Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kufr 5G vs. 6G
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MiBa je teď offline  MiBa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2008 , 22:56   Citovat  

Zdravím chci se opítat na velikost otvoru kufru u 5G a 6G jestli jsou stejné u sedana. Měl jsem pučenýho 5G sedana 1.5 LSi a chtěl jsem dát do kufru sekačku a jako bez šance, moc velký zadní kolečka sekačky. Je to u 6Gčka větší ten otvor? Nebo budu muset zabrousit na 6G hatch 5D nebo 6G Aerodeck. Mmm chci kupovat 6Gčko, proto ten dotaz. Teď jsem viděl 5G cupé a přišel mi ten otvor i u něj větší než u sedana. Je tomu tak? Díky MiBa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2008 , 23:06   Citovat  

no nejvetsi otvor ma asi 6g anglan aerodeck, pak 5g 3D pak 6g 3d (stejne maly kufr jak 5g)
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2008 , 7:06   Citovat  

Doomm napsal:
no nejvetsi otvor ma asi 6g anglan aerodeck, pak 5g 3D pak 6g 3d (stejne maly kufr jak 5g)
Ty jsi nikdy neviděl ten pidi kufr v 5g3d? 6g má určo větší. S velikostí vstupu zas u 5g zavazí to spodní víko. Jinak u 6g 4d ten vstupní otvor oproti 5g je téměř stejný, jen o trochu větší....

a_cfoto.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
a_cfoto.jpg, 42.78 kB

a_cfoto2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
a_cfoto2.jpg, 21.18 kB
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2008 , 9:50   Citovat  

no mam 6g 3D a jestli chces nejaky kufr tak na tohle auto se ani nedivej pořádnej výtlem pořádnej výtlem ten kufr je strasne malinky tam se nic nevleze.
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.8.2008 , 14:39   Citovat  

já mam na 6G coupé kufr jako prase pořádnej výtlem tedka tam nemam ani zadní sedačky takže by se mi tam vešla klidně kráva ... na stojáka pořádnej výtlem pořádnej výtlem

myslim že se asi o moc lišit nebudou hele to mi hlava nebere a 6G coupé a 6G sedan maj háje kromě světel snad stejný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.8.2008 , 14:41  Naposledy upravil Gavly dne 18.8.2008 , 16:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jestli vybíráš podle kufru tak jedině 5D nebo aerodeck. Do 5D dám i kolo když složím sedačky aniž bych ho musel rozkládat...
EDIT: kolo jako bicycle Úsměv
   Návrat  
MikeMaster je teď offline  MikeMaster
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2008 , 16:02   Citovat  

Mno, já mám Civica 5g 3D (viz garáž) a zrovna teď mám v kufru 4x 13" zimáky Barum... Velmi šťastný Ale jde o to, že se mi tam ty kola vešly úplně akorát tip top a nemusel jsem pokládat ani zadní sedačky... Ty kola jsou tam na výšku vedle sebe a pohoda, lze zavřít i kufr a pohoda.... Takže 5 lidí do auta + 4 kola v kufru + 1 rezerva pod nima.... A samo 5g 3D má ty dvojí otevírání (horní + spodní), to 6g 3D nemá... A pak že je 3D malej... Je to tam. Ale o 5g 3D asi nemáš zájem... tak sry za OT
   Návrat  
MiBa je teď offline  MiBa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2008 , 23:48   Citovat  

V pohodě rád si přečtu i o 3D Mrk No chtěl bych 6G spíš sedan páč je dost hezčí než 6G hatch5D nebo aero. Ale když už ten anglán tak toho aerodecka. Sehnal ale 6G aero s motorem 1.5 VTEC 84kW to je oříšek, našel jsem jednoho Smutný.
   Návrat  
Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 0:23   Citovat  

No 6g 3D pro mě kufr dobrej, vlezou se tam dvě sportovní tašky pár věcí okolo a fullhouse Úsměv a víc nepotřebuju. Jinak co vím tak jeden pěknej 6G aero 1,5 Econom byl na prodej nedávno v HK v Hondě Accordcaru. Byl pěknej modrej, se serviskou po rozvodech a tak, cenu už si nepamatuju a rok mám dojem 2000
A tohle je pěknej kus tudy odkaz osobně jsem na něj měl zálusk dostat ho do rodiny
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kufr 5G vs. 6G
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina