Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2008
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:21   Citovat  

marab napsal:
DarkOrbit....to je ta úchylárna, kterou jsem ti asi hodinu komentoval? Se stydím Doufám že se za moji psychickou podporu v urputném klání proti MPGčkám s DRFkama za účelem získání LPZtek vybavených RSTéčkama nezlobíš pořádnej výtlem

ta noc na sobotu byla husta ... jeste vcera vecer mne bolely brisni svaly (o jejichz existenci jsem nemel valne mineni - ale asi tam neco jeste zbylo). jsem zvedavej na to video co natoil targous a ninja .... Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:35   Citovat  

marab napsal:
S těmi odpadky je to vážně opruz, ale nedá se to technicky pořešit jinak?
Letos už byly v sudech aspoň velké pytle...a než přerovnávat z velkých pytlů odpadky do malých, nebylo by jednodušší nechat přistavit kontejner na komunál, naházet do něho velké pytle a běží liška? Bylo by to hotové za chvíli a hlavně by si nikdo nemusel hrát na bufeťáky, což je po slunném víkendu opravdu nechutné....

Šlo, ale bylo by to nechutně drahé. onen malý pytel, s nosností 20 kg, který stojí 48,- Kč aspoň má v sobě platbu za odvoz...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:44   Citovat  

marab napsal:
DarkOrbit....to je ta úchylárna, kterou jsem ti asi hodinu komentoval? Se stydím Doufám že se za moji psychickou podporu v urputném klání proti MPGčkám s DRFkama za účelem získání LPZtek vybavených RSTéčkama nezlobíš pořádnej výtlem

Užíval jsem si tvého nevědomí pořádnej výtlem ... ale byla to zábava ni je to dobrý
   Návrat  
Darila je teď offline  Darila
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:45   Citovat  

Bitkar napsal:
ja bych moc rad podekoval za par jizd, co jsem mel fun_thomas a Martina (a dik Kingovi, ze ji dotahl na honday). Martina je pohodova hondarka, fakt diky za jidzu v Si Mrk zazitek srazu pro me.

Jak jsem seděla vzadu v Si (jaksi jsem se vetřela na projížďku), tak jsem myslela, že snad už do žádného auta nevlezu... Vlasy mi stály snad ještě hodinu po jízdě Se stydím Hihi , ale mohu říci, že jsi dobrý řidič Úsměv. Já děkuji Martince, že jí to až tak moc nevadilo, jen otisky sedaček v žebrech mám snad i doteď Velmi šťastný. Fakt cool zážitek, super jízda, úžasné auto. Fakt moc díky.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:46   Citovat  

happy napsal:
ta noc na sobotu byla husta ... jeste vcera vecer mne bolely brisni svaly (o jejichz existenci jsem nemel valne mineni - ale asi tam neco jeste zbylo). jsem zvedavej na to video co natoil targous a ninja .... Tak to koukám!

Budu je muset navštívit s JDP (jemným donucovací prostředkem) a způsobit nahodilou ztrátu několik části video-audio záznamu HaHaaa
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:52   Citovat  

Darila napsal:
Jak jsem seděla vzadu v Si (jaksi jsem se vetřela na projížďku), tak jsem myslela, že snad už do žádného auta nevlezu... Vlasy mi stály snad ještě hodinu po jízdě :oops: :P , ale mohu říci, že jsi dobrý řidič :). Já děkuji Martince, že jí to až tak moc nevadilo, jen otisky sedaček v žebrech mám snad i doteď :D. Fakt cool zážitek, super jízda, úžasné auto. Fakt moc díky.

Ju diky, jen skoda ze to neznam po okoli tak abych si nasel nejaky fajn silnice, sama obec tam :-/ Takovy projizdky ja jinak mam nejradsi, lepsi nez jezdit 400m rovne a jiny discipliny. Provozuju cas od casu i v mym aute podobny jizdy.
   Návrat  
fun_thomas je teď offline  fun_thomas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 13:30   Citovat  

Takže i my se připojujem s velkými díky, víkend to byl parádní a už teď se těšíme na další ročník. Organizátorům a organizátorkám velký dík za opravdu velký kus odvedené práce a všem ostatním účastníkům díky za párádní atmosféru, která trvala jak v kempu, tak i na letišti po celý vikend Úsměv

Díky moc je to dobrý
   Návrat  
georgino je teď offline  georgino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 13:40   Citovat  

Bylo to SUPER... Škoda že jen jednou do roka Bueee
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:12   Citovat  

Na HONDAY jsem byl poprvé a musim rict ze to bylo bomba! Opravdu všechna čest pořadatelům, všechno bylo perfektně zvládnutý, počasí jste objednali taky super! Ale mělo to jednu chybu - jen jednou do roka, chtělo by to ještě jednou, třeba i menšího něco.
   Návrat  
Teri je teď offline  Teri
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:21   Citovat  

marab napsal:
S těmi odpadky je to vážně opruz, ale nedá se to technicky pořešit jinak?
Letos už byly v sudech aspoň velké pytle...a než přerovnávat z velkých pytlů odpadky do malých, nebylo by jednodušší nechat přistavit kontejner na komunál, naházet do něho velké pytle a běží liška? Bylo by to hotové za chvíli a hlavně by si nikdo nemusel hrát na bufeťáky, což je po slunném víkendu opravdu nechutné....

Máme plán, že u vstupu každý dostane igelitku a pak už jen přeházet igelitky do pytlů...

Velké kontejnery jsou dražší a ptali jsme se i na tříděný odpad (převážná část odpadků je plast) a i to by prý vyšlo dráž (dle starosty)
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:29   Citovat  

happy napsal:

no bude to masakr!!! je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:31   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Na HONDAY jsem byl poprvé a musim rict ze to bylo bomba! Opravdu všechna čest pořadatelům, všechno bylo perfektně zvládnutý, počasí jste objednali taky super! Ale mělo to jednu chybu - jen jednou do roka, chtělo by to ještě jednou, třeba i menšího něco.

Mno je tu ještě 2x ročně Vyškov na letišti, Vysočina, ValMez a mrtě pidisrazů. Ovšem kvalitě letošního HONDAy se vyrovná máloco ... jestli vytuníme tu neděli a dopadne počasí na ten příští rok, tak budou v mimoni jen tiše závidět HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:41   Citovat  

Teri napsal:
Máme plán, že u vstupu každý dostane igelitku a pak už jen přeházet igelitky do pytlů...

Velké kontejnery jsou dražší a ptali jsme se i na tříděný odpad (převážná část odpadků je plast) a i to by prý vyšlo dráž (dle starosty)

A pytle se kupovaly od starosty? Úsměv Chtělo by to přímo přes firmu,která ten odpod odváží,ale to by bylo na dlouhý lokte,co?
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:41   Citovat  

ReNo napsal:
Take pridavam podekovani velmi vstricnym organizatorum i navstevnikum.
Srazek byl super, propagace v mikrofonu velika, lide v pohode, vse bezelo jak ma.
Malinkata skoda sprintu a vyhlasovani, a kladu si to i jako svoji vinu, pac jsem pozadal davera o zruseni prvnich kol, pac se jezdilo i na oranzovou v presvedceni, ze cas stejne spusti fotobunka. Tudiz mam na triko bratra z 906vtiteamu, netusil jsem, ze jel jen v te prvni kratke casti Smutný
Timto se mu verejne omlouvam, a az ho potkam, predam mu take cenu z outlet centra, pac jak vsichni zucastneni vime, jeho turbina nas vsechny strcila na hluboke dno je to dobrý
jo a dj, teda jako, konecne jsem se opil a sel si zatrsat, a on to hned na to zabalil, mohl jsem tam vypotit par kilo a hlavne par promile v krvi, coz me pote "zuzovalo" celou sobotu. Ale su hoch Hondacky, prezil jsem i bez to snad ne

Diky vsem VTEC

Ja tam teda nebyl, ale chces tim rict, ze nejrychlejsi auto celyho srazu se kvuli byrokraticke chybe nedostalo na ofiko listinu vysledku a tim padem i nebylo vyhlaseno?
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:45  Naposledy upravil 665+1 dne 28.7.2008 , 14:47, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

dark napsal:
Ja tam teda nebyl, ale chces tim rict, ze nejrychlejsi auto celyho srazu se kvuli byrokraticke chybe nedostalo na ofiko listinu vysledku a tim padem i nebylo vyhlaseno?

bohužel a napraveno to bude tady... OK přeci nemůže vyhrát ženská HaHaaa Se stydím
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 14:45   Citovat  

665+1 napsal:
přeci nemůže vyhrát ženská HaHaaa Se stydím

pořádnej výtlem
   Návrat  
Teri je teď offline  Teri
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 15:09   Citovat  

Hellborn napsal:
A pytle se kupovaly od starosty? Úsměv Chtělo by to přímo přes firmu,která ten odpad odváží,ale to by bylo na dlouhý lokte,co?

myslím že to odváží nějaká LB společnost museli bycho se poptat.... ale ptala jsem se dnes doma za kolik je kupujeme my (MladoBoleslavsko) a cena je stejná.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 15:14   Citovat  

Teri napsal:
myslím že to odváží nějaká LB společnost museli bycho se poptat.... ale ptala jsem se dnes doma za kolik je kupujeme my (MladoBoleslavsko) a cena je stejná.

Ale jo, mně nejde zas tak o cenu těch pytlů... Spíš o to zjistit informace někde jinde než u starosty, který Ti ten pytel prodá. Úsměv Třeba by se to dalo s tou firmou domluvit... Letos jsme měli nějakých 40 pytlů, další rok jich bude potřeba ještě víc...
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 15:21   Citovat  

Při 40 pytlech po 48,-Kč to dělá téměř 2tis Kč za 0,8t komunálního odpadu.
Nevím jak na měnších městech, ale v Praze se dá sehnat 5ti kubíkový kontejner na komunál včetně odvozu kolem 2.300,-Kč, 9ti kubíkový kolem 3.600,-Kč. Myslím že pro náš účel by měl postačit i ten menší,do kterého se vejde kolem 1t komunálu. Třeba by to bylo o něco dražší, ale rozhodně né extrémně dražší...a bylo by to bez práce a ručního přebírání.

Rozhodně myslím že to stojí za zvážení OK
   Návrat  
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 16:31   Citovat  

665+1 napsal:
bohužel a napraveno to bude tady... OK přeci nemůže vyhrát ženská HaHaaa Se stydím

Nemuzu souhlasit!!! naštvanej

pořádnej výtlem

Jinak se pripojuji s chvalou - bylo to moc fajn, paradne jsem si zajezdila.. vyhra (nebo teda bude druhe misto? to je fuk) byla jen tresinkou - doufam, ze nikdo nevyfotil muj pohled pri zjisteni hlavni ceny - musela jsem vypadat uuuzasne!!! pořádnej výtlem
Skoda jen toho zaveru... stacilo ukazat vysledky 10 min pred vyhlasenim a mohli jsme to jeste poladit Mrk Tim ale v zadnem pripade nechci kritizovat organizaci, to ani nahodou!!! Na jednu stranu chapu, jak to 906ku vytocilo, na druhou stranu doufam, ze pristi rok da Honday druhou sanci a my se budem moc tesit z jeho mile spolecnosti a taky super vykonu, ktere predvadi!!! VTEC
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 16:37   Citovat  

pani esova napsal:

doufam, ze nikdo nevyfotil muj pohled pri zjisteni hlavni ceny - musela jsem vypadat uuuzasne!!! pořádnej výtlem

A ja doufam, ze nikdo nema mou fotku pri pohledu na Tvuj pohled ... ocekaval jsem pomalou a krutou smrt zmatenej
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 16:38   Citovat  

a co že to byla hlavní cena? to mi hlava nebere
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 17:23   Citovat  

Blur napsal:
a co že to byla hlavní cena? to mi hlava nebere

no přece boty od ReNa pořádnej výtlem
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 17:29   Citovat  

Civinka napsal:
no přece boty od ReNa pořádnej výtlem

nebo ReNo-vy boty??? to snad ne
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 17:33   Citovat  

happy napsal:
nebo ReNo-vy boty??? to snad ne

muhehe tak i tak
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 17:48   Citovat  

I já s MiRaSem jsem dojel včera v pohodě. Sice jsme odjížděli z letiště už před jednou, ale domů jsme dorazili až po sedmé, měli jsme cestou zpět takové menší Honda břemeno za sebou... pořádnej výtlem

A jedna poznámka na konec:

Veřejně se tu chci omluvit Mystique za tříbodové pásy!! V sobotu jsem to kvůli střelbě nestihnul, to víš... V neděli jsme opravdu museli odjet brzo, viz má sms. Prostě jsem to časově nějak neukočíroval a slíbil asi nemožné. Ale jelikož se sliby snažím plnit jak nejvíc můžu, sice se to občas nepovede, klidně Ti je přijedu namontovat, když budeš chtít.

Druhá omluva je za sobotní podvečerní bazén, to byla asi blbost, která se neomlouvá, protože opakovaný vtip už není vtipem... Sypu si popel na hlavu KO Nemocná určitě nebudeš, protože jsi statečná a silná holka, málokterá holka jezdí s Cérem tak bravurně jako ty!! A v neděli jsme se na to museli vykašlat úplně, protože rovné vlasy Ti opravdu moc a moc sluší
OK
   Návrat  
drag je teď offline  drag
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 17:51   Citovat  

byl to priiimovej vikend, super naladicka me vydrzi jeste mesic Úsměv Poznal jsem diky srazu spoustu fajnovejch lidicek, jenom me udivuja jedna vec... nechapu jak jste zvladli organizovat sraz pro 250 aut tak, ze bylo porad co delat... ja jsem nemel ani moc cas si popovidat s ostatnima. Moc se me libila spanilka ... nebylo to takove nudne popojizdeni jako minule, ale vylet s paradnim vyhledem i na jested Úsměv a videt ty lidi jak nam mavaji z poza zahradek bylo super.

co me mrzelo: ze nebylo ocenene tahani aut na lane za zeny.. myslim ze to bylo pro ne dost narocne a nejaka ta malickost by se jiste nasla, nalepky,
prazaci co turovali ty dve cervene preludy do 2 do noci a parili tam u nich a rvali jako by tech 50 stanu bylo prazdnych. taky si rad zaparim, ale od toho jsou tady snad lavicky na druhe strane kempu.

Diky vsem za paradnicovej sraz...moc se me libil meetallll
   Návrat  
barel je teď offline  barel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 18:54   Citovat  

Adamek napsal:
Davere, to ty jsi seděl v sobotu ráno cca ve 4:30 u brány nad notebookem?

To byl Daver ?? jsem se probral a koukám k vjezdu a nikde nikdo Úsměv jsem měl škodolibou radost páč někdo prohláásil že hlídka bude celou noc, pak jsem si zapálil a koulím oči nějakej drobnej pohyb, bafnu kameru a "zakuklenec" v pozici lotosového květu s noťasem a on to Daver ?
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 19:25   Citovat  

Byl jsem poprve a hodne dlouho budeme s Pavlinkou jeste vzpominat Úsměv

PAKO a spolukutilove - diky za nocni zavod..nezapomenutelny zazitek

Nelituju vikendu i kdyz do me 15km za Brnem nabourali Úsměv
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 19:34   Citovat  

Tak já se také přidám a pochvalím především pořadatele za skvěle zorganizovanou akci a taky chci poděkovat všem známím i těm co jsem se s nimi čerstvě seznámil za senzační zábavu. OK Na svijanskou 11tku budu taky dlouho vzpomínat Velmi šťastný Sem zvědav jak nakonec dopadly ty výsledky sprintů kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2008
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina