Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké máte zkušenosti s kamionama na silnici?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Názor na Kamionáky?
Nemám s nima problém
47%
 47%  [ 21 ]
Jsou to prasata
52%
 52%  [ 23 ]
Hlasovalo : 47
Celkem hlasů : 44

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:02  Naposledy upravil Marfi dne 19.9.2007 , 13:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nechci je házet všechny do jednoho pytle ale já je asi přitahuju.Před 3 lety me sestřelil na dálnici,před 14 dny mě vytlačil do zahrady,o víkendu nám odřel smarta no a včera do mě schválně zase najížděl to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:05   Citovat  

Marfi napsal:
Nechci je házet všechny do jednoho pytle ale já je asi přitahuju.Před 3 lety me sestřelil na dálnici,před 14 dny mě vytlačil do zahrady,o víkendu nám odřel smarta no a včera do mě schválně zase najížděl to mi hlava nebere

OT: Nemas nekde na aute samolepku TIR :mravenec:..... HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:10   Citovat  

No takový štěstí na ně jak Ty nemám ted ale stačí mi ty jejich manévry na D1 a jednou ráno v zimě to hrknul přede mě do levého pruhu a k tomu z něho popadal led přímo mě na kapotu a přední sklo. No šok to byl solidní naštvanej
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 11:04   Citovat  

jednoduše - jsou to :mravenec:, neříkám že všeci, ale jsou .. vždycky co vyjedu na dálnici, tak nějakýho vyblikám a vytroubím ..
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 11:06   Citovat  

a co mně vadí jsou kamiony ve městech .. taky kvůli tomu, že :mravenec:í silnice, když brzdí a shrnují tím asfalt ..

a vůbec nejhorší jsou ty vyjetý koleje na některých místech, to je něco strašnýho.. bych je všecky vyfuckoval na železnici hlavně je kontroloval častěji pro přetížení ...
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 11:39   Citovat  

jsou to fakt hovada! :x A fakt je to čím dál tím horší! Poslední dobou už i dost alarmující! Neodržujou rychlostní limity, nedodržujou bezpečný odstup od vozu před nimi, jezděj přetížený, jezděj kvůli mýtu po nedostatečně zpevněnejch úzkejch silničkách kde pak ohrožujou ostatní, maj v hrůzostrašným stavu pneu, v zimě jezděj na zimákách a pak zasekaj silnice, jezděj se sypkým materiálem (písek) vrchovatě naložený po dálnici a nemaj to zakrytý plachtou, takže pískem :mravenec:ěj lak všem autům za sebou a myslím že by bylo i dost zajímavý dělat kontrolu emisí KO
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 11:41   Citovat  

sopta napsal:
jsou to fakt hovada! :x A fakt je to čím dál tím horší! Poslední dobou už i dost alarmující! Neodržujou rychlostní limity, nedodržujou bezpečný odstup od vozu před nimi, jezděj přetížený, jezděj kvůli mýtu po nedostatečně zpevněnejch úzkejch silničkách kde pak ohrožujou ostatní, maj v hrůzostrašným stavu pneu, v zimě jezděj na zimákách a pak zasekaj silnice, jezděj se sypkým materiálem (písek) vrchovatě naložený po dálnici a nemaj to zakrytý plachtou, takže pískem :mravenec:ěj lak všem autům za sebou a myslím že by bylo i dost zajímavý dělat kontrolu emisí KO

Na kamiony se myslím zimní pneu v našich podmínkách nedávají - mají celoroční. Zimní pneu na kamiony mají hřebíky nebo tak něco - používají se ve Skandinávii.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 12:16   Citovat  

Tak to je asi jen další česká vymoženost,protože je policie nechá..Týdně najezdím tisíc km po německých dálnicích a tam si nedovolej ani blbě přibrzdit.Tady se mi náklaďák nacpe do levýho bez mrknutí oka a já byl na svodidlech,tam začne blikat už když o předjíždění přemýšlí a ne až když je uprostřed manévru meetallll
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 12:26   Citovat  

spoon napsal:
Tak to je asi jen další česká vymoženost,protože je policie nechá..Týdně najezdím tisíc km po německých dálnicích a tam si nedovolej ani blbě přibrzdit.Tady se mi náklaďák nacpe do levýho bez mrknutí oka a já byl na svodidlech,tam začne blikat už když o předjíždění přemýšlí a ne až když je uprostřed manévru meetallll

Spíš bych to nazval českou normálkou než vymožeností...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 12:37   Citovat  

Podle mího jezděj taky někteří jak hovada,ale všichni určitě ne!! Hlavně poláci ti mají konstaní rychlost 90 - 100km/h obec - dálnice Velmi šťastný .
   Návrat  

alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 12:55   Citovat  

Znám jich spoustu osobně a většina z nich jsou fakt :mravenec: meetallll Ti, co za něco stáli, jezdí dnes v Unii za 3x tolik, v ČR už jezdí v kamionech českých firem spousta najatých Rumunů (jsou v Unii a jsou levní), neuvědomíš si to, dokud s ním nechceš promluvit. Člověk si taky nedokáže představit, jaký lidi jezdí kolem tebe po silnici s 42 tunovou soupravou. Jenoho jsem třeba viděl přijet s naloženou soupravou na dvůr, zaparkovat šikmo přes 3 stání pro TIR a vypotácet se ožralýho z kabiny s hláškou "veselé Velikonoce" (v červnu..). Nejsou to všichni, ale tipoval bych za kokoty tak 60-70% z nich.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 13:45   Citovat  

Nevidím rozdíl ve slovech "neohleduplný" a "prasata". Možná bych ty slova spojil. Ale jsou výjimky
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 15:15   Citovat  

Tak to ja mam spatnych zkusenosti poskrovnu.Ale mozna taky,ze si je uz radsi nepamatuju pořádnej výtlem
Radeji si obcas fotim mobilem jejich naklad,treba pres 5 metru z korby couhajici dreveny hranoly,podval s novou Scanii natocenou cumakem ke mne,v noci to vypadalo hrozive (a o jeden hrbol si pak v zatacce z kopce zezadu strhl tu tykadlovou pozicku,jak to mel nizky) atd...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 17:09   Citovat  

No tak já s nima mám strašný zkušenosti, sic mě nikdy nesundal, ale viděl jsem takovejch situací, ža vůbec není možný že jsou to řidiči Profesionálové!!! Jezdím totiž často pomalejšími prostředky (traktor, manipůlátor atd.) a ty šulíni nemůžou nějak pobrat to že musí brzdit, tak pro něj není problém, jako tůdle mě předjížděl z kopce přes dvě plný do zatáčky, je tam 70tka páč je to opravdu nebezpečnej kopec. No když mě předjížděl všiml jsem si že tomu klukovi mohlo bejt tak 21!!! Měl jsem takovej vztek! Zespoda totiž vyjelo auto, ale naštěstí jsou zespoda dva pruhy, a jel v pravým. A todle že je Profík? Samozřejemě to byl HANZALÍK, nej prasata, co maj nejvíc bouraček ročně ze všech společností, ty třeba vůbec nedodržujou přestávky! GRRRR :twisted:

Je to hlavně tím že tady Policajti dělají úplný PRD, v německu nebo jinde na západě, dostaneš takovej flastr za takovou hovadinu, že už si dáš pozor na všechno! Teď se chystám na týdenní výlet s kámošem po Evropě, jezdí za Jihotrans a vozí nový káry, má i novýho Mercedesa, tak se těším, aspoň uvidim jak jsou na tom tyhle kanci!
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 17:15   Citovat  

Me spis v posledni dobe zacinaji vadit naštvanej dodavkari
   Návrat  
_rejpal_ je teď offline  _rejpal_
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 17:22   Citovat  

nežerte neserte neseďte nespěte,,,nechte si narůst srs sežeňte kyj ulovte ženu najděte jeskyni a nepotřebujete kamióny ,dodávky atd.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 17:32   Citovat  

infinity napsal:
Me spis v posledni dobe zacinaji vadit naštvanej dodavkari

Hmm to je fakt, mají tam nabušený 3,0TDI a jsou lehký, a jede jim to jako svině! 180km/h není problém! meetallll
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 17:38   Citovat  

To ze chcou zavodit je mi sumafuk, ale to ze jezdi jak hovada mi vadi...nedavno kdyz jsem predjizdel par aut, tak dodavkar predemnou zacal predjizdet taky, samozrejme bez mrknuti do zrcatek a vyjel asi kdyz jsem za nim byl 2 metry...nastesti byla siroka silnice.
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 17:46   Citovat  

Miki Civic napsal:
a co mně vadí jsou kamiony ve městech .. taky kvůli tomu, že :mravenec:í silnice, když brzdí a shrnují tím asfalt ..

a vůbec nejhorší jsou ty vyjetý koleje na některých místech, to je něco strašnýho.. bych je všecky vyfuckoval na železnici hlavně je kontroloval častěji pro přetížení ...

jo tak to je pravda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 17:49   Citovat  

To mě šumák není, má jet kuwa 90 tak ať jede 100, a ne 140, kuwa! Nemyslím si že je to v poho, je to možná ještě víc nebezpečný než tocos psal, což je taky na přeshubu!!!
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 18:03   Citovat  

Mamrat budou všichni,ale nakupovat v Hypermarketech to jó co? Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  

Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 18:26   Citovat  

Roverman napsal:
To mě šumák není, má jet kuwa 90 tak ať jede 100, a ne 140, kuwa! Nemyslím si že je to v poho, je to možná ještě víc nebezpečný než tocos psal, což je taky na přeshubu!!!

No mas pravdu, jezdil jsem v Hyundayi H-1 a nenalozenej zadek s jednoduchou napravou opravdu hodne lita nad 130...potkal jsem typky i s prazdnym privesem co jezdili taky kolem 140 a docela jsem se divil, ze jim ten prives neuletel...
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 20:12   Citovat  

rooney napsal:
Mamrat budou všichni,ale nakupovat v Hypermarketech to jó co? Velmi šťastný pořádnej výtlem

Nezlob se na mě, ale jsou tu lodě,vlaky a letadla.Nemám nic proti kamiónům a nějak se to importovat a exportovat musí!!!JDE JEN O TY ŘIDIČE!!!!!Nikdy se mi nic nestalo jako marfimu ale až se to jednou stane tak za sebe neručim!!!A nejde jen o řidiče kamiónů ale i o řidiče os. aut!!!Poslední dobou zjišťuju že jezděj opatrněji ale taky zároveň dělají větší naschvály a na to jsem sakra háklivej!!!!! naštvanej
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 21:14   Citovat  

hondamens napsal:
Nezlob se na mě, ale jsou tu lodě,vlaky a letadla.Nemám nic proti kamiónům a nějak se to importovat a exportovat musí!!!JDE JEN O TY ŘIDIČE!!!!!Nikdy se mi nic nestalo jako marfimu ale až se to jednou stane tak za sebe neručim!!!A nejde jen o řidiče kamiónů ale i o řidiče os. aut!!!Poslední dobou zjišťuju že jezděj opatrněji ale taky zároveň dělají větší naschvály a na to jsem sakra háklivej!!!!! naštvanej

V pohodě já se zlobit nebudu,byla to legrace Úsměv . Vím že to kamioňáci přehání. Jednou málem mího taťku s mamkou na dálnici přitlačili na svodidla,jelikož nekouknul do zpětňáku. Prostě někteří to berou tak že když řídí větší auto,tak mají prostě navrch.
   Návrat  

PříspěvekZaslal: 20.9.2007 , 6:34   Citovat  

hondamens napsal:
už vidím jak do teska stavěj ranvej ,hlouběj kanál,či zatahujou koleje...jezdí tam čugála s rajčaty...ke každému obchůdku kiosku také...zkus si poslat něco po železnici...vladne tam socializmus,nechuť pracovat atd...zkusil jsem to párkrát a více ne...víte my tu nikoho nemáme na vyložení...vyložím si sám...no to nemůžete,to je proti předpisům...po měsíci a půl...a nechtěl by jste si to vyložit sám,my tu nikoho nemáme...(šlo o tři vagóny s příhradovímy sloupy)..kolik jsem potkal trubek v náklaďáku že stáli vedle mne pod kabinou,měli blinkr aby se nacpali přede mne(pustil bych je)ale většina jich je méně inteligentní a neví že těžko uvidím jejich blinkr z pozice řidiče...pod sebe nevidím a v zrcátku jen jejich střechu...na pravé straně má náklaďák spoustu mrtvejch bodů...proto se i vybavuje zrcátkem pro pohled pod "dveře".Schválně si někdo spočítejte počet kopců na cestě třeba Wiena-Paris když kamióny pojedeu za sebou a nebudou rychlejší(byť o chlup)předjíždět ty pomalejší(na novém ejpovičáku u Plzně může být rozdíl klidně 5-15 minut)..započítejte bezpečnostní přestávky..a tuhle trasu řidič může klidně jet i o DEN dýl...nehájím tu řidiče ale typ aut...mají rozdílné jízdní vlastnosti a jiná specifica...Nakupujte české výrobky...a bude tu hnedle o 30%míň kamiónů.Zajímavé jseu statistiky...spousta lidí křičí jaký jsou kamiony čuňata atd,jak je někdo málem to a málem to...a oni hlavně bouraj osobáky do osobáků...tohle co tu píšete je učebnicovej příklad pro psychology...přál bych vám občas zažit pocit,když jedete po okresce s nezpevněnou krajnici ,hlubokou škarpou a s třeba jen 3 tunama za zadkem,proti vám typ auta jako corsa(tyhle prcky si pořizujou lidi na nákupy,nebo pro to ,že je malé a všude se vejde a s velkou krávou by se "báli" na silnici) a čím mají větší strach že se tam nevejdou a spadnou do škarpy ,tím se více tlačí do středu misto aby když na to nemají odvahu,by zastavili.A vy pak musíte drhnout pangejt a prdoautíčko si vesele jede středem (i přez půlku)když už vás tam vtlačí brzdit nemůžete,utrhla by se krajnice...a je toho více a více...je to o řidičích a né o autech!!!
   Návrat  
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2007 , 8:27   Citovat  

_rejpal_ napsal:
už vidím jak do teska stavěj ranvej ,hlouběj kanál,či zatahujou koleje...jezdí tam čugála s rajčaty...ke každému obchůdku kiosku také...zkus si poslat něco po železnici...vladne tam socializmus,nechuť pracovat atd...zkusil jsem to párkrát a více ne...víte my tu nikoho nemáme na vyložení...vyložím si sám...no to nemůžete,to je proti předpisům...po měsíci a půl...a nechtěl by jste si to vyložit sám,my tu nikoho nemáme...(šlo o tři vagóny s příhradovímy sloupy)..kolik jsem potkal trubek v náklaďáku že stáli vedle mne pod kabinou,měli blinkr aby se nacpali přede mne(pustil bych je)ale většina jich je méně inteligentní a neví že těžko uvidím jejich blinkr z pozice řidiče...pod sebe nevidím a v zrcátku jen jejich střechu...na pravé straně má náklaďák spoustu mrtvejch bodů...proto se i vybavuje zrcátkem pro pohled pod "dveře".Schválně si někdo spočítejte počet kopců na cestě třeba Wiena-Paris když kamióny pojedeu za sebou a nebudou rychlejší(byť o chlup)předjíždět ty pomalejší(na novém ejpovičáku u Plzně může být rozdíl klidně 5-15 minut)..započítejte bezpečnostní přestávky..a tuhle trasu řidič může klidně jet i o DEN dýl...nehájím tu řidiče ale typ aut...mají rozdílné jízdní vlastnosti a jiná specifica...Nakupujte české výrobky...a bude tu hnedle o 30%míň kamiónů.Zajímavé jseu statistiky...spousta lidí křičí jaký jsou kamiony čuňata atd,jak je někdo málem to a málem to...a oni hlavně bouraj osobáky do osobáků...tohle co tu píšete je učebnicovej příklad pro psychology...přál bych vám občas zažit pocit,když jedete po okresce s nezpevněnou krajnici ,hlubokou škarpou a s třeba jen 3 tunama za zadkem,proti vám typ auta jako corsa(tyhle prcky si pořizujou lidi na nákupy,nebo pro to ,že je malé a všude se vejde a s velkou krávou by se "báli" na silnici) a čím mají větší strach že se tam nevejdou a spadnou do škarpy ,tím se více tlačí do středu misto aby když na to nemají odvahu,by zastavili.A vy pak musíte drhnout pangejt a prdoautíčko si vesele jede středem (i přez půlku)když už vás tam vtlačí brzdit nemůžete,utrhla by se krajnice...a je toho více a více...je to o řidičích a né o autech!!!
Takže až potkám Avii s Rejpalem tak jedu po prostředku pořádnej výtlem (Nesnášim, když jedu s Tranzitem, byť třeba jen z poloviny naloženým a nějakej jinej Tranzit mě musí hned honem honem za každou cenu předjet. Posledně s tim takhle jeden magor předjížděl v zatáčce a vyjelo mu tam auto no já nemohl hned dupnout na brzdu páč za mnou na mě byl nalepenej jinej kretén, tak jsem si přišláp brzdu a pak v zápětí jsem na to hamt a to víte že to do mě ten idiot v zadu (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) páč ani nestihnul zaregistrovat co se děje.... hh nedodržení bezpečné vzdálenosti :hehe: a já mám v tranzitu nový držák se světly ten předchozí byl ohnutý a plexi na svetlech popraskané a poslepované, ale ta cena za to, v tu chvíli, v té zatáčce jsem zestárl tak o půl roku!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.9.2007 , 8:39   Citovat  

nejezdím jen s aviatikem...tak si dej pozor....neboj...jedna slečna si o mě v zatáčce rozpárala bok...šíleně se rozčilovala a pán policista jí rozčílil ještě víc,když jí řekl že jela po mé půlce cca 1,5 podle brzdnejch stop...křičela něco že za to stejně můžu já že jsem velkej a bla bla...a jedna paní ,když sem si najížděl s Pragou V3S v křižovatce na háji s podvalem na kabely pravou stranou odbočujíc do leva(ma malej rejd),abych neodrbal stojící auta na vedlejší vlevo tak si blinkr do leva vysvětlila tak že ji pouštím a nacpala mi to mezi přední a střední nápavu...bylo to fáčko,ásloupek vmášklej na bsloupek,vylezla kufrem(byla vyschlá)...furt mi vytýkala že jsem ji při odpočování do leva jasně dával najevo levým blinkrem že ji pouštím...cajti poudali že to je na jeřáb,atd...ale kdo by tam čekal...stejně to byla totálka...stačilo odpojit vlek...zapnout přední náhon ,pouzavírat uzávěrky a jak krásně V3eska umí jezdit Úsměv) PS z náklaďákem jsem ještě nikoho nikdy nenaboural...vždy jsem byl bourán osobákem
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 20:18   Citovat  

Z vlastních zkušeností můžu ještě říct,že daleko bezohlednější jsou autobusáci..Jak MHD,tak ti dálkoví snad ještě víc..MHD pouštim před sebe,i když už jsem vedle něj,ale když jsem na úrovni řidičova okýnka a on mi tam vjede jako by se nechumelilo,to bych vystřík šuk A nejlepší je,když mi tohle ve 160ti udělá na dálnici,jedu-li v prostřednim a vzrcátku vidim,že v levým letí někdo mnohem rychleji..To si pak ani člověk nemůže hodit korunou,jestli chce odhodit bokem nebo nechat rozsekat zadek..Naštěstí to brzdy vždycky ustály,ale na mokru to už asi nevyjde..No co,trošku rock´n´roll meetallll
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 20:38   Citovat  

Nejhorsi jsou Polaci,zmatenci naštvanej
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 20:57   Citovat  

klema napsal:
Nejhorsi jsou Polaci,zmatenci naštvanej
jj a ze slyšení a zkušenosti Slováci když vidí že řídí žena Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké máte zkušenosti s kamionama na silnici?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina