Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cesta z Liberce nebo z Turnova do Prahy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Paran je teď offline  Paran
PříspěvekZaslal: 31.7.2007 , 16:10   Citovat  

Mám na někoho z Vás prosbu zda nemáte cestu z Liberce nebo Turnova do Prahy ve středu bo čtvrtek. Potřeboval bych něco přivézt od Foxe. Pokud se nikdo nepřihlásí nic se neděje udělám si výlet sám. Předem díky Paran
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.7.2007 , 19:35   Citovat  

před chvílí odjela potvůrka na prahu.....ach ten telefon....ale přijeď uvidíme zase zpoceného pařana:-)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Paran je teď offline  Paran
PříspěvekZaslal: 1.8.2007 , 6:27   Citovat  

Prijedu rad jen to s tim casem tedka mam taky naprd. Provokace provokace neboj brzy mi to snad bude i chladit.
   Návrat  
Darila je teď offline  Darila
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 10:48   Citovat  

Ahojky Hondaři,

omlouvám se, že píši nyní po delší době odmlky, ale kdyby to nebylo nutné, tak bych se raději ani neozývala... Tak to valím bulvy Nejsem prozatím čistokrevná Hondařka, ale i to se časem změní, nicméně tělem i duší patřím k Hondařům, už jenom proto, že jsem si na pár srazech sedla s pár lidmi, jen bohužel jsem ztratila kontakty, proto to řeším touhle cestou... Proto předem děkuji, že mi tohle téma nesmažete a tajně doufám, že mou prosbu někdo vyslyší...

Díky pár lidem, kteří mi dluží peníze atd jsem se dostala sama do problémů a nyní dokonce trčím v cizím městě s porouchanou ožralou Hondou jak já říkám své Hynudai Lantře 1.6 (J-1)... Měla jsem tu smůlu, že během týdne mi stačily odejít kompletně blinkry včetně výstražných (nesvítí vůbec nic), do toho včera mi vyskočilo okénko u spolujezdce (elektrika mi nedovolí okénko vytáhnout nahoru, dolů to jde relativně i samo Velmi šťastný, takže provizorně je zasirkováno a olepeno izolepou z vnitřní strany) mno a aby toho nebylo málo, tak odešla i zároveň spojka (nevím přesně co se stalo, ale dokodrcali jsme na dvojku na místo určení, nicméně mne bolelo u srdce, že jsme ji museli takhle potrápit). V autech se nevyznám, můj přítel sice nejspíš tuší oč jde, ale absolutně nejsme schopní to za chodu spravit... Potřebujeme nutně se dostat do Prahy z Poličky, proto se Vás ptám, jestli by byl někdo ochotný nám jakkoliv pomoci. Momentálně ale nejsem schopná se vyrovnat finančně, určitě až bych byla v Praze nějakou chvíli, určitě bychom se mohli domluvit na revanši. Kdyby někdo by byl ochotný pomoci, můžete rovnou volat i na 720 484 524. Předem děkuji za vše... S pozdravem Darila Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cesta z Liberce nebo z Turnova do Prahy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina