Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Osobní zkušenost s členem Japan Performance
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 21:44   Citovat  

Nedávno tady proběhlo varování před klukem s přezdívkou Japan Performance, který pak následně dostal na základě informací, zveřejněných na jiném serveru, ban na naše forum. Nechci to hodnotit, neznám lidi, kteří psali o svých špatných zkušenostech s ním, ale ve snaze o objektivitu chci napsat, že já jsem s ním neměl nejmenší problémy. Sice jsem byl v pozici prodávajího já, ale vše, na čem jsem se s ním domluvil, zcela normálně splnil. Tož tak:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 22:44   Citovat  

jeee, ja dle toho topiku myslel ze ses svezl v jdm type-R nejmin :D
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 22:45   Citovat  

Tento člověk nejedná(l) seriozně ani tady na foru, lhal ohledně své identity.

Komentáře kupujících a prodávajích na aukčních serverech jsou právě k takovým účelům - varovat před takovymi lidmi a jejich podvodnym jednanim.

aukro na atlasu

takovej člověk si ban dle mýho rozhodně zaslouží. pokud ostatní budou stat o jeho zrušení - jedna se o 2 kliky ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 23:15   Citovat  

Rád se řídím svým vlastním názorem a vycházím z vlastních zkušeností.
To, co o něm psali jinde, jsem četl. Souhlasím s tím, že je třeba varovat před lidmi, kteří se snaží ostatní :mravenec:. Zároveň se mi nezdá, že by to, co píší mně neznámí lidé na mně neznámém serveru, mělo být důvodem, proč člověk, o kterém se tam mluví, dostane ban na tomto serveru.
Varovat ano, jistě, to je dobře, ale ban zde?
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 23:20  Naposledy upravil 665+1 dne 5.9.2008 , 23:27, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Minor napsal:
Rád se řídím svým vlastním názorem a vycházím z vlastních zkušeností.
To, co o něm psali jinde, jsem četl. Souhlasím s tím, že je třeba varovat před lidmi, kteří se snaží ostatní :mravenec:. Zároveň se mi nezdá, že by to, co píší mně neznámí lidé na mně neznámém serveru, mělo být důvodem, proč člověk, o kterém se tam mluví, dostane ban na tomto serveru.
Varovat ano, jistě, to je dobře, ale ban zde?

je to jeden a ten samej člověk, kterej napalil a okrad lidi jinde. Naštěstí internetem se šírí informace poměrně rychle je to dobrý a je i ověřitelná.

(už takova drobnost, že všude má stejnej telefon)

ban mu má zabranit podvodnymu jednání a vystupovaní zde na foru.

(diskuze je otevřena) Honda pifko
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 23:25  Naposledy upravil jagy dne 6.9.2008 , 0:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Minor - chtel bych videt, jestli bys tohle napsal, kdyby te :mravenec:. Mrk
Myslim, ze to neni clovek, ktery by byl nejakym prinones a je podle me postradalny.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2008 , 23:43   Citovat  

Nevím, těžko říct. Kdyby mě :mravenec:, snažil bych si to s ním vyřídit, dostat svoje peníze zpátky a tak. A jistě bych i varoval ostatní lidí před nepoctivým jednáním, ale nevím, jestli bych mu bránil zeptat se třeba na radu, když mu nejede motor.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 8:33   Citovat  

Minorku, nechci se Tě nějak dotknout, ale jeden příklad za všechny: Nás :mravenec: Libor Kuťák, kdyby zde psal prosbu o radu týkající se čehokoliv kolem auta, poradil bys mu??? Já říkám, že NE a ještě bych ho veřejně vyfuckoval ... Smutný

My také psalu tu na foru i webu o L.Kuťákovi věci, které si četli jiní z jiních kruhů a webů či for, tudíž neznámých nám webu a neznámí nám lidé a že bychom si mi vymýšleli, co se stalo - určitě ne, viď?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 9:32   Citovat  

Neporadil. A pokud by nabízel nějaké služby, prodej věcí atd. tak bych před ním varoval. Nicméně bych mu asi nebral možnost sem napsat. A asi bych ani neočekával, že si někdo přečte mé špatné zkušenosti a na jejich základě mu zabrání v přístupu třeba do klubu kaktusářů.
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 9:45   Citovat  

Minor napsal:
Neporadil. A pokud by nabízel nějaké služby, prodej věcí atd. tak bych před ním varoval. Nicméně bych mu asi nebral možnost sem napsat. A asi bych ani neočekával, že si někdo přečte mé špatné zkušenosti a na jejich základě mu zabrání v přístupu třeba do klubu kaktusářů.

Je mi jasny, ze to beres s nadhledem, ze nechces nekoho odsoudit na zaklade cizich reci, ale neprotirecis si trosku? On je registrovanej v nekolika forech, aby mohli "obchodovat" v co nejvetsim zaberu. Kdyz mu nekdo povoli vsup na foru o kaktusech, myslis, ze tam bude kvuli tomu, aby si psal o kytkach? Myslim, ze ne. A kdyz mu povolis vstup, davas mu jen moznost, aby natahl dalsi lidi, kteri se nevsimnou tveho varovani. Jak si napsal, takovyho cloveka by mi lito nebylo a davat mu moznost prispivat jen proto, ze treba zrovna bude potrebovat pomoc?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 9:59   Citovat  

Hele, mně je v podstatě ukradenej.
Nemám jedinej důvod ho tu prosazovat a orodovat za něj. Teda kromě jediného - že mě z principu děsí představa, že někde někdo něco napíše (ano, věřím, že s ním ty lidi měli špatnou zkušenost, nic z toho nezpochybňuju) a dotyčnému člověku je zakázán přístup někam úplně jinam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 10:06   Citovat  

Myslim, ze je mi uplne jasny, kam si miril a co si tim ve skutecnosti myslel, ale z toho co si napsal vyplynulo spis to, ze ho chces branit.

Jinak sem tim nemyslel nic proti Tobe Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 10:14   Citovat  

To by sis mohl taky zkusit Velmi šťastný Prosadil bych, abys dostal ban v ZOO. Teda pardon, banán Hihi
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 10:25   Citovat  

to je jako, kdyz se zaviraj zlodeji do vezeni, taky mu tim zabranis i v jinych vecech. Ale nebude dal krast, minimalne po dobu co je ve vezeni. Jde o to ochranit ostatni lidi, ktery jeste neokrad proste. Az by te treba pod jinym nickem okradl, tak bys vedel o cem ted mluvim. Az se neco stane, tak uz je zkratka pozde a je to nanic... proto jsou takovyhle opatreni. Driv se zlodejum lamaly ruce, dneska dostanou ban, kdyz kradou na netu. Nekdy bych se vratil ke stredoveku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 13:09   Citovat  

Minor napsal:
To by sis mohl taky zkusit Velmi šťastný Prosadil bych, abys dostal ban v ZOO. Teda pardon, banán Hihi

Se nebojiiim Hihi

Pac kola jsem si uz vyzvedl pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.9.2008 , 22:29   Citovat  

Zakázat mu přístup má preventivní charakter ... raději zakázat preventivně, než-li pak řešit škody ... a pokud je to ve stylu jedna paní povídala, že někde někdo něco vyvedl ... tak před zákazem prověřit a pokud se "povídání" potvrdí, tak zakázat, pokud ne nechat být.

Nevidím v tom žádný problém, je-li prokazatelné, že daná osoba je tím, o kom se mluví a píše, myslím, že je to jasné.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Osobní zkušenost s členem Japan Performance
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina