Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sony vs Pioneer
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
libby2 je teď offline  libby2
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2008 , 19:41   Citovat  

Zdravím,rád bych znal i váš názor.
Budu si pořizovaz nové audio do své preludky arozhoduji se buď Sony MEXBT2600 a nebo Pionner DEH-50UB.
Sonku uz jsem měl 2x sice nevím jaký označení,ale byl jsem vždy spokojen OK ,pak lsem si koupil LG a ta kvalita zvuku KO a přitom to bylo vše ve stejné ceně +-200kč.
Se značkou Pioneer nemám žádné zkušenosti,tak pokud se tady někdo najde ,že srovná Sony vs Pioneer ,budu moc rád.

PS: Jsem tu krádce a ještě jsem neměl tu čest se zůčastnit vaších srazů,P4G jsem si pořídil asi před 3měs. a dávám jí celou dohromady,docela mě to chytlo,protože jsem to auto chtěl od té doby kdy vyšlo na trh,no až teď ji mám Je to tam.
hodně rad a inspirace mám od vás a za to díky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2008 , 20:15   Citovat  

Záleží taky na tom, jestli víc vyžaduješ Bluetooth, nebo ovládání i-Pod...

Jinak já osobně nedám na Pioneer dopustit! je to dobrý
Sony umí rádia taky, ale opravdu kvalitní typy jsou v těch vyšších cenových kategoriích. Konkrétně BT2600 je typ připravený konkurovat levným BT rádiím od Sencoru apod... Při vývoji tohoto typu tedy nebyl kvalitní zvuk na prvním místě...
Pokud by ti stačil pouze vstup USB (bez přímého ovládání i-Pod) můžu určitě doporučit Pioneer DEH-5000UB - u 50tky se platí za ten i-Pod.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2008 , 20:19   Citovat  

souhlasim s Hifilem. Pioneer je fakt good sam od nich mam repro v aute a sem nad muru spokojenej takze bych ti doporucil pioneer a kamos ma od pioneera radio sice je na kazety ale normalne sem nepobiral ten zvuk takze jednoznacne PIONEER meetallll je to dobrý

MikeD79 je teď offline  MikeD79
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2008 , 20:30   Citovat  

Jednoznačně Pioneer, Sony NE (vlastní zkušenost)!! Bueee

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2008 , 21:46   Citovat  

porovnej si co ktere radio umi a co vyuzijes.ja mam sonaka uz nejakou doubu a porad funguje a cte vsechno atd.sem s tim spokojeny.v techto cenovych kategoriich to bude vicemene jedno.zvuk stejne poznas az u tech vyssich rad a taky radove vyssich cen radii.takze ber to co se ti libi a co to umi.u obou radii neprohloupis

Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2008 , 21:58   Citovat  

z toho bych vybral asi Pio...ikdyž jim rády praskají pojistky na RCA výstupech, mě se to podařilo a reklamaci mi neuznali, zmetci Smutný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 9:52   Citovat  

Dík za vaše názory a rady.
Pionner jsem ještě neměl,tak proč to nezkusit Úsměv

Váša je teď offline  Váša
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 10:44   Citovat  

ze všech typu vyrobcu audia co jsem mel v autě jsem zustal pouze u jedineho a to pioneer.sice drahe ale kvalitni.zvuk,funkce,vydrž atd.kdo neskusil nepochopi.

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 10:46   Citovat  

Nějakýho Pioneera jsem měl (byl v tátovo autě a on rádio neposlouchá) a byl jsem s ním celkem spokojený,takže proč ne,ale Alpine má zvuk lepší... Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 11:10   Citovat  

ještě se zeptám co radíte dát za repro do dveří,do zadu a víšky?
mám tam vsude základ

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 11:39   Citovat  

Určitě pioneer, jiný rádio bych nechtěl. Repro bych doporučoval od jedné značky. V CRX jsem měl vše magnat a hrálo to pěkně, teď mám v prelude vše od ground Zero, jinak vpředu komponety 150watt, vzadu ovály 250watt a v kufru bass 1000watt a vše tahaný přes 2 zesiky (1 zvlášť na ovály a 1 na předek a bassák) a skvělý zvuk. je to dobrý Jinak jsem tam měl na chvíli půjčený místo mého rádia pioneer, sonku a vubec to nehrálo to snad ne

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 11:53   Citovat  

já teda měl sony 3x postupem času z toho 2 x ukradeno 1 zatím mám a pak 1x panasonic ,1x pincek , 1x yamaha, 1x blaupunkt ve služebáku zvuk pro mě dostačující u všech(nepoznám rozdíl),ale co vyzdvihnu u sony tak je jednoduchost a logika ovládání a dobrá citlivost rádia (vím ve velkejch městech sedíte pod vysílačem , tak funguje každý rádio) ale u mě na vysočině je to znát . u těch ostatních je menu horší , případně mi vadí jiný jejich chování -třeba nepřelaďování na jiný frekvence , půl minuty poslouchat šumění a pak si přeladit manuálně zrovna moc automatickou funkci nepřipomíná.totální propadák blaupunkt něco tak nepřehlednnýho ,šílenost. Jo ještě jsem měl asi týden philipsa ale ten šel brzo , každý zapnutí chtěl zadat kód ,šílenost , chápu po vypnutí baterky ale každý vypnutí a zapnutí klíčku znamenalo zadat kod. zkusil jsem ho zapojit natvrdo ale vybíjel tak baterku takže šel papa
takže pro mě jednoznačně sony

665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 12:17   Citovat  

pioneer, kvalitnější elektro součastky. lepší zvuk. i kdyz v kategorii do 5000 to nebude tak znatelnej rozdil, kde vetší váhu bude mit funkcionalita.

(měl jsem sonaka něco za malo pres 10000,- -> ted mám pioneera v cenový hladině kolem 15 a nesrovatelně lepší zvuk OK)

neyo je teď offline  neyo
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 13:07   Citovat  

Já měl zas od obou nějaký ty levnější modely a rozdíly ve zvuku jsem nějak nepozoroval. Jak už tu zaznělo, sonka mi přilša jednodušší a logičtější na ovládání.

kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2008 , 18:05   Citovat  

BOSE Hihi

Jen sehnat ten měnič,kdo má furt vozit ty kazety,ach jo Lucy

Henges je teď offline  Henges
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 20:14   Citovat  

kamol napsal:
porovnej si co ktere radio umi a co vyuzijes.ja mam sonaka uz nejakou doubu a porad funguje a cte vsechno atd.sem s tim spokojeny.v techto cenovych kategoriich to bude vicemene jedno.zvuk stejne poznas az u tech vyssich rad a taky radove vyssich cen radii.takze ber to co se ti libi a co to umi.u obou radii neprohloupis
Promin, ale toho tvýho soňáka jsi vyzdvihl jen v tom že pořád funguje Velmi šťastný Asi uspěch HaHaaa Já jsem sony neměl, jen co jsem přišel do styku s různýma modelama u kamarádu a ty levnější modely pod5 tis mě nidky nebraly. Zvukově až tak nevím, ale většinou každej říká že sony ne. Já jsem ted vyměnil Blaupunkt za Pincka a spokojenost. Jiné porovnat nemohu přímo. Panasonic jsem mel v bývalém autí ale to už za ten čas nemohu porovnat a kor s jinym repro.. Ale byl jsem spokojenej. Těžko ale říct kdybych tam panasonic vyměnil za pincka jak by to dopadlo Úsměv

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 20:27   Citovat  

Me zkusenost naucila, ze nejlsepsi je vlastni zkusenost, ne ze neco se uz 10let rika. Pioneer je zrovna jedna ze znacek, ktera de se svoji byvalou kvalitni produkci silne dolu. Nerikam ze sony neni taky jen zazita prestiz, ale alespon si u levnejch modelu na nic nehrajou. Mel jsem sencor a nikdy vic, mechanika zacla odmlouvat, provedeni hruza, puvodni clarion sel z Honda ven jen proto, ze byl na kazety a ted mam jedno z levnych Sony (CDX 222) a jsem spokojen. Zvuk na seriovych repro moc neporovnam (ne ze by mi na nem nezalezelo, nebo nemel cviceny ucho), ale mechanicky zpracovani a ovladani je u Sony velmis slusny.... Design nebudu srovnavat, to je hodne subjektivni vec.

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 22:25   Citovat  

libby2 napsal:
Zdravím,rád bych znal i váš názor.
Budu si pořizovaz nové audio do své preludky arozhoduji se buď Sony MEXBT2600 a nebo Pionner DEH-50UB.
Sonku uz jsem měl 2x sice nevím jaký označení,ale byl jsem vždy spokojen OK ,pak lsem si koupil LG a ta kvalita zvuku KO a přitom to bylo vše ve stejné ceně +-200kč.
Se značkou Pioneer nemám žádné zkušenosti,tak pokud se tady někdo najde ,že srovná Sony vs Pioneer ,budu moc rád.

PS: Jsem tu krádce a ještě jsem neměl tu čest se zůčastnit vaších srazů,P4G jsem si pořídil asi před 3měs. a dávám jí celou dohromady,docela mě to chytlo,protože jsem to auto chtěl od té doby kdy vyšlo na trh,no až teď ji mám Je to tam.
hodně rad a inspirace mám od vás a za to díky.

uz sem to tu nekde psal do jineho prispevku ale napisu to znovu mel sem kdysi pioneera jako prvni radio v C4G a ten mel dalkac a cd menic na 6cd a parada taky se mi libilo vlastni ovladani woofru kde se dala prepinat frekvence 50,80,125Hz coz bylo fajn kdyz se na zesaku nastavila stejna hodnota jak na radiu to byl potom hukot a ted sem si objednal to same co chces ty Pionner DEH-50UB za 3700,- tak sem zvedavy az to prijde rekl bych ze Pionner je dobra volba ale zalezi co od toho ocekavas a kolik do toho chces investovat

Luther je teď offline  Luther
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2008 , 1:22   Citovat  

Pioneer

Verča je teď offline  Verča
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2008 , 9:52   Citovat  

Pioneer..o tom žádná kouř

Od značky Sony jsem se docela zklamala..nevím, jak radia, ale mám foťák od téhle značky..a fungoval mi zhruba měsíc KO KO šuk

mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2008 , 12:08   Citovat  

tak v tomhle nerovnem srovnavani je to vic nez jasny: PIONEER OK
chapu srovanavani Alpine s Pindourama.. ale se Sonkama..??

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2008 , 14:07   Citovat  

mega1 napsal:
tak v tomhle nerovnem srovnavani je to vic nez jasny: PIONEER OK
chapu srovanavani Alpine s Pindourama.. ale se Sonkama..??

duvod?
kamos mel pioneera cca kolem 3500 koupil ted sony kolem 3500.a rozdil?nepoznali sme nejake rozdil a hlavni duvod byl ten ze ten pioneer neumel ovladat hlasitost subwooferu zvast.

mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2008 , 14:10   Citovat  

a co tam mate za repro? pokud budes chtit poznat rozdil na originalech repracich, pak to nema moc smysl.....

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:08   Citovat  

Ja mam sony MEX - DV900 a sem s nim nadmiru spokojenej...hlavne umi DVD coz usetri skladovani cd v aute + repraky a subwoofer od Pionner...zvuk ? No nechtej to slyset..Bys vyletel z kuze...je to REZ je to dobrý

doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:12   Citovat  

pionner nikdy nezklame co se tyce zvuku, hlavne u drasich modelu, ale chce to mit i to ostatni a nenechavat to jenom na radii,k pioneer mam jednu vyhradu, coz je slozitejsi ovladani. co vim o Sony tak maj pry udajne lepsi tuner, ale zvuk KO , potom bych se jeste nebal jit do alpine, co se i tyce levnejsich modelu. radio kolem 5000,- pokud nemas vic penez taky uz hraje, ja mam ted pioneer za 25tis a naprosta spokojenost.

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 8:34   Citovat  

Sony vs Pioneer to mi hlava nebere kenwood je jasná volba HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 16:49   Citovat  

doktorshondou napsal:
pionner nikdy nezklame co se tyce zvuku, hlavne u drasich modelu, ale chce to mit i to ostatni a nenechavat to jenom na radii,k pioneer mam jednu vyhradu, coz je slozitejsi ovladani. co vim o Sony tak maj pry udajne lepsi tuner, ale zvuk KO , potom bych se jeste nebal jit do alpine, co se i tyce levnejsich modelu. radio kolem 5000,- pokud nemas vic penez taky uz hraje, ja mam ted pioneer za 25tis a naprosta spokojenost.

Máš naprostou pravdu. Sebelepší rádio například ze starých odehraných origo repráků nedostane hezký zvuk.
Ale tunery jsou u Pioneeru nejlepší! To říkají zkušenosti i odborníci.. Ovládání pioneerů se taky poslední dobou výrazně zlepšilo.
Kterého máš "pincka"?
Jinak bych řekl že když ne Pioneer, tak Alpine, Kenwood, pak až Clarion, pak až Sony, Panasonic, nakonec Sencor, Roadstar, ......

doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 19:30   Citovat  

Hifil napsal:
Máš naprostou pravdu. Sebelepší rádio například ze starých odehraných origo repráků nedostane hezký zvuk.
Ale tunery jsou u Pioneeru nejlepší! To říkají zkušenosti i odborníci.. Ovládání pioneerů se taky poslední dobou výrazně zlepšilo.
Kterého máš "pincka"?
Jinak bych řekl že když ne Pioneer, tak Alpine, Kenwood, pak až Clarion, pak až Sony, Panasonic, nakonec Sencor, Roadstar, ......

DEH-P9600MP [web:18bde020f0]http://www.hificar.cz/item.php?id=714[/web:18bde020f0]

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 23:00   Citovat  

doktorshondou napsal:
DEH-P9600MP

To jsi kupoval někdy v poslední době? Docela drahý... Ale je fakt, že pioneer v podobnym designu už se žádnej nedělá..

Kubis vti je teď offline  Kubis vti
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 21:06   Citovat  

Docela mě překvapuje kolik je tady příznivců značky pioneer, zvlastní zkušenosti nedám na sony dopustit, nikdy sem s nim něměl sebemenší problém, jednoduché a logické ovládání a nastavení, zvuk taky dobrý, z lidí co znám hraje spousta na rádijích sony, nikdo neměl nikdy žádný problém, a co se týče lidí kteří mají maziku dražší ně někteří ostatní celé auto, tak volí alpine nebo clarion

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sony vs Pioneer
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina