Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: svody na Accord CC7
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
jamescrx je teď offline  jamescrx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2008 , 9:19   Citovat  

Tak jsem o víkendu zjistil, že mám praslý svody. Neměl by někdo na prodej svody, na Accord CC7 1994-97 ?
Díky Jakub
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 12:34   Citovat  

Tak stále sháním svody. Asi by šly třeba i z Preludy, nebo z jinejch 2.0 motorů z let 1990 -1997 , nemáte někdo něco ?
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2008 , 12:40   Citovat  

asi? no tak to nevim kamo. koukal jsem na mjauto. na tesneni. kdzy se podivas ne tesneni pro p4g 2,0 zjistis ze to treba sedi s p4g 2,3 nebo acco 2,3 atd. ale u tvy acco sem tam nic takovyho nenasel...
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 9:19   Citovat  

jamescrx napsal:
Tak stále sháním svody. Asi by šly třeba i z Preludy, nebo z jinejch 2.0 motorů z let 1990 -1997 , nemáte někdo něco ?

Zdravim tě, měl bych svody z Accorda 2.0 Tušim, že to byla 95. Měly by tam jít. Motory jsou stejný Accord 2.0, Prelude 2.0. Cena 2000 kč (nové kolem 10tis) Foto mám v kategorii prodám díly MH - bazar
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 9:24   Citovat  

krtekm napsal:
asi? no tak to nevim kamo. koukal jsem na mjauto. na tesneni. kdzy se podivas ne tesneni pro p4g 2,0 zjistis ze to treba sedi s p4g 2,3 nebo acco 2,3 atd. ale u tvy acco sem tam nic takovyho nenasel...

Svody na 2.3 jsou jiný než na 2.0 a taky dražší. Info z Hondy...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 10:11   Citovat  

Hloupost! Mel jsem je na sve hodici. Praskly mi origo z f20a4 tak jsem tam vrzl svody z h23. Podivej se na tudy odkaz Najdi si tesneni treba prave preludky z f20a4 kou a zjistis ze to sedi prave i z h23. HONDA servisy at si rikaji co chcou, ale nemaji pravdu. BTW tam pasuje i komplet seci svody s telem a klapkou. Mel jsem to tam mit ale nenadale jsem auto prodal...

Jak je to na acoo nevim. Muze mit trosku jinej motor. Tzn jiny roztece kanalu ale taky nemusi. Podle tesneni ktery se prodavaji prave v tom mj auto to nesedi. Chtelo by to zmerit.
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2008 , 10:21   Citovat  

krtekm napsal:
Hloupost! Mel jsem je na sve hodici. Praskly mi origo z f20a4 tak jsem tam vrzl svody z h23. Podivej se na tudy odkaz Najdi si tesneni treba prave preludky z f20a4 kou a zjistis ze to sedi prave i z h23. HONDA servisy at si rikaji co chcou, ale nemaji pravdu. BTW tam pasuje i komplet seci svody s telem a klapkou. Mel jsem to tam mit ale nenadale jsem auto prodal...

Jak je to na acoo nevim. Muze mit trosku jinej motor. Tzn jiny roztece kanalu ale taky nemusi. Podle tesneni ktery se prodavaji prave v tom mj auto to nesedi. Chtelo by to zmerit.

Na MJ to těsnění opravdu nesedí. Lepší je si to ověřit sám a nevěřít všemu co říkají v Hondě. Díky. Podle toho těsnění mám svody z Accorda 2.2 110 KW RV 93, tak že tam kolegovi nejspíš nepůjdou. Scháním motor H23, nevíš o něčem. Dík
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2008 , 9:36   Citovat  

Tak svody už jsem sehnal je to dobrý Nicméně mi přijde , že některý Honda na ty svody dost trpí, několik lidí co mají vraky na díly tak je měli prasklý úplně stejně. To je asi soudruzi z Honda nějak poddimenzovali nebo šetřili na litině ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2008 , 9:51   Citovat  

to MH: nene bohuzel nevim

to jamescrx: jj me na lude taky praskly. civic na to trpi taky. dle vseho i acco. asi nemaj uplne dobrej matros... zalezi jak kterej motor taky ale co tak slysim je to celkem normalni vec s tema svodama. jinak jaky si tam narval. origo nebo z jinyho motoru?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2008 , 9:58   Citovat  

krtekm napsal:
to MH: nene bohuzel nevim

to jamescrx: jj me na lude taky praskly. civic na to trpi taky. dle vseho i acco. asi nemaj uplne dobrej matros... zalezi jak kterej motor taky ale co tak slysim je to celkem normalni vec s tema svodama. jinak jaky si tam narval. origo nebo z jinyho motoru?

Ještě jsem je tam nenarval , ale už je mám doma. Nicméně stejně si pořád myslím ,že na F kový motory z let 90-97 budou ty svody stejný, i na ty 2.2 a 2.3. Např. těsnění pod hlavou je taky stejný, a u mjauto není u toho druhýho těsnění obrázek... a těm jejich katalogům se nedá moc věřit.... Jo ještě - u těch svodů (jsou z r. 96 asi,tj novější )co mi přišly, mi přijde že je ten "spoj" mezi trubkama víc vyplněnej litinou, zrovna v tom místě kde to praská. Takže zřejmě to je nějaká novější zdokonalená verze.
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2008 , 14:59   Citovat  

jamescrx napsal:
Ještě jsem je tam nenarval , ale už je mám doma. Nicméně stejně si pořád myslím ,že na F kový motory z let 90-97 budou ty svody stejný, i na ty 2.2 a 2.3. Např. těsnění pod hlavou je taky stejný, a u mjauto není u toho druhýho těsnění obrázek... a těm jejich katalogům se nedá moc věřit.... Jo ještě - u těch svodů (jsou z r. 96 asi,tj novější )co mi přišly, mi přijde že je ten "spoj" mezi trubkama víc vyplněnej litinou, zrovna v tom místě kde to praská. Takže zřejmě to je nějaká novější zdokonalená verze.

Tak jsem dnes vyndal orig. svody z 2.3 H23A a jsou úplně jiný než na 2.0. Jsou větší a zdvojený. Foto případně dodám dodám.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2008 , 16:23   Citovat  

MH napsal:
Tak jsem dnes vyndal orig. svody z 2.3 H23A a jsou úplně jiný než na 2.0. Jsou větší a zdvojený. Foto případně dodám dodám.

Píšu na F-kový motory budou stejný.... H23 je něco trochu jinýho..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2008 , 17:37   Citovat  

Hele ja uz nevim jak to napsat. Proste ja sem eml na f20a4 svody z h23. Za prve protoze origo praskly. Za druhe protoze origo jsou "uškrceny". Rozdíl viz tady Proste an f20a4 sedi a hotovo. Musela se jen posunout lambda ze predu dolu pod auto. Thats all. Takze naposledy. Ano jsou jiny ale priruba coz je ta nejdulezitejsi cast sedi. A tak je tomu i u sacich svodu. Akurat ze maji troksku prehazeny ty blbustky co sou na nich a u f20a4 neni ta ctyrklapka na zmenu delky sacich kanalu...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: svody na Accord CC7
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina