Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic EP2, Nordschleife 9:37 BTG
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 15:10   Citovat  

Jde to i se 110HP na 1200kg...

Tento člověk to má hodně v ruce. Na ringu má odjeto odhadem (z toho, co píše u dalších svých videí) přes 80 kol. Přesto, že projížděl na začátku přes depa, dal skvělý BTG čas 9:37. Odhaduje, že kdyby se jelo standardně, tak to je jeho čas 9:20. Spíš bych to viděl na 9:25, ale i tak skvělé. Bežnými řidiči (nezávodníky) velmi dobře řízené CTR 7g jezdí BTG časy okolo 9:00, rekord CTR 7g je 8:47 (BTG cca 8:22). Autor videa má cíl dostat se na BTG 9:00 s prázdným autem. Tak mu držím palce. Snad i já se svým časem letos něco udělám Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 23:11   Citovat  

ty kraso, dost dobre. na tohle bych nemel, alespon ne bez ramu v aute.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 22:15   Citovat  

jvkgrifone napsal:
ty kraso, dost dobre. na tohle bych nemel, alespon ne bez ramu v aute.

To se ti jen zda, tim, ze kameraman lita ze strany na stranu a piskaj gumy...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 22:19   Citovat  

bordel napsal:
To se ti jen zda, tim, ze kameraman lita ze strany na stranu a piskaj gumy...

no, nejen tím. I čas je dobrý. Např. lepší než měl padam s CTR letos v červnu... Ale je samozřejmě velký rozdíl v naježděných kolech.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 22:27   Citovat  

Ondras napsal:
no, nejen tím. I čas je dobrý. Např. lepší než měl padam s CTR letos v červnu... Ale je samozřejmě velký rozdíl v naježděných kolech.

To jiste, neznam teda toho na tom videu, ale nadruhou stranu Padam to ma 700km od domova, takze je pro nej jiste na prvnim miste, aby auto dojelo do cile a pote i domu, nez usetrena vterina v kazde zatacce, ale v cili bez desticek, kotoucu a vzorku...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 22:33   Citovat  

bordel napsal:
To jiste, neznam teda toho na tom videu, ale nadruhou stranu Padam to ma 700km od domova, takze je pro nej jiste na prvnim miste, aby auto dojelo do cile a pote i domu, nez usetrena vterina v kazde zatacce, ale v cili bez desticek, kotoucu a vzorku...

Myslím, že to je prioritou každého, kdo tam jede svým autem, ať už to má 700 jako padam, 1000 jako já, nebo 400 jako tenhle holanďan. Nic to nemění na tom, že jede velmi dobře. Mi to videa dělá radost hlavně z toho důvodu, že teď vím, že EP2 umí zajet hluboko pod 10 minut, což jsem si nemyslel, že je možné. Když místní borci, co jsou na ringu několikrát měsíčně, jezdí s CTR 7g kolem 9:00 a na videích (pevná kamera v držáku) vypadá jako hodně velká hrana.
   Návrat  
Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 22:36   Citovat  

Moc hezký je, že mu to bmw ujíždí jen na rychlejch úsecích v technickejch pasážích jedou spolu Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 22:44   Citovat  

Jinak co se týče tohohle tak v top gearu byl jeden velmi kvalitní díl, doporučuju se mrknout na řidičské umění té paní
Odkaz
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 23:23   Citovat  

Ondras napsal:
Myslím, že to je prioritou každého, kdo tam jede svým autem, ať už to má 700 jako padam, 1000 jako já, nebo 400 jako tenhle holanďan. Nic to nemění na tom, že jede velmi dobře. Mi to videa dělá radost hlavně z toho důvodu, že teď vím, že EP2 umí zajet hluboko pod 10 minut, což jsem si nemyslel, že je možné. Když místní borci, co jsou na ringu několikrát měsíčně, jezdí s CTR 7g kolem 9:00 a na videích (pevná kamera v držáku) vypadá jako hodně velká hrana.

Joo mít to blíž tak kupuju permamentku. NS je návyková záležitost. VTEC Velmi šťastný
Jinak je to fakt o tom najetí, to céro co mě předjíždělo jsem sice pouštěl, ale pak jsem na to šlapal jak jsem viděl, ale nestačil jsem mu. Sice vykuchánek, ale měl to fakt v ruce. je to dobrý
Na podzim bych se tam chtěl vypravit zase, ale spíš jen za zábavou, na nějaký pokusy o rychlost se tam fakt necítím bez rámu bezpečně. Smutný

Jinak Koly mi ukázal, že o výkonu motoru to není. Tak jako on dokáže sjet nápis Goodyear z boku pneu to snad ani nikdo jiný neumí. pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 23:32   Citovat  

Matyn napsal:
Jinak co se týče tohohle tak v top gearu byl jeden velmi kvalitní díl, doporučuju se mrknout na řidičské umění té paní

Odkaz

Super jízda, nechtěl bych s ní sedět v autě. (teda náklaďáku) pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 23:45   Citovat  

Hlavně to video ukazuje, že i s malou porcí koní se dá dělat velká paráda, já na to video koukám už hrozně dlouho je to mazec
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 23:48   Citovat  

padam napsal:
Na podzim bych se tam chtěl vypravit zase, ale spíš jen za zábavou, na nějaký pokusy o rychlost se tam fakt necítím bez rámu bezpečně. Smutný

Mě to čeká odedneška za 10 dní. Rád bych dal tři, možná čtyři kola. Bohužel se přes týden jezdí jen krátce podvečer, ale jezdit tam o víkendu, to so mi nelíbí. Už se těším, ale respekt z trati je veliký. Přesto bych rád něco z loňského směšného času stáhnul.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 23:55   Citovat  

Ondras napsal:
Mě to čeká odedneška za 10 dní. Rád bych dal tři, možná čtyři kola. Bohužel se přes týden jezdí jen krátce podvečer, ale jezdit tam o víkendu, to so mi nelíbí. Už se těším, ale respekt z trati je veliký. Přesto bych rád něco z loňského směšného času stáhnul.

V podvečer je to v pohodě, přijeli jsme pozdě a dali jsme bez problémů 3 kola, takže tak 5-6 by jich za těch 90min šlo zvládnout. Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic EP2, Nordschleife 9:37 BTG
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina