Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se (ne)nechat :mravenec: od pojištovny
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 12:24   Citovat  

Ahoj, třeba někdo poradí jak ty smrady smrdutý v košilkách donutit ke správné aktivitě.
Dne 19.6.08 mi nabourali mého miláčka Civic 4G B16A1 DOHC VTEC odpočívajícího si v klidu na parkovišti, mladý jelimánek nezvládl řízení a popošoupl mi auto o dobré 2 metry ... Po týdnu přijel technik s fotoaparátem a ujal se focení, výměna - nárazník, levý blatník, poziční světlo, levý blinkr, oprava - lak, lak na kole (O.Z. supertourismo 16"), kontrola - podvozek, čepy, tyč řízení apod. (provedena geometrie a nic nenalezeno!) jelikož honďáci vědí, že B16A1 není auto co se dá nalézt běžně v prodeji, jsem tím pádem taky trochu v nevýhodě. Již celé 2 měsíce uháním likvidátora z poj. Generali, aby se vyjádřil jaká škoda vznikla na autě. Jelikož neoplývám žádnými fin. rezervami, auto je přes 2 měsíce ve stavu stejném, tudíž neopraveném, nicméně pojízdném. ... dnes se mi konečně pan likvidátor ozval, ano asi po 15ti emailech a 2 telefonátech (neúspěšných), že to bude konečně počítat, tak jsem se ho ptal jak bude postupovat, jelikož neustále upozornoval na možnost tzv. totální škody, což je administrativní úkon, kdy cena opravy vozu nesmí přesáhnout běžnou cenu auta v prodeji. Když jsem se zeptal, podle čeho bude stanovovat prodejní cenu mého auta, tak mi řekl, že postupují dle inzerátů na tudy odkaz a ŽE NA MOTORU CELKEM NEZÁLEŽÍ. Tak jsem pána musel vyvést z omylu, ŽE NA MOTORU V TOMTO PŘÍPADĚ ZÁLEŽÍ SNAD NEJVÍC, jenže narazil jsem v tu ránu na problém, na tipcars samozřejmě žádný VTEC na prodej není... Setkal jste se s tím někdy někdo? Jak donutit pojišťovnu ke správnému ohodnocení auta???? cože cože ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 12:41   Citovat  

no tak ho na ten tipcars dej a rovnou s poradnou cenou:-)
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 12:48   Citovat  

no myslim si ze likvidator bude asi neuprosny.. moc asi nedostanes... veme ti cenu dilu na klasickou 4g a ne na vteca a dostanes par penez.... pripadne si myslim ze mas moznost vymahat penize soudne po jelimankovi co ti to do vteca poslal
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:05  Naposledy upravil PAKO dne 1.9.2008 , 13:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak jsem hodil rec s likvidatorem,u tohoto raritniho auta te nemuzou odbid klasickou likvidaci se slovy ze oprava previsuje cenu vozu...pokud u nas neni na tipkars mas dolozit cenu identickeho vozu na nemeckem trhu ,se stejnou vybavou v stejnem stavu se stejnyma km ,podle toho by ti meli vypocitat vysi skody a likvidovat rozpoctem...ted me napada,co kdyby jsme kůli tomuto dali na tip cars par vtecu za castky jako je 300tisic...chicht a dalsi varianta je protoze aut v evrope je malo a nejsou ani na vrakacich ze likvidator oslovi hondu cr s dotazem cen dilu a na tenhle model dostanes 50procent dolu... ale stejne i kdyz je to balik penez doporucuji rozpocet...
   Návrat  
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:07   Citovat  

PAKO napsal:
...ted me napada,co kdyby jsme kůli tomuto dali na tip cars par vtecu za castky jako je 300tisic...chicht

prave to jsem navrhoval v prispevku vyse...
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:08   Citovat  

PAKO napsal:
tak jsem hodil rec s likvidatorem,u tohoto raritniho auta te nemuzou odbid klasickou likvidaci se slovy ze oprava previsuje cenu vozu...pokud u nas neni na tipkars mas dolozit cenu identickeho vozu na nemeckem trhu ,se stejnou vybavou v stejnem stavu se stejnyma km ,podle toho by ti meli vypocitat vysi skody a likvidovat rozpoctem...ted me napada,co kdyby jsme kůli tomuto dali na tip cars par vtecu za castky jako je 300tisic...chicht

samozrejme ze to muze byt totalni skoda, proc by nemohla (pokud cena opravy bude prevysovat tabulkovou cenu auta tak je to hned) setkal sem se s tim uz nekolikrat... nejenom ze to muze byt totalni skoda, ale v pripade ze to totalni skoda nebude tak ti material stejne zamortizujou
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:12   Citovat  

Já řešil podobnou věc se Sunnym GTi....těch je ještě méně než vteců a jsou to podobné klenoty. Jak jsem nahlásil škodní událost, poslal jsem všechny doklady ke škodě včetně vytištěných inzerátů z mobile.de. Jinak být tedbou pošlu pokud máš nějaké úpravy, opravy atd...a máš nějaké fatkury co se týče investic do tvého auta, pošli mu kopie..čím více tím lépe..musíš ukázat že o auto bylo pečované...! A to že ti řekl že na motoru nezáleží je pitomost. Sám jsem likvidátora dělal, tak vím.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:18  Naposledy upravil PAKO dne 1.9.2008 , 13:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MattiK napsal:
samozrejme ze to muze byt totalni skoda, proc by nemohla (pokud cena opravy bude prevysovat tabulkovou cenu auta tak je to hned) setkal sem se s tim uz nekolikrat... nejenom ze to muze byt totalni skoda, ale v pripade ze to totalni skoda nebude tak ti material stejne zamortizujou
ano 5o procenty na tenhle rok vyroby...ale ma honda u nas v katalogu svetla haupnu listu naraznik ??? jiz nemusi drzet dily na tento rok a druhovyroba neexistuje...staci bejt nevykulenej ,kontrolovat kroky likvidatora...mit nafoceno vse .jinak pojistovna plus likvidator jsou smluvnim partnerem vinika,ne poskozeneho...tudis vznikne li rozdil musi vinik ten rozdil dorovnat obcanskopravni vztah ci soud...a je dobre vzdy vinika angazovat aby dohledl jak pojistovna za nej plni....jinak v tomhle pripade co se stal jumbovy bych se hned na pojistovne zeptal na jejich smluvniho partnera nahradnich vozu....a hned si neco pujcil...urychluje to dost jejich praci...najednou jsou vase slozky navrchu...aby nemuseli platit vice nez je nutne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:23   Citovat  

je fakt ze bohuzel na pojistovne funguje ze cim vic rves tim vic se neco deje...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:34   Citovat  

PAKO napsal:
ano 5o procenty na tenhle rok vyroby...ale ma honda u nas v katalogu svetla haupnu listu naraznik ??? jiz nemusi drzet dily na tento rok a druhovyroba neexistuje...staci bejt nevykulenej ,kontrolovat kroky likvidatora...mit nafoceno vse .jinak pojistovna plus likvidator jsou smluvnim partnerem vinika,ne poskozeneho...tudis vznikne li rozdil musi vinik ten rozdil dorovnat obcanskopravni vztah ci soud...a je dobre vzdy vinika angazovat aby dohledl jak pojistovna za nej plni....jinak v tomhle pripade co se stal jumbovy bych se hned na pojistovne zeptal na jejich smluvniho partnera nahradnich vozu....a hned si neco pujcil...urychluje to dost jejich praci...najednou jsou vase slozky navrchu...aby nemuseli platit vice nez je nutne

Jak u kterých pojišťoven Velmi šťastný Někde ani půjčovné nepomůže Mrk
Nicméně nejlepší je volat a řvát a volat a řvát..na maily se vykašli...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 16:35   Citovat  

PAKO napsal:
tak jsem hodil rec s likvidatorem,u tohoto raritniho auta te nemuzou odbid klasickou likvidaci se slovy ze oprava previsuje cenu vozu...pokud u nas neni na tipkars mas dolozit cenu identickeho vozu na nemeckem trhu ,se stejnou vybavou v stejnem stavu se stejnyma km ,podle toho by ti meli vypocitat vysi skody a likvidovat rozpoctem...ted me napada,co kdyby jsme kůli tomuto dali na tip cars par vtecu za castky jako je 300tisic...chicht a dalsi varianta je protoze aut v evrope je malo a nejsou ani na vrakacich ze likvidator oslovi hondu cr s dotazem cen dilu a na tenhle model dostanes 50procent dolu... ale stejne i kdyz je to balik penez doporucuji rozpocet...

Nebyl by zde někdo, kdo by byl ochoten na pár dní vystavit svého VTECa na prodej s jeho dnešní reálnou cenou? Přišlo by mi to trochu moc okaté, kdybych tam lupl toho svého, přeci jen, pan liqidátor má fotky z nehody..... Se stydím
Tenhle přístup pojišťovny mě štve, psal jsem mu maila i osobně říkal, že bude dobré se podívat na mobile.de - si představte, že tento web pan likvidátor ani nezná!!! pořádnej výtlem to si buď dělal srandu nebo nevím.... na mobile.de je jediný VTEC na prodej, za cenu tuším 2300 € což není moc - když si vzpomenu před 3 měsíci tam byl jeden za 3000 € se 180.000 km.... no ale každopádně tedy doufám, že ho tímto donutím ke správnému postupu, nechci se nechat zbytečně obrat...

to s tím náhradním autem je skvělý nápad nicméně dnes už to konečně po 2měsících "běží" tak nebudu rejpat, jen popohánět VTEC

každopádně zatím díky za příspěvky, čím více nápadů tím lépe. .. já budu informovat jak se situace vyvíjí kouř

Dobrý den, zasílám odkazy na inzeráty s Civic VTEC, r.v. podobný, km stav také:
na autoscout24.de :
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

a výpis nalezených:
tudy odkaz
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 16:50   Citovat  

další věc je dát auto do autorizovaného servisu a nechat to opravit na náklady pojišťovny
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 16:51   Citovat  

pokud to auto nepouzivas pro ucely podnikani tak ti nahradni auto ani nepujci... schvalne sem se ti dival do tabulky jakej je rozdil mezi verzi treba 1,4 a 1,6... takhle stare auto sem tam nenasel, ale u auta z roku 97 to cini 10.000kč takze u jeste starsiho auta ten rozdil bude jeste mensi... z pohledu pojistovny (bohuzel) neni zase takovy terno ze v tom mas 1,6dohc vtec budou to brat porad jako stary auto (jak pisu bohuzel) bud jeste rad ze si to pojistovna bere z bazaru, pac tabulkovy hodnoty techto aut sou tragicky jak vykup tak prodej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 16:58   Citovat  

Bány napsal:
další věc je dát auto do autorizovaného servisu a nechat to opravit na náklady pojišťovny

chlape, to je uplne jedno, pokud to prevysi nejakou cenu tak to bude totalka i kdyz to bude v servise.... porad je to proste limitovany cenou at to budes delat rozpoctem nebo v aut servisu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 17:02   Citovat  

MattiK napsal:
chlape, to je uplne jedno, pokud to prevysi nejakou cenu tak to bude totalka i kdyz to bude v servise.... porad je to proste limitovany cenou at to budes delat rozpoctem nebo v aut servisu...

Kurňa nestrašte, byl bych rád kdybych s opravou v pohodě vyšel... ještě abych snad doplácel.. a jakto že nerozlišují mezi obyč a DOHC VTEC??? Vždyt to má i lepší výbavu a prodejní cena VTEC je minimálně 2x větší než obyč.... není to debilita??? Tak to koukám! Ble
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 17:04   Citovat  

MattiK napsal:

to je sice pravda, ale jak píše ty opravy, tak to nepřevýší cenu celého vozu a má klid od pojišťovny Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 17:05   Citovat  

Jumbo napsal:
Kurňa nestrašte, byl bych rád kdybych s opravou v pohodě vyšel... ještě abych snad doplácel.. a jakto že nerozlišují mezi obyč a DOHC VTEC??? Vždyt to má i lepší výbavu a prodejní cena VTEC je minimálně 2x větší než obyč.... není to debilita??? Tak to koukám! Ble

ja nerikam ze to nerozlisujou, ale jak pisu u auta z roku 97 je ten rozdil 10 tisic, tak nevim kolik bude rozdil v cene takhle staryho auta.... uvidis treba prekvapi, ale vis jak je to s pojistovnama kdyz musi neco platit.... je to tabulkova cena... ne prodejni cena...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 17:08   Citovat  

MattiK napsal:
pokud to auto nepouzivas pro ucely podnikani tak ti nahradni auto ani nepujci... schvalne sem se ti dival do tabulky jakej je rozdil mezi verzi treba 1,4 a 1,6... takhle stare auto sem tam nenasel, ale u auta z roku 97 to cini 10.000kč takze u jeste starsiho auta ten rozdil bude jeste mensi... z pohledu pojistovny (bohuzel) neni zase takovy terno ze v tom mas 1,6dohc vtec budou to brat porad jako stary auto (jak pisu bohuzel) bud jeste rad ze si to pojistovna bere z bazaru, pac tabulkovy hodnoty techto aut sou tragicky jak vykup tak prodej

Vůbec nemáš pravdu...několikrát se stalo že klient doložil čestné prohlášení, že třeba používá auto každodenně kvůli ježdění do práce nebo že má nemocnou třeba babičku a auto bylo poskytnuto...
Ale raději tady nebudu rozvíjet diskuzi protože akorát jsem ted prosti svému zaměstnavateli Hihi
Jinak jednoho vteca jsem našel na cars.cz...a moc pěkný...click
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 18:23   Citovat  

MattiK napsal:
pokud to auto nepouzivas pro ucely podnikani tak ti nahradni auto ani nepujci

Nepíšeš pravdu. Dvakrát jsem řešil pojistnou událost z povinného ručení viníka (1xČP, 1xUniqa) a v obou případech jsem ještě v den nahlášení události obdržel náhradní auto, které jsem užívál do uzavření záležitosti. Obě události za mě řešil právník, na kterého je v tomto případě nárok vždy (a právníka si mophu pochopitelně vybrat sám). To vše výrazně urychlí a pojišťovna se necuká, neb jedná s rovnoceným partnerem, který se nedá odbýt.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 18:36   Citovat  

Co sem videl tak v pojistovnach pouzivaj tento programek
odkaz

Jinac nejlepsi je asi si nechat vyplatit tabulkove ceny.
mladou naboural borec praskelj naraznik a rozbite svetlo
naraznik jsem nechal zavarit za 600 svetlo stalo 800 barvu jsem jeste neresil
ale dostal jsem od pojistovny 10500kc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 18:42   Citovat  

Ondras napsal:
Nepíšeš pravdu. Dvakrát jsem řešil pojistnou událost z povinného ručení viníka (1xČP, 1xUniqa) a v obou případech jsem ještě v den nahlášení události obdržel náhradní auto, které jsem užívál do uzavření záležitosti. Obě události za mě řešil právník, na kterého je v tomto případě nárok vždy (a právníka si mophu pochopitelně vybrat sám). To vše výrazně urychlí a pojišťovna se necuká, neb jedná s rovnoceným partnerem, který se nedá odbýt.

Už jsem mu to psal... Mrk
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 18:44   Citovat  

To Robik: přesně jak píšeš a řekl bych, že je to cena velmi pěkná, opravdu jde o "klenot", ale prostě je nutné si uvědomit jednu věc, fakt jde o velmi stará auta ... až 17let, a to je potřeba si uvědomit.

To ondras: ano je to nejlepší, nárok má poškozený v mnoha ohledech, je jen nutné to vědět a nedat se odbýt, jak píšeš ...
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 18:53   Citovat  

Robik napsal:
Už jsem mu to psal... Mrk

JJ, jen jsem to doplnil o detaily. Navíc jsem nemusel pojišťově nic vysvětlovat proč, jak a na co to auto chcu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 18:58   Citovat  

Robik napsal:
Vůbec nemáš pravdu...několikrát se stalo že klient doložil čestné prohlášení, že třeba používá auto každodenně kvůli ježdění do práce nebo že má nemocnou třeba babičku a auto bylo poskytnuto...
Ale raději tady nebudu rozvíjet diskuzi protože akorát jsem ted prosti svému zaměstnavateli Hihi
Jinak jednoho vteca jsem našel na cars.cz...a moc pěkný...click

ten civic je Codyho je to dobrý VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 19:40   Citovat  

Filda napsal:
Co sem videl tak v pojistovnach pouzivaj tento programek
odkaz

Jinac nejlepsi je asi si nechat vyplatit tabulkove ceny.
mladou naboural borec praskelj naraznik a rozbite svetlo
naraznik jsem nechal zavarit za 600 svetlo stalo 800 barvu jsem jeste neresil
ale dostal jsem od pojistovny 10500kc

No díky za odkaz na Taxexpert, ale v tý demoverzi nevyberu ani hondu, natož pak VTEC šuk
   Návrat  
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 21:03   Citovat  

No podle mě teda by bylo nejlepčí, dát auto nějakýmu známýmu do servisu, kterej třeba dokáže půjčit aut, aby sis jako půjčil auto, protože na to máš jako poškozený nárok a on ti zpracuje šikovnou fakturu pro pojišťovnu s vyčíslenou škodou. Bych řek já, takhle to normálně dělám. Ty máš opravený auto bez starosti a s nějakou pětkou doma a o nic se nestaráš, protože servis si taky svoje vydělá.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 9:29   Citovat  

Takže celá věc se začala aspoň pohybovat směrem kam je potřeba, donutil jsem likvidátora k nahlédnutí na německé weby, za kolik se VTEC EE9 v obdobném stavu nabízí k prodeji... Konečně tedy nemluví to totální škodě !!!! což je dobrá zpráva, blbá zpráva je, že mi pan likvidátor denně slibuje, že už se na to dostane, že už bla bla bla a vždy ať mu zavolám druhý den... Takže já vesele každý den volám do Prahy, jak se situace vyvíjí a každý den slyším "no ano ano, mám to tady na stole, po pravé ruce, zítra mi zavolejte, já to buď dnes nebo zítra spočítám" ... no a je konec týdne a mám zase zavolat v pondělí... ach jo, já chápu, že mají hodně práce, bourá se bohužel denně a je toho hodně co řešit, ale já mám v práci taky hodně práce a musím to nějak stíhat, jinak jsem za to stíhanej já... ach jo, tohle je republika... hlavně že kdybych já něco nezaplatil, to je hned pokuty a sankce a penále a úroky a soudy a zabavování majetku... :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): shit.. budu informovat jak to dopadlo, myslím, že by z toho bylo přínosné téma, pokud dopadnu dobře, je třeba se nenechat a ozývat se! je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 9:47   Citovat  

tak mu v dnesnim telefonatu dej dotas ktera autopujcovna je jejich smluvnim partnerem,ze si pujcis auto...a kdyby mel keci ze podle jejich smernic bla bla...tak mu jen stroze zdel ze ty nejsi vinik tak at te do jeho role nestavi,,,ze zakon je nad jejich smernice...nesr se s nima.na jare mi pocitali v cesky crx D16A9 230 tkm predek zadek namackliny v kolone...a 130 tisic plus amortizace 60procent no ale jeste nauctovani jim 5dni pujcovnyho za auto ze servisu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 18:11   Citovat  

Takže ještě ani včera to pan likvidátor stále neměl spočítáné, nicméně konečně slíbil že už to tento týden bude. O totální škodě tedy již není řeč, dá se počítat ale s amortizací 50% na díly... no tak jsem zvědavý s jakou sumou nakonec přijde... Ještě mám přeci jen dotaz, jakým způsobem lze zohlednit ne viditelné vady na voze? Již nějakou dobu cvakají homokineťáky, ale po nehodě zdá se, že mnohem mnohem víc, dokonce i při sundané noze z plynu - např. na dvojku sjezd z kopce je slyšet cvakání od kol. Dnes jsem mu chtěl ohledně tohoto volat, ale nenašel jsem čas.. Auto na geometrii bylo, ale nebylo nic zjištěno, bylo pouze nastaveno na správné hodnoty v osách....

Na fotce je vidět jak mě jelimánek napral a to pěkně hlavně do kola KO

civic bum (5).JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
civic bum (5).JPG, 402.39 kB

civic bum (1).JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
civic bum (1).JPG, 418.58 kB
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 20:50   Citovat  

ahoj hele sou to zmr.. kdyz sem to cetlo tak me to fakt nas... ale co ja muzu rict za skusenost kamos to do me narval mel sem v hajzlu zadni naraznik listu nad naraznikem a mlhovku asi po 2 nebo 3 dnech prijel likvidator to nafotit ale i tak sem mu zavolal jeste at to jde nafotit znova ze tam neco nedopsal tak sem chtel at mi tam toho napiise co nejvic musis do nich proste hucet navic tam semnou byl tatik a ten z pojistovny mel z nej respekt Velmi šťastný no nic tak se to nafotilo vse OK a rekl sem ze si to opravim sam pac to nebylo tak hrozny kdyz mi prisla obalka nestacil sem se divit kdyz sem se podival na castku bylo tam napsano 16 000 pac to vzali jako totalku Velmi šťastný takze sem si za 1500 koupil dily co sem potreboval 700 sem dal za lak a mel sem penizky jeste k dobru Velmi šťastný konkretne to byla pojistovna ČSOB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se (ne)nechat :mravenec: od pojištovny
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina