Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se může stát na silnicích,k vidění i honda
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
Shimmi je teď offline  Shimmi
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 7:45   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:27   Citovat  

to by měli pouštět v hlavních správách denně
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:29   Citovat  

PAKO napsal:
to by měli pouštět v hlavních správách denně

a ty myslis,ze by se nad tim jedinej clovek zamyslel? Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:31   Citovat  

jo to uz tu nekde jednou bylo.jinak to prvni v tom civicu kdyby to bylo vti tak to zvladne a predjede v pohode HaHaaa
nehody se stavaji s pomalyma autama zajimave ze.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:32   Citovat  

posero napsal:
jestliže jsou vidět těla,jestliže v příběhu jsou vidět i kriminály...minimálně to budeš mít v podvědomí a při krizové situaci na silnici,kdy se ti orosí hýžďové svalstvo(autocenzura)ti to vyleze před oči....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:34  Naposledy upravil posero dne 31.7.2008 , 8:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PAKO napsal:
jestliže jsou vidět těla,jestliže v příběhu jsou vidět i kriminály...minimálně to budeš mít v podvědomí a při krizové situaci na silnici,kdy se ti orosí hýžďové svalstvo(autocenzura)ti to vyleze před oči....

nevim podle me to nema smysl v zemi kde si lidi ani nezapinaj pas a ten je tam k tomu aby je chranil
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:35   Citovat  

posero napsal:
nevim podle me to nema smyslv zemi kde si lidi ani nezapinaj pas aten je tam k tomuaby je chranil

pri rychlosti 200 ti bude na nic i pas Velmi šťastný pas je funkcni tak do 50km/h a taky kvuli airbagu
nekterym lidem pomohlo pri nehode ze nemeli pas.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:37   Citovat  

kamol napsal:
pri rychlosti 200 ti bude na nic i pas Velmi šťastný

jo to je rozumny slovo,tak presne proto to vubec nema smysl,kde tady chces bezpecne jet 200?kdyz uz ne zakone?hlavne nerikej na dalnici pořádnej výtlem
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:37   Citovat  

posero napsal:

Zamyslel, ale neridil. Tohle funguje dokonale kdyz sedis u pocitace, nebo koukas na televizi. Ale ruku na srdce, na koho zabere pasivni zazitek v realnym zivote ?

Daleko ucinnejsi, ale bohuzel zanechavajici nasledky, jsou realny situace, at uz nekoho vidis, nebo se stane neco primo tobe. Bohuzel, s nasledky.
   Návrat  
barel je teď offline  barel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:39   Citovat  

Můj názor je takovej, že tohle by měli pouštět v autoškolách a na DI (teď nově ..) Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:39   Citovat  

posero napsal:
jo to je rozumny slovo,tak presne proto to vubec nema smysl,kde tady chces bezpecne jet 200?kdyz uz ne zakone?hlavne nerikej na dalnici pořádnej výtlem

kdo jezdi zakone Se stydím kolik % by me zajimalo kdo dodrzuje predpisy a hlavne na dalnici.
   Návrat  
Darila je teď offline  Darila
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:40   Citovat  

Uf, video jsem skoukla, ale je mi z toho moc smutno. Nedokáži si to představit a už vůbec ne, kdyby o život mělo přijít mé dítě. Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:41   Citovat  

dark napsal:
Zamyslel, ale neridil. Tohle funguje dokonale kdyz sedis u pocitace, nebo koukas na televizi. Ale ruku na srdce, na koho zabere pasivni zazitek v realnym zivote ?

Daleko ucinnejsi, ale bohuzel zanechavajici nasledky, jsou realny situace, at uz nekoho vidis, nebo se stane neco primo tobe. Bohuzel, s nasledky.

bohuzel mas asipravdu ze si kazdej tu hubu musi rozbit nez zacne premyslet ale nekdy ani to nestaci
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:42   Citovat  

Mno videjko je to huste. Pokud vim tak tohle budou vyslat v CR pri reklamach ne?? Mam za to ze sem nekde slysel ze to bude naka nova kampan pro snizeni nehodovosti. Myslim ze kouknutim na tyhle videjka se par lidi na silnicich zklidni, ne moc ale nekteri urcite, teda dokud na to zas nezapomenou...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:42   Citovat  

dark napsal:

tak tak.realne situace.mel sme vectru A a jednou se mi stalo ze sem jel do kopecka,mirne morka silnice a proste auto ustrelilo a ja dostal hodiny a tocil sem se jak na kolotoci a skoncil v protismeru kde byli rozbite svodidla a ja se zastavil s jednim kolem zadnim ve svahu a zachytil o ty rozbite svodidla,o pul metru dale a uz sem se kutalel ze svahu a rozbil bych se nekde o strom.ale prvni co bylo sem vylezll z auta a kontroloval co se mi stalo z autem HaHaaa ale od te doby mam respekt ze zatacek.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:45   Citovat  

kamol napsal:
nekterym lidem pomohlo pri nehode ze nemeli pas.

slovo profesionála, mě tak napadá proč to do těch aut vůbec strkaj, když je to na prd

a když, tak je to 1 případ z 1000 a kolik lidí, kterejm to pomohlo měli v autě airbag?
   Návrat  
Darila je teď offline  Darila
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:46   Citovat  

dark napsal:

Tak to máš bohužel pravdu, člověk pak na to kouká jinýma očima. Kdo něco podobného nezažije... Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:47   Citovat  

Dejf napsal:
slovo profesionála, mě tak napadá proč to do těch aut vůbec strkaj, když je to na prd

a když, tak je to 1 případ z 1000 a kolik lidí, kterejm to pomohlo měli v autě airbag?

tak jasne nekomu pomohlo nekomu ne.nikdy nevis jak narazis.jinak je to kazdeho volba.kdyby to nepokutovali tak si pas nedavam me to vadi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:49   Citovat  

kamol napsal:
tak tak.realne situace.mel sme vectru A a jednou se mi stalo ze sem jel do kopecka,mirne morka silnice a proste auto ustrelilo a ja dostal hodiny a tocil sem se jak na kolotoci a skoncil v protismeru kde byli rozbite svodidla a ja se zastavil s jednim kolem zadnim ve svahu a zachytil o ty rozbite svodidla,o pul metru dale a uz sem se kutalel ze svahu a rozbil bych se nekde o strom.ale prvni co bylo sem vylezll z auta a kontroloval co se mi stalo z autem HaHaaa ale od te doby mam respekt ze zatacek.

Tak pred pul rokem se mi stalo neco podobneho - ustrelil mi na mokru v zatace zadek asi v 90km/h (byl sem pako ze sem to tam tak valil) sel sem do smyku a pulkou auta(zadkem) sem byl nad strmym srazem do vody a predkem sem zustal na silnici. Nastesti sem se od tamtud vyhrabal Velmi šťastný a le bylo huste jak se chvilema auto houpalo - bejt o kousek rychlejsi tak sem ve vode. Taky uz mam pred zatackama respekt - hlavne kdyz neni sucho.
   Návrat  
barel je teď offline  barel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:50   Citovat  

Darila napsal:
Uf, video jsem skoukla, ale je mi z toho moc smutno. Nedokáži si to představit a už vůbec ne, kdyby o život mělo přijít mé dítě. Bueee

přátele mluvíš mi z duše ...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:55   Citovat  

kamol napsal:
tak jasne nekomu pomohlo nekomu ne.nikdy nevis jak narazis.jinak je to kazdeho volba.kdyby to nepokutovali tak si pas nedavam me to vadi.

jo taky jsem slyšel o člověku, kterej vypad z auta a to mu zachránilo život, ale u novýho auta máš smulu. když se kolem tebe nafouknou 4 bagy, tak tě nikam nepustí

jinak já se pomalu poutam i když přeparkovávám auto. prostě zvyk. nastartuju, rozsvítim a připoutam se.

navíc se mi bez pásů řídí blbě
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:55   Citovat  

schizi napsal:
Tak pred pul rokem se mi stalo neco podobneho - ustrelil mi na mokru v zatace zadek asi v 90km/h (byl sem pako ze sem to tam tak valil) sel sem do smyku a pulkou auta(zadkem) sem byl nad strmym srazem do vody a predkem sem zustal na silnici. Nastesti sem se od tamtud vyhrabal Velmi šťastný a le bylo huste jak se chvilema auto houpalo - bejt o kousek rychlejsi tak sem ve vode. Taky uz mam pred zatackama respekt - hlavne kdyz neni sucho.

no ja doted nevim jak se to stalo.proste sem jel zatacku sice prudsi ale tahlejsi kde sem tolikrat jel a najednou mi volant cukl a rozhybalo se auto a tocil sem se.a s nejvetsi pravdebodobnosti se mi sfoukl zadni pravy protektor.to je moje analyza Velmi šťastný
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:56   Citovat  

kamol napsal:
kdo jezdi zakone Se stydím kolik % by me zajimalo kdo dodrzuje predpisy a hlavne na dalnici.

já dodržuju....protože mi to více nejede pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:56   Citovat  

dark napsal:

mno s tím bych se s tebou dostal do křížku,jsou věci které spoustě lidem pomohou co se týče teorie,vychovy .A i slabá kabka z moře vody co zachrání byť jeden lidskej život stojí za to,znám ty rozhovory spolujezdec verzus řidič...jedeš moc rychle!...ty se bojíš?... ale jak říkáš nejlepší škola je osobní zkušenost,ale i tak za léta co jezdím jsem chodce na krajnici ani neškrábl...přesto zhodnotím li začátky mého ježdění a te´d je to značný rozdíl...jíž do zatáčky kam nevidím nejezdím ve stylu musím se tam vejít já +náklaďák,ale najíždím tam tak abych se tam vešel já+náklaďák a mohl jsem včas reagovat kdyby tam po silnici jel kočárek,či jak je u nás zvykem odstavené auto s trojúhelníkem za oknem"aby ho někdo neukradl"
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:57   Citovat  

Dejf napsal:
jo taky jsem slyšel o člověku, kterej vypad z auta a to mu zachránilo život, ale u novýho auta máš smulu. když se kolem tebe nafouknou 4 bagy, tak tě nikam nepustí

jinak já se pomalu poutam i když přeparkovávám auto. prostě zvyk. nastartuju, rozsvítim a připoutam se.

navíc se mi bez pásů řídí blbě

ja mam starou kraksnu a mam jenom 2 airbagy a to nevim ani jetsli tam jsou pořádnej výtlem no vidis tobe se ridi blbe bez pasu me se blbe ridi s pasama prave.ale tak pasam se nechci platit ty pokuty.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 8:57   Citovat  

Dave1984 napsal:

no to je pak jina pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 9:01   Citovat  

PAKO napsal:
mno s tím bych se s tebou dostal do křížku,jsou věci které spoustě lidem pomohou co se týče teorie,vychovy .A i slabá kabka z moře vody co zachrání byť jeden lidskej život stojí za to,znám ty rozhovory spolujezdec verzus řidič...jedeš moc rychle!...ty se bojíš?... ale jak říkáš nejlepší škola je osobní zkušenost,ale i tak za léta co jezdím jsem chodce na krajnici ani neškrábl...přesto zhodnotím li začátky mého ježdění a te´d je to značný rozdíl...jíž do zatáčky kam nevidím nejezdím ve stylu musím se tam vejít já +náklaďák,ale najíždím tam tak abych se tam vešel já+náklaďák a mohl jsem včas reagovat kdyby tam po silnici jel kočárek,či jak je u nás zvykem odstavené auto s trojúhelníkem za oknem"aby ho někdo neukradl"

no muzes se snazit a jezdit bezpecne ale porad na silnici muze byt clovek ktery jezdi pravym opakem takze muzes jezdit bezpecne jak chces a stejne te muze nekdo srazit a ty za nic nemuzes.a muzou vysilat miliony videi.bohuzel clovek na silnici neni sam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 9:02   Citovat  

Dave1984 napsal:

ty si zase v praci pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem offtopic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 9:03   Citovat  

kamol napsal:
no muzes se snazit a jezdit bezpecne ale porad na silnici muze byt clovek ktery jezdi pravym opakem takze muzes jezdit bezpecne jak chces a stejne te muze nekdo srazit a ty za nic nemuzes.a muzou vysilat miliony videi.bohuzel clovek na silnici neni sam.

To je sice pravda a vzdy to tak bude, ale porad to muze zachranit par lidskych zivotu!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 9:04   Citovat  

jinak k pásům .otec mé kamarádky jezdíc z dodávkuu se nikdy nepásal,všichni jsme mu říkali že je sebevrach.v Zimě se vyhnul do škarpy předjíždějící octávce náklaďák na sněhu.Řídil se pravidlem že než čelní náraz je vše lepší,auto zdemolované nebylo ,policie i svědci určili rychlost okolo 40km/h ,jeho tělo nemělo škrábanec ani podlitinu,a přesto byl na místě mrtev...proč? jako nepřipoutaného ho zabil airbek ,a přitom to byl kus chlapa.žádnej papír
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se může stát na silnicích,k vidění i honda
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina