Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
náhrada za imitáciu dreva v accorde 97?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2008 , 21:56   Citovat  

zdarec mám dotaz,vie mi dat niekto link,alebo inak poradit z tým otrasným obkladom interieru v accorde 97.Xcem ho nahradit,lebo u páky je zlomenýa celkovo to vyzerá ako na výstave veteránov/nexcem nic výstredné,proste decentne nahrady. Dik a zdarec
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2008 , 22:00   Citovat  

Mas recht, co tak ten praskly zakytovat a striknout pak vsechny barvou? Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2008 , 22:10   Citovat  

co ti ja viem do motora sa vrtat to ano elektrika pomenej ,nastrieka si nakladak to dam,ale do tohoto sa mi xce ako ciganovi do prace,radšej by som kupil nejaku sadu aj ked polep/imitacia karbonu,hliniku a praskol to tam nex to interier omladi a nie pos..re

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 10:30   Citovat  

Mam v planu to same u Civica 5D, hnede drevo v sedem interieru vypada otresne, ale jeste mi ta folie neprisla...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 21:10   Citovat  

zdarec budem moc rad ked mi posunieš kontakt kde splašim nahradu za ten otras/ Ble tfuj akuratne mne sa to muselo pritrafit imitacia dreva v aute! ozi aku foliu si tam ideš dat? su alternativy?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 22:09   Citovat  

Nevim o celkove nahrade jako dilu. Ja jsem si objednal tuhle folii, ale uz je to tyden a jeste ji neposlali, pry je "ve vyrobe", tak nevim. Nevim jak v Acco, ale ja mam takovy pruh horizontalne na palubce. Velky dil u spolujezdce ma 75cm na sirku, tohle byla nejlevnejsi folie kterou sem nasel a ma dostatecnej rozmer. Neni to ta tvarovaci (ta stala 1450,- v tom rozmeru), tak doufam, ze to pujde, trochu se s tim poperu kolem pruduchu klimatizace, ale jinak zadny vyrazny zahyby tam nejsou. Az to bude, urcite dam fotky.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.8.2008 , 15:10   Citovat  

dik aspon za tu foliu,aj ked nie je to co by som xcel,dost davno so v jednej predajni videl set z plastu ktorým sa nahrádzal obklad interieru/konkretne to bola ta strasna imitacia dreva/ja ze existuje aj ina alternativa ako umelina twariaca sa ako leštený orex.ak vypátram dam na oplatku vediet ja. zdarec a dik

Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.8.2008 , 15:22   Citovat  

DrSlimm napsal:
Nevim o celkove nahrade jako dilu. Ja jsem si objednal tuhle folii, ale uz je to tyden a jeste ji neposlali, pry je "ve vyrobe", tak nevim. Nevim jak v Acco, ale ja mam takovy pruh horizontalne na palubce. Velky dil u spolujezdce ma 75cm na sirku, tohle byla nejlevnejsi folie kterou sem nasel a ma dostatecnej rozmer. Neni to ta tvarovaci (ta stala 1450,- v tom rozmeru), tak doufam, ze to pujde, trochu se s tim poperu kolem pruduchu klimatizace, ale jinak zadny vyrazny zahyby tam nejsou. Az to bude, urcite dam fotky.

Kdyžtak pak pošli fotku s výsledkem, taky mě to zajímá.. Lucy

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 8:40   Citovat  

Tak vcera mi prisla folie, uz mam ze skoro dreva skoro carbon, vysledek je velmi slusny, bohuzel vas budu muset jeste napi napinat, protoze jedu na dva dny pryc, takze na foto a podrobnosti musite pockat. Ale folie mi zbylo mrte, takze tim asi uprava interieru nezkonci, uvazuju jeste udelat to na ten plast kolem budiku, aby to tvorilo celou linii s tim vodorovnym pruhem.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 8:45   Citovat  

A jde to nalepit přímo nebo to musíš rozebrat nějak? Na foto si počkám rád..

Luky je teď offline  Luky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 11:09   Citovat  

Jauda napsal:
A jde to nalepit přímo nebo to musíš rozebrat nějak? Na foto si počkám rád..

ty listy budou muset urcite z vyplni dveri dolu, jinak to bude pekna prasecina Mrk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 12:02   Citovat  

No ale to tam bude určo nějak nalisovaný nebo tak.. no nevím nevím, jestli to půjde zrealizovat na Accordu, aniž bych něco zničil.. jen mě to tak zajímalo..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 13:12  Naposledy upravil Luky dne 22.8.2008 , 13:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jauda napsal:
No ale to tam bude určo nějak nalisovaný nebo tak.. no nevím nevím, jestli to půjde zrealizovat na Accordu, aniž bych něco zničil.. jen mě to tak zajímalo..

kdepak na A6G to drzi na takovych kovovych neco jako segrovkach , necha se to v pohode vyndat nedavno jsem to delal kdyz jsem menil titan za to neoblibene drevo Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 13:17   Citovat  

Aha, tak to je fajn, já to ještě nezkoumal a to jsem to měl dole už tolikrát.. HaHaaa tak jestli je to takhle, tak to nebude moc složitý to přelepit.. jako taky bych bral tu imitaci titanu, ale nechce se mi to kupovat, to nebude levný, asi.. to to radši přelepím.. ale stejně, v tom mým světlým interiéru to asi nebude úplně ideál ten karbon..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 13:21   Citovat  

Jauda napsal:
Aha, tak to je fajn, já to ještě nezkoumal a to jsem to měl dole už tolikrát.. HaHaaa tak jestli je to takhle, tak to nebude moc složitý to přelepit.. jako taky bych bral tu imitaci titanu, ale nechce se mi to kupovat, to nebude levný, asi.. to to radši přelepím.. ale stejně, v tom mým světlým interiéru to asi nebude úplně ideál ten karbon..

no ja ty "titan" listy vyhazoval i s packama Úsměv no titan je to spis obycejna stribrna jestli je chces tak napis SZ, ale nemam tu listu nad kastlik Smutný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 13:35   Citovat  

Luky napsal:
no ja ty "titan" listy vyhazoval i s packama Úsměv no titan je to spis obycejna stribrna jestli je chces tak napis SZ, ale nemam tu listu nad kastlik Smutný

Ne díky.. já teď nemám prašule.. až budou, tak to stejně budu řešit asi jiný věci.. zatím mi to dřevo nevadí.. interiér mi celkem vyhovuje..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 13:42   Citovat  

Jauda napsal:
Ne díky.. já teď nemám prašule.. až budou, tak to stejně budu řešit asi jiný věci.. zatím mi to dřevo nevadí.. interiér mi celkem vyhovuje..

ja jsem nepsal ze to bude za penize kouř ale kdyz je nechces budou lezet dal na pude.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 14:08   Citovat  

Luky napsal:
ja jsem nepsal ze to bude za penize kouř ale kdyz je nechces budou lezet dal na pude.

Aha, tak jestli je nemáš komu dát, tak si je rád vezmu.. zkusím a uvidím.. a tu přední nad kastlíkem bych třeba později koupil.. otázka je, jak to bude vypadat..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.8.2008 , 12:16   Citovat  

Tak je tu to na co se tak tesite, fotky Je to tam. Bohuzel je to foceni holicim strojkem (cti mobilnim telefonem), protoze se mi nechtelo strachat fotak a tak, delal sem to trochu v pressu, pac sem jel s autem na dva dny pryc, tak sem to chtel mit hlavne hotovy.

Jak uz Luky psal, tak i v Civicu je to pridelany na takovych kovovych sponach. Moje palubka obsahuje dva dily, ktere sou uprostred predeleny velkym plastem kolem budiku.

Ten se musel vyndat jako prvni a levy maly dil tak bezproblemu sel vysopnout, protoze na spony se dalo dosahnout a povolit je. Bohuzel velky dil uz tak pristupny nebyl, takze jsem ho zacal vyndavat od budiku a na konci jsem proste musel opatrne zabrat, protoze jsem ruku nijak nemohl prostrcit dovnitr a pomoct si (oddelal jsem jen kastlik u spolujezdce a bylo to schovane za stenou plastoveho dilu cele palubky, ani v servisnim manualu nebylo poznamenano, ze by se to nedalo sundat "jen tak"). Spony na vetracich mrizkach jsou robusni, ale ty tri uprostred velkeho dilu jsou tam dost bide spojene, takze sem 2 ze 3 oholil. Nastesti to nevadi, najel jsem 300km a plast tam drzi za vse ostatni a nijak netrpi vrzanim od vibraci.

No nic, tak a jak na vlastni polep. Na zadni stranu folie sem si obkreslil dil a naznacil si diru.

Prostrihl sem otvor a tak nejak prikladal a zkousel kam ohnu folii dovnitr, aby to k necemu vypadalo.

Kdyz jsem to uz neslo dal vylepsovat, tak jsem zacal s lepenim, maly dil jsem trefil podle diry snadno.

Velky jsem sundaval podkladovy papir posupne a lepil od kraje a smeroval, abych trefildiru na druhe strane, jak sem si ji predkreslil vystrihl. U velkeho dilu jsem udelal tri male chyby.
1. poradne vyhlazujte a pozor na bublinky, mam tam asi 3 miniaturni a pokusim se je jeste vyspravit injekcni strikackou
2. u velkeho otvoru se mi rozjelo lepeni mirne odsebe a zase zpet a vzhledem k texture carbonu je to pri podrobnem zkoumani poznat
3. velky dil byl tvarovany takze nesel celou plouchou prilozit na papir a folie se behem hlazeni mirne vytahla, takze dira na druhem konci se mi posunula trosku ke kraji - Diru si predvystrihavejte nejdriv jen trosku, abyste nedopadli jako ja.

Poslednim poznatkem je, ze uvnitr otvoru na vetrani neni problem, material spise prebyva, ale na vnejsich zahybech se v rohu naopak spise nedostava a pri sebevetsim snazeni to je trosku videt, ale nic zasadniho. No posudte sami.

Zasazene uz v interieru, dolni levy roh malicko prozrazuje ohyb folie pod dil (lip o ale udelat nejde)

kousek od steednich vetracich mrizek dole je videt jedna bublinka

A co rict zaverem, folie mi zbylo tak na dalsi 4 palubni desky, takze mozna casem polepim jeste neco z interieru. Pokud vam modely MiniBox z ABC nedelali problem, tak verte zo to zvladnete, ackoliv mam v ruce "netvarovatelnou" verzi folie, tak se s ni pracovalo velmi dobre (neni to uplnej smejd, ale nejspis poradny PVC polep). Koukam, ze je to skoro na clanek co? Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 17:50   Citovat  

Vypadá to moc pěkně.. OK asi to taky zvážím, jelikož mě bavilo lepit modely z ABC.. HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 12:44   Citovat  

Tak sem nevydrzel, a nemohl sem ten zbytek folie nechat jen tak valet. Dodelal jsem jeste plast kolem budiku a stredovy panel, na tehle nic moc fotkach to mozna vypada uzasne, ale mista kolem tlacitek vystraznych svetel a vytapeni zadniho okna jsou takovy uz na hranici unosnosti, prilis maly zahyby. Nevim, jestli by to slo z tou tvarovaci folii zvladnout lepe.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 12:49   Citovat  

Jauda napsal:
Vypadá to moc pěkně.. OK asi to taky zvážím, jelikož mě bavilo lepit modely z ABC.. HaHaaa

Btw kdyz koukam na tu tvoji H, pripada mi, ze sem za tebou jel behem spanilky letos na Honday...

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 12:57   Citovat  

Pěkný!! Nechceš to poslat jako článek do rubriky "Jak na to"? Teda chtělo by to korekturu,ale posané je to srozumitelně... Mrk

Obsah fóra Honda-club.cz   
náhrada za imitáciu dreva v accorde 97?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina