Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
5. JDM Perf. Meeting 2008: 30. 08. - Vrbátky u Prostějova
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 12:10   Citovat  

JDM Vrbátky
Doufám, že někdo z okolí dorazí. Rád bych poznal Mikiho a Mc Hanse a další lidičky Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 12:19   Citovat  

Libas napsal:
JDM Vrbátky
Doufám, že někdo z okolí dorazí. Rád bych poznal Mikiho a Mc Hanse a další lidičky Úsměv
A mě ne? Tak nic no... hold musím být wokurka s polepeným kastrátem aby o mě měl někdo zájem HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 12:45   Citovat  

Mas moc dveri. Mr. Green
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 12:46   Citovat  

a dva sterace pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 13:53   Citovat  

A málo samolepek pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 14:56  Naposledy upravil Miki Civic dne 8.8.2008 , 9:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

offtopic
   Návrat  
Dynamisek je teď offline  Dynamisek
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 21:27   Citovat  

Tak to aby někdo zašel na procházku a zase vyrval tu značku zakáz vjezdu pořádnej výtlem
hlásím se do řady! Úsměv kolik závodících kár tam bude nebo toho schopných?? HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 21:32   Citovat  

Dynamisek napsal:
Tak to aby někdo zašel na procházku a zase vyrval tu značku zakáz vjezdu pořádnej výtlem
hlásím se do řady! Úsměv kolik závodících kár tam bude nebo toho schopných?? HaHaaa

klid, značka je pravidelně deportována do pole a už se x měsíců nestalo, že by někdo mrčel a podle pravidelně se objevujících čar na různých místech to nevypadá, že by tam bylo mrtvo VTEC
   Návrat  
Mikk je teď offline  Mikk
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 21:39   Citovat  

Miki Civic napsal:
klid, značka je pravidelně deportována do pole a už se x měsíců nestalo, že by někdo mrčel Úsměv

pred dvema roky nas tam bylo pres 40 aut + motorky a zemedelcum se to moc nelibilo, tak na nas nabehli HaHaaa bylo tam docela veselo, tak sme museli zmizet Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 6:04   Citovat  

Miki Civic napsal:
Určitě tam dojedem .. Hengesku nerozčiluj se Úsměv Až zajedeš pod 15 můžeš si vyskakovat pořádnej výtlem
pořádnej výtlem tak jednak se nerozčiluju, nad lepenkou se jen pousmívám a když se mrknu na časy ze Slušovic, Miki: 14.291, Henges: 14.866 I když byla trat udajně o chloupek kratší tak při té cílové rychlosti bych se třeba pod 15 ještě vešel a na to že mám sedan v naprosté serii krom snad blbého vzduchového filtru tak nemáš až tak užasnej čas oproti mému tak raději pomlč Hihi Velmi šťastný Dám jeden stěrač dolu a už tě mám pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 7:10  Naposledy upravil Miki Civic dne 8.8.2008 , 9:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

offtopic
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 7:25   Citovat  

Miki Civic napsal:
tak se nepousmívej pořád tak blbě Úsměv těch 14,8 o tom si myslím svoje když při měření 1/4 byl nejlepší čas 15,6 nebo kolik .. Hihi
No o tom si taky myslím svoje když sem Martinovi dvakrát ujel ze dvou jízd a přitom měl Marťas lepší časy na tom vašem takzvaném měření Hihi
A nic se nemění na tom že sem neměl čas daleko od Tebe Hihi
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 7:32  Naposledy upravil Miki Civic dne 8.8.2008 , 9:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

offtopic
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 7:53   Citovat  

Miki Civic napsal:
aha, tak už je to "naše" měření? Už máš kreténský kecy jako Jaran... tak příště nejezdi a neměř, když je to "naše takzvané" měření ... btw myslím, že gps nelže Mrk

Koukám asi máš mindrák ze sedanů 5.generace, že nechceš přiznat že Hengesovo VTi jede slušně VTEC
Kdyby tam měl úpravy jako ty a odlehčení tak pod 15 zajede v poho je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 8:01  Naposledy upravil Miki Civic dne 8.8.2008 , 9:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

offtopic
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 8:03   Citovat  

Robik napsal:
Koukám asi máš mindrák ze sedanů 5.generace, že nechceš přiznat že Hengesovo VTi jede slušně VTEC
Kdyby tam měl úpravy jako ty a odlehčení tak pod 15 zajede v poho je to dobrý
To něřeš. Mikisek nemá rád když ho někdo taha do normálního světa z toho jeho závodnickýho Úsměv

Miki: aha takže jsem Marťu vlastně asi nikdy nepředjel když má teda podle gps lepší časy a mě to na 14tkách se slikama jede hůř podle GPS než v reálu v souboji s 16tkama pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 8:10  Naposledy upravil Miki Civic dne 8.8.2008 , 9:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

offtopic
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 8:12   Citovat  

Miki Civic napsal:
jež zas někdo kdo si tu přečte 2 věty a dělá si svoje závěry, Hengesovy to jede normálně=slušně a je uplně jedno, že je to sedan (když se do C5g 3D posadí někdo těžkej je to horší jako lehoučkej Henges v sedanu Úsměv) ... mně jde jen o ty kecy co Henges má, do kterých ty nevidíš...

jinak sry za OT, klidně to tu pomaž.. bukva si určitě najde jiný téma, kde se bude navážet..
Velmi šťastný za pravdu se koukám i Mikísek zlobí Hihi Není nic co by v tom co píšu neviděl, jen se snažím zas a opakovaně tě srazit z těch tvých obláčků kde si zas něco vemeš do hlavy a všem to cpeš. Pořád si někde protiřečíš a vymýšlíš nějaký teorie. Jednou nadáváš na tuzery se samolepkama na autě, druhej den dojedeš s uplně polepeným autem, jednou se rozplýváš jak vti je nej na světě že ujedeš spustě aut včetně oturbených pak tě dvě pojedou turbátka a najednou otočíš že máš slimáka a že ti to nejede, meleš na celým foru o focusu jaký to je dělo a před pul rokem by jsi ho hanil, ted tu cpeš všude kam se dá nějaky supry oturbeny a jiny (asi te už focus omrzel). Stejně jak když si viděl fotku jak mám dole kapotu, prvně že to vypadá dobře a jak si zjistil že to jsou dvě fotky v jedné a kapotu jsem dole neměl tak najednou to je trapný. A nejlepší je jak se vždy rozčiluješ že co píšu není pravda je to dobrý ..přitom mi to x lidi potvrdí Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 8:15  Naposledy upravil Miki Civic dne 8.8.2008 , 9:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

offtopic
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 9:20   Citovat  

prosím promazat moje příspěvky

jinak zítra 13:00 je srázek v PV na Shellce a pojede se na letiště kdo by se chtěl přidat a očuchat jak to tam vypadá Úsměv
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 9:35   Citovat  

offtopic hele miki i když si necháš smazat svoje příspěvky a někdo ti je ocituje tak ti to stejně nepomůže HaHaaa HaHaaa HaHaaa
mimochodem moc sem se po ránu pobavil Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 9:37   Citovat  

Miki Civic napsal:
ty si fakt pako.. nauč se číst mezi řádky.. s tou fotkou, když řeknu s usměvem do telefonu "ježiš to je trapny" opravdu si myslíš, že to tak myslím? Pokud ano, nemáme se o čem bavit...

A těm turbům.. tomu se říká vývoj... pamatuju si jak mi někteří před 2 roky když sem měl Bravo říkali.. jednou dojdeš k tomu, že turbo je turbo .... určitě to není tak, že chci turbo, protože Roman pojel mýho vteca ... pořádnej výtlem Ty vole to jsou kecy toto... radši běž něco dělat, fakt ... papa Bereš každou blbinu moc vážně... to že v nějaké situaci třeba když mě předjede Supra řeknu "kua to je xxxxx blabla" neznamená, že to xxxxx je ... btw i ten oturbený Focus bych v současné době hne bral místo Civica .... offtopic
Jenže jde o to že tě znám a proto tě vidím jinak než ostatní a mám bohužel narážky a nemůžu si pomoct Úsměv Jinak v sobotu nemůžu tak si to tam užijte Mrk Snad vás bude víc jak 2 HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 9:38   Citovat  

Meda napsal:
offtopic hele miki i když si necháš smazat svoje příspěvky a někdo ti je ocituje tak ti to stejně nepomůže HaHaaa HaHaaa HaHaaa
mimochodem moc sem se po ránu pobavil Velmi šťastný Velmi šťastný

jo já taky, jako vždy s Hengesem, ho kopnu do :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): až ho uvidim asi Úsměv Jde mi o princip, ty své chci mít smazané (pls), Henges ať si s citacema dělá co chce Hihi V tématu skořepiny se rozčiluje nad OT a sám to tu dělá wokurka

Henges: škoda, no tipuju to tak na 4,5 ale třeba tam někdo bude a i kdyby ne tak co.. nemusí nás být 10 aby se něco dělo, hlavní je změřit Doomma na slickách.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 9:40   Citovat  

Miki Civic napsal:
jo já taky, jako vždy s Hengesem, ho kopnu do :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): až ho uvidim asi Úsměv Jde mi o princip, ty své chci mít smazané (pls), Henges ať si s citacema dělá co chce Hihi V tématu skořepiny se rozčiluje nad OT a sám to tu dělá wokurka
Ty jsi fakt srandovní Velmi šťastný Když ti do prodeje někdo nabídne jinej prodej tak to je trochu rozdíl papa
Jinak nejde mi o to co říkáš ale jak se chováš. Je x případů. Jinak tvůj vývoj... no coment HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 9:42   Citovat  

Henges napsal:
Ty jsi fakt srandovní Velmi šťastný Když ti do prodeje někdo nabídne jinej prodej tak to je trochu rozdíl papa
Jinak nejde mi o to co říkáš ale jak se chováš. Je x případů. Jinak tvůj vývoj... no coment HaHaaa

vyliž si Hihi a beru od tebe tu sedačku na splátky, každý měsíc kilo za 1600,- bereš? šuk Btw jde o ten výlet do pole nebo že 20km je daleko? Velmi šťastný

tak jsme zatím 4 - já, Doomm,Soulmike, Filda ..
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 9.8.2008 , 11:25  Naposledy upravil Miki Civic dne 9.8.2008 , 20:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Libas snad neva za OT, aspon se to upuje, si to sem dal brzy Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 9.8.2008 , 20:44   Citovat  

up .. nově se přidává i Henges .. prý tu máme lepší pole šuk

Srázek na pohodu Úsměv

Filda: došly mi baterky Smutný ale mám tohle... je vidět jak je to prostě mrtvý bez šneka muhehe , jinak sem jel ze 4ky ale to jde vidět..

Odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 2:29   Citovat  

Jooo jo Úsměv Mikiho videjka kde je tma a jen dvě červený světýlka a řev mám moc rád Velmi šťastný A že jich panečku je Úsměv To bude nějaká obliba točit po tmě HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 10:20   Citovat  

Henges napsal:
Jooo jo Úsměv Mikiho videjka kde je tma a jen dvě červený světýlka a řev mám moc rád Velmi šťastný A že jich panečku je Úsměv To bude nějaká obliba točit po tmě HaHaaa

haha... hoď sem nějaký fotky wokurka
   Návrat  
Dynamisek je teď offline  Dynamisek
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 16:19   Citovat  

no zaslechl jsem že už jsou tam dané závory pěkně... tak nevim estlik nezajdu za strejdou panem Sekaninou...
jinak asi 30.8 budem sledovat událost no nazval bych to Stop a čum se na závoru... Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
5. JDM Perf. Meeting 2008: 30. 08. - Vrbátky u Prostějova
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina