Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
uprava d13b2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:29   Citovat  

Nemate nekdo zkusenosti s upravou tohohle motoru. nebranim se jakkoliv silenym napadu. klidne i turbo, vetsi karburator. jen nechci swapovat na jinej motor a chci zachovat obsah. Me osobne napadlo vestaveni turba z una, ale nevim co to obnasi a zda to vubec pujde na tenhle motor. jinak motor je v pomerne dost slusnem stavu. adamek potvrdi. ma najeto kolem 30000km a vubec nezere olej. Duvod upravy neni prvni pricka na sprintech, ale to aby auto jelo. ono to na tech 17 fakt moc nejede pořádnej výtlem tak prosim radte a radte. Diky
PS: kola menit nebudu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:39   Citovat  

jde tam dat ctyrbod, jdou tam dat vnitrnosti z 1,5ky, jde tam dat vtecova hlava = 125koni Úsměv
+ ostrejsi vacka, lepsi sani, vejfuck, vetsi klapa, kravinky pitchovinky 140koni ani nevis jak Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:41   Citovat  

FastCivic napsal:
jde tam dat ctyrbod, jdou tam dat vnitrnosti z 1,5ky, jde tam dat vtecova hlava = 125koni Úsměv
+ ostrejsi vacka, lepsi sani, vejfuck, vetsi klapa, kravinky pitchovinky 140koni ani nevis jak Úsměv

zapomel sem dodat ze nehodlam mit obrovske naklady Se stydím chtel bych se vejit tak do 15000
Nejradsi bych v tom videl a hlavne slysel to turbo. pude tam?

v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:42   Citovat  

osobne si myslim,ze pokud s toho motoru budes chtit dostat nejaky slusny parametry,tak te to v prvnim pripade prijde na hruzu penez,v druhem na hrozny schaneni dilu,pac na tohle se snad ani nic nedela a ve tretim,stejne nebudes spokojenej,tak bud to co nechces vymenit motor Ble a nebo zmensit ty kola,protoze to se ani nedivim,ze to vubec nejede papa

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:42   Citovat  

Winie napsal:
zapomel sem dodat ze nehodlam mit obrovske naklady Se stydím chtel bych se vejit tak do 15000
Nejradsi bych v tom videl a hlavne slysel to turbo. pude tam?

za 15tis urcite pořádnej výtlem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:44   Citovat  

FastCivic napsal:
za 15tis urcite pořádnej výtlem

myslim tu vestavbu z una. tak za 15 uz si muzu sehnat SOHC z Targy.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:45   Citovat  

v-tec napsal:
osobne si myslim,ze pokud s toho motoru budes chtit dostat nejaky slusny parametry,tak te to v prvnim pripade prijde na hruzu penez,v druhem na hrozny schaneni dilu,pac na tohle se snad ani nic nedela a ve tretim,stejne nebudes spokojenej,tak bud to co nechces vymenit motor Ble a nebo zmensit ty kola,protoze to se ani nedivim,ze to vubec nejede papa

na mensich kolech to vypada smesne. to se radsi budu plouzit 80, nez dat mensi kola....

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:46   Citovat  

Winie napsal:
myslim tu vestavbu z una. tak za 15 uz si muzu sehnat SOHC z Targy.

no dobre, ale uno je uplne jiny motor, z una vezmes tak maximalne jen to turbo, a kde mas svody, kde mas sani, kde mas intercoller, kde mas ridici jednotku, kde mas vstriky...?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2008 , 22:52   Citovat  

FastCivic napsal:
no dobre, ale uno je uplne jiny motor, z una vezmes tak maximalne jen to turbo, a kde mas svody, kde mas sani, kde mas intercoller, kde mas ridici jednotku, kde mas vstriky...?

nevim... nekde... ztraceny... Velmi šťastný tak zacnu setrit na vtec no.... Bueee nebo tohle poslu fakt uz do sveta a koupim si nissan GTR HaHaaa pořádnej výtlem HaHaaa
neee. ten napad s tou 1,5 se mi nezda spatnej. to uz by se mohlo trosku rozjet. dik

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 0:31   Citovat  

Winie napsal:
na mensich kolech to vypada smesne. to se radsi budu plouzit 80, nez dat mensi kola....
pochyboval bych co tu je směšné...jestli chtít za 15 vestavět turbo,aby ta 13 utáhla 17,nebo to že vypadá na menších směšně...pro mě je smešn´ý ten kdo su 13ku dá na 17ky a chce mít výkon...i vtec je směšnej na 17kách...a proc směšnej...protože pochybuju že na ty 17ky máš nalazen podvozek kdyyž tu čaruješ s 15ti na turbo...a tím pádem je auto nebezpečné...

skodik je teď offline  skodik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 3:44   Citovat  

nevím,mám ji taky... přirovnal bych ji ke škodovkovým motoru, a hlavně zaprvé je třeba zdůraznit je to a bude,a je jen 1,3! a z toho je třeba vycházet.
úpravy:
leštilo se sání a slícovalo,komplet výfuk, sání(vložka), setrvák,rozumný gumy,řemeničky.dobře udělanej podvozek ...to´t asi vše

mě jede ta 1,3 190km/ve dvou sem spokojen, a hlavně je potřeba si říci ,že vždycky bude a je někdo rychlejší a má lepší techniku.takhle si chci poladit tu svoji hondici a jsem pyšnej že mám tuhle 1,3.

ta přestavba na ten 4bod mě zajímá ,jestli někdo může napsat kdo to dělal nebo se ozvat do SZ budu rád,moc díky

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 5:16   Citovat  

skodik napsal:
nevím,mám ji taky... přirovnal bych ji ke škodovkovým motoru, a hlavně zaprvé je třeba zdůraznit je to a bude,a je jen 1,3! a z toho je třeba vycházet.
úpravy:
leštilo se sání a slícovalo,komplet výfuk, sání(vložka), setrvák,rozumný gumy,řemeničky.dobře udělanej podvozek ...to´t asi vše

mě jede ta 1,3 190km/ve dvou sem spokojen, a hlavně je potřeba si říci ,že vždycky bude a je někdo rychlejší a má lepší techniku.takhle si chci poladit tu svoji hondici a jsem pyšnej že mám tuhle 1,3.

ta přestavba na ten 4bod mě zajímá ,jestli někdo může napsat kdo to dělal nebo se ozvat do SZ budu rád,moc díky
skodíku ty zkus hledat,už se to tu detailně probíralo
jako vestavět turbo za 15 t OK pořádnej výtlem vzhledem k tomu že jen přestavba na 4 bod bude v dílech stát cca od 5t vejš,cca 5 dáš za jetý turbo ,+ IC ,hadice , tu haldu práce sorry ale za 15 pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 8:18   Citovat  

skodik napsal:
úpravy:

míval jsem 1,3 D13B1 ,(te´d uspěšně jezdí vrchy s D16Z5) čtyřbod bych si já naní nedával,raději bych sání rozdělil na dvě půle a přidal ještě jednoho keihyna,nevím jak D13B2 ale B1 ve třináctce je dost živá(nejezdí jako 1,5,či 1,6)ale do 130 velmi mile překvapuje.musí se více a přesně řadit a pak se využije veškerej potenciál...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 9:01   Citovat  

PAKO napsal:
pochyboval bych co tu je směšné...jestli chtít za 15 vestavět turbo,aby ta 13 utáhla 17,nebo to že vypadá na menších směšně...pro mě je smešn´ý ten kdo su 13ku dá na 17ky a chce mít výkon...i vtec je směšnej na 17kách...a proc směšnej...protože pochybuju že na ty 17ky máš nalazen podvozek kdyyž tu čaruješ s 15ti na turbo...a tím pádem je auto nebezpečné...

Ver mi ze to na mensich kolech vypada smesne. na aute je obrovskej bodykit ke kteremu proste musi byt velka kola. Uprimne receno je to moje auto a muj vkus. Do designu auta si opravdu kecat nenecham. Radsi obetuju jizdni dynamiku, ktera u 1,3 stoji za prd uz v serii a radsi at to aspon dobre vypada. Na 17 podvozek ani naladit nejde, protoze je to 4 palce vetsi disk nez original. sice mam sportovni podvozek, ale ani ten si neporadi se 17´. a 15000 za turbo neni nemozna cena. znam kluka co vestavel turbo do feldy a pouzil starsi dily a pohoda. vesel se krasne do 15000. asi si nikdo z vas neuvedomil ze to auto nechci na brutalni strihani zatacek a sprinty s TDi. chtel sem jen trosku ozivit motor. stacilo pouze napsat. Ne nedelej to, nebo udelej to tak a tak. a ne se tady do me pustit co sem za loosera.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 9:11   Citovat  

Winie napsal:
Ver mi ze to na mensich kolech vypada smesne. na aute je obrovskej bodykit ke kteremu proste musi byt velka kola. Uprimne receno je to moje auto a muj vkus. Do designu auta si opravdu kecat nenecham. Radsi obetuju jizdni dynamiku, ktera u 1,3 stoji za prd uz v serii a radsi at to aspon dobre vypada. Na 17 podvozek ani naladit nejde, protoze je to 4 palce vetsi disk nez original. sice mam sportovni podvozek, ale ani ten si neporadi se 17´. a 15000 za turbo neni nemozna cena. znam kluka co vestavel turbo do feldy a pouzil starsi dily a pohoda. vesel se krasne do 15000. asi si nikdo z vas neuvedomil ze to auto nechci na brutalni strihani zatacek a sprinty s TDi. chtel sem jen trosku ozivit motor. stacilo pouze napsat. Ne nedelej to, nebo udelej to tak a tak. a ne se tady do me pustit co sem za loosera.
.na 17 podvozek naladit nejde??? to ti nakukal kdo...? jinakl chceš li výkon na 17ky přestav převodovku na 17ky,nevím co to je brutální střihání zatáček,a sprinty zrovna mě fakt neberou

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 9:17   Citovat  

PAKO napsal:
.na 17 podvozek naladit nejde??? to ti nakukal kdo...? jinakl chceš li výkon na 17ky přestav převodovku na 17ky,nevím co to je brutální střihání zatáček,a sprinty zrovna mě fakt neberou

prosim o vysvetleni jak prenastavit prevodovku, pripadne kontakt na nekoho kdo to dela.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 9:59   Citovat  

né přenastavit,přestavět a na L3 třeba od Bartáška počítej 30 000,- a více a čekací doba cca 6-12 měsíců,i když v tvém případě bych viděl cenu podstatně vyžší,protože by to byla individuelní přestavba a né zavedené kola.Ale jestli to máš na 17kách a máš to jen na okrasu tak bych to neřešil a pomalu se šoural bezpečně podél obrubníků muhehe

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 10:11   Citovat  

PAKO napsal:
né přenastavit,přestavět a na L3 třeba od Bartáška počítej 30 000,- a více a čekací doba cca 6-12 měsíců,i když v tvém případě bych viděl cenu podstatně vyžší,protože by to byla individuelní přestavba a né zavedené kola.Ale jestli to máš na 17kách a máš to jen na okrasu tak bych to neřešil a pomalu se šoural bezpečně podél obrubníků muhehe

no asi se budu sourat dal no... a budu prohanet zlutaska.

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 10:15   Citovat  

citace:
15000 za turbo neni nemozna cena. znam kluka co vestavel turbo do feldy a pouzil starsi dily a pohoda
co kdybys ses obtěžoval a občas si přečtl vše co ti kdo napíše, pokud se zamyslíš zjistiš že felda je vstřik ,tudíš ušetřených cca 5 t za přestavbu (bez práce tu si připočti pokud to nezvládneš sám) . neříkám že to není dosažitelná cena , ale musel bys sakra shánět za dobrý ceny a hodně věcí být schopen si vyrobit sám , včetně montáže, pak bys sis to musel sám odladit. Nezlob se na mě ale jen za vybavení na to abys to byl schopen trochu solidně naladit dáš víc než těch 15t.Jo můžeš to tam vrazit , sehnat nějaký turbo , nějak ujet 100km a pak to odstavit s bouchlým motorem.taky cesta

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 12:17   Citovat  

monty napsal:
citace:
15000 za turbo neni nemozna cena. znam kluka co vestavel turbo do feldy a pouzil starsi dily a pohoda
co kdybys ses obtěžoval a občas si přečtl vše co ti kdo napíše, pokud se zamyslíš zjistiš že felda je vstřik ,tudíš ušetřených cca 5 t za přestavbu (bez práce tu si připočti pokud to nezvládneš sám) . neříkám že to není dosažitelná cena , ale musel bys sakra shánět za dobrý ceny a hodně věcí být schopen si vyrobit sám , včetně montáže, pak bys sis to musel sám odladit. Nezlob se na mě ale jen za vybavení na to abys to byl schopen trochu solidně naladit dáš víc než těch 15t.Jo můžeš to tam vrazit , sehnat nějaký turbo , nějak ujet 100km a pak to odstavit s bouchlým motorem.taky cesta

jak sem psal vyse. budu se dal plouzit podel obrubniku. papa papa
misto toho aby ste me tady nadavali, tak radsi piste rady jak u tohohle motoru zvysit vykon. na to tohle tema je. pokud mi hodlate nadavat. tak moje icq je 273622383 papa

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 12:23   Citovat  

co ti tady kdo nadává? dobře jak zvýšit výkon...dej si tam 13"kola cca 165/50

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 12:40   Citovat  

Winie napsal:
jak sem psal vyse. budu se dal plouzit podel obrubniku. papa papa
misto toho aby ste me tady nadavali, tak radsi piste rady jak u tohohle motoru zvysit vykon. na to tohle tema je. pokud mi hodlate nadavat. tak moje icq je 273622383 papa

Rad tu padlo dost,ne? Vstřikování, jiná hlava s Vtecem... Ale v Tvé cenové relaci 15tis. toho moc nebude, takže budeš muset přišetřit... A pokud chceš turbo,tak hodně přišetřit...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 12:55   Citovat  

Hellborn napsal:
Rad tu padlo dost,ne? Vstřikování, jiná hlava s Vtecem... Ale v Tvé cenové relaci 15tis. toho moc nebude, takže budeš muset přišetřit... A pokud chceš turbo,tak hodně přišetřit...

to padlo. a sem za ni fastcivicovi vdecnej. ja sem myslel ze turbem by to byla nejjednodussi cesta. ale jak vidno tak ne. spis sem myslel ze mi poradi nekdo jak napojit sportovni sani, jak upravit vyfuk, atd... nemel sem na mysli nake obri navyseni vykonu. chtel bych se dostat jen na uroven jak to auto jelo na 15´

For PAKO: Durazne sem psal ze kola se menit nebudou. to se radsi na tvou radu budu dal plouzit podel obrubniku je to dobrý stejne to je asi nejlepsi napad. šuk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 13:10   Citovat  

na to autí patří origo 13ky tuším s tí rozměrem jak jsem psal...na 17 ten výkon nevím jak doženeš 4x weber? vybrat makovici zvětšit ventily,zvětšit kompresní tlak...ať pudeš jakoukoliv cestou vždy dojdeš k tomu že s 17kama verzus výkon,je lacinější swap...vytáhneš li střeva a dáš tam 1,5kové a čtyřbod...stále to bude onylé líné auto,i kdyby jsi tam dal 1,6střívka...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 13:10   Citovat  

Winie napsal:
to padlo. a sem za ni fastcivicovi vdecnej. ja sem myslel ze turbem by to byla nejjednodussi cesta. ale jak vidno tak ne. spis sem myslel ze mi poradi nekdo jak napojit sportovni sani, jak upravit vyfuk, atd... nemel sem na mysli nake obri navyseni vykonu. chtel bych se dostat jen na uroven jak to auto jelo na 15´

For PAKO: Durazne sem psal ze kola se menit nebudou. to se radsi na tvou radu budu dal plouzit podel obrubniku je to dobrý stejne to je asi nejlepsi napad. šuk

Turbo je nejjednodušší cesta,jak zvýšit výkon,ale taky nejdražší... Navíc pokud ti mají vydržet seroié vnitřnosti,tak musí foukat jen asi 0.5baru...

Jak chceš upravit výfuk? Dáš jiné svody, střed bez přepážek - čímž odstraníš protitlak, získáš trochu výkonu ve vysokých otáčkách a ztratíš v nízkých...

Sání ti přidá (pokud vůbec něco) tak jednoho dva koně...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 13:40   Citovat  

no pro moji potrebu by bylo idealni zvysit vykon v nizkejch otackach. ale to asi nepude... s tim autem se stejne neda jezdit rychle. potreboval sem jen neco co by mi pomohlo pri rozjezdu. to turbo me lakalo nejvic i svojim zvukem. ale to je pro me neuskutecnitelny a asi i zbytecny, navic turbo by mi pridalo vykon ve vyssich otackach. nak sem to nepromyslel. to je fuk... tak na to prdim... hodim tam jen sani at ten motor trosku vypada. ale dik moc za rady.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 13:49   Citovat  

Winie napsal:
no pro moji potrebu by bylo idealni zvysit vykon v nizkejch otackach. ale to asi nepude... s tim autem se stejne neda jezdit rychle. potreboval sem jen neco co by mi pomohlo pri rozjezdu. to turbo me lakalo nejvic i svojim zvukem. ale to je pro me neuskutecnitelny a asi i zbytecny, navic turbo by mi pridalo vykon ve vyssich otackach. nak sem to nepromyslel. to je fuk... tak na to prdim... hodim tam jen sani at ten motor trosku vypada. ale dik moc za rady.
si tam dej mechanickej sytič s předchozího modelu motoru...vytáhneš ho před rozjezdem a tradá pořádnej výtlem

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 13:49   Citovat  

V nízkých otáčkách přidá spíš kompresor,ale to je +/- to samé co platí o turbu...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 13:50   Citovat  

a nebo si tam bouchni dvojitej karb z prelůdy....

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2008 , 13:51   Citovat  

PAKO napsal:
a nebo si tam bouchni dvojitej karb z prelůdy....

A co z D14A1? Mrk

Obsah fóra Honda-club.cz   
uprava d13b2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď