Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MiniMaxiSraz Chodov - 18. 09. 2008
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.8.2008 , 10:42  Naposledy upravil M@jk dne 22.1.2012 , 4:06, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdravím fšechny ... slečny, paní a pány Úsměv Úsměv Úsměv Honda Honda Honda OK OK OK

Dovolil bych si vyhlásit MiniMaxiSraz Chodov na 18. 09. t.r. v klasických +,- 18 hodin

Tak se pořádně vydovolenkujte a doražte v hojném počtu!!! přátele přátele přátele[/quote]
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 20:07   Citovat  

Zdravím fšechny,

Opravdu nikdo nic??? Tak kukám, že asik nemáte čas ... tak to necháme být ...
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 20:56   Citovat  

jestli mi do ty dobyy vydrzi motor tak bych mozna dorazil Honda
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 10:56   Citovat  

OK že bychom se tam sešli mi dva... a já ti dodotečně pogratuloval???
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:21   Citovat  

Oficialne vyhlasuju svuj

MOP BOJKOT

Sraz na Chodove byl vzdy super, nez si ho vzala jista osoba za sve ditko a tim odpadla spousta stalych navstevovatelu srazu.
Tudiz ani ja nejedu, ne proto ze bych hondare nechtel videt, ale nelibi se mi VYHLASOVATEL Ble
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:25   Citovat  

lol, ale asi to bude fakt. Reno, vyhlas chodov :)
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:35  Naposledy upravil mega1 dne 9.9.2008 , 11:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

edit: uz nic..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:40   Citovat  

ReNo napsal:
Oficialne vyhlasuju svuj

MOP BOJKOT

Sraz na Chodove byl vzdy super, nez si ho vzala jista osoba za sve ditko a tim odpadla spousta stalych navstevovatelu srazu.
Tudiz ani ja nejedu, ne proto ze bych hondare nechtel videt, ale nelibi se mi VYHLASOVATEL Ble

WTF... cože cože ? nevím co je špatného na tom, že si to někdo vzal na triko... to mi hlava nebere Smutný

EDIT: je snad úplně jedno, kdo ten sraz "pořádá"... nebo se snad pletu??
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:44  Naposledy upravil M@jk dne 9.9.2008 , 11:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo napsal:
Oficialne vyhlasuju svuj

MOP BOJKOT

Oki, ReNo. ... netvrď něco, co není pravda, obviňuješ mne, dobrá. Odpadl si pokud vím Ty a odpadlo i Tvé členství díky jiným lidem a myslím, že mnohem důležitějším v klubu ... mé dítko to není a nebylo. Pouze jsem si to dovolíl vyhlásit a je to na Vás ... pokud se Ti to nelíbí nejezdi ... já Tě nenutím a ani nikoho jiného a ani bych si to nedovolil, je to každého svobodná volba.

Mě se zase nelíbíš Ty se svými názory a provokacemi, ale nikde to veřejně nepíši na foru, neboť to nepovažuji za důležité. Ale pokud do zas dojde k FLAMu, je mi líto, takže pokud se chceš dohadovat, prosím!!! V tomhle jsem už splachovací. Úsměv

A že se ReNovi něco nelíbí, tudíž moudřejší ustoupí a nechť si pan ReNo, založit svůj Chodov - OBLÍBENÝ!!!

A veřejně se omlouvám, že jsem si dovolil to vyhlásti asi 3 Chodovy, na které přijelo hodně lidí.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:45   Citovat  

SpaceMan napsal:
WTF... cože cože ? nevím co je špatného na tom, že si to někdo vzal na triko... to mi hlava nebere Smutný

Jsi novacek, nevidis zakulisi ...
Pokavad vyhlasuje sraz neoblibena osoba, ano rikam to otevrene, neoblibena, pak se tim dosti snizuje ucast.
A kdyz vidim, jak ona neoblibena osoba uz mesic predem vyhlasuje sraz, aby ho nahodou nevyhlasil nekdo drive ...
co vice rici, az ho vyhlasi nekdo z normalnich lidi, pak zase ra prijedu, ale nebudu mlcet a delat ze nic, kdyz chodovsky sraz je dilo uplne jinych lidi Ble
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:46   Citovat  

SpaceMan napsal:

Tak to jsem taky nějak nepochopil, to jako budou všichni kašlat na sraz kvůli tomu, že ho vyhlašuje M@jk, kterýho někdo nemá rád?
Se tam s ním nemusíte bavit, je tam přeci mraky jinejch lidí, který určitě rádi uvidíte a oni vás Chápeš!
Neřeknu kdyby se organizoval každej tejden sraz, že prostě tenhle budete ignorovat, ale takhle mi to přijde jako úplná pitomost, to se na mě nezlobte... KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:47   Citovat  

M@jk napsal:
Oki, ReNo. ... netvrď něco, co není pravda, obviňuješ mne, dobrá. Odpadl si pokud vím Ty a odpadlo i Tvé členství díky jiným lidem a myslím, že mnohem důležitějším v klubu ... mé dítko to není a nebylo. Pouze jsem si to dovolíl vyhlásit a je to na Vás ... pokud se Ti to nelíbí nejezdi ... já Tě nenutím a ani nikoho jiného a ani bych si to nedovolil, je to každého svobodná volba.

Mě se zase nelíbíš Ty se svými názory a provokacemi, ale nikde to veřejně nepíši na foru, neboť to nepovažuji za důležité. Ale pokud do zas dojde k FLAMu, je mi líto, takže pokud se chceš dohadovat, prosím!!! V tomhle jsem už splachovací. Úsměv
že se ReNovi něco nelíbí, tudíž moudřejší ustoupí nechť si pan ReNo, můžete si založit svůj Chodov.

A veřejně se omlouvám, že jsem si dovolil to vyhlásti asi 3 Chodov, na které přijelo hodně lidí.

Odpovez jednoduse, proc zakladas info o chodovskem srazu mesic predem?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:50   Citovat  

sopta napsal:
Tak to jsem taky nějak nepochopil, to jako budou všichni kašlat na sraz kvůli tomu, že ho vyhlašuje M@jk, kterýho někdo nemá rád?
Se tam s ním nemusíte bavit, je tam přeci mraky jinejch lidí, který určitě rádi uvidíte a oni vás Chápeš!
Neřeknu kdyby se organizoval každej tejden sraz, že prostě tenhle budete ignorovat, ale takhle mi to přijde jako úplná pitomost, to se na mě nezlobte... KO

Umite cist?
Ja jsem vyhlasil svuj MOP BOJKOT ...
Pisu, ze ja neprijedu, nepisu nikde aby nikdo neprijel. Pisu, ze mam spoustu ICQ lidi, kteri tam kvuli nemu nejedou.
ALe nikde ani sluvko, aby tam nikdo nejezdil!!!!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:51  Naposledy upravil SpaceMan dne 9.9.2008 , 11:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo napsal:
Jsi novacek, nevidis zakulisi ...
Pokavad vyhlasuje sraz neoblibena osoba, ano rikam to otevrene, neoblibena, pak se tim dosti snizuje ucast.
A kdyz vidim, jak ona neoblibena osoba uz mesic predem vyhlasuje sraz, aby ho nahodou nevyhlasil nekdo drive ...
co vice rici, az ho vyhlasi nekdo z normalnich lidi, pak zase ra prijedu, ale nebudu mlcet a delat ze nic, kdyz chodovsky sraz je dilo uplne jinych lidi Ble

ReNo to máš pravdu. Myslím, že tehdá jsme docela dobře pokecali a taky jsem Ti děkoval za super svezení v P T-R. Leckdy nechápu Tvé názory a někdy souhlasím, ale nestačilo jen napsat: "Nejedu"??? :hehe:

EDIT: Ono to pak docela odrzuje. Třeba moje reakce, kdybych neznal M@jka by mohla vypadat asi takhle:"Je hele, proč tam nejede ReNo, vždyť ten tam přeci vždycky byl. Skvěle se bavili s TargaManem a spol. No ono asi na tom bojkotu něco bude, tak na to :mravenec: taky."
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:52   Citovat  

ReNo napsal:

Neboť jsem byl na Slovensku na dovolené a neměl jsem přístup denodenně k internetu a nebyl na to ani čas ... nic jiného v tom není!!! Nemám důvod lhát, nemám to zapotřebí tu soutěžit o nějaké prvenství. Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:53  Naposledy upravil Hellborn dne 9.9.2008 , 11:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo napsal:

A proč by nemohl???

To mi hlava nebere... to mi hlava nebere Další zbytečná pitomost (že někteří M@jka nemusí) kvůli který se bude pár lidí hádat... to snad ne Ach jo... to snad ne

Jako by záleželo na "vyhlašovateli" srazu... Když budu mít čas a náladu,tak přijedu, když nebudu, tak ne a bavit se budu s lidma, s kterýma se bavit chci a ty,které chci ignorovat, budu ignorovat...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:55   Citovat  

SpaceMan napsal:
ReNo to máš pravdu. Myslím, že tehdá jsme docela dobře pokecali a taky jsem Ti děkoval za super svezení v P T-R. Leckdy nechápu Tvé názory a někdy souhlasím, ale nestačilo jen napsat: "Nejedu"??? :hehe:

Dobrá je mi to jasné, má účast je nesena s nelibostí ... takže aby většina byla spokojena - moudřejší ustoupí - nepřijedu tedy já ... rád některé uvidím, ale ukecaného M@jka (kerý se snaží nebýt ukecaným) ostatní nikoliv a jak chápu ze slov - většina to cítí jako ReNo, nebo se mýlím?

Alespon ušetřím čas a budu doma nebo jinde s Terezkou ... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:58   Citovat  

SpaceMan napsal:

Proc bych mel psat jen nejedu?
Ja tu na rovinu rikam, ze vim o lidech, kteri na chodov nejedou kvuli nemu, vcetne me.
A ze neni hezke se tu do nej navazet?
No a co? Tak sup, muj verejny nazor je, ze je to obycejnej MOP, a ani neni tajemstvim, ze jsem mu nastavil zakaz na MOKEC, a ze ho beru za osobu, ktera si jen porad ufnukane na zivot stezuje, misto aby ho vzal pevne do svych rukou a zacal s nim neco delat ...
To je ciste muj nazor na nej je to dobrý
Kdyz se to nekomu nelibi, at to necte, tak jako me se nelibi jako vyhlasovatel pohodoveho chodovskeho srazu, a proto tam ja nejedu kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:00   Citovat  

M@jk napsal:
Dobrá je mi to jasné, má účast je nesena s nelibostí ... takže aby většina byla spokojena - moudřejší ustoupí - nepřijedu tedy já ... rád některé uvidím, ale ukecaného M@jka (kerý se snaží nebýt ukecaným) ostatní nikoliv a jak chápu ze slov - většina to cítí jako ReNo, nebo se mýlím?

Jezis, a zase fnukajici krivda.
Jsi vyhlasovatel, ja nerikam abys nejel, jen rikam, ze nejedu pac jsi to vyhlasil ty.
Ty si jed, ja nejedu, co je na tom k nepochopeni? VTEC
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:02   Citovat  

ReNo napsal:
Proc bych mel psat jen nejedu?
Ja tu na rovinu rikam, ze vim o lidech, kteri na chodov nejedou kvuli nemu, vcetne me.
A ze neni hezke se tu do nej navazet?
No a co? Tak sup, muj verejny nazor je, ze je to obycejnej MOP, a ani neni tajemstvim, ze jsem mu nastavil zakaz na MOKEC, a ze ho beru za osobu, ktera si jen porad ufnukane na zivot stezuje, misto aby ho vzal pevne do svych rukou a zacal s nim neco delat ...
To je ciste muj nazor na nej je to dobrý
Kdyz se to nekomu nelibi, at to necte, tak jako me se nelibi jako vyhlasovatel pohodoveho chodovskeho srazu, a proto tam ja nejedu kouř

Ano tak to máš pravdu - tak to bylo ... Bohužel takovým obdobím jsem prošel a mrzí mne, že zrovna dost lidí z H-C.cz o tom ví, ovšem historie už nejde vrátit ... tudíž za stěžování a obtěžování se omlouvám. Pokud sis mohl všimnout, došlo trochu k změnám, ale to už jaksi nevidíš, neboť o nich nevíš ...

Jako já nevím o zákazu na MOKEC, ale budiž já jej akceptuji ... tak prosím akceptuj, že jsem se mohl změnit i já ... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:02   Citovat  

M@jk napsal:

M@jku, M@ajku, špatně jsi to pochopil.... Tak to valím bulvy Nesdílím s ReNem názor na bojkot. to mi hlava nebere meetallll
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:04   Citovat  

ReNo napsal:
Jezis, a zase fnukajici krivda.
Jsi vyhlasovatel, ja nerikam abys nejel, jen rikam, ze nejedu pac jsi to vyhlasil ty.
Ty si jed, ja nejedu, co je na tom k nepochopeni? VTEC

Jak víš přesně, že to píšu jako fňukna - píši to s nadhledem a v klidu ... oki. Jak kdo chce ne/doražte ... !!! Rád Vás uvidím. ReNo, doraž klidne Ty, mohli bychom osobně ten spor vyřešit a co spíše ukončit, já se toho nebojím a budu rád, když bude klid...

Mno musíme do města, tak prosím, nehádejte se, kvůli mne to fakt není nutný.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:05  Naposledy upravil SpaceMan dne 9.9.2008 , 12:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

naštvanej Ach jo...

ReNo nejede, M@jk jede
M@jk nejede, ReNo jede

zmatenej

Dopr*ele, bude tam vůbec někdo... pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:07   Citovat  

ok, tak jeste jednou pro vsechny soptace a hellbornace, spacemanace a dalsi ..

NEMAM RAD MAJKA, tudiz nejedu na sraz co vyhlasil on (i kdyz jsem Chodov mel moc rad) ...

spokojeni? Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:08   Citovat  

ReNo napsal:

NEMAM RAD MAJKA, tudiz nejedu na sraz co vyhlasil on (i kdyz jsem Chodov mel moc rad) ...

spokojeni? Lucy

cože cože ? A kdo mě sveze v PTR .. Bueee pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:10   Citovat  

M@jk napsal:
Jak víš přesně, že to píšu jako fňukna - píši to s nadhledem a v klidu ... oki. Jak kdo chce ne/doražte ... !!! Rád Vás uvidím. ReNo, doraž klidne Ty, mohli bychom osobně ten spor vyřešit a co spíše ukončit, já se toho nebojím a budu rád, když bude klid...

Mno musíme do města, tak prosím, nehádejte se, kvůli mne to fakt není nutný.

Hmm, co chces resit?
Hod sem tvoji ICQ hlasku o podane ruce, ja ji vystrachavat z historie ICQ nebudu, pac by tu asi par lidi koukalo, co z tebe tenkrat vypadlo Lucy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:12  Naposledy upravil Hellborn dne 9.9.2008 , 12:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pokud
ReNo napsal:

= NEMAM RAD MAJKA, tudiz s ním nebudu na jednom parkovišti, tak jo, jinak mi ta logika sraz vs. vyhlašovatel (potažmo organizátor) dohromady moc nejde... Téměř na každé akci narazí člověk na lidi, který nemusí,ale že bych kvůli tomu měl přijít o setkání a pokec s lidma, který vidím rád, tak to teda ne...

Čili jinými slovy se podle mně zbytečně ochuzuješ o setkání s kamarády.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:13   Citovat  

SpaceMan napsal:
cože cože ? A kdo mě sveze v PTR .. Bueee pořádnej výtlem

bude grilovacka preci. Ale svezeni pred, nerad bych cistil intros je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:14  Naposledy upravil M@jk dne 9.9.2008 , 19:59, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

ReNo napsal:

spokojeni? Lucy

A já jen ReNa doplním, že to je kvůli mému chování po vstupu do klubu a završeno jednou nemilou událostí ohledně GO mého motoru a PK, svou chybu či provinění proti společenskému chování jsem uznal, jen tu jednu, za ostatním si stojím, a snažím se, aby se neopakovaly.
Prostě jsem vstoupil do klubu a udělal si špatnou vizitku.

Svůj život jsem přehodnotil i přistup i chování a už závisí na ostatních jak to vezmou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:15   Citovat  

ReNo napsal:
bude grilovacka preci. Ale svezeni pred, nerad bych cistil intros je to dobrý

Kdy? cože cože ? Kde? cože cože ? Já zase nic nevím... Bueee Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz