jak to ve skutečnosti je Mrk
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 22:29  Naposledy upravil PAKO dne 30.7.2008 , 16:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

autocenzura
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honday super,ale...
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina