Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Targa ESi vs. Xedos 9 Miller
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 22:48   Citovat  

Sice tyhle prispevky nemam rad, ale spis to berte jako takovou tipovacku - zitra se dozvite vysledek, sam ho nevim. Predstavte si, ze vedle sebe postavim Targu ESi na 195/50/15 nebo 205/45/16 v serii (netreba bliz specifikovat) a vedle Mazdu Xedos 9 2,3i Miller (temer 5metru dlouha lod, odvazenejch 1500kg, vykon cca 22?k (US verze ma 211, kdyby nekdo hledal testy, tak najde tu) v 5300ot, pouze 4stupnovej automat a ne uplne nejrychlejsi i kdyz celkem chytrej (na dobu vzniku bych rekl az genialni) ). Kdo myslite ze bude driv na 400m a kdo projede driv pevnej kilometr ? Zitra to schvalne testneme, tak muzete tipovat. Jeste s nama pojede znamej s SEC 560 , ale na toho sazky neprijimam Cool
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 22:56   Citovat  

A jeste jedna tipovacka - pry jaky rychlosti myslite, ze mazda dojede targu (ma vyssi maximalku, takze ji jedno proste dojet musi... ) ? Mereni dle GPS (Garmin Nuvi) a rozpeti od 0 do 208 nebo kolik to ESi maximalne jede na seriovejch kolech (0 Mazda bude porad rychlejsi, 208 znamena to, ze Mazda targu nedojede po celou dobu, co muze targa akcelerovat... ). Jsem zvedavej na odhady
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 23:05   Citovat  

Mno já si typovat nebudu. Jen řeknu že držím palce určitě "del sol" OK . KDyby jste mohli tak tam i něco natočte Úsměv
   Návrat  

1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 23:29   Citovat  

rooney napsal:
Mno já si typovat nebudu. Jen řeknu že držím palce určitě "del sol" OK . KDyby jste mohli tak tam i něco natočte Úsměv

Kamera asi nebude, jedem akorat na obed a po ceste sme si rikali, ze to testneme... Ale vzhledem k tomu, ze mam obe auta, tak to neni nic, co by neslo zopakovat, kdyz by byl zajem Úsměv Ja drzim palce SEC 560, protoze jestli to nevyhraje, tak to znamena ze jede tak na 2 valce a znamej bude nastvanej, ze si dovez krap...

Nevite nekdo kolik ma targa ESi Vmax a 0-100? Nikde jsem ten udaj nenasel, vsude nachazim akorat udaje, co si vymyslel nejakej blazen, co chce auto draze prodat...
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2007 , 0:09   Citovat  

norsi napsal:
Sice tyhle prispevky nemam rad, ale spis to berte jako takovou tipovacku - zitra se dozvite vysledek, sam ho nevim. Predstavte si, ze vedle sebe postavim Targu ESi na 195/50/15 nebo 205/45/16 v serii (netreba bliz specifikovat) a vedle Mazdu Xedos 9 2,3i Miller (temer 5metru dlouha lod, odvazenejch 1500kg, vykon cca 22?k (US verze ma 211, kdyby nekdo hledal testy, tak najde tu) v 5300ot, pouze 4stupnovej automat a ne uplne nejrychlejsi i kdyz celkem chytrej (na dobu vzniku bych rekl az genialni) ). Kdo myslite ze bude driv na 400m a kdo projede driv pevnej kilometr ? Zitra to schvalne testneme, tak muzete tipovat. Jeste s nama pojede znamej s SEC 560 , ale na toho sazky neprijimam Cool

no by som povedal ze 400m ESi(pac je o cca 350kil lahsia), a na ten kilometer...hmmm mozno X Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.9.2007 , 0:24   Citovat  

norsi napsal:
Nevite nekdo kolik ma targa ESi Vmax a 0-100? Nikde jsem ten udaj nenasel, vsude nachazim akorat udaje, co si vymyslel nejakej blazen, co chce auto draze prodat...

tech.data
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 23.9.2007 , 10:58   Citovat  

Ajsik: Si mě předběhl cože cože ? Velmi šťastný
   Návrat  

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2007 , 19:18   Citovat  

já mysli že targa dostane všude:-)
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2007 , 19:21   Citovat  

jak to dopadlo? Dostal si na (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 10:30   Citovat  

No na (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) sem nedostal - bohuzel (moje targa je ted u PK Motorsporta), takze jsem jel Millerem (nebo lepereceno sme se tak ruzne stridali).

Targa vystartuje rychlejc (je o dost lehci), ale po chvili ji zacne mazda dojizdet a pri cca 10? se jejich rychlost vyrovna a pak uz targa nestiha... Ono 230k/300Nm dela dost. Co se pruznyho zrychleni ,treba ze 120 nebo 150, tyce, tak tam uz je rozdil neskutecnej (tady si myslim, ze by se mozna nechytala ani targa VTi). Zas na druhou stranu pokud jde o jizdu po uzkejch klikatejch okreskach, tak tam je targa ve svym zivlu a zkouset ji dohnat s mazdou je trosku nesmysl... No a SEC 560 je uplny peklo, akorat ze zere asi jako tank.

Jinak pro zajimavost maximalky dle Garmin Nuvi na rovince lehce z kopce - ESi 206, Xedos 242 a SEC se netestovalo protoze uz byl provoz Smutný

Jinak realna maximalka (ktery auto dosahne jeste za nejakej celkem rozumnej cas) je u ESi tak tech 190, u Xedose 225-230 a 560tka pusobila dojmem, ze pojede libovolne rychle.

Az se mi vrati targa tak schvalne udelam stejne test kdyz na ni bude 195/50/15 a 215/40/17. Schvalne jakej to bude rozdil
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 18:36   Citovat  

sem to řikal dostala na (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) šuk
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 19:59   Citovat  

Marfi napsal:
sem to řikal dostala na pr*el šuk

Hihi VTi by mělo určitě zase jiní výsledky,ale na tu Mazdu by asi maximálkou neměla mno :|
   Návrat  

CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 20:03   Citovat  

CRX je jasne lepsi na startu, ale pak nastoupi Xedos. Neni se cemu divit kdyz clovek kouka na ty parametry
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 20:09   Citovat  

CAD napsal:
CRX je jasne lepsi na startu, ale pak nastoupi Xedos. Neni se cemu divit kdyz clovek kouka na ty parametry

Přesně tak to se nedá srovnávat. Velmi šťastný
   Návrat  

CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 20:13   Citovat  

rooney napsal:
Přesně tak to se nedá srovnávat. Velmi šťastný

to rooney: uz ma bracha hondu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 21:27   Citovat  

Hele ja to srovnal pro srandu a jenom z toho duvodu, ze mam obe auta a celkem me zajimalo pri jaky rychlosti se vyrovnaj. Co se zrychlenio treba ze 100-120 na treba 200 tyce, tak tam si myslim, ze by asi stejne VTi nestihalo. Ale treba se pletu. Muzem vyzkouset pro srandu v dalsim kole... Úsměv

Jinak cely to slouzi spis jako motivace, abych s targou neco udelal. Kazdy z aut je uplne jiny a v kazdym si clovek uzije pri uplne jinym stylu rizeni.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 21:32   Citovat  

my zase zkoušely itr a accord coupe 3l v6 muhehe
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 21:35   Citovat