Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dnes 14:00 PV a okolí
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 26.7.2008 , 10:01   Citovat  

2. Želč illegal black sprint ... letiště u Želče (Brodek u Prostějova), napadlo mě to sem dát až teď, má tam přijet i tu v okolí známá bílá CRX co udajně jezdí 13,5s 1/4mile...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 6:56   Citovat  

hmm, o nic jsem nepřišel co? Úsměv
   Návrat  
Mrak je teď offline  Mrak
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:49   Citovat  

vedet to driv tak bych dojel ale je to vzdycky tak narychlo.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:47   Citovat  

Henges napsal:
hmm, o nic jsem nepřišel co? Úsměv

Blázníš??? Jak nepřišel..naopak..Urcite tam bylo hotovy peklo..gumy kvílely, kouř všude, desitky nadupanych "fteku pitcho"..do toho mraky "k..d" jak jim rika "poradatel" a tak..Proste husty husty HUSTY..Aspon tak je to v urcitych fantaziich. Tak jako pokazdy. A navic ta "znama" crx..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:51   Citovat  

JaRaN napsal:
Blázníš??? Jak nepřišel..naopak..Urcite tam bylo hotovy peklo..gumy kvílely, kouř všude, desitky nadupanych "fteku pitcho"..do toho mraky "k..d" jak jim rika "poradatel" a tak..Proste husty husty HUSTY..Aspon tak je to v urcitych fantaziich. Tak jako pokazdy. A navic ta "znama" crx..
No sice mám fteka, ale je to seriovka tak bych se tam cítil odstčen od zbývající šlechty tak sem raději nejel právě a na to vyhlášené crx si budu muset počkat na jindy co to bude za klenot Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 17:08   Citovat  

JaRaN napsal:

No, že nikam nejezdíš a nebaví tě to je tvůj problém, z toho plynoucí tvá ironie taktéž... ale díky za názor, každopádně narážku na pořadatele směřuj na kluky z Mostkovic Úsměv Henges (jak ví že Úsměv .. fakt o nic nepřišel.. prý sto sms=sto aut Velmi šťastný Bylo vidět, když jsme to neobvolali, že tam přijelo jen pár aut, aspoň tam byl Kuba, Roman... a Soulmike vyhrál kat na 2.0 když porazil Ochcávku RS Úsměv) tak mu pogratuluj aspoň místo těch věčných keců .. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 7:31   Citovat  

Miki Civic napsal:
No, že nikam nejezdíš a nebaví tě to je tvůj problém, z toho plynoucí tvá ironie taktéž... ale díky za názor, každopádně narážku na pořadatele směřuj na kluky z Mostkovic Úsměv Henges (jak ví že Úsměv .. fakt o nic nepřišel.. prý sto sms=sto aut Velmi šťastný Bylo vidět, když jsme to neobvolali, že tam přijelo jen pár aut, aspoň tam byl Kuba, Roman... a Soulmike vyhrál kat na 2.0 když porazil Ochcávku RS Úsměv) tak mu pogratuluj aspoň místo těch věčných keců .. Úsměv
Úsměv hlavně když děláš srázek v Pv a "obvoláváš" jak píšeš tak že jsme tam na letišti max Já, Ty a sem tam někdo pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 9:09   Citovat  

Henges napsal:
Úsměv hlavně když děláš srázek v Pv a "obvoláváš" jak píšeš tak že jsme tam na letišti max Já, Ty a sem tam někdo pořádnej výtlem

Zas nepřeháněj, ty přijedeš jednou za měsíc, tak se nediv.., pokaždý nedorazí 10aut, dyť víš jak to je Úsměv tak nemel a nemachruj tady .. nikdo nikoho nenutí, kdo chce přijet přijede, kdo nechce ať nejezdí, jednoduchý Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 10:09   Citovat  

Miki Civic napsal:
Zas nepřeháněj, ty přijedeš jednou za měsíc, tak se nediv.., pokaždý nedorazí 10aut, dyť víš jak to je Úsměv tak nemel a nemachruj tady .. nikdo nikoho nenutí, kdo chce přijet přijede, kdo nechce ať nejezdí, jednoduchý Úsměv
Nevidím že bych machroval. A někdy mi přijde že tam jsem až moc a někdy se mi tam nechce a o nic nepřicházím tak co Hihi
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 11:38   Citovat  

Henges napsal:
Nevidím že bych machroval. A někdy mi přijde že tam jsem až moc a někdy se mi tam nechce a o nic nepřicházím tak co Hihi

už to mám, tebe prostě (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), že jsi tam tenkrát nedojel když nás byla taková sešlost, pak další si dojel a skončil v poli .... už se těším, až zas přijedeš pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 11:44   Citovat  

Miki Civic napsal:
už to mám, tebe prostě (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), že jsi tam tenkrát nedojel když nás byla taková sešlost, pak další si dojel a skončil v poli .... už se těším, až zas přijedeš pořádnej výtlem
je to dobrý borec Miki. Zase jsi mi to nandal.

PS: nevím kdo neumí brzdit že Mikis a mě něco bude říkat
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 11:46  Naposledy upravil Miki Civic dne 29.7.2008 , 11:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Henges napsal:
je to dobrý borec Miki. Zase jsi mi to nandal.

ježiš sranda ne (viz vedlejší téma), nj ty mít (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) můžeš, ale když se něco řekne tobě, začneš mrčet Hihi Hele ale oba jsme měli stejný slicky při našich výletech mimo silnici, akorát tobě se to povedlo na zpátečku pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 11:48   Citovat  

Miki Civic napsal:
ježiš sranda ne (viz vedlejší téma), nj ty mít (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) můžeš, ale když se něco řekne tobě, začneš mrčet Hihi
Jenže já si prd*l nedělám. Ty jsi do*yt*k co dělá bordel v přirodě a ne všechno se**e Úsměv V tom je ten rozdíl víš. A proto mám kolikrát chut dojet do Pv, ale ne srazovat ale proplesknout tě KO
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 11:52   Citovat  

Henges napsal:
Jenže já si prd*l nedělám. Ty jsi do*yt*k co dělá bordel v přirodě a ne všechno se**e Úsměv V tom je ten rozdíl víš. A proto mám kolikrát chut dojet do Pv, ale ne srazovat ale proplesknout tě KO

děláš jako bych někde něco pořád vyhazoval... ryj si do někoho jinýho Hihi Ušetřím ti cestu, odpo jedu do Vyškova Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 11:53   Citovat  

Miki Civic napsal:
děláš jako bych někde něco pořád vyhazoval... ryj si do někoho jinýho Hihi Ušetřím ti cestu, odpo jedu do Vyškova Úsměv
Ok nabiju si plynovku Velmi šťastný A co tu budeš pohledávat, fotit jsem byl včera a už nepojedu Velmi šťastný
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 11:56   Citovat  

Henges napsal:
Ok nabiju si plynovku Velmi šťastný A co tu budeš pohledávat, fotit jsem byl včera a už nepojedu Velmi šťastný

šak kdo říká, že jedu za tebou, u tebe před barákem jen vyhodím ty 3 prázdný flašky od Coly co mám pod stolem a jedu dál Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 12:09   Citovat  

Miki Civic napsal:
šak kdo říká, že jedu za tebou, u tebe před barákem jen vyhodím ty 3 prázdný flašky od Coly co mám pod stolem a jedu dál Hihi pořádnej výtlem
Joo tak jestli nejdeš za mnou tak to jedině dobře Velmi šťastný V Pv už Tě všechny baby znají tak hledáš i u nás jo nějaky nailvky? HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 12:11   Citovat  

Henges napsal:
Joo tak jestli nejdeš za mnou tak to jedině dobře Velmi šťastný V Pv už Tě všechny baby znají tak hledáš i u nás jo nějaky nailvky? HaHaaa

vtipnej...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dnes 14:00 PV a okolí
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina