Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Diamond Race
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 7
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 15:02   Citovat  

- Diamond RACE -

Vím zase otravuji s dalším nebezpečným závodem se zbohatlíky,ale nedá mě to a musím to tady hodit,nezlob te se na mě. Úsměv
   Návrat  

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 15:33   Citovat  

ty uz konecne zbohatni! :)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 16:30   Citovat  

Bitkar napsal:
ty uz konecne zbohatni! Úsměv

HaHaaa Aspoň Bitkarek se nademnou slitoval a hodil mě tady příspěvek, kujů Úsměv
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.8.2008 , 20:46   Citovat  

Tak si jen tak listuji mezí dalšími šťastlivci kteří se přihlásili na onen závod,a co najednou nevidím,HONDA Civic TypeR.Hnedka se koukám jestli to není nějakej nadšenec z klubu a hopla nick:bordel. První co dělám je to že scháním icq na zmiňovanou osobu,naštěstí to nebyl velký problém a během pár minut se od samotného bordel(a) dozvídám že onen závod jede s kamarádem a patřičně se oba těší Úsměv
Musím říct že jsem až hrdej nato že znám někoho kdo to pojede,i když jen přes internetové fórum ale přeci OK . A vůbec že samotný závod pojede někdo s HONDIcí, musím říct že vám to patřičně závidím kluci,doufám že se taky někdy něčeho takového dočkám,musí to být opravdu luxusní zážitek. Úsměv Přeji vám ať si každý kilometr z cesty pěkně užijete,dojedete v pohodě a snad taky bez pokut, ale jestli si brousíte zuby na ten Diamand za 3mil. tak toto budete muset pořád držet ve VTECu svatoušek

Doufám že se dočkáme nějaké fotogalerie + by nebyl špatný i nějaký kratičký článeček o tom jaké to bylo Úsměv

bordel.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
bordel.JPG, 140.47 kB
   Návrat  

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.8.2008 , 22:45   Citovat  

jo, bordel je všude pořádnej výtlem

jinak myslím, že lepšího propagatora Hondího Tajpára si přát nemůžeme ... kde se dá, tam s ním bordel jede ... hodí se snad jen gratulovat je to dobrý je to dobrý je to dobrý

ps: doufám, že to tam všechno zkosí VTEC
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2008 , 23:33   Citovat  

Kurňa ... tak to bych si chtěl zkusit .. fakt moc. Takovej zážitek se asi nedá popsat .... Ale 43 litrů je dost .. když sem dal za auto 110 Velmi šťastný Mít auto za 2 mega tak to asi neřešim a jedu no Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 13:13   Citovat  

Ten zavod muze jet uplne kazdy, nic co by nikdo nemohl splnit tam neni Cool
Jo a tesim se
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 14:27   Citovat  

bordel napsal:
Jo a tesim se

No možná to startovné a výdaje na cestu, to asi není pro každého HaHaaa
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 14:48   Citovat  

bordel napsal:
Jo a tesim se

Maximální LOL tajnej závod v ČR jede auto kterýmu ujedu i s 1.6VTI pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem (a ještě to popři na Hondayi jsem nebyl ale prej ti tam ujelo víc než jedno 1.6 Vti)
Jasně že je to každýho věc, ale já bych se takhle moc nikdy v životě ztrapnit nechtěl, mezi Corvetama, Viperama AMG a RS jede auto 200ps/1300kg pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Je ti jasný že ti na 1.km ujedou o 900m??? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Nevím jestli se mám víc smát parodii na Gumball nebo tomu že tam jede i bordel. Skutečnej Gumball, Top Run apod. je opravdu o něčem jiným než se jen tak projet.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 14:51   Citovat  

Daver napsal:

jinak myslím, že lepšího propagatora Hondího Tajpára si přát nemůžeme ... kde se dá, tam s ním bordel jede ... hodí se snad jen gratulovat je to dobrý je to dobrý je to dobrý

ps: doufám, že to tam všechno zkosí VTEC

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem CTR to tam všechno zkosí pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Já bych jako reprezentaci H-C raději viděl někoho rychlýho a ne toho komu to moc nejede, takovej Eso, Dimitar nebo Beny, Matura to by bylo o nečem jiným, takhle se akorát budou všichni smát tomu jak Hondy oproti ostatním nejedou a kam se vůbec cpou. meetallll meetallll meetallll KO KO KO
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 15:12   Citovat  

Driver napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem CTR to tam všechno zkosí pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Já bych jako reprezentaci H-C raději viděl někoho rychlýho a ne toho komu to moc nejede, takovej Eso, Dimitar nebo Beny, Matura to by bylo o nečem jiným, takhle se akorát budou všichni smát tomu jak Hondy oproti ostatním nejedou a kam se vůbec cpou. meetallll meetallll meetallll KO KO KO

Nejde o to vyhrát, ale zúčastnit se ... mojí preludici se 140 koněma by taky asi leckdo pojel, možná všichni .. a přesto bych se strašně rád taky zúčastnil ... Nehlede na to, že hrubej výkon neni to jediný na čem záleží .. kort na našich silnicích ..
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 15:20   Citovat  

Driver napsal:

Drivere Drivere ... jestlipak Ti to řídí stejně tak, jak ti to kecá ... meleš nesmysly naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 15:31   Citovat  

Daver napsal:
Drivere Drivere ... jestlipak Ti to řídí stejně tak, jak ti to kecá ... meleš nesmysly naštvanej

Hlavně že ty si king of spamer pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Zkus mi jednou napsat něco jinýho než že někdo něco mele a pod. Zkus moje tvrzení vyvrátit důkazy jak je napsáno v pravidlech fóra než mě pořád osobně napadat.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 15:42   Citovat  

Driver napsal:
Hlavně že ty si king of spamer pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Zkus mi jednou napsat něco jinýho než že někdo něco mele a pod. Zkus moje tvrzení vyvrátit důkazy jak je napsáno v pravidlech fóra než mě pořád osobně napadat.

No nepamatuji se, že bych ti někdy psal něco o mletí, ovšem pokud je tomu tak, asi to má svůj důvod nemyslíš ?

V každém případě se tu dost nevybíravým způsobem vysmívaš Bordelovi a to se mi ani trochu nelíbí Chápeš!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 16:00   Citovat  

Daver napsal:
...

OK. Mě se zase nelíbí, že považuješ bordelovo CTR za nejlepšího propagátora. Mimochodem ve Zbraslavi byl 110 ze 135. A za ním bylo plno veteránů. Je to opravdu dobrá propagace?

Ale hádat se nechci, aby se tu zase nevytvořil brutální flame.

VTEC NO FLAME. VTEC
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 17:32   Citovat  

startovne je 40 tis?nebo už to dali za jine penize?a jede se o prachy je to tak?
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 18:09   Citovat  

Neřekl bych že jet tento závod s autem které má 200koní je ostuda,kdybych měl tu možnost,tak bych ten závod klidně jel s Targou která má o 75 koní méně než CTR. Ono né všem jde o to aby dojel do cíle jako první,ale aby si užil tu trasu a byl součástí něčeho takového,není poviností to hnát na plný plyn po celou dobu. Řekl bych že zaplatit těch 43 600,- je ještě lákavá nabídka pro ty kteří chtěli někdy něco takového jet,jelikož jestli se bude někdy v budoucnu konat druhý ročník tak bych řek že už za větší startovní poplatek,sám organizátor závodu uvedl že tento ročník bude pro něj samotného prodělečný.

marfi: Zápisné za závod za 43 600,- to je cena za hotely včetně snídaně,závěřečné párty a různé reklamní předměty atd.. Ten kdo dojede jako první do cíle vyhraje Diamant v hodnotě 3 mil. Kč.
   Návrat  

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 18:21   Citovat  

Když jen Hezuckýmu musej dát 200 za moderování,tak se to někde odrazit musí.. Hihi Ale mít přebytečný drobný,auto tip top,jdu do toho taky je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 21:29   Citovat  

Driver napsal:
Maximální LOL tajnej závod v ČR jede auto kterýmu ujedu i s 1.6VTI pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem (a ještě to popři na Hondayi jsem nebyl ale prej ti tam ujelo víc než jedno 1.6 Vti)
Jasně že je to každýho věc, ale já bych se takhle moc nikdy v životě ztrapnit nechtěl, mezi Corvetama, Viperama AMG a RS jede auto 200ps/1300kg pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Je ti jasný že ti na 1.km ujedou o 900m??? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Nevím jestli se mám víc smát parodii na Gumball nebo tomu že tam jede i bordel. Skutečnej Gumball, Top Run apod. je opravdu o něčem jiným než se jen tak projet.

tudy Jsou lidi, ktery jedou jen kvuli tomu diamantu za necelej mic...
tudy Jsou lidi co jsou schopni rict, ze az ten diamant bude mit hodnotu 5mega, tak pak se ucastni...

Ac vetsina lidi o takovych uspesnych lidech tvrdi, ze jsou namysleni a buh vi co, tak to neni zadna pravda o tehle parte. V sobotu byla akce, na ktere jsme se seznamili s vetsnou posadek. Vsichni jsme se bavili stejne bez rozdilu veku, postaveni nebo jestli mel nekdo naslaplou Z06, luxusniho Bently, Mercedesa CDi nebo CTR a chovani tech lidi je prave ten duvod, proc to jedeme - pro zabavu, pobaveni a poznani novych lidi. Dokonce neprijali registraci jednoho Ferarri, jen protoze byl majitel "frajirek" to o necem vypovida ne?

BTW: Loni jel na takovym zavode Nissan Xtrail, nikdo neveril konci, ale XTrail se umistil na 4.miste a nechal za sebou presne ty auta o kterych pises Vipery, AMG, RS... Jak je to mozny?

"Prej mi ujelo?" takhle se siri famy pořádnej výtlem na Honday jsem jezdil par sprintu jen s CTR 8g, proti zadnymu VTi jsem tam nejel HaHaaa
EDIT: jeste proti ITR (Caltiger) Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 21:31   Citovat  

Driver napsal:

Chtel bych videl, jak by byvalej Esuv Civic vyrtzel zatez x tisic kilometru po dalnici tempem, aby se udrzel tech aut, co jsi napsal v prvnim prispevku HaHaaa Hihi
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 21:32   Citovat  

Daver napsal:
No možná to startovné a výdaje na cestu, to asi není pro každého HaHaaa

Myslim ze neni pro vetsinu lidi problem za rok nasetrit 60k na takovou akci... Ale kazdej, kdo ma nejakej sen, cil za nim jde a chce si ho splnit nebo snad nee?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 21:41   Citovat  

Driver napsal:
OK. Mě se zase nelíbí, že považuješ bordelovo CTR za nejlepšího propagátora. Mimochodem ve Zbraslavi byl 110 ze 135. A za ním bylo plno veteránů. Je to opravdu dobrá propagace?

Ale hádat se nechci, aby se tu zase nevytvořil brutální flame.

VTEC NO FLAME. VTEC

Kdybych chtel vyhravat a tak prodam Typera, koupim si Evo a nasypu do nej 3kila, pak nebudu 110 ze 135, ale proc??? Nemam zapotrebi vyhravat, nikde jsem nepsal, ze se snazim propagovat klub, vse delam jen pro vyhradne svoje zazitky, zivotni zkusenosti a pro zabavu. Kolik veci jsi v zivote nezkusil a chtel bys je zkusit? Ja jich mam pomerne dost a pomalu si vse plnim, nikdy jsem nejezdil na okruhu. Na podzim jdem na 2 akce, jedna Nurburgring a druha Stelvio Pass... Hadej, pojedu to na cas? Mr. Green
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 21:43   Citovat  

Marfi napsal:
startovne je 40 tis?nebo už to dali za jine penize?a jede se o prachy je to tak?

Jak jsem jiz napsal, ne kazdy zavod, kde je vyhra nejak cennost nebo penize je motivace, nemyslis? Jezdis sprinty jen kvuli poharku?
Startovne je 43tis.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 21:45   Citovat  

rooney napsal:
Neřekl bych že jet tento závod s autem které má 200koní je ostuda,kdybych měl tu možnost,tak bych ten závod klidně jel s Targou která má o 75 koní méně než CTR. Ono né všem jde o to aby dojel do cíle jako první,ale aby si užil tu trasu a byl součástí něčeho takového,není poviností to hnát na plný plyn po celou dobu. Řekl bych že zaplatit těch 43 600,- je ještě lákavá nabídka pro ty kteří chtěli někdy něco takového jet,jelikož jestli se bude někdy v budoucnu konat druhý ročník tak bych řek že už za větší startovní poplatek,sám organizátor závodu uvedl že tento ročník bude pro něj samotného prodělečný.

marfi: Zápisné za závod za 43 600,- to je cena za hotely včetně snídaně,závěřečné párty a různé reklamní předměty atd.. Ten kdo dojede jako první do cíle vyhraje Diamant v hodnotě 3 mil. Kč.

Kde jsi nasel ze diamant ma hodnotu 3mil? Na tech strankach to nikde neni a z ust majitele jsem slysel neco uplne jineho Cooo??? Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2008 , 21:49   Citovat  

spoon napsal:
Když jen Hezuckýmu musej dát 200 za moderování,tak se to někde odrazit musí.. Hihi Ale mít přebytečný drobný,auto tip top,jdu do toho taky je to dobrý

A co si spis polozit otazku, co udelat proto, abys ty drobny mel a mel tip top auto? Akorad tu stravis cas tlachanim - kdyby kdyby, misto vymysleni nejakyho bussinesu OK
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 0:35   Citovat  

bordel napsal:
A co si spis polozit otazku, co udelat proto, abys ty drobny mel a mel tip top auto? Akorad tu stravis cas tlachanim - kdyby kdyby, misto vymysleni nejakyho bussinesu OK

Špatně jsi to pochopil nebo já špatně formuloval Mrk Takovej ranec to startovný(+provozní náklady) není,nebyl by problém,ale svejch 43tis+náklady si nechám na splnění svýho snu,tohle mě netáhne natolik,abych je obětoval.Za to mám kombinézu i s rukavicema,když se zadaří :hehe: Ale chápu,že jde hlavně o "zůčastnit se" a být součástí týhle akce než vidinu šutru na dosah ruky papa
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 4:19   Citovat  

bordel napsal:
tudy Jsou lidi, ktery jedou jen kvuli tomu diamantu za necelej mic...
tudy Jsou lidi co jsou schopni rict, ze az ten diamant bude mit hodnotu 5mega, tak pak se ucastni...

Ac vetsina lidi o takovych uspesnych lidech tvrdi, ze jsou namysleni a buh vi co, tak to neni zadna pravda o tehle parte. V sobotu byla akce, na ktere jsme se seznamili s vetsnou posadek. Vsichni jsme se bavili stejne bez rozdilu veku, postaveni nebo jestli mel nekdo naslaplou Z06, luxusniho Bently, Mercedesa CDi nebo CTR a chovani tech lidi je prave ten duvod, proc to jedeme - pro zabavu, pobaveni a poznani novych lidi. Dokonce neprijali registraci jednoho Ferarri, jen protoze byl majitel "frajirek" to o necem vypovida ne?

BTW: Loni jel na takovym zavode Nissan Xtrail, nikdo neveril konci, ale XTrail se umistil na 4.miste a nechal za sebou presne ty auta o kterych pises Vipery, AMG, RS... Jak je to mozny?

"Prej mi ujelo?" takhle se siri famy pořádnej výtlem na Honday jsem jezdil par sprintu jen s CTR 8g, proti zadnymu VTi jsem tam nejel HaHaaa
EDIT: jeste proti ITR (Caltiger) Mrk

přidej si tam ještě jedno jméno do závorky Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 8:25   Citovat  

Dejf napsal:
přidej si tam ještě jedno jméno do závorky Velmi šťastný
Jsem si nebyl jistej, jestli jsem jel s tebou taky Se stydím
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 9:29   Citovat  

Driver: já se musím smát Tobě pořádnej výtlem
Ty seš teda namistrovanej a agresivní až to hezký neni. Čoveče prober se, i gumball se jel v CTRku, ve zmrzlinářským autě apod. Je vidět že jen plácáš a nevíš vůbec nic. Buď tak hodný a neobšťastňuj nás více pořádnej výtlem ale jak píšeš ...... no flame pořádnej výtlem no flame no flame pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 9:42   Citovat  

CRXMANN napsal:
Driver: já se musím smát Tobě pořádnej výtlem
Ty seš teda namistrovanej a agresivní až to hezký neni. Čoveče prober se, i gumball se jel v CTRku, ve zmrzlinářským autě apod. Je vidět že jen plácáš a nevíš vůbec nic. Buď tak hodný a neobšťastňuj nás více pořádnej výtlem ale jak píšeš ...... no flame pořádnej výtlem no flame no flame pořádnej výtlem

Ukaž mi jedinou věc kvůli který jsem agresivní nebo někoho osobně napadám jak to děláš ty.
Probrat by si se měl ty, si asi neviděl když se jel Top Run v čr naživo já to viděl a hodně z nich jelo skutečně naplno, takže nic o tom nevíš jen ty.

OFF Topic: Nejseš náhodou z Cerhovic???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Diamond Race
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina